NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

6. liga, proljeće 2018.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: pet tra 13, 2018 8:25 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Beljenje Beljenje Beljenje

Trenutno je 4-1 za nas.
Vjeverko je donesel pivu i za mene Coctu pa smo si u miru popili i pogledali par partija.
Vodelšek dobio Paradžika Klanja se
55

PostPostano: pet tra 13, 2018 11:24 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Sve je točno, do 4:1 za Elku imali smo jedni i drugi po jedan 3:0 trijumf, ali nas je Elka u tri meča dobila po 3:2... Evil
Nismo se predavali, otišli smo po ninđu, ugrizli ga za guzicu i uspjeli doći do 5:5! Klanja se Klanja se Klanja se
Odlična i vrlo borbena utakmica, Vodelšek nas je posložio k'o metar drva. ROFL ROFL Za nas ogroman bod na iznimno teškom gostovanju, stvarno smo zadovoljni. Juhuu
Slijedeće kolo protiv Šlankera u Vjesniku u utorak od 19:00 sati. Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kelemen

PostPostano: sub tra 14, 2018 7:34 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Bravo dječaci!!! Klanja se Thumbs up
Ko kaže da bez mene nema bodova!? ROFL
silvac

PostPostano: sub tra 14, 2018 4:47 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Fenomenalna ekipa" Intercapitala",oduševila me svojim zajedništom,
veseljem da su osvojili "bod",svojom" slogom"i svojom borbom.
Svašta su morali istrpiti. Klanja se Klanja se Klanja se
Elka zvana" VODELŠEK".fenomenalan.Drčiće nebi komentirao. Confused
Prava propaganda stolnog tenisa.Šteta što nije igrao "Guga"
To bi onda bila "fešta" Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vjeverko

PostPostano: sub tra 14, 2018 9:33 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Već nakon 2 partije koje sam pogledao rekao sam da će završiti 5:5. Jedino sam u prognoi fulao ner sam rekao da će Profa dobiti sve 3 partije a da će Drčići dobiti par.
[Vrh]
astronom

PostPostano: sub tra 14, 2018 9:41 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Osvrt na tekmu.Ekipa Intercapitala trebala bi se zvati ekipa Kapitalna sreća.Iz tog razloga što je pet partija završilo u pet setova.Moglo je i drugačije završiti,nepovoljnjije za nih.Razlog?Da nisu imali "prasica" za minimalno bar ne jedan ili dva seta..već dvije ili tri partije.....ne bi rezultat bio takav za njih.No,loptica je okrugla i drugi put se može sve okrenuti.Jedino tko je podbacio je zagrebački Drčić koji je bio frustriran već u prvoj partiji od silnih prasica,pa se nije mogao više vratiti u meć.Kako bilo da bilo...tekma je odigrana i sve pet.Na kraju i takav rezultat,hahaha.....
[Vrh]
55

PostPostano: sub tra 14, 2018 10:50 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Dragi Silvač, hvala ti lijepo na čestitkama, stvarno smo izborili taj bod. Thumbs up Sada sam igrao već treći put u toj dvorani, dvorana i uvjeti za igru su dobri, ali meni baš ne odgovaraju... Pojma nemam
U svakom slučaju, sada smijem priznati da mi je drago što Gugulino nije igrao! Beljenje Sa sportske strane mi je žao, ali on je svima nama zahtjevan suparnik, draže mi je što je ostao "na klupi". Zubo
Tekma je bila vrlo borbena, što se tiče gospodina Vodelšeka, gospodin i prebijač Fulir Clint , odličan je bio. Imao sam šanse u 5. setu, ali sam zajebo, on nije Crying ... Obično pronađem način kako da dobijem 5. set, ovaj put nisam uspio, zapravo je bilo strašno koliki mu je bio postotak pogođenih forehanda... Eeeek! Eeeek! Eeeek!
Daniel i ja smo, unatoč nekim pogreškama, par doista odigrali maestralno i izborili vrlo vrijedan bod na teškom gostovanju! Thumbs up
Drago mi ješto su nas pogledali malo Vjeverko i Silvač! Klanja se Klanja se
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: ned tra 15, 2018 2:46 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

astronom (napisa):
Osvrt na tekmu.Ekipa Intercapitala trebala bi se zvati ekipa Kapitalna sreća.Iz tog razloga što je pet partija završilo u pet setova.Moglo je i drugačije završiti,nepovoljnjije za nih.Razlog?Da nisu imali "prasica" za minimalno bar ne jedan ili dva seta..već dvije i ....

Treba mozak preprogramirati da počne shvaćati da "prasica" znači BAREM 51% "zasluge" za onoga tko je dobio poen i to tretirati kao i svaki drugi poen. Ako je bilo 51% šanse na stranu onoga tko je dobio onda bi bilo nepravedno da je poen otišao na onu drugu stranu koja je imala NAJVIŠE 49% šanse, zar ne ? Smile
[Vrh]
silvac

PostPostano: ned tra 15, 2018 6:48 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Gospodin "astronom"bi trebao biti Dudo Drčić,koliko sam shvatio!
Koje žalopojke na prasice,nemreš vjerovati.A poznato je da
baš taj Dudo ima najviše prasica,veseli se i ruga kad ih pogodi.
Na kraju meča se "prasice uvijek raspodijele,te svi ih imaju
otprilike podjednako.
NJegov pa buraz ima svaku drugu loptu kao"rub reketa".Pa zamisli ti to?
Svi se ljute na prasice i rubove ali Drčići pretjerivaju.Mogao bi još svašta reči,
ali ovaj put ču se suzdržati. Confused Confused Confused
Pozdrav od Silvača....... Smile Smile Smile
[Vrh]
55

