SOKAZ forum
7. liga proljeće 2018.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
7. liga proljeće 2018.
Trnac svaka čast na "nosu", očito si provalio Pavlečića da nije igrao zadnju sezonu i nije bio pravi,,
Sad bar znam koga uzeti za kompanjona na kladionicama..
Trnac
No,zapamtite Potkove kiksaju samo dva puta u sezoni...

Sad bar znam koga uzeti za kompanjona na kladionicama..
Trnac
No,zapamtite Potkove kiksaju samo dva puta u sezoni...
7. liga proljeće 2018.
Nego, ti prognoziraš još samo jedan remi/poraz Potkova do kraja sezone? Ako je tako, vrlo hrabro od tebe.
7. liga proljeće 2018.
Sinoć su nas Remete rastavile na faktore
Momci su stvarno odlična ekipa. Na kraju sezone bi se iznenadio kada ne bi bili u poziciji za prolaz dalje.
Momci su stvarno odlična ekipa. Na kraju sezone bi se iznenadio kada ne bi bili u poziciji za prolaz dalje.
7. liga proljeće 2018.
Dok se ne kompletiraju podaci 2. kola, stiže prognoza za 3. kolo:
STK Remete – Potkova sreće 5:5
Fifa, jel' ovo derbi kola?
Oprezno stavljam remi, a po sinoć viđenom u dvorani ne bih se iznenadio niti blagoj pobjedi Remeta (koja ovisi o tome hoće li i koliko Štimac biti motiviran).
Tri praščića – Merix medicina 4:6
Ako Merixovci odigraju kako znaju, mogli bi do tri boda, minimalno remi.
HVIDRA Dubrava I. – PLIVA I. 4:6
Pliva 1 je prvo kolo bila nekompletna, a drugo još nije upisano. Hvidra bi na tom tragu možda i mogla isčeprkati bod. Teško, ali izvedivo.
PLIVA – Rakuni Eko Vent-Info 6:4
Zanimljiva tekma, obje ekipe su doma u Vjesniku. Prednost Plivi.
Hrvatske ceste – Vrhovec 4:6
Vrhovec se odlično drži, u prva dva kola samo su Rakuni i oni sa max 6 bodova. Zašto bi kvarili prosjek?
Vodoopskrba i odvodnja – Stalco
Pobjeda Stalca.
Dom Medveščak – Južna Trešnjevka Padobranci
Igramo 19.3., do tada
STK Remete – Potkova sreće 5:5
Fifa, jel' ovo derbi kola?
Tri praščića – Merix medicina 4:6
HVIDRA Dubrava I. – PLIVA I. 4:6
Pliva 1 je prvo kolo bila nekompletna, a drugo još nije upisano. Hvidra bi na tom tragu možda i mogla isčeprkati bod. Teško, ali izvedivo.
PLIVA – Rakuni Eko Vent-Info 6:4
Hrvatske ceste – Vrhovec 4:6
Vrhovec se odlično drži, u prva dva kola samo su Rakuni i oni sa max 6 bodova. Zašto bi kvarili prosjek?
Vodoopskrba i odvodnja – Stalco
Pobjeda Stalca.
Dom Medveščak – Južna Trešnjevka Padobranci
Igramo 19.3., do tada
7. liga proljeće 2018.
Malo je of topic, ali iskoristiću ovaj forum da g. Sokoloviću čestitam na izvrsnom rezultatu njegovog sina. Svaka čast
Kroz par kola kad se budemo vidjeli morati ćemo jednu
u to ime
Kroz par kola kad se budemo vidjeli morati ćemo jednu
Let the force be with you
7. liga proljeće 2018.
Prognoza za 4. kolo
Dom Medveščak – STK Remete 4:6
Remete su jake, s Medvedima igramo u ponedjeljak. Očekujem pobjedu Remeta.
Južna Trešnjevka Padobranci – Vodoopskrba i odvodnja
Igramo u petak u 19:30

Stalco – Hrvatske ceste 6:4
Stalco je u naletu. Ne vjerujem da mogu izgubiti na svojem terenu. Tijesna pobjeda.
Vrhovec – PLIVA 6:4
Vrhovec bi mogao do nova 3 boda, remiju dajem šansu 40%. Domaći teren će biti prevaga.
Rakuni Eko Vent-Info – HVIDRA Dubrava I. 7:3
Prilika Rakunim da stave 3 nova boda na svoj konto.
PLIVA I. – Tri praščića 4:6 (eventualno 5:5)
Kako god, Praščići ovo ne bi smjeli izgubiti. Imaju Matoteka koji je za sada glavna šljuca lige
Merix medicina – Potkova sreće 4:6
Potkove mi na papiru izgledaju jako čvrsto, nisam baš siguran da će ih Merixovci iznenaditi.
Dom Medveščak – STK Remete 4:6
Remete su jake, s Medvedima igramo u ponedjeljak. Očekujem pobjedu Remeta.
Južna Trešnjevka Padobranci – Vodoopskrba i odvodnja
Igramo u petak u 19:30
Stalco – Hrvatske ceste 6:4
Stalco je u naletu. Ne vjerujem da mogu izgubiti na svojem terenu. Tijesna pobjeda.
Vrhovec – PLIVA 6:4
Vrhovec bi mogao do nova 3 boda, remiju dajem šansu 40%. Domaći teren će biti prevaga.
Rakuni Eko Vent-Info – HVIDRA Dubrava I. 7:3
Prilika Rakunim da stave 3 nova boda na svoj konto.
PLIVA I. – Tri praščića 4:6 (eventualno 5:5)
Kako god, Praščići ovo ne bi smjeli izgubiti. Imaju Matoteka koji je za sada glavna šljuca lige
Merix medicina – Potkova sreće 4:6
Potkove mi na papiru izgledaju jako čvrsto, nisam baš siguran da će ih Merixovci iznenaditi.
7. liga proljeće 2018.
Zna li tko kada će se odigrati tekma Pliva vs. Pliva?
7. liga proljeće 2018.
Mi danas idemo na Iblerov kod Dom Medveščaka, a u petak smo domaćini Vodoopskrbi.
7. liga proljeće 2018.
Plive igraju večeras u Vjesniku.
7. liga proljeće 2018.
5kolo sa Hrvatskim cestama,,,,, nekaj smo im ostali dužnitrnac je napisao/la:![]()
Mi danas idemo na Iblerov kod Dom Medveščaka, a u petak smo domaćini Vodoopskrbi.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
7. liga proljeće 2018.
Je, prošli put su nas speglali i to na domaćem terenu
http://sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html ... 2017-11-01
7. liga proljeće 2018.
Medvedi su simpatična ekipa, no svejedno mi je žao što smo im ostavili sva tri boda 
7. liga proljeće 2018.
Rezime 2. kola:
Bez obzira na to, Stalkači su pobjedili 6:4.
Pliva bb je imala bolju set razliku.

