SOKAZ forum
6. liga, proljeće 2018.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
6. liga, proljeće 2018.
Srdačan sportski pozdrav svim učesnicima ovosezonske 6. lige SOKAZ-a.
Vidim da nam liga još uvijek spava "zimski san"
, nije odigrana/upisan rezultat još niti jedne utakmice
, ova jedina upisana se niti nije igrala...
INTERCAPITAL danas igra 1. kolo protiv onih čokljavaca iz "Jazbine", večeras oko 19:30 u Vjesniku.
Hm, nadam se dobroj tekmi i antiporazu u 1. kolu. Da ne bude ono, po jutru se poznaje dan pa Intercapitalci krenu napredovati u suprotnom smjeru od željenog...
Eto, sretno svima i do čokljanja!
Vidim da nam liga još uvijek spava "zimski san"
INTERCAPITAL danas igra 1. kolo protiv onih čokljavaca iz "Jazbine", večeras oko 19:30 u Vjesniku.
Eto, sretno svima i do čokljanja!
6. liga, proljeće 2018.
Profesore nemoj se previše nadati,rađe drži dvoranu na toplom a pive na hladnom!

Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
6. liga, proljeće 2018.
6. liga, proljeće 2018.
Najljepše zahvaljujem u ime cijele svoje ekipe, Interkapitalovcima, na fer play borbi i ugodnom druženju,te na afterparty-u uz čevape pivu i gemište!Nije nas omeo ni snijeg,ni minusi,nadamo se da ćemo se moći revanširati na jesen možda koju ligu niže,a može i u šestoj!
Keptn Miki,Pero,Danijel i Petek,dečki pravi ste i sretno dalje!

Keptn Miki,Pero,Danijel i Petek,dečki pravi ste i sretno dalje!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
6. liga, proljeće 2018.
Zahvaljujem i ja u ime nas prikrpanih!
Kraljevski tretman, kao i uvijek kod Intercapitalovaca.

Kraljevski tretman, kao i uvijek kod Intercapitalovaca.
6. liga, proljeće 2018.
Hvala ekipi naših sportskih rivala, ali i prijatelja "JT Paceri" na dobrom čokljanju i odličnom after partyju! Nisam od Broda, Hrca i Klinca ništa manje niti očekivao, kao niti od "prikrpanih" članova after partyja!
Lijepa večer, čak nitko nije niti izgubio
, neka ih bude što više takvih!
Veselim se da ćemo ostati skupa u ligi i slijedeće sezone, nadam se u 5., a ne više u 6.
, te da ćemo onda mi kod Pacera u goste.
Tekma je bila neizvjesna i završila je na sportski najbolji mogući način, skoro da smo već spremili tri boda na konto, a onda onaj Hrc ugrize vampira za guzicu, napije mu se krvi i totalno poludi za stolom...
Dragi Paceri, sretno vam dalje pa ćemo na kraju sezone zbrajati konte.
Inače, drugo kolo gostujemo u Stupniku, opet tekma protiv dobrih momaka... igramo u 19:00 sati, odmah ćemo počokljat rezultat na net.

Lijepa večer, čak nitko nije niti izgubio
Veselim se da ćemo ostati skupa u ligi i slijedeće sezone, nadam se u 5., a ne više u 6.
Tekma je bila neizvjesna i završila je na sportski najbolji mogući način, skoro da smo već spremili tri boda na konto, a onda onaj Hrc ugrize vampira za guzicu, napije mu se krvi i totalno poludi za stolom...
Dragi Paceri, sretno vam dalje pa ćemo na kraju sezone zbrajati konte.
Inače, drugo kolo gostujemo u Stupniku, opet tekma protiv dobrih momaka... igramo u 19:00 sati, odmah ćemo počokljat rezultat na net.
6. liga, proljeće 2018.
TOOOO, prvi smo. 
Evo i screenshota da bude službeno:
https://www.screencast.com/t/pZNXLNtr
Hvala gospodi iz Riza na najnapetijoj tekmi od kad je stolnog tenisa.
Evo i screenshota da bude službeno:
https://www.screencast.com/t/pZNXLNtr
Hvala gospodi iz Riza na najnapetijoj tekmi od kad je stolnog tenisa.
6. liga, proljeće 2018.
Pozdrav svima
,
Mislio sam da ću nakon prva dva odigrana kola već imati jasniju sliku o tome kako će izgledati daljnji tijek prvenstva, ali bogme ništa od toga...
U 2. kolu sve je bilo 5:5 ili 6:4, osim tekme nas i Stupnjara, gdje se igralo pet mečeva u pet setova
, ali moram priznati da je gospodična Fortuna u taj četvrtak doista bila naša saveznica...
Bit će "veselo" i u nastavku, mislim da će Donja Dubrava ostati do kraja negdje pri vrhu... inače jako dobra ekipa pojačana Zdenekom bit će svima "krupan zalogaj".
Ma bit će zabavno i gotovo, ae zdravo!

Mislio sam da ću nakon prva dva odigrana kola već imati jasniju sliku o tome kako će izgledati daljnji tijek prvenstva, ali bogme ništa od toga...
U 2. kolu sve je bilo 5:5 ili 6:4, osim tekme nas i Stupnjara, gdje se igralo pet mečeva u pet setova
Bit će "veselo" i u nastavku, mislim da će Donja Dubrava ostati do kraja negdje pri vrhu... inače jako dobra ekipa pojačana Zdenekom bit će svima "krupan zalogaj".
Ma bit će zabavno i gotovo, ae zdravo!
6. liga, proljeće 2018.
@55
A ima tu i drugih pojačanja ....
A ima tu i drugih pojačanja ....
6. liga, proljeće 2018.
Hah... Ne bih znao je li još netko došao u ligu, vidim da ti vjerojatno znaš više od mene... 
6. liga, proljeće 2018.
Fakat... A svatko mjeri prema svojim kriterijima, obzirom da Guga Vjeverka redovito "maže", njemu je vjerojatno pojačanje...

6. liga, proljeće 2018.
Gugimire, dobro nam došao u ligu! 
6. liga, proljeće 2018.
Kaj je je55 je napisao/la:Fakat... A svatko mjeri prema svojim kriterijima, obzirom da Guga Vjeverka redovito "maže", njemu je vjerojatno pojačanje...![]()
![]()
6. liga, proljeće 2018.
Hvala, hvala55 je napisao/la:Gugimire, dobro nam došao u ligu!
Ustvari, pitanje je koliko ću uopće igrati jer sam već rekao da sam bio blizu pauziranja ove sezone,
i najvažnije mi je da imamo treninge koji se stvarno redovito odigravaju 2 puta tjedno i da mi je dvorana 150 metara udaljena od kuće.
Ovu sezonu mogu ''prespavati''

The Only Way Is Up...rutinski
6. liga, proljeće 2018.
Guga is back!