PostPostano: ned tra 15, 2018 8:05 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Je li Dubravko onaj što je u prva dva seta ostao na 3 i na 5? ROFL ROFL ROFL
Kralj u trećem setu napravi za 5. ili 6. poen prasicu i zahvaljuje se Bogu na pogođenoj prasici, odmah slijedeći poen isti scenarij Confused ... Do kraja trećeg seta mazne još jednu prasicu za koju se opet nije niti pokušao ispričati. Brukica Brukica Brukica
Inače, gospodin Vodelšek je imao u petom setu tri prasice, ja niti jednu. Maaamaaaa Ali 5. set nisam izgubio za njegove tri prasice (jedna je bila torpedo koji je polizao vrh mreže Eeeek! Klanja se ), nego zato što sam profulao tri čista poluvisoka drajva, izbacio tri loptice travom vani, a ostalih pola seta me on prebio k'o pičku, i ja sam njega toliko koliko jesam, ali je on to shendlao bolje nego ja. Thumbs up
Svesti rezime našeg meča na njegove tri prasice u 5. setu bilo bi jadno do srži kostiju. Nabavi ti, Dudo, crnu gumu za koju barem znaš objasniti što je, jer ova s kojom već godinama igraš nije guma nego neka "zahebancija" koja ne bi trebala uopće postojati, unikat koji je od starosti ili kemije postao to što je. Evil
[Vrh]
wolf

PostPostano: ned tra 15, 2018 8:17 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

a počelo je tak gospodski Ne ne čekamo odgovor Raspa nokte ROFL In love
Topspin

PostPostano: ned tra 15, 2018 8:28 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Prvo mjesto Starčevića je rezultat podjednako Vodelšeka i Darka Drčića. Obojica igraju jako dobro. Dubravko Drčić ima takođe pozitivan skor.

SOKAZ je rekreativna liga, igraš kada možeš i ako hoćeš. Nekad dobiješ meč a nekada ne.

Što se tiče Intercapitala, profa igra sjajno Thumbs up .
[Vrh]
astronom

PostPostano: ned tra 15, 2018 9:24 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Istina boli..znam,haha.Sve istinito i točno napisao je Top spin....bravo majstore.Intuicija ti je super.Ostalo......borba je bila,isčupali su bod i to je cool.Igra se dalje,zar ne?Pozz
[Vrh]
Topspin

PostPostano: ned tra 15, 2018 9:54 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Sad tko je iščupao bod otom potom Very Happy . O tome se može pričati beskrajno, pa bolje o tome ne pričati.

Jedina istina je zapisana u zapisnik, a ona je 5 : 5.

Prvenstvo je dugo, pitanje je dali D. Drčić može svaki puta doći iz Slovenije, pa će do kraja prvenstva vjerovatno igrati svi. Nadam se da će zaigrati i Crni i kapetan Horvat.

Drago mi je da imate i fanove (navijače) u svojoj dvorani Smile .
[Vrh]
Koki

PostPostano: ned tra 15, 2018 12:19 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Prasice su dio igre a da treba imati sreće u to nema nikakve sumnje. Moje iskustvo govori da prasice padaju uglavnom boljem i aktivnijem igraču. Tako je to...
No posebna je priča kada su u igri trave kemijsko-toplinsko obrađene i na kojima nedostaje desetak čepića a za 15-tak prijeti skoro otpadanje. Za mene je pitanje pristojnosti pojaviti se s takvom gumom na meču. Na iole ozbiljnijem turniru ne da bi zabranili igrat s takvim reketom nego bi te izbacili iz dvorane. Nije nikakva mudrost zaključiti da nitko živ ne zna kakva lopta od iste dolazi jer ovisi na koji dio reketa lopta padne. Nitko tu živ nezna što se događa, ni onaj koji zadaje loptu ni onaj koji prima. I onda čemu se čuditi što ima puno prasica u toj igri kada lopte lete posvuda?
Mislim da bi SOKAZ ipak mogao i trebao to malo regulirati. Ne odnosi se to samo na "fenirane" trave nego i na ostale gume. Pa zar je toliki problem imati uredan reket na kojem guma prekriva cijelu površinu drveta, koja nije oštećena i da joj ne nedostaju rubovi? Zar je problem zahtjevati da ako igraš s gumom s čepićima (trava, soft) da imaš sve čepiće na gumi ili da ne igraš s beksajdom koji je toliko star i "obrađen sunčanjem" da dijelovi gume vuku a dijelovi ne.

I najbolje su mi isprike istih koji igraju s takvim reketima. Kao ovo je rekreacija i oni kao nemaju novaca za nove gume. Moš mislit. Znaju oni jako dobro zašto neće kupit nove gume. Nema to veze s ekonomijom...

Zadnja promjena: Koki; ned tra 15, 2018 7:05 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: ned tra 15, 2018 5:46 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Ima jedna stara narodna poslovica: "Tko se s Gugom druži, prasice mu sude."
[Vrh]
Brod

PostPostano: pon tra 16, 2018 9:45 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

"tko sa vragom tikve sadi, izraste mu marihuana!" Very Happy
55

PostPostano: pon tra 16, 2018 11:10 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Tko igra protiv Dude ima milion i pol prasica po setu. Zubo
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: uto tra 17, 2018 12:25 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

'ko igra protiv Dude,
dok drugi ljudi sude,
miiii.......Cro

čovjeka kad nejde ispuca okolo po dvorani loptice ko iz rukava Big gun Tenk Osama

pa ti skupljaj papak In love
silvac

PostPostano: uto tra 17, 2018 5:57 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Laughing Laughing Laughing
hi,hi,hi.......
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Stranica 5 / 8.

Forum(o)Bir: