NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

6. liga, proljeće 2018.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: sub svi 12, 2018 9:23 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

mirus (napisa):
Ah guga... imao sam i ja dvije mec lopte protiv vodelseka i vodio sam ga 2 0 u setovima i ode sve bye bye pa kaj...
Slicno kao i protiv domijana... 2 0 pa 2 3 pa kaj...
Ni ja nisam mogao zaspati odmah.
Vazno je biti budan, jer protivnik nikad ne spava. Pogotovo ne na dvije visoke lopte na 10 7. Wink

Je Mirek istina je, imal si 2 meč lopte protiv Vodelšeka, ali si ipak izgubio.
Ali moraš priznati da je to bila jedina situacija koja se okrenula na našu stranu,
a sve ostale koje su mogle jako utjecati na krajnji rezultat su otišle na - vašu stranu
(da ih ne spominjem opet jer sam ih već opisao) a takve stvari se ne dešavaju baš često.
No dobro, sada je to već prošlost i nema više smisla o tome pričati.
Tekma je bila odlična, napeta, zasluženo ste dobili iako smo mogli dobiti i mi,
a najpoštenije bi bilo da je završilo 5-5
Ali......nije, i šta sad, ništa, ostala su još dva kola Smile
Vi ste sada 99% sigurni za prva dva mjesta na kraju Thumbs up
vjeverko

PostPostano: sri svi 16, 2018 8:09 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Guga je kao i uvijek skroz u pravu.
Prvo sreća je za Šlankere kaj su Gugu u prvom krugu uhvatili nezagrijanog (navodno ga njegovi suigrači još smatraju kao nedokazanu kvlitetu pa mu ne daju dovoljno vremena i prostora za zagrijavanje).
Drugo opet sreća za Šlankere je da Guginu maestralnu izvedbu nisu popratili njegovi suigrači (izgleda kao da na žele biti među prve dvije ekipe).
Treće još jednom sreća za Šlankere kaj je Drčić protiv Vukoje vodio 2-0 u setovima i 7-5 u 3. setu, pa promaši svoje 2 serve i izgubi 2-3.
A da ne spomijem peh koji prati Gugu jer u setu ima 10-7 u 3. setu protiv Glagolića i 2 pol metra visoka zicera za redom na BH i neobjašnjivo fula.
(nije neobjašnjivo jer se na usporenoj snimci jasno vidi kako se loptica u samom trenutku dodira sa stolom u djeliču sekunde pretvorila u kocku i pala na ćošak pa odskočila krivo).
Zaista mi nije jasno kako Gugu prati tolika nesreća.
Eto, jedino lijepo što mu se dogodilo u zadnje vrijeme je odlazak iz ekipe Novi URIHO, a i to nije isključivo njegova zasluga nego sam mu i u tome morao pomoći (nije se mogao pomiriti da sa mojim dolaskom više nije najzgodniji član ekipe).
Kad se sjetim da je Guga ne tako davno u dvorani 3 Doma sportova uzimao mjeru Lošiću......
I eto dok se jednom ne smrkne drugom ne svane i tako je Stane iskoristio kompenzaciju Guginih nesretnih trenutaka (toliko prasica koliko nejmu pogode protivnici je teško uopće i napisati) i uz puno sreće se kvalitativno malo odmaknuo od Guge.
Vodelšeku svak čast, ali u ekipi ELKA Dr. Ante Starčević moraju konačno shvatiti tko je prava zvijezda.
Dvojčeki nisu loši ali su ipak puno iza.
Sve u svemu nakon Gugine pobjede protiv Brune i Zorana čini mi se da liga ima novog šerifa i da guga ne jaše u zalazak sunca nego u sunčano jutro i da je pred njim puno vedrih dana i sjajnih partija.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: sri svi 16, 2018 9:28 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Samo ti seri Very Happy

Moram priznati da u zadnje vrijeme protivnici protiv mene NEMAJU toliko prasica kao prije i nadam se da će se takav trend nastaviti.
Kaj se tekme protiv ŠANKERA tiče bil sam siguran zbog njihovog imena u cugu poslije tekme Eeeek!,
ali pošto je već bilo 23:30 niš od toga Eeeek! Zubo
U prvoj partiji mi je problem bio (kao uostalom i Vodelšeku, a Drčić Dudo kaže da je njemu bila super Laughing Beljenje) potpuno nepoznata Xiom loptica i stvarno je nevjerojatno da još uvijek nakon toliko vremena od uvođenja plastičnih loptica postoje tolike razlike od loptice do loptice.