Završilo je 4:6, Remete su jako čvrsta i kompaktna ekipa.Južna Trešnjevka Padobranci – STK Remete
Medvedi su materijalisti, jel tako Feješ?Stalco – Dom Medveščak 7:3
Nadam se da Medvedi nisu materijalisti jer u tom slučaju moja prognoza neće vrijediti pišiva boba![]()
Završilo je 6:4.Vrhovec – Vodoopskrba i odvodnja
Bedasto mi je uopće prognozirat tekme s Vodoopskrbom.
Ceste su bile u duetu pa je to olakšalo posao Rakunima, završilo je 6:4.Rakuni Eko Vent-Info – Hrvatske ceste 5:5
Prošle sezone su Ceste pobjedile, ali su bili doma. Ove sezone prednost domaćeg terena imaju Rakuni, hoće li je iskoristiti? Nadam se da hoće, ali ipak sam očekivanja da će to biti dovoljno samo za remi.
Pogodak!PLIVA I. – PLIVA 5:5
Obje ekipe su doma, vjerojatno se dobro poznaju i teško da itko ikome može jeftino prodat. Blaga prednost Plivi 1.
Završilo je 8:2, Merixovci se nisu dali počokljat.Merix medicina – HVIDRA Dubrava I. 7:3
Vanja bi mogao do dvije pobjede, Saša 1.
PogodakPotkova sreće – Tri praščića 5:5
Ovo je derbi kola!![]()
![]()
![]()
Prošle sezone je završilo remijem, zašto ne i ove?
7. liga proljeće 2018.
Rezime 3. kola

Promašaj k'o kuća. Fifine prognoze se polako realiziraju, Potkove pokazuju svoju snagu. S obzirom da sam vidio Remete na djelu, a Potkove su ih s(p)retno speglale 3:7, mogu samo zamisliti koliko su jaka ekipaSTK Remete – Potkova sreće 5:5
Fifa, jel' ovo derbi kola?Oprezno stavljam remi, a po sinoć viđenom u dvorani ne bih se iznenadio niti blagoj pobjedi Remeta (koja ovisi o tome hoće li i koliko Štimac biti motiviran).
Još jedan promašaj i veliko iznenađenje. Jela je izgubio od Matoteka, a samim tim je i šansa za remi/pobjedu minimalizirana. Završilo je 6:4Tri praščića – Merix medicina 4:6
Blagi promašaj, završilo je 2:8, Pliva je bila kompletna.HVIDRA Dubrava I. – PLIVA I. 4:6
Lagani promašaj, završilo je 7:3.PLIVA – Rakuni Eko Vent-Info 6:4
Promašaj, završilo je remijem. Tekma skroz izjednačena, samo 1 set razlike.Hrvatske ceste – Vrhovec 4:6
Stalco u formaciji dvojca na pariće pobjedio je nekim čudom kompletnu Vodoopskrbu.Vodoopskrba i odvodnja – Stalco
Pobjeda Stalca.
Izgubili smo 6:4. Simpatična "starija" ekipa, kažem "starija" jer im je tek 70+ godina.Dom Medveščak – Južna Trešnjevka Padobranci
Igramo 19.3., do tada
7. liga proljeće 2018.

Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
7. liga proljeće 2018.
Puko sam u petak na tekmi, tak da sam morao predati partiju. Jbg, dešava se
Mišić desnog lista je puko k'o kokica. Obnovila se ozljeda od prije 2 tjedna, samo ovaj put u puno goroj verziji.
Do tada mirovanje i hlađenje, možda nabacim i slikanje
Mišić desnog lista je puko k'o kokica. Obnovila se ozljeda od prije 2 tjedna, samo ovaj put u puno goroj verziji.
Do tada mirovanje i hlađenje, možda nabacim i slikanje
7. liga proljeće 2018.
Pročitao isprve skijanje. 

Oporavi se što prije Trnjo!
A dotad lijepi banove, pomoći će u procesu!
Kandidati, gdje ste?
Oporavi se što prije Trnjo!
A dotad lijepi banove, pomoći će u procesu!
Kandidati, gdje ste?