|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dinko Š.
|
Postano: sub tra 14, 2018 4:59 pm Naslov
: 14. liga proljeće 2018. NIKAD JAČA |
|
|
Jučer smo bili u Dugom Selu i to mi je najgore gostovanje do sada. Ekipa Caffe Bar "Ante" V. je bila krajnje antipatična. Naime, igra se u atomskom skloništu, bez prozora i ventilacije, s niskim stropom (i bez WC-a), a oni puše li ga puše. Na moje molbe da prestanu u tom prostoru pušiti odgovaraju arogantno i bezobrazno, pa i prijeteće. Kad rekoh da prekidam meč, jer da ne želim igrati u duhanskom dimu, jedan tip je otišao, a Matešić je potajno i dalje pušio, no meč smo ipak do kraja odigrali.
Do sada mi je inače najgore gostovanje bilo kod ekipe ORA, zbog loših uvjeta, ali su ipak ti dečki bili vrlo ljubazni. I uvijek, kada bih kod neke ekipe zamolio da se ne puši u prostoru igre, svi bi me odmah poslušali. Međutim, dugoselci nisu takvi. Tokom cijelog meča su me provocirali, kao nekoga tko im želi oduzeti dragu cuclu, pa je atmosfera bila neprijateljska.
Uglavnom, preporučio bih svima kojima pri igranju smeta nikotinski dim, da dugoselcima dođu s gas-maskama.
Eto, zato volim igratu u Merixu na Velesajmu. Pušenje je zabranjeno u cijeloj hali, tj. i izvan prostora za igru. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub tra 14, 2018 5:14 pm Naslov
|
|
Eno ga sad, Ante Matešić je meni i našoj ekipi jedan od najboljih prijatelja u SOKAZ-u...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub tra 14, 2018 6:08 pm Naslov
|
|
Dinko je u pravu. Ako već prostor ne zadovoljava uvjete za igru domaćini moraju to kompenzirati simpatičnošću i gostoljubivošću. Kada imaš oboje negativno onda je bolje sve to prekinuti bez obzira na rezultatske i stegovne posljedice. No, ima nas različitih, netko je spreman trpiti lošu atmosferu a sve u cilju postizanja dobrog rezultata. Takve pojave meni umanjuju volju za sudjelovanjem u Sokaz-u. Suosjećam sa Dinkom.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
Pridružen/a: 07. 01. 2007. (18:49:33) Postovi: 326 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub tra 14, 2018 6:32 pm Naslov
|
|
| O ovom slučaju razgovarao sam sa g.Dinkom.Moj je stav da je g.Dinko trebao prekinuti utakmicu uz objašnjenje na poleđini zapisnika.Pušenje u prostoriji gdje se igra nije dozvoljeno,ne spada u sportske uvjete. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
amates
|
Postano: ned tra 15, 2018 6:37 pm Naslov
|
|
| Istina je da smo imali problem sa pusenjem,ali ne u prostoriji u kojoj se igra nego u prostoriji koja je odjeljena zidom.U toj prostoriji nisam pusio tajno nego javno i zasto bi se ja od "gospodina" skrivao.E moram reci i da smo bili prisiljeni pusiti jer je Dinko stalno skidao svoje "mirišljave" čarape i kontaminirao prostor dizajuci noge na trosjed gdje i drugi sjede.A o dugoselskoj gostoljubivosti neka sude ostali koji se normalno ponasaju a ne obicni provokatori. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned tra 15, 2018 8:07 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon tra 16, 2018 11:42 am Naslov
|
|
Cijenjeni profa se usrdno klanja "gospodinu" Antunu Matešiću tj. "jednom od svojih najboljih prijatelja u SOKAZ-u", iako on laže da sam ja "stalno skidao svoje "mirišljave" čarape i kontaminirao prostor". Naime, ja ne igram u čarapama, već samo u plivačkim šlapama.
Osim toga, u prostor, punom nikotinskog dima, ulazi se kroz jedno jezero urinarnih tekućina, pa se on očigledno malko zabunio od kuda mu stiže kontaminacija, a od igračkog dijela je samo djelomično "odjeljen zidom".
Inače, on me bio lijepo zamolio, odmah nakon što ga nemilosrdno prebih s 3:1, da mu se ispričam, pa znajući kako mu je teško, ja mu se i - ispričah!
Vjerojatno me zbog te moje isprike on sada i smatra "običnim provokatorom". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon tra 16, 2018 12:12 pm Naslov
|
|
Ne bih se štel previše mešati , ali kako se samo uspijete tako "dokačiti", nije mi to lako razumjeti.
