NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vječna tema - 1. liga s 12 ekipa
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zmilko

PostPostano: uto vel 13, 2018 9:33 am    Naslov : Vječna tema - 1. liga s 12 ekipa Citirajte i odgovorite

Citat:
ako je vama u interesu igrat ligu u kojoj se ne moras potrudit ni malo da bi osigurao opstanak i protiv par ekipa po sezoni mozes doc sa dvojicom i sigurno pobijedit, meni to isto nije...
?
eto razloga za 7+ 7 ekipa u 1. ligi

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Zdenko

PostPostano: uto vel 13, 2018 10:26 am    Naslov : Vječna tema - 1. liga s 12 ekipa Citirajte i odgovorite

Ako me dobro sjećanje služi (a ne mora biti Misli ), jedna ili čak dvije prvoligaške sezone igrale su se na devet dobivenih partija (bez parova) jer je bilo tragikomično koliko je bilo dogovorenih mečeva. Uglavnom, svi su bili kompletni kad se igralo protiv ekipa koje su došle iz druge lige a ove druge utakmice su završavale predajom ili 5:5. To su bili začeci elitizma Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: uto vel 13, 2018 10:37 am    Naslov : Vječna tema - 1. liga s 12 ekipa Citirajte i odgovorite

Uvijek se igrao par samo su se kod 5-5 brojali setovi i poeni pa nije bilo neriješenog rezultata.To je bilo u jednoj ili dvije sezone. No čini mi se da je to bilo za cijeli SOKAZ. Ili se varam?
No brzo je napušteno...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Zdenko

PostPostano: uto vel 13, 2018 10:44 am    Naslov : Vječna tema - 1. liga s 12 ekipa Citirajte i odgovorite

A ne znam, moguće da sam nekaj zabrijao ali mi se čini da se stvarno jedna sezona igrala bez parova. U tom sam vrijeme igrao u sličnoj ligi ko i sad pa smo prvoligaše gledali ko NBA - vanzemljace Smile
I onda, Demir (u to vrijeme najbolji rekreativni igrač u Jugi) igra protiv Denisa Karlovića na Vodovodu koji je u ZG služio JNA pa nije bio "aktivni" igrač i izgubi 21:0... Koji je to bio šok i vjeverica
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.