| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
shunqino
Pridružen/a: 07. 03. 2009. (00:25:26) Postovi: 12 Lokacija: Gornja Lomnica
|
Postano: pon lis 05, 2009 9:45 pm Naslov
: 20. liga jesen 2009. |
|
|
Današnjom utakmicom između Avanturista apokalipse i Pantera otvorena je 20. liga.
Nakon nervoznog otvaranja domaćina Pantere su povele 2:0 a onda je uslijedio uraganski odgovor i Pantere su doslovno pometene sa stola. Sa 0:2 na 7:2 da bi nakon toga Pantere dobile igru parova za konačan rezultat:
Avanturisti apokalipse - Pantere 7:3
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: uto lis 06, 2009 3:21 pm Naslov
: 20. liga |
|
|
čestitke Avanturistima apokalipse, a Panterama više sreće slijedeći put...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
majtidaks
|
Postano: čet lis 08, 2009 6:55 am Naslov
: |
|
|
bravo dječaci  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: ned lis 11, 2009 2:40 pm Naslov
|
|
Čestitamo!
I preporučamo se za sličan rezultat
Na čijoj god strani bio
Veseli me da vidim i neke ekipe "od prije" s kojima nas čeka ponovni revanš
Mi i dalje smjelo kročimo dalje, kak se i vidi po rezultatu
pozdrav svima!
Mi "lovimo" kola tak da (prema naputku) do XI mj. odradimo 8. Ovaj tjedan igramo 2(dva). Ostali?
Baš nam se ne igra za blagdane
Zainteresirane za igru očekujemo u najljepšem izdanju  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: pon lis 12, 2009 9:57 pm Naslov
: Re: 20. liga jesen 2009. |
|
|
| shunqino (napisa): | Današnjom utakmicom između Avanturista apokalipse i Pantera otvorena je 20. liga.
Nakon nervoznog otvaranja domaćina Pantere su povele 2:0 a onda je uslijedio uraganski odgovor i Pantere su doslovno pometene sa stola. Sa 0:2 na 7:2 da bi nakon toga Pantere dobile igru parova za konačan rezultat:
Avanturisti apokalipse - Pantere 7:3
 |
... i nama su parovi dali konačan rezultat
pa mi je pomalo neugodnjak. Ostalima nije  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
topnik4
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (11:40:18) Postovi: 29 Lokacija: uglavnom Arena Precko
|
Postano: uto lis 13, 2009 9:53 am Naslov
|
|
Romindal - Avanturisti apokalipse 3-7
podno reflektorima Doma sportova, sve samo ne lako izborena 3 boda
Čestitamo romindalu na fer i korektnoj borbi i vise srece drugi put !
| Žugec (napisa): |
Mi "lovimo" kola tak da (prema naputku) do XI mj. odradimo 8. Ovaj tjedan igramo 2(dva). Ostali? |
jep, i mi cemo ovaj tjedan odigrat dvije tekme..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
shunqino
|
Postano: sri lis 14, 2009 9:41 pm Naslov
|
|
Evo po preporuci Avanturisti nastavili sa istim rezultatom. U drugom kolu dobili smo Romidal sa 7:3.
Ja sam bio prava katastrofa al su zato Dominik i Domagoj izvukli ovaj meč
U petak igramo a Avlijama |
|
| [Vrh]
|
|
 |
skywalker
|
Postano: sri lis 14, 2009 9:49 pm Naslov
|
|
| shunqino (napisa): |
koji su večeras odigrali jedan dugometražni meč,
ako ništa, bili smo bolji u poenima  _________________ STC Avlija - Jelčić |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: sri lis 14, 2009 11:36 pm Naslov
|
|
| skywalker (napisa): | | shunqino (napisa): |
koji su večeras odigrali jedan dugometražni meč,
ako ništa, bili smo bolji u poenima  |
večer X ića?
Ili je to do dvorane?