Mi smo gostovali tamo prije cca. 4 godine protiv Marakovića, Kosanovića i Gidumovića, a bio je i Ante Matešić malo pogledati tekmu. Sjećam se odurnog ulaza u to atomsko sklonište, ali se smrada od duhanskog dima doista ne sjećam...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
amates
|
Postano: pon tra 16, 2018 1:50 pm Naslov
|
|
| Poštovani gospodine Dinko,što se tiče same igre nemam što reći je sam isprebijan i ja Vam na tome čestitam.Ali moram reagirati na riječ:LAŽEŠ.Vi kao ugledni zagrebački odvjetnik ste za novce vjerojatno cijeli zivot lagali pa uopće nemate osjećaj za težinu takve riječi.Ko o čemu,advokat o poštenju.Plave dugačke čarape u obliku sušenog bakalara su možda moje pa sam ostao i bez njh.A i ne sjećam se da je bilo tko tražio Vašu ispriku,ponajmanje ja.A kad ste se već ispričavali i to je bilo sarkastičnio odmah a potvrdilo se čim ste se dohvatili telefona.Sada se ja Vama ispričavam što ste jedva izvukli živu glavu iz tog sumornog prostora i još gorih ljudi u nadi da ćemo se idući put sresti u puno boljem raspoloženju i druženji i obećavam ledeno pivo za vruće glave pa će valjda bit bolje.Molim Vas pozdravite Bucu i Antu i ispričajte se i njima u moje ime.Lijepo Vas pozdravljam,budite veseli i sretni.Profesore pozrav i tebi i tvojim dečkima,hvala na naklonu |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon tra 16, 2018 1:59 pm Naslov
|
|
| Citat: | | Plave dugačke čarape u obliku sušenog bakalara... |
Ovo me oborilo s nogu
Meni se nekak čini da će se tražiti sretni vlasnik bakalara
BTW, tko zna koliko duge se pacaju u dvorani Možda dečki pojačano danfaju kako bi ubili smrad bakalara?
U svakom slučaju, ovo mi je jedan od boljih postova u zadnje vrijeme  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon tra 16, 2018 2:25 pm Naslov
|
|
Dosta, dečki, molim vas... Nastavak ove štorije neću preživjeti!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
|
Postano: pon tra 16, 2018 5:37 pm Naslov
|
|
Da se nitko nije usudio brisati ove postove ili eventualno zaključati temu , sada tek počinje interesantno.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto tra 17, 2018 1:00 am Naslov
|
|
| Dinko Š. (napisa): | Cijenjeni profa se usrdno klanja "gospodinu" Antunu Matešiću tj. "jednom od svojih najboljih prijatelja u SOKAZ-u", iako on laže da sam ja "stalno skidao svoje "mirišljave" čarape i kontaminirao prostor". Naime, ja ne igram u čarapama, već samo u plivačkim šlapama.
Osim toga, u prostor, punom nikotinskog dima, ulazi se kroz jedno jezero urinarnih tekućina, pa se on očigledno malko zabunio od kuda mu stiže kontaminacija, a od igračkog dijela je samo djelomično "odjeljen zidom".
Inače, on me bio lijepo zamolio, odmah nakon što ga nemilosrdno prebih s 3:1, da mu se ispričam, pa znajući kako mu je teško, ja mu se i - ispričah!
Vjerojatno me zbog te moje isprike on sada i smatra "običnim provokatorom". |
znači,kvotnul sam sve jer bi pomalo oduzelo pre više vremena...
mislim da se nismo osobno upoznali ali želim Vam reć' da ovakve stvari nemaju veze sa rekreacijskim bavljenjem stolnog tenisa nego hranjenju vlastitog proizvoda koji se zove EGO...
planeta Ego bi bila izrazito učinkovita za Vas.......ne zbog Vašeg EGA,nego zbog kratice svih nas koji Vas moramo pratit...EVO GA OPET
nema to uopće nikakve veze ali pljuvanac po Dugom Selu nemrem nikak progutat...
pa da li je moguće da ne'ko može dirnut u klub kakav je Dugo Selo???
pa da li smo zaboravili da smo mi ljudi???
pa da li ovo da li ono.....
dragi gospon Dinko:
nerijetko se u sokazu sretnu pravi istinski ljudi.....samo ih treba prepoznat u pravom trenutku...
a to je najteže ako nisi čovjek
Dugoselci,voli Vas Hrle!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: uto tra 17, 2018 9:52 am Naslov
|
|
Cijenjeni Antun Matešić je simpatičan kad kaže:
"Istina je da smo imali problem s pušenjem, ali ne u prostoriji u kojoj se igra, nego u prostoriji koja je odijeljena zidom. U toj prostoriji nisam pušio tajno nego javno i zašto bih se ja od "gospodina" skrivao."
