SOKAZ forum
15. liga jesen 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
15. liga jesen 2017.
Malo sam pogledao i najizglednija je varijanta u kojoj nakon osvajanja pehara padneš s kreveta.
15. liga jesen 2017.
Hoćeš reći da su nam šanse velike? Jesi li ukalkulirao sve varijante iz čl. 28 koje bi se mogle odnositi na ekipe koje su trenutno na vrhu?
15. liga jesen 2017.
Ne velike nego enormno velike. Pad s kreveta zagarantiran.
- bduralija
- Kontakt:
15. liga jesen 2017.
kako mogu nešto napraviti, a što je već napravljenotrnac je napisao/la:Boro hoće od 15. lige napraviti ligu-slučaj
evo i dalje smo po prognozama na dnu https://goo.gl/kX65iX
u stvarnosti nakon 11. kola smo treći, a nemamo igrača među prvih 20 na listi, a zadnja ekipa ima dvojicu u prvih 15...
15. liga jesen 2017.
Čudo.
Vi ste čudo od ekipe
Vi ste čudo od ekipe
15. liga jesen 2017.
wooow koja je ovdje borba, liga u kojoj je 4. na tablici za samo 6 bodova bolji od 11. i to dva kola prije kraja!!
Tu može biti svašta, velika gužva
SINNI-jevci...pardon Galvani-nešto mogu sa pobjedama u zadnja dva kola skočiti 4-5 mjesta, dok Ady sa porazima u zadnja dva kola mogu pasti 3-4 mjesta. Poanta je da se ovdje ništa ne zna!
Jedino je sigurno da se ne zna što sve može poštovani gospon Dinko napraviti ako će još jednu sezonu ostati u ovoj ligi... možda kao i njegovi kolege iz Adya IV. sljedeće sezone dovede pojačanje iz 10 liga više ekipe. Živi bili pa vidjeli!
Tu može biti svašta, velika gužva
SINNI-jevci...pardon Galvani-nešto mogu sa pobjedama u zadnja dva kola skočiti 4-5 mjesta, dok Ady sa porazima u zadnja dva kola mogu pasti 3-4 mjesta. Poanta je da se ovdje ništa ne zna!
Jedino je sigurno da se ne zna što sve može poštovani gospon Dinko napraviti ako će još jednu sezonu ostati u ovoj ligi... možda kao i njegovi kolege iz Adya IV. sljedeće sezone dovede pojačanje iz 10 liga više ekipe. Živi bili pa vidjeli!
Ivan 3:16-17
15. liga jesen 2017.
Lukavi Lisac me skužio!
Počeo sam mukotrpne pregovore s mojim šogorom Željkom Glušićem (iz sitnih liga), ali se čovjek koprca i neda.
Morati ću, izgleda, upotrijebiti šarm njegove starije sestre (moje žene)
koja će ga valjda uspjeti uvjeriti da joj je već dosta slušati moje kuknjave nakon naših čestih poraza.
Počeo sam mukotrpne pregovore s mojim šogorom Željkom Glušićem (iz sitnih liga), ali se čovjek koprca i neda.
Morati ću, izgleda, upotrijebiti šarm njegove starije sestre (moje žene)
15. liga jesen 2017.
Opa, Kukonja u ekipi 
15. liga jesen 2017.
Da, on je bivši Kukonja, ali ga ja već godinama uzaludno nagovaram da nam pomogne, tako da se bojim da ništ od tega nebu.
Naime, on je, za razliku od Perina, koji ima umjetni kuk, jedan "Koljenko", jer ga muče koljena.
Stoga, ako Trnski slučajno saznaš za kojeg dobrog čovjeka koji bi nam pomogao, bez plaćanja, naravno (jerbo, nismo pri lovi), ono, iz čiste humanosti, javi, pa da se iskoprcamo iz te 15. lige.
Naime, on je, za razliku od Perina, koji ima umjetni kuk, jedan "Koljenko", jer ga muče koljena.
Stoga, ako Trnski slučajno saznaš za kojeg dobrog čovjeka koji bi nam pomogao, bez plaćanja, naravno (jerbo, nismo pri lovi), ono, iz čiste humanosti, javi, pa da se iskoprcamo iz te 15. lige.
15. liga jesen 2017.
