| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
dundo bumbo
|
Postano: pon lis 05, 2009 8:48 am Naslov
: |
|
|
Dakle, malograđanska tankoćutnost zaista je nezgodna stvar, a u kombinaciji s licemjerjem doseže eksplozivne razmjere. Žalosno je samo što očigledno nemaš pojma što ta riječ znači. Mogao bih to pokušati svesti na razinu doslovnosti koja bi i autohtonom zagrebačkom primitivcu bila lako shvatljiva, ali neću to učiniti, jer iskreno vjerujem da onaj tko se glup rodi još gluplji umire. A tko sam uopće ja da ispravljam okrutne greške prirode? Pripazi ubuduće na unos alkohola u svoj krhki organizam, jer očigledno ti škodi, a sintagmom "živina koja se tjera" počasti radije nekoga iz svoje uže obitelji. (Kao što svaki buržuj koji drži do sebe dobro zna, primitivizam i barbarstvo uistinu bi trebali ostati unutar četiri zida njegova doma.)  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: pon lis 05, 2009 8:59 am Naslov
|
|
| jere (napisa): | Dakle, malograđanska tankoćutnost zaista je nezgodna stvar, a u kombinaciji s licemjerjem doseže eksplozivne razmjere. Žalosno je samo što očigledno nemaš pojma što ta riječ znači. Mogao bih to pokušati svesti na razinu doslovnosti koja bi i autohtonom zagrebačkom primitivcu bila lako shvatljiva, ali neću to učiniti, jer iskreno vjerujem da onaj tko se glup rodi još gluplji umire. A tko sam uopće ja da ispravljam okrutne greške prirode? Pripazi ubuduće na unos alkohola u svoj krhki organizam, jer očigledno ti škodi, a sintagmom "živina koja se tjera" počasti radije nekoga iz svoje uže obitelji. (Kao što svaki buržuj koji drži do sebe dobro zna, primitivizam i barbarstvo uistinu bi trebali ostati unutar četiri zida njegova doma.)  |
Na sreću, nemam vremena se više s tobom prepucavati preko foruma. S ovim odgovorom si zapravo pokazao svoje pravo lice. Drago mi je da sam uspio te natjerati da se potpuno otvoriš i pokažeš tko si zapravo. Jedini je zaključak da bi bilo neophodno osloboditi ovaj grad od takvih likova koji ga svojom nekulturom zagađuju. Ti si nažalost limitiran u svojem ponašanju i tu ti ja ne mogu previše pomoći.  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: pon lis 05, 2009 9:55 am Naslov
|
|
S obzirom na to da se i dalje čvrsto držiš za budalastu, fiktivnu tezu, valjalo bi i to razjasniti. Neizmjerno volim Zagreb, grad u kojemu sam rođen i u kojemu danas živim i radim, ali, isto toliko volim Dalmaciju. Kršten sam u Biogradu na moru, proveo sam ne baš zamenmariv dio svoga djetinjstva tamo, a odmalena navijam za Hajduk.
Zahvaljujem dragome Bogu što mi je podario dva mjesta koja s pravom mogu nazivati svojima. Fetivi ponos i isključivost (zagrebački ili dalmatinski, svejedno), nikada nisam mogao do kraja shvatiti, tako da mi slične riječi još uvijek djeluju prilično apstraktno.
Ono što, konkretno, tvoje apologetske zagrebačke riječi otkrivaju, zaista je zastrašujuće. Cijeli svijet, silom uguran unutar oskudna četiri zida tvoje lubanje, bez ikakvih viših referentnih uporišta.
I jasno, s agramerštinom, kao žalosnom izlikom za vlastiti primitivizam i skučene vidike. Žalosno, zar ne? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: pon lis 05, 2009 10:24 am Naslov
|
|
| jere (napisa): | S obzirom na to da se i dalje čvrsto držiš za budalastu, fiktivnu tezu, valjalo bi i to razjasniti. Neizmjerno volim Zagreb, grad u kojemu sam rođen i u kojemu danas živim i radim, ali, isto toliko volim Dalmaciju. Kršten sam u Biogradu na moru, proveo sam ne baš zamenmariv dio svoga djetinjstva tamo, a odmalena navijam za Hajduk.
