NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Zimski kup 2018

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: sub pro 02, 2017 1:32 pm    Naslov : Zimski kup 2018 Citirajte i odgovorite

Citat:
Odjava sudjelovanja u Zimskom kupu

U zimskom kupu 2018. godine sudjelovat će sve muške i ženske ekipe prijavljene za jesensko prvenstvo 2017. godine.

Zbog velikog broja neodigranih i predanih utakmica u prvim kolima prethodnih sezona, apeliramo na ekipe koje ne žele ili ne mogu sudjelovati da to jave tehničkom voditelju na e-mail do nedjelje 10. prosinca.

Zahvaljujemo vam unaprijed!

Vrijeme je da se nemar počne kažnjavati malo strože ...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: sub pro 02, 2017 1:57 pm    Naslov : Zimski kup 2018 Citirajte i odgovorite

Nemože se kažnjavati za nešto što nije obavezno. Wink

Na prijedloge da se umjesto odjavljivanja ekipe koje ne žele igrati prijavljuju one koje žele, ste se oglusili.
Pametnije je bilo raditi radi par ljudi anketu za broj ekipa u ligi, nego da se odmah ubacilo u prijavi za jesensko prvenstvo ,igras ili ne , zimski kup.
Tek onda mozes kažnjavati, do tada ....

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: sub pro 02, 2017 2:12 pm    Naslov : Zimski kup 2018 Citirajte i odgovorite

Ak ne želiš igrat OBAVEZNO se moraš odjaviti Rolling Eyes
[Vrh]
wolf

PostPostano: sub pro 02, 2017 2:14 pm    Naslov : Zimski kup 2018 Citirajte i odgovorite

ikota~sova (napisa):

Na prijedloge da se umjesto odjavljivanja ekipe koje ne žele igrati prijavljuju one koje žele, ste se oglusili.

Tko je dao prijedlog i kome ?? A tko to... STE se oglušili Confused
[Vrh]
busbus

PostPostano: sub pro 02, 2017 2:40 pm    Naslov : Zimski kup 2018 Citirajte i odgovorite

Umjesto apeliramo da se ekipe prijave na vrijeme u ovom slucaju se apelira na odjavu na vrijeme.Nije sportski al volio bi puno predaja pa da sljedecu godinu ipak igraju ekipe koje se prijave i koje zele igrat.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: sub pro 02, 2017 6:10 pm    Naslov : Zimski kup 2018 Citirajte i odgovorite

Thumbs up

Definitivno je vrijeme da se počne PRIJAVLJIVATI za sudjelovanje.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Pale

PostPostano: sub pro 02, 2017 6:14 pm    Naslov : Zimski kup 2018 Citirajte i odgovorite

Oglusili su se oni koji bi kažnjjavali Wink
Logično je da se prijavljuješ za nešto, a ne da si prijavljen automatski i onda se moraš odjavljivati.
Krešimire daj mi jedan primjer gdje tako funkcioniraju stvari?

Kome se ne igra nebu odigral i idemo dalje, ne vidim gdje ti vidiš problem?

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Pale

PostPostano: sub pro 02, 2017 6:16 pm    Naslov : Zimski kup 2018 Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
ikota~sova (napisa):

Tko je dao prijedlog i kome ?? A tko to... STE se oglušili Confused

Bilo je prijedloga, mozda ti nisi upoznat, ali bilo je vjeruj mi Thumbs up

[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sub pro 02, 2017 7:33 pm    Naslov : Zimski kup 2018 Citirajte i odgovorite

Pravno gledajući, Ikota-sova je u pravu. Kao uostalom i Trnski.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.