SOKAZ forum
6. liga, proljeće 2018.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
6. liga, proljeće 2018.
A da vi malo usporite ...55 je napisao/la:Sretno vam dalje i uhvatite nas da idemo skupa kod Drena, Bolfija & co.![]()
![]()
6. liga, proljeće 2018.
No dobro pa kad je ta utakmica 55 v. s. GUGA?
Sudar divova

Sudar divova
6. liga, proljeće 2018.
Još čekamo da nam ponude termine... Srijeda, četvrtak ili petak. 
6. liga, proljeće 2018.
wolf je napisao/la:A da vi malo usporite ...55 je napisao/la:Sretno vam dalje i uhvatite nas da idemo skupa kod Drena, Bolfija & co.![]()
![]()
![]()
![]()
Toooooo....
Svi u 5. ligu,tam bu na jesen fešta!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
6. liga, proljeće 2018.
Nitko sretniji od nas da se vratimo u 5. ligu
, samo što ima još dosta vremena do kraja prvenstva, a kuha se na sve strane!

6. liga, proljeće 2018.
Eh, da!
Dogovorili smo tekmu, gostujemo kod ELKA dr. Ante Starčević u petak oko 19:00 sati, tamo bi mogla biti totalna frka!

Dogovorili smo tekmu, gostujemo kod ELKA dr. Ante Starčević u petak oko 19:00 sati, tamo bi mogla biti totalna frka!
6. liga, proljeće 2018.
Elka bu igrala u najjačem sastavu (znači da ja ne bum igral
)
The Only Way Is Up...rutinski
6. liga, proljeće 2018.
Šteta, Gugulino moj, šteta... 
6. liga, proljeće 2018.
Nebu vam bilo ništa lakše ak bu igral Janez Drčić, Vodelšek i Purger Drčić.
Sada je takav plan i jedino ako bude kakvih nepredviđenih stvari, možda ja zaigram

Sada je takav plan i jedino ako bude kakvih nepredviđenih stvari, možda ja zaigram
6. liga, proljeće 2018.
Vaša ekipa je izvrsna, ali nama je svejedno tko će igrati... Očekivao sam da nam odabir petka donosi i "Janeza" Drčića
, ali i nama petak više odgovara u ovom tjednu...
Nadam se odličnoj tekmi, možda bude i poneki bod...

Nadam se odličnoj tekmi, možda bude i poneki bod...
6. liga, proljeće 2018.
Tko god igrao biti će "tarapane" i borbe za svaki poen, a kamoli set i meč.
Uvijek mi je drago igrati s vama (protiv vas) jer ste mi sigurno u top 5 ekipa Sokaza po karakteru i ljudskim osobinama
(nažalost ima i drukčijih primjera, ali šta se tu može).
Sjećam se tvoje dobrodošlice kada sam prije 4 godine prvi put trenirao nakon 20 godina pauze od pingića baš u dvorani kod tebe u školi.
Igrao ja ili ne, budem došel pogledati
Uvijek mi je drago igrati s vama (protiv vas) jer ste mi sigurno u top 5 ekipa Sokaza po karakteru i ljudskim osobinama
Sjećam se tvoje dobrodošlice kada sam prije 4 godine prvi put trenirao nakon 20 godina pauze od pingića baš u dvorani kod tebe u školi.
Igrao ja ili ne, budem došel pogledati
6. liga, proljeće 2018.
I ja bum došel pogledati.

6. liga, proljeće 2018.
Može...kaj nisi već dugo nikog zajebaval pa ti fali ?

6. liga, proljeće 2018.
Guga, ne kužim...
Pa kaj si nisi našao momčad u kojoj nisi rezerva? To si mogao biti i u Novom Urihu...
Pa kaj si nisi našao momčad u kojoj nisi rezerva? To si mogao biti i u Novom Urihu...
6. liga, proljeće 2018.
Ma nije ti to baš tak Koka.
Kao prvo, ja nebi bio rezerva da sam ostao u staroj ekipi
nego su tu presudili neki drugi razlozi i stvarno sam bio spreman i odpauzirati ovu sezonu.
Ova sadašnja situacija u novoj ekipi mi paše zato jer se 2 puta tjedno nađemo na treningu
(prije sam praktički igral samo tekme) na koji dođu i razni igrači sa strane,
dvorana mi je 150 metara od kuće, besplatna je i sve pet.
Zato se uopće ne guram igrati tekme jer se ustvari dosta naigram kroz tjedan pa mi stres nekakvih tekmi gdje "moraš dobiti," uopće ne nedostaje
Kao prvo, ja nebi bio rezerva da sam ostao u staroj ekipi
nego su tu presudili neki drugi razlozi i stvarno sam bio spreman i odpauzirati ovu sezonu.
Ova sadašnja situacija u novoj ekipi mi paše zato jer se 2 puta tjedno nađemo na treningu
(prije sam praktički igral samo tekme) na koji dođu i razni igrači sa strane,
dvorana mi je 150 metara od kuće, besplatna je i sve pet.
Zato se uopće ne guram igrati tekme jer se ustvari dosta naigram kroz tjedan pa mi stres nekakvih tekmi gdje "moraš dobiti," uopće ne nedostaje
Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto tra 10, 2018 7:08 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
6. liga, proljeće 2018.
Guga, hvala ti na komplimentima!
To s redovitim treninzima je meni važnije od samog natjecanja, kao i Gugi
. Kod nas vrlo često netko ne može igrati meč zbog drugih obveza, sreća da nas je četvorica pa se nekako uspijemo iskombinirati.
Meni, osobno, najvažnije je da igram. Je li u pitanju "trening" ili takmičarski meč, apsolutno mi je svejedno
... Čak me na utakmici zna naživcirati premalo igranja, obzirom na dužinu trajanja meča od cca. tri sata.

To s redovitim treninzima je meni važnije od samog natjecanja, kao i Gugi
Meni, osobno, najvažnije je da igram. Je li u pitanju "trening" ili takmičarski meč, apsolutno mi je svejedno
6. liga, proljeće 2018.
Znaju li se možda početni sastavi u "SUDARU TITANA"??
6. liga, proljeće 2018.
Kod nas smo svi osim Kapetana Mikija, on je s obitelji u Makarskoj... 

6. liga, proljeće 2018.
Koliko znam i Elka je kompletna za večeras. 
6. liga, proljeće 2018.
DOLAZIM !!!!
To bu prava bundes liga.
Ak veliš da je elka kompletna to znači da je u najjačem sastavu, a to samo po sebi govori da je i GUGA u prvoj navali.
Ajme.... "MATERIJALIST" u životno formi i "UBOJICA FAVORITA" sa novim oružjem..... to bu raj za oči.
To bu prava bundes liga.
Ak veliš da je elka kompletna to znači da je u najjačem sastavu, a to samo po sebi govori da je i GUGA u prvoj navali.
Ajme.... "MATERIJALIST" u životno formi i "UBOJICA FAVORITA" sa novim oružjem..... to bu raj za oči.