Mi smo jedva stigli završiti do fajrunta stol do vašeg
(snimali smo vas cijelo vrijeme ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
shunqino
|
Postano: čet lis 15, 2009 7:11 am Naslov
|
|
he he,
bit će uzbudljivo u ovoj ligi.
i mi smo snimali stol do nas samo vam ne smijem reć o kome je riječ  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: čet lis 15, 2009 10:53 am Naslov
|
|
| shunqino (napisa): | he he,
bit će uzbudljivo u ovoj ligi.
i mi smo snimali stol do nas samo vam ne smijem reć o kome je riječ  |
TO se traži
(nisi više u 22. sad si -22, kak i ja -21 ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
topnik4
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (11:40:18) Postovi: 29 Lokacija: uglavnom Arena Precko
|
Postano: čet lis 15, 2009 11:16 am Naslov
|
|
| shunqino (napisa): | Ja sam bio prava katastrofa al su zato Dominik i Domagoj izvukli ovaj meč
dakle to smo pomaknuli u 18h... i nadam se da ces sada i ti malo povuc, a domi i ja da ostanemo na istoj razini.. vidis da oni imaju skywalkera u svojim redovima! sad se i protiv sile moramo borit.. 
Zadnja promjena: topnik4; čet lis 15, 2009 3:04 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: čet lis 15, 2009 2:20 pm Naslov
: ima nas |
|
|
drago mi je da ima aktivnih forumaša u 20. ligi ove sezone...
sinoć smo igrali infarktni meč s STC Avlija... to je draž SOKAZ-a, različiti stolovi, podloge, osvjetljenja, loptice, ambijent i naravno protivnik s druge strane...
vidjeli smo sinoć naše bivše protivnike koji su otišli u 18. ligu... zamislite da je netko 9. s istim brojem bodova kao i 10. na kraju sezone, a 9. ode u 18., a 10. ode u 20. ligu... naravno mi smo ovi što su bili 10. :-)
gledali smo malo meč do nas ORA - Romidal, to je bila borba, tko zna kada su oni završili meč, možda negdje iza 11... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: čet lis 15, 2009 2:42 pm Naslov
: Re: ima nas |
|
|
| bduralija (napisa): | drago mi je da ima aktivnih forumaša u 20. ligi ove sezone...
sinoć smo igrali infarktni meč s STC Avlija... to je draž SOKAZ-a, različiti stolovi, podloge, osvjetljenja, loptice, ambijent i naravno protivnik s druge strane...
vidjeli smo sinoć naše bivše protivnike koji su otišli u 18. ligu... zamislite da je netko 9. s istim brojem bodova kao i 10. na kraju sezone, a 9. ode u 18., a 10. ode u 20. ligu... naravno mi smo ovi što su bili 10. :-)
gledali smo malo meč do nas ORA - Romidal, to je bila borba, tko zna kada su oni završili meč, možda negdje iza 11... |
je, je!
Zadnjih par loptica smo prebacili "pod svijećama"
A ni piti nam više nisu dali ... sa nam se jedva smilovala
Jedva čekam da nam dojdete za naš zeleni stol! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
topnik4
|
Postano: čet lis 15, 2009 3:17 pm Naslov
: Re: ima nas |
|
|
| bduralija (napisa): | | sinoć smo igrali infarktni meč s STC Avlija... to je draž SOKAZ-a, različiti stolovi, podloge, osvjetljenja, loptice, ambijent i naravno protivnik s druge strane... |
gledao tekmu, navijao za X i tag je bilo na kraju..
i nadam se da vam se dvorana svidjela.. jel se u 9. kolu ponovno vidimo u areni.. ovaj puta na zelenom stolu..