Idući tjedan idemo na noge vodećoj ekipi, Rakitovec, i to u neko zabačeno selo Pešćenica, u predgrađu Siska, pa me zanima da li do tamo vozi ZET?
Volio bih da do tamo ZET ne vozi i da zbog toga jednostavno ne moramo ići, već bi samo skromno upisali 0:10!
Inače se bojim da će biti 10:0.
Volio bih da do tamo ZET ne vozi i da zbog toga jednostavno ne moramo ići, već bi samo skromno upisali 0:10!
Inače se bojim da će biti 10:0.
15. liga jesen 2017.
Mi smo ti tri brata uboga (Tuga, Vuga i Buga, Čeh, Leh i Meh). Gavrić nabije najboljeg, a onda, u odlučujućem meču za pobjedu, izgubi od najlošijeg, ja sam pak srednja žalost, a Safić (mršavi Buco) negativac.
Međutim, moram razočarati brojne potencijalne kadidate za moju ekipu, da u iduću sezonu startamo u istom, žalosnom i besperspektivnom, sastavu. Na veselje naših novih protivnika.
Međutim, moram razočarati brojne potencijalne kadidate za moju ekipu, da u iduću sezonu startamo u istom, žalosnom i besperspektivnom, sastavu. Na veselje naših novih protivnika.
15. liga jesen 2017.
I nadalje smo liga s najviše remija. Čak 25 mečeva završilo bez pobjednika! Malo veselja, a puno plakanja. 
Dubravko Vaneček je najbolji igrač lige, a ekipa mu je na zadnjem mjestu!
A borba za treće i četvrto mjesto je u zadnjem kolu u punom jeku!
Eto, i dalje se "hranim žutim temamam SOKAZ-a". Već sam i sam dobrano požutio.
Dubravko Vaneček je najbolji igrač lige, a ekipa mu je na zadnjem mjestu!
A borba za treće i četvrto mjesto je u zadnjem kolu u punom jeku!
Eto, i dalje se "hranim žutim temamam SOKAZ-a". Već sam i sam dobrano požutio.
15. liga jesen 2017.
Uvijek sam volio pitati. Od 1.500 brucoša na Pravnom faksu, diplomirao sam kao šesti, bez velikog učenja, jer su mi profesori na ispitima honorirali to što sam ih prekidao u predavanjima postavljajući im pitanja.
Međutim, trenutno, neki moja pitanja doživljavaju kao zlonamjernu provokaciju, pa me onda tituliraju s "lešinar", "baba" i tvrde da se "hranim sa žutim temama SOKAZ-a", te mi savjetuju "ne talasaj".
Međutim, trenutno, neki moja pitanja doživljavaju kao zlonamjernu provokaciju, pa me onda tituliraju s "lešinar", "baba" i tvrde da se "hranim sa žutim temama SOKAZ-a", te mi savjetuju "ne talasaj".
15. liga jesen 2017.
Znači tako si završio pravni fakultet... Maltretirajući profesore 
15. liga jesen 2017.
Uživanje kratkotrajno u pogledu na tablicu, jer smo trenutno treći!
15. liga jesen 2017.
Svaka čast Dinko, ostaje žal kako će ekipa koja je pobijedila 1. i 2. na tablici na kraju biti 4 ili 5.

No ovaj puta vam je 14. zicer.
No ovaj puta vam je 14. zicer.
Let the force be with you
15. liga jesen 2017.
Baš sam lijepo odspavao na lovorikama , i gle čuda, Trnski, nisam pao s kreveta. 
15. liga jesen 2017.
Svaka čast
San bi se mogao pretvoriti u javu...
Još samo da Agronomci izgube i Bridovci ne pobjede. Moguć je i krug od tri (4) ekipe s 20 bodova...
Spavaj dalje
San bi se mogao pretvoriti u javu...
Još samo da Agronomci izgube i Bridovci ne pobjede. Moguć je i krug od tri (4) ekipe s 20 bodova...
Spavaj dalje
15. liga jesen 2017.
Moje drage i simpatične ekipe Elektro-Cecić i Butterfly II. imaju kod mene otvoreni šak, ako pobjede svoje antipatične protivnike!
Zadnja izmjena: Dinko Š., dana/u uto pro 19, 2017 2:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.