NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Redovna skupština - upiti
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: sri stu 29, 2017 8:42 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Trnac, koliko ti piše do Luke iznad Pojatnog, gdje se išlo jer vozi Zet?
Kilometar manje uz isto vrijeme? Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
max pax

PostPostano: sri stu 29, 2017 8:46 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Podrzavam prijedlog ekipe iz Jaske, bilo bi lijepo kad bi se kroz Sokaz kao jednu dobru podlogu popularizirao stolni tenis i u mjestima van Zagreba.
Ovako sve ekipe koje su van zone Zet-a svako kolo moraju strepiti da li ce se nac neka ekipa koja ce ih odbiti radi ovog pravila,pa moraju traziti alternativne dvorane i sl.
Definitivno treba podrzati ljude koji su voljni uloziti svoje vrijeme, trud i rad da bi napravili/ obnovili dvorane van Zagreba i ne im ubiti volju sa ovim pravilom.

Sto se tice voznje i sl. tvrdim da bilo kome treba duze da recimo dodje iz zapadnog dijela grada u istocni nego do Jaske ili Pesce. i da nam treba dodatnih 15-20 min pa jel to tak strasno?
Nema puno ekipa koje su van zone Zeta tako da bi to bilo mozda kolo-dva u sezoni koje dodju kao zanimljivo iskustvo samo treba malo sportske volje.

Nemojte ljudima ubijati volju za sportom pogotovo onima koji ovo rade rekreativno i iz ljubavi prema sportu, sport je nesto pozitivno i to treba podrzati pa makar se svi zajedno morali voziti malo duze.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: sri stu 29, 2017 8:50 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Cheer

Zadnja promjena: Guga; sri stu 29, 2017 12:08 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
busbus

PostPostano: sri stu 29, 2017 9:23 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Ljudima nije problem ulagat nebulozne cifre u opremu a problem im je s jednim autom otici nekoliko puta godisnje do Jaske,Dugog Sela,Samobora ili Svete Nedelje zbog Zet-a ili "velikih" troskova puta Laughing Laughing

Podrska ekipama iz gradova u koje ne vozi Zet.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri stu 29, 2017 10:01 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

No no

Zadnja promjena: Guga; sri stu 29, 2017 12:07 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
max pax

PostPostano: sri stu 29, 2017 10:13 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Guga trosak odlaska do jaske je isti onaj odlasku u krajnje zone zeta tako da ne kuzim bas taj argument troska, argument vremena takodjer ne razumijem jer velim ti gore je po Zagrebu se voziti jer je guzva nego ic do Jaske, ali i da je nesto duze kaj sad??
I ponavljam to nije svako drugo kolo nego prosjecno jednom u sezoni, bas bi trebalo pogledati koje su to sve ekipe van zone Zeta, meni ovak iz glave pada 5-6 ekipa napamet
[Vrh]
busbus

PostPostano: sri stu 29, 2017 10:52 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Znam ih ja puno koji igraju s gumama starim 10 i više godina i ne pada im na pamet dati 200 kuna za jednu gumu, a najvažnije je da ima vremena i love za pivicu poslije tekme.
Tak da nemoj suditi prema sebi ili igračima prvih nekoliko ljiga...

Ne shvacam kaj je pjesnik htio reci
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri stu 29, 2017 10:58 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Da se razumijemo, načelno nemam problema ni s odlaskom i na Mars ako će tamo biti korektni uvjeti za igru.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: sri stu 29, 2017 10:58 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Eeeek!

Zadnja promjena: Guga; sri stu 29, 2017 12:07 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri stu 29, 2017 11:01 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

busbus (napisa):
Guga (napisa):
Znam ih ja puno koji igraju s gumama starim 10 i više godina i ne pada im na pamet dati 200 kuna za jednu gumu, a najvažnije je da ima vremena i love za pivicu poslije tekme.
Tak da nemoj suditi prema sebi ili igračima prvih nekoliko ljiga...

Ne shvacam kaj je pjesnik htio reci

Htio je reći da ekipe po singl-stol dvoranama ne ulažu ni lipe u opremu, a kamoli u dvoranu (npr. novi stol ili promjena poda iz betonskih pločica u laminat).
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri stu 29, 2017 11:10 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Beljenje

Zadnja promjena: Guga; sri stu 29, 2017 12:07 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Saša

PostPostano: sri stu 29, 2017 11:13 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Meni je stolnoteniska priča iz Jaske za svaku pohvalu i neću nikad praviti probleme za otići u Jasku na tekmu. Na žalost kad smo s Geodetima bili u istoj ljigi oni su bili naši gosti pa nisam bio u prilici i vidjeti dvoranu. Nikad nismo i nikad nećemo praviti kao ekipa problema oko toga iako to nije uvijek sasvim jednostavno. Sa druge strane znam da je nekim ekipama složeno doći u Jasku na tekmu i slažem se sa kompilacijom koju je složio Mladen (Guga).
Kao legalista ipak moram i naglasiti članak 2 statuta SOKAZA koji glasi:

Naziv Udruge je: Udruga stolnotenisača rekreativaca Zagreba - SOKAZ
Skraćeni naziv Udruge je: SOKAZ
Sjedište Udruge je: Zagreb
Udruga djeluje na području grada Zagreba.