Zahvaljujem dragome Bogu što mi je podario dva mjesta koja s pravom mogu nazivati svojima. Fetivi ponos i isključivost (zagrebački ili dalmatinski, svejedno), nikada nisam mogao do kraja shvatiti, tako da mi slične riječi još uvijek djeluju prilično apstraktno.
Ono što, konkretno, tvoje apologetske zagrebačke riječi otkrivaju, zaista je zastrašujuće. Cijeli svijet, silom uguran unutar oskudna četiri zida tvoje lubanje, bez ikakvih viših referentnih uporišta.
I jasno, s agramerštinom, kao žalosnom izlikom za vlastiti primitivizam i skučene vidike. Žalosno, zar ne? |
... nije tebi lako, sad sam se 100% uvjerio i sam. Da mi je vidjeti koji to tebe duhovi proganjaju noću, po pustopoljinama tvojeg mozga ...
... zapravo se vidi tko je opterećen svojim korijenima, jer sam se ja pozvao na zagrebački štih kao opravdanje moje ne_malograđanštine, a ne na to što sam rođen u Zgb. Krivo si shvatio, moraš bolje čitati i razumjeti ono što pročitaš ... _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon lis 05, 2009 11:44 am Naslov
|
|
| jere (napisa): | odmalena navijam za Hajduk.
Zahvaljujem dragome Bogu što mi je podario dva mjesta koja s pravom mogu nazivati svojima. Fetivi ponos i isključivost (zagrebački ili dalmatinski, svejedno), nikada nisam mogao do kraja shvatiti |
isusati ovaj Jere je ko ja
Mislim, nemojte me krivo shvatit. Nije da biram stranu.
Obojica ste dosadni i jedva čekam da završite.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: pon lis 05, 2009 11:48 am Naslov
|
|
Što se mene tiče, ja sam završio, ionako sam samo iznosio obranu na izrečenu mi uvredu. Nije ni trebalo ovoliko trajati !  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: pon lis 05, 2009 11:57 am Naslov
|
|
| Uvrede u mojem prvom postu nije bilo, napisao sam samo da si u Pešći bio pijan. Razlika između takve izjave i proglašavanja nekoga alkoholičarom, stvarno je ogromna i ne bi je nikome trebalo potanko pojašnjavati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pon lis 05, 2009 12:14 pm Naslov
|
|
Zbilja ste ga zagnojili...
Ne znam je li početak sezone razlog ovakvom dizanju tenzije, ali ako to prebacite za stol, bit će dobrog skora ove sezone!
Da vas ne znam, možda bi ovo shvatio ozbiljno, ali ovako...
Ovakvu raspaljotku ostavite za nadolazeće tekme, jerbo bi vas ib još mogao i cenzurirati (radio je to i za manje... ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: pon lis 05, 2009 12:23 pm Naslov
|
|
| Burke (napisa): | Zbilja ste ga zagnojili...
Ne znam je li početak sezone razlog ovakvom dizanju tenzije, ali ako to prebacite za stol, bit će dobrog skora ove sezone!
Da vas ne znam, možda bi ovo shvatio ozbiljno, ali ovako...
Ovakvu raspaljotku ostavite za nadolazeće tekme, jerbo bi vas ib još mogao i cenzurirati (radio je to i za manje... ) |
... a ne znam, možda sam malo preosjetljiv, ipak ne volim da mi se prišije neka etiketa, koja mi u datom trenutku ne stoji ...