Međutim, dragi Antune, i u toj se prostoriji također nalazi stol za pinigić i na njemu se igra i igrači se zagrijavaju, pa je dakle i taj prostor namijenjen sportu i stoga je i u njemu pušenje zabranjeno.
Međutim, kada cijenjeni profa kaže da se "smrada duhanskog dima doista ne sjeća, a bio je i Ante Matešić malo pogledati tekmu", onda vjerojatno Ante tada još nije niti počeo pušiti, pa se možda sada trudi nadoknaditi propušteno.
Inače, interesantna je bila i opaska cijenjenog Ivice Cevara kad me upitao: "Da li to znači da tu nije niti piti dozvoljeno?", ili pak (navodnog) liječnika-pulmologa koji me potiho podržao riječima: "AKO vam dim smeta, onda ste u pravu". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
amates
|
Postano: uto tra 17, 2018 1:04 pm Naslov
|
|
| Haha pa dobili ste parnicu,sud je završen i opet po Vašoj volji kako ste navikli.Hvala Hrcu i profi na podršci,hvala i Trncu ma pohvalama za duhovitost.Moram naglasit da naš Ladislav Pavlović nije navodni doktor nego specijalist doktor pulmologije sa 30godišnjom karijerom šefa pulmologije na Jordanovcu.I bilo bi Vam bolje s njm biti dobar s obzirom na Vaša osjetljiva pluća,jer nikad neznaš.I na kraju,ako smo doktora slomili i uništili pljugama,možemo i jednog advokata.Lijepi pozdrav. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: uto tra 17, 2018 4:44 pm Naslov
|
|
Sorry Amates, ali profa je bio izjavio: "Dosta, dečki, molim vas... Nastavak ove štorije neću preživjeti!" Eto, već samo to bi bilo dovoljno da zdušno nastavimo s tom štorijom.
Zatim, Munja je svima nama priprijetio, a s njim se nije za šaliti:
"Da se nitko nije usudio brisati ove postove ili eventualno zaključati temu , sada tek počinje interesantno."
Kako nakon ovoga razočarati Munju i ne nastaviti? Ja nisam takav debelokožac, pa i zbog toga nastavih, makar sam i "dobio parnicu".
I treće, a najvažnije, ti si, dragi moj Amates, od prvog javljanja, još tamo 26.4.2013. ("Proba") pa sve do neki dan, objavio ukupno - 15 postova! U četiri godine svega 15 postova!
Dakle, ovo je sada nekako ispalo kao sjajna prilika da te se nakon četiri godine šutljivosti i samozatajnosti, izvuče na Forum, na kojem imaš, kao što vidiš, dosta obožavatelja, a što možda nisi niti znao.
Dakle, izgleda da smo ipak na kraju, dragi moj, mi tebe "slomili i uništili".
No, nadam se da ćeš se do našeg susreta uz "hladnu pivu" lijepo "spametiti" i prestati pušiti. U svakom slučaju, suzdrži se od pušenja kad ti u goste dođe moj prijatelj iz Ronina, Tihomir Lalić, koji također, kao i ja, ima "osjetljiva pluća".
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
amates
|
Postano: uto tra 17, 2018 6:13 pm Naslov
|
|
| Nisam siguran da poznam Tihomira Lalića,ali ako je Vaš prijatelj pripremit ćemo šteku cigareta.A siguran sam da ćete mu javit kaj ga čeka pa nek ponese naramak kobasa,mogle bi se fino nadimit |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
|
Postano: uto tra 17, 2018 6:22 pm Naslov
|
|
Jesam li rekao da će biti "dobro" ?!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sri tra 18, 2018 10:15 am Naslov
|
|
Saša je, naravno, kao i uvijek, u pravu, pa i kad napiše:
"Što se tiče gostoljubivosti svaka čast, na daleko se čuje o dugoselskoj gostoljubivosti".
U dokaz toga će dugoselci vrlo gostoljubivo dočekati ekipu Ronina sa "štekom cigareta". Navratiti ću pogledati taj meč, tako da se i ja još malko nadimim i na taj način - mumificiram.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|