SOKAZ forum
15. liga jesen 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
15. liga jesen 2017.
Nisi mi skoncentriran, dva tipfelera u jednoj rečenici. Malo te pere nervoza, a? 
15. liga jesen 2017.
Čestitke Dinko, na tko zna kojoj trici i najbolje odigranoj polusezoni u Sokazu.
Što bi Vanja rekao, postaješ prava hobotnica
Što bi Vanja rekao, postaješ prava hobotnica
15. liga jesen 2017.
Ispravio sam svoja dva tipfelera, koji mi, naravno, zbog nervoze da imam otvoreni šank, promaknuše, ali bi se i ti, dragi Trnac, također trebao koncentrirati, a ne "skoncentrirati", jer u riječi "kon" tj. "con" već postoji riječca "sa" tj. "s", pa je ne treba ponavljati.
15. liga jesen 2017.
To je to, sad si opet pravi 
15. liga jesen 2017.
Mislim da mi je ipak "najbolje odigrana polusezona u SOKAZ-u" bila u proljeće 2016. kada mi je skor bio 30:9 u 17. ligi.
15. liga jesen 2017.
Spin je u pravu, bolja ti je ova sezona.
Prosjek proljeća 2016. je 1.846, a ove sezone 2.026.
http://sokaz.hr/bazaig.php?id=2790&tip=sezone
15. liga jesen 2017.
Nevjerojatno. Pa, ljudi moji, je li to moguće? Pa, ja sam na vrhuncu igračke karijere! Najbolje da sada prestanem igrati i prebacim se na belot.
15. liga jesen 2017.
Neću reći da si u pravu jer nisi. Niste niti jedan u pravu ili ste obadvojica u pravu. Radi se o tome da imate različiti kriterij. Ti gledaš bodove a Dinko samo skor.trnac je napisao/la:
Spin je u pravu, bolja ti je ova sezona.
Prosjek proljeća 2016. je 1.846, a ove sezone 2.026.
http://sokaz.hr/bazaig.php?id=2790&tip=sezone
Let the force be with you
15. liga jesen 2017.
Saša je u pravu! 
15. liga jesen 2017.
To nije ponašanje dostojno tvoje funkcije. Meni bi tako nešto izbananirao.
Let the force be with you
15. liga jesen 2017.
To sam stavio Dinku da se probudi, dosta je spavanja. Tablica pokazuje ono što se moralo dogoditi. Iscurili su na 4. mjesto.
15. liga jesen 2017.
Da, iscurili smo na 4. mjesto, ali nepravedno! Ekipa Elektro Cecić je izgubila jer je došla samo s dvojicom! Tako su trebali doći protiv nas, da ima pravde i Boga.
15. liga jesen 2017.
Jedina mi je utjeha to što smo sve tri prvoplasirane ekipe lijepo prebili i izmasakrirali. Mislim da će se i Munja s time složiti.
15. liga jesen 2017.
Ne dirajte mi mojeg grafičkog dizajnera i svestranog analitičara, jer bi bez njega Forum bio pustinja. Nekada sam i ja bio protiv njega, ali sad smo se skompali.
15. liga jesen 2017.
Kad smo kod pustinje, ima jedan stari ali dobar...
Dođe neki tip u šumariju tražiti posao. Dobije posao i šef mu kaže:
- Evo, ovdje imaš 10 hektara šume, za to ti treba tjedan dana da posječeš!
Nakon sat vremena tip se vraća i veli šefu:
- Šefe, sem posekel!
Šef ne vjeruje i ode provjeriti. Stvarno tip posjeko u sat vremena 10 hektara. Veli mu šef:
- Dobro, evo ti na drugom mjestu šumu od 100 hektara. Tu imas 3 tjedna posla. Ode tip i vrati se nakon dva sata i veli šefu:
- Šefe, sem posekel!
Šef sav zbunjen i u nevjerici ode provjeriti. Stvarno, šuma posječena. Vraća se šef i veli:
- Dobro, evo ti šuma od 1000 hektara. Tu imaš posla za 6 tjedana. Ode tip i vrati se na kraju radnog dana i veli šefu:
- Šefe, sem posekel!
Šef ode provjeriti i ne vjeruje da je šuma posječena. Kad se vratio pita tipa:
- Pa, dobro reci ti meni gdje si ti do sada radio?
- V Sahari!
- Ali tamo nema šume!
- Jeee, sem posekel!
Dođe neki tip u šumariju tražiti posao. Dobije posao i šef mu kaže:
- Evo, ovdje imaš 10 hektara šume, za to ti treba tjedan dana da posječeš!
Nakon sat vremena tip se vraća i veli šefu:
- Šefe, sem posekel!
Šef ne vjeruje i ode provjeriti. Stvarno tip posjeko u sat vremena 10 hektara. Veli mu šef:
- Dobro, evo ti na drugom mjestu šumu od 100 hektara. Tu imas 3 tjedna posla. Ode tip i vrati se nakon dva sata i veli šefu:
- Šefe, sem posekel!
Šef sav zbunjen i u nevjerici ode provjeriti. Stvarno, šuma posječena. Vraća se šef i veli:
- Dobro, evo ti šuma od 1000 hektara. Tu imaš posla za 6 tjedana. Ode tip i vrati se na kraju radnog dana i veli šefu:
- Šefe, sem posekel!
Šef ode provjeriti i ne vjeruje da je šuma posječena. Kad se vratio pita tipa:
- Pa, dobro reci ti meni gdje si ti do sada radio?
- V Sahari!
- Ali tamo nema šume!
- Jeee, sem posekel!
15. liga jesen 2017.
Evo i mojeg doprinosa ludoj zabavi:
Bog je stvorio nebo i Zemlju, a sve ostalo je Made in China.
Bog je stvorio nebo i Zemlju, a sve ostalo je Made in China.