... kaj se mene tiče ovaj je slučaj ad acta... _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon lis 05, 2009 12:27 pm Naslov
|
|
| Burke (napisa): | (radio je to i za manje... ) |
ma kad moliću  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon lis 05, 2009 2:53 pm Naslov
|
|
jos ce nam zakljucati temu o pesci...
pod hitno na pivu obojica. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pon lis 05, 2009 4:37 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | | Burke (napisa): | (radio je to i za manje... ) |
ma kad moliću  |
Haha.. šala!
Samo malo kurim vatru!
Makar se sjećam nekih cenzura, mislim da se radilo o Icemanu i nekoj tekmi sa zaštitarima i sl.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pon lis 05, 2009 4:40 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): |
jos ce nam zakljucati temu o pesci...
pod hitno na pivu obojica. |
Ma kakva piva?!
Pa da se još i obistine gornje optužbe!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: pon lis 05, 2009 4:44 pm Naslov
|
|
Baš sad krećem na 1. kolo, dečki hvala to je SOKAZ, jedva ćekam da poćne.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon lis 05, 2009 7:30 pm Naslov
|
|
| STROJAL (napisa): |
Što se tiče moje galame za vrijeme igranja 3 na 3, to je natjecanje i osmišljeno kao jedna velika zajebancija i ja sam to tako i shvatio, a mislio sam da se dovoljno znamo da te nebu tol'ko pogodilo. |
e sad se i ja osječam pogođen i uvrijeđen jer protiv budučih prvoosvajaća ove svjetske premijere bili smo na fiksevima i tjesno izgubili sa 3:2.... Da ne govorim da je u dvorani bilo svima jasno da je u našoj trojki Jere bio daleko najslabija karika.... vidjevši retrospektivno kroz forum da poraz ne leži u sportskoj borbi i nadmetanju nego u nečem drugom... . Ovu nepravdu treba što hitnije ispraviti
Opcije:
1. Ban Duguješ Mi Pivu
2. Jere Plačaš rundu za Kalafat
3. Situaciju eventualno može izvuči kbolfan , kb ili wolf umetanjem nove ploćice na ne baš sportski zaslužen pehar natpisom "i Jere je ovo mogao osvojiti da nije bio provociran" ili "3na3+BanI) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto lis 06, 2009 10:46 am Naslov
|
|
| rope (napisa): | | [3. Situaciju eventualno može izvuči kbolfan , kb ili wolf umetanjem nove ploćice na ne baš sportski zaslužen pehar natpisom "i Jere je ovo mogao osvojiti da nije bio provociran" ili "3na3+BanI) |
Žao mi je ali jedva smo ugurali i naša imena (čupko , izra , kbolfan , kb , wolf ) tak da ... mesta više nema  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: čet lis 08, 2009 5:18 pm Naslov
: Prijateljska Peščenica |
|
|
Ja sam mislil kako sam ja "neugodan".
Ja sam mala "beba". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet lis 08, 2009 9:18 pm Naslov
: Re: Prijateljska Peščenica |
|
|
| silvac (napisa): | Ja sam mislil kako sam ja "neugodan".
Ja sam mala "beba". |
haha, bravo Slivac _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: sub lis 10, 2009 8:19 am Naslov
|
|
... meni je zapravo žao što se ovakva debilana morala dogoditi na stranicama o turniru u Peščenici, mojem najdražem turniru ...
... ispričavam se dečkima iz Pešče, što je moja reakcija na provokaciju dovela do niskobudžetne psiho-analize moje osobe ( koja je uzgred budi rečeno, daleko od prave dijagnoze, ja sam zapravo još gori od toga ) ... i žao mi je što je to bacilo ružno svjetlo na ponovno dobro organiziran i uspješno proveden turnir u Peščenici ...
... hm, kad bolje razmislim, ma ne, ne ......
... vidimo se u veljači, ako ne i prije ... _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto lis 13, 2009 12:07 pm Naslov
|
|
Imate sreće da ja nisam bio na turniru inače bi vas oba dvoje nalupo po !!!
Prekinite više sa tim i prihvatite se .
A što se cuge tiče,pređite na sokiće!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|