NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Dina Pervan

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ostalo
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: sub vel 10, 2018 9:31 pm    Naslov : Dina Pervan Citirajte i odgovorite

Dragi moji igrači, čokljavci i ostali! Juhuu
Na naslovnici naše web stranice osvanuo je iznimno human, ali tužan tekst o mladoj Puležanki Dini Pervan, aktivnoj stolnotenisačici. Tuzni
Iako teško oboljeloj, može joj se pomoći, posebno na financijskom planu, obzirom da je liječenje vjerojatno skupo za poludit. Facepalm

ŽELIM POTAKNUTI PREDSJEDNIŠTVO SOKAZA DA POKAŽE VELIKO SRCE ZAGREBAČKIH REKREATIVACA I DONESE ODLUKU O JEDNOKRATNOJ FINANCIJSKOJ POMOĆI OVOJ KRASNOJ, HRABROJ MLADOJ ŽENI. In love In love In love

Mislim da SOKAZ momentalno stoji financijski vrlo zadovoljavajuće, a obzirom da vjerojatno nećemo u skorije vrijeme biti investitori u izgradnji neke goleme dvorane, bilo bi predivno da se uspijemo udružiti u humanitarnom pothvatu i pomognemo obitelji Pervan s nekakvih 15 -20 tisuća kuna, ne želim uopće pomisliti kako je njenoj obitelji zadnjih mjeseci/tjedana... Embarassed

Pomozimo Dini, ništa bolje ionako ne možemo učiniti s tim novcima... UČINIMO TO!!! Yesss! Yesss! Yesss!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
55

PostPostano: sub vel 10, 2018 9:33 pm    Naslov : Dina Pervan Citirajte i odgovorite

https://www.glasistre.hr/dc2dd82f-88b3-462a-9f48-045542aadb42
[Vrh]
Ifke

PostPostano: sub vel 10, 2018 9:43 pm    Naslov : Dina Pervan Citirajte i odgovorite

Slažem se, bilo bi lijepo da kao cijela organizacija pomognemo...
Ja sam danas uplatio simboličan iznos i nadam se da nas je bilo više koji smo to do sad učinili. Jer je svaka pomoć sigurno dobrodošla...
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub vel 10, 2018 10:07 pm    Naslov : Dina Pervan Citirajte i odgovorite

Mogu samo potvditi da je obavijest o Dini bila jedna od težih stvari za pokušati smisleno uobličiti na ovoj stranici. Tuzni

Iako Dinu osobno ne poznajem, od Damira i na Internetu sam čuo zaista samo najbolje o curi, i naravno da je glavna misao vodilja ta da se kao mali sport možemo povezati kada zaista trebamo i pokazati ono najbolje što imamo, a to su ljubav i briga jedni prema drugima - pa makar i onima koje još nismo upoznali.

Naravno da će ovo biti među temama prvog idućeg sastanka.
Kada sam tražio potvrdu da mogu ovo postaviti na naslovnicu, jedan od odgovora je bio upravo na tragu Petrovog prijedloga. Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: ned vel 11, 2018 12:48 am    Naslov : Dina Pervan Citirajte i odgovorite

Heart Heart Heart Heart Grouphug Heart Heart Heart Heart
[Vrh]
yole-59

PostPostano: ned ožu 25, 2018 7:15 pm    Naslov : Dina Pervan Citirajte i odgovorite

Podržavam prijedlog u potpunosti, mislim da tu ne bi trebalo biti nikakve dvojbe Heart
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ostalo
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.