Ovak na prvu bi mogao reći da domaćin uvijek ima cca 2 poena fore po setu ako se gostujuća ekipa po prvi puta susreće s tom lopticom ili ako već dulje vrijeme nisu igrali s njom jer ona 2 zicera pola metra visoka kod 10-7 protiv Mireka u 3. setu kod 1-1 ne promašujem - NIKAD....pa ni onda Laughing
U mečevima izjednačenih protivnika takva prednost često predstavlja onaj jezičac na vagi koji će presuditi oko konačnog ishoda.
Nisam rekao ništa novo, ali mi nedostaje vrijeme celuloidnih loptica kada su razlike među lopticama 7-8 različitih proizvođača bile jedva primjetne, ako ih je uopće bilo.
Uvijek si znao ''na čemu si'' ali ta su vremena davno prošla Crying

Osim toga, domaćini su imali stvarno domaćinsku podršku i dosta navijača, pa je to izazvalo malu nervozu kod mojih suigrača
(ja sam imun na tako nešto Beljenje) a ''domar'' Slavko Tomić je isključil klima uređaj i zabarikadiral prozore da slučjno nebi ušlo nešto zraka, tak da je najbolje bilo izaći van na hodnik, duboko udahnuti, odnosno ''hiperventilirati'' i zadržati dah tih 3-4 minute koliko traje jedan set.
Opće poznata je stvar da barem 70-80% Sokazovaca to može, pošto smo jelte,
izuzetno dobro fizički pripremljeni Very Happy
Ovaj bi nam bil glavni igrač na ovakvim gostovanjima :

https://www.youtube.com/watch?v=L89kY5ewgqU

Ma nema veze, kak je bilo nama tak je bilo i njima, jedino je Dudo između svakog seta skidal majcu da se malo osvježi i pokaže svoju ''trokut građu'' pa je sreća da su klinci iz Mladosti već završili trening i otišli kućama Zubo

Moji dečki fakat ''nisu zgrijani'' da idemo 2 ljige naprijed.Igraju oni, ali ne grizu 100% jer bi u suprotnom (uz dužno poštovanje prema svim ostalim ekipama) mi već odavno osigurali 1. mjesto, a ovak ko zna kaj bu bilo do kraja.
Kaj se mene tiče to kod mene ne prolazi, nikada nisam kalkuliral i ako je neko bolji ok, ali da ne želim ići 2 ljige naprijed (a mogu) to se ''protivi mojoj religiji'' Laughing
Pa kaj ima veze, odemo u 4. ljigu, ak bumo najgori bumo ispali i nikom ništa Smile
Sigurno nas niko neće tamo tamburati na nuli, a bože moj, za svaku pobjedu treba dobro oznojiti gaće.

Gledam malo postove po temama svih ljiga i primjetan je zabinjavajući pad, jer niti jedna ljiga nema više od 6.000 pregleda što je proteklih sezona bio - smiješan broj.
Dosta ljudi (među njima i ja) se umorilo u borbi protiv KOREJSKIH VJETRENJAČA Laughing

Neke su stisnuli problemi na poslu i privatnom životu pošto je opće poznato da nam svima raste standard i živimo super,
neki su ostarili,
a neki su jednostavno - odustali.
Naravno da mi je žao zbog toga jer sam i ja među onima koji vole pročitati
kada netko drugi napiše nešto zanimljivo, bez obzira o kojoj ljigi se radi...

Zadnja promjena: Guga; pet svi 18, 2018 8:53 am; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
55

PostPostano: sri svi 16, 2018 11:10 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Dragi moji svi, Cheer
Intercapital je prva momčad iz naše lige koja je "spustila zavjesu" na ovu sezonu. Banned Bogu dragom hvala Moli , naše sportske ambicije ostvarile su se, pobjedom protiv naših dragih prijatelja iz Pešće osigurali smo prolaz u jaču ligu Banana dancing Skace Yesss! , bez da strepimo kako će pozavršavati sve druge utakmice. Evil
U koju ligu ćemo proći doista je puno manje bitno Pfff , ali dijelim Gugino mišljenje Thumbs up , te ne bih imao ništa protiv niti da pređemo u 4. ligu. Pojma nemam Siguran sam da je dosta jača od 6. lige, ali što god da se dogodi i sezonu nakon te opet ćemo igrati SOKAZ. In love
Sretno svima do kraja, zdravo! Fulir
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri svi 16, 2018 11:50 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

zdravo Mah mah
Guga

PostPostano: pet svi 18, 2018 7:56 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Ostale su još samo dvije nepoznanice...

Tko će biti 4. i ići naprijed u 5. ljigu i koji će redoslijed biti na prva tri mjesta.
DUBRAVA je definitivno otpala, a u zadnjem kolu igraju međusobno
PACERI-SLOGA NOVOSELEC
ako PACERI u ovom (predzadnjem kolu) pobijede STUPNIK onda im je dovoljno i 5-5, a u slučaju da izgube od STUPNIKA ili odigraju neriješeno, onda moraju pobijediti NOVOSELEC da se dočepaju 4. mjesta.

Tko će biti 1., 2. i 3. ? Pojma nemam

ŠANKERI su zakomplicirali situaciju i sebi i ostalima jer su protiv TELEVIZORA (HRT) odigrali samo 5-5 iako su bili favoriti.
Očito ne vole gorki Pelin Very Happy
U zadnjem kolu će valjda dobiti DUBRAVU i ipak doći do 1. ili 2. mjesta.
Mi moramo u zadnjem kolu izvući barem 1 bod na gostovanju kod SYNERGIE i u tom slučaju smo minimalno drugi.
Problem je što još ne znamo u kojem sastavu ćemo igrati, pa je teško biti siguran u bilo kakav ishod jer ako izgubimo onda ćemo biti 3.
Dečki iz INTERCAPITALA sve ove navedene kombinacije promatraju u miru sa strane i jedina nedoumica im je dali će ići naprijed za jedniu ili dvije ljige.
Da bi išli naprijed dvije ljige trebati će im malo sreće, odnosno da im se poklope neki rezultati jer sami više ne mogu utjecati na ništa osim da ponude nekoj ekipi cugu i ćevape Laughing
Šalim se naravno, dečki iz INTERCAPITALA su uvijek nakon domaćih tekmi vodili na cugu,
ali su pravi sportaši i bilo kakvi dogovori ne dolaze u obzir (kao i kod nas).
Nekako sam uspio uvjeriti svoje da je tak svejedno dali idemo u 5. ili 4. ljigu i da uopće nema veze dali bumo odmah ispali natrag za jednu ili ne daj bože dvije ljige.
Po meni potpuno nebitno Beljenje

Kada gledam scorove igrača SYNERGIE potpuno mi je nejasno kako imaju samo 11 bodova i nalaze se na 9. mjestu još uvijek u opasnoj zoni.
Njihova čak dva igrača se nalaze među prvih 10 Eeeek! Klanja se
Znika Krunoslav je 9. sa scorom 19-11
&
Ilić Grigor je 10. sa scorom 18-9
Kažem, ovisi u kojem sastavu ćemo igrati u zadnjem kolu.

Zadnja promjena: Guga; pet svi 18, 2018 8:20 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pet svi 18, 2018 8:18 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Vidim da su dečki iz ELKE pročitali moj post i skužili tko je prava perjanica u ekipi.
Izglda da je Guga došao, pokazao tko je glavni i nakon toga u trećem krugu pustio djeci da se igraju.
Bravo GUGA !!

A silna Gugina volja da ipak budu 1. na tablici vjerojatno je uvjetovana i neispunjenim ambicijama iz ove sezone.

Guga pazi..... ako uđete u 4. ligu opet nećeš biti najzgodniji.
[Vrh]
Brod

PostPostano: ned svi 20, 2018 3:35 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Iako ne mijenja bitno stvari,u Stupniku je na Y igrao Goran a na Z Hrvoje!
ib
Site Admin

PostPostano: ned svi 20, 2018 10:13 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Ispravljeno!
I bilo mi je čudno da Hrc nije u postavi kao najjači. Mirko
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: pon svi 21, 2018 4:57 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL ... Brodići, kada čokljate protiv Novoselaca? Kava
[Vrh]
Brod

PostPostano: pon svi 21, 2018 6:55 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

U četvrtak u pol osam!
Juhuu Pingic
55

PostPostano: pon svi 21, 2018 8:59 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Misli Vozi auto Fulir Wow Juhuu Pivo Zivili Drunk Duplo Zvrko Zzz
[Vrh]
wolf

PostPostano: pon svi 21, 2018 11:23 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

možeš svratit i do voltinog prije , mi smo već u 7 In love
55

PostPostano: pon svi 21, 2018 11:45 am    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Thumbs up
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon svi 21, 2018 2:32 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Brukica

Zadnja promjena: Guga; pon svi 21, 2018 5:21 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
55

PostPostano: pon svi 21, 2018 3:09 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Nama šampanjac (čitaj: lokanje + roštilj) ne ginu u svakom slučaju, jedini smo za sada koji će sasvim sigurno osvojiti pehar Pehar , a to je čak i iznad naših početnih očekivanja. In love
Ja očekujem sličan rasplet kojeg je već najavio Guga Klanja se : u zadnjem kolu pobjedu Elke, Pankera i Čokljavaca, uf, pardon, Pacera. ROFL Retaj Zubo .
Nama je osvajanje mjesta koje vodi u bolju ligu bila tiha nada, a osigurali smo si još i timski pehar! Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
55

PostPostano: pon svi 21, 2018 3:12 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Donja Dubrava se ne bori ni za prolaz ni za opstanak u ligi, pitanje je koliko će biti motivirani, ali dobra su oni ekipa i neće biti Pankerima lako protiv njih. Banned Yesss! Closed
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet svi 24, 2018 1:11 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Inače, danas je.....četvrtak u tjednu zadnjeg kola.

Drugovi i drugarice, ne cveta cveće ni u naše preduzeće (našoj ljigi) Beljenje
55

PostPostano: čet svi 24, 2018 2:43 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

To su neke stvari u koje se ja ne bih štel mešat... Kava Misli Pojma nemam
[Vrh]
55

PostPostano: čet svi 24, 2018 6:01 pm    Naslov : 6. liga