zao mi je za ispadanje iz lige al 20. je jace nego kaj se misli i niko se nebude tak lako prosetao kroz nju (osim ping-pongraceva)
i bogu hvala 13. kola je ukupno za odigrat
.. a sve je teg na pocetku...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
shunqino
|
Postano: ned lis 25, 2009 10:53 pm Naslov
|
|
Ajme, pa par dana je prošlo a nitko ništa ne piše iz naše lige
Bili smo malo aktivniji pa odigrali dva kola. Prvo sa Avlijama i moram reć da su me oduševili igrom a i borbenošću. Posebno (ako se ne varam) Marin koji se je u jednom poenu dva puta za redom bacio na pod i na kraju zasluženo uzeo taj poen
Na kraju iako smo vodili 5:3, završilo 5:5 i ono što je "najgore" ne možemo si ništa prebaciti (ajde malo sam opet ja podbacio) a dečkima iz Avlija jedan veeeeliki Respect!!
Nakon toga smo igrali sa Leptirićima. S obzirom da je Domagoj morao raditi, priliku da zaigra od početka je dobio njegov brat Hrvoje. No što trema, što mali broj odigranih službenih partija učinilo je svoje pa je izgubio oba pojedinačna meča. Šteta, jer mogao je barem jedan dobiti. No zato je naš prvi reket, još uvijek neporaženi Dominik dobio sve tri, a napokon i ja
Na kraju, iako i nisam baš ljubitelj parova, zajedno sa Hrvojem smo dobili i to i pobjedili 8:2.
Ovaj viken nas čeka opet dvostruki program. Prvo u petak sa (mislim) Konektirom.
A onda u subotu derbi svih derbija, sa Ekipom za očevid.
Za taj derbi su i pale neke opklade. U igri je gajba pive (sigurno), a nešto sam čuo da se spominje i neka
Bilo kako bilo, kupite karte ne vrijeme jer se u subotu očekuje prepuna dvorana najvjernijih navijača i atomski pingič
uh, koji kratki post  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
topnik4
|
Postano: pon lis 26, 2009 9:31 am Naslov
|
|
| shunqino (napisa): |
Ovaj viken nas čeka opet dvostruki program. Prvo u petak sa (mislim) Konektirom.
A onda u subotu derbi svih derbija, sa Ekipom za očevid.
Za taj derbi su i pale neke opklade. U igri je gajba pive (sigurno), a nešto sam čuo da se spominje i neka
Bilo kako bilo, kupite karte ne vrijeme jer se u subotu očekuje prepuna dvorana najvjernijih navijača i atomski pingič |
nope, pliva 3, ne konektira..
a u sub, caffe bar arena..
i da.. klopa i cuga su u igri..  _________________ cuvajte se, pazi te se, jel avanturisti su zakon!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pon lis 26, 2009 12:32 pm Naslov
: ekipa |
|
|
Ekipa za očevid ili Caffe bar Arena... s kim na kraju igramo u srijedu u 18:30 pitanje je sad...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: pet lis 30, 2009 11:47 pm Naslov
: TO su tekme! |
|
|
Prvoklasna liga!!!
U kojoj gotovo da svaki može dobiti svakoga!
U prilog tome govori i broj x-ića u međusobnim mečevima. Sjajno je igrati u ovako izjednačenoj konkurenciji. Osim par dečki koji su na proputovanju, svi smo manje-više tu negdi.
Navijam za SVE!!!
I svakako :
Lijepi pozdrav svim igračima! Čestitke nepobjednicima i dobitnicima. Samo fer i igrati, igrati, igrati ...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
topnik4
|
Postano: sub lis 31, 2009 10:39 am Naslov
|
|
eto.. rekao bih u derbiju sedmoga kola:
avanturisti apokalipse vs pliva III. 4-6
vrlo izjednacena igra na obje strane, ali ipak je na kraju presudilo iskustvo.. cestitke protivniku i prije svega mojim igracima jel su dali sve od sebe
i dvojica do sada neporazenih su upisali prve poraze
p.s.
danas nova tekma i nadam se 3 boda!
p.p.s.
slazem se s ovim u prethodnom postu.. totalno izjednacena liga! _________________ cuvajte se, pazi te se, jel avanturisti su zakon!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|