Teško bi bilo odlučiti drukčije. Znam da g.Brnčić putuje na mečeve SOKAZ-a iz Slavonije. Slijedom predmetne priče mogli bi onda i RIZ veterani tražiti da svoje tekme igraju u Slav. Brodu (što možda i nebi bilo loše s obzirom u gdje sad igraju domeće tekme Wink )
max pax

PostPostano: sri stu 29, 2017 11:14 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Ne bi volio da sada ispadne da sam ja protiv tih putovanja.
.

Znaci Guga je deklarirani protivnik putovanja i svih ekipa van Zagreba Laughing Zubo
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri stu 29, 2017 11:17 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Da se razumijemo, načelno nemam problema ni s odlaskom i na Mars ako će tamo biti korektni uvjeti za igru.

Na Marsu nisu korektni uvjeti za igru, zato jer ima dosta crvene prašine, nema svlačionica niti tuševa,
a i gravitacija je nezgodna pa je pitanje kak bi ti tamo pimplal u do nedogled...

Zadnja promjena: Guga; sri stu 29, 2017 12:11 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri stu 29, 2017 11:19 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Ne bi volio da sada ispadne da sam ja protiv tih putovanja.

max pax (napisa):
Znaci Guga je deklarirani protivnik putovanja i svih ekipa van Zagreba
Laughing Zubo

A kaj ti mene jebeš Very Happy

Zadnja promjena: Guga; sri stu 29, 2017 12:14 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh]
max pax

PostPostano: sri stu 29, 2017 11:21 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
mario

PostPostano: sri stu 29, 2017 11:24 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Čini mi se da za ovu raspravu nema prave potrebe, jer se ništa neće promijeniti. Naše predsjedništvo funkcionira po principu copy - paste i redovito donosi zaključke tipa "neka sve ostane kako je bilo do sada" uz vječni argument SOKAZ je udruga sa velikom tradicijom, pa ako smo uspješno funkcionirali sve ove godine zašto bi išta mijenjali.

Kriterij dostupnosti ZET-om je apsurdan, jer uz najbolju volju ne možete doći na odigravanje utakmice u iole razumnom vremenu čak da krećete iz centra Zagreba. Npr. Pojatno, Popovec i slične lokacije. Do okretišta tramvaja, prelazak na bus do Zaprešića ili Sesveta, pa prelazak na slijedeći bus koji vozi do vaše konačne lokacije možda svakih sat i pol ili 2 sata. Nakon odigrane utakmice više se ne možete vratiti nazad, jer je zadnji bus otišao.

Po meni trebalo bi se odrediti do koliko kilometara od centra Grada Zagreba se mora ići. To bi bilo poštenije ili izrijekom u biltenu navesti mjesta do kojih se mora ići. Ne mogu 100% tvrditi, ali čini mi se da svi bez pogovora i prevelike dileme idu u Dugo selo, Klokočevac, Svetu Nedjelju i slična mjesta.

Sa pristajanjem na prevelike udaljenosti postaje upitan smisao takve rekreacije. Ako za odigravanje 3 utakmice sa ovim kratkim setovima moram izgubiti cijeli dan, a da se pri tome nisam niti preznojio onda mi je žao tog vremena. Svaka čast i druženju i pivici poslije sa domaćinima, ali ako je pak fokus na toj pivici, radije ću je popiti u lokalnoj birtiji ispod moje zgrade, a ne 30 km daleko od Zagreba.
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri stu 29, 2017 11:27 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Saša (napisa):
Slijedom predmetne priče mogli bi onda i RIZ veterani tražiti da svoje tekme igraju u Slav. Brodu (što možda i nebi bilo loše s obzirom u gdje sad igraju domeće tekme Wink )

Sigurno u TOP 5 katastrofalnih "dvorana" Thumbs up
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri stu 29, 2017 11:28 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Vele mi Jaskanci da je u ovih par godina svega jedna ekipa odbila doći, pa mislim da tu problema - nema.
Međutim, meni je problem tjanoviti izbor delegata za skupštinu.
Stoga bih predložio da se prije održavanja zbora objavi poziv za isticanje kandidata po ligama. Zatim, da se objavi lista odabranih i prijavljenih kandidata po ligama, a kako bi se čovjek spremio za diskusiju i glasanje na samom zboru.
Zatim bi trebalo objaviti zapisnik s održanog zbora i imena izabranih delegata, da čovjek zna tko mu je delegat u skupštini kroz tih narednih četiri godine.
Trebalo bi objavljivati i zapisnike sa svake skupštine i sjednice predsjedništva. Ionako mi se IB žali da nema dovoljnih kvalitetnih tekstova za stavljanje na našu internetsku stranicu.
Tako da bi rukovođenje SOKAZ-om bilo malko demokratičnije i transparentnije.
[Vrh]
Saša

PostPostano: sri stu 29, 2017 11:31 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Ma Dinko pravo zboriš. Jednom pravnik uvijek pravnik.
Dinka u upravu Cheer Cheer Cheer
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Stranica 4 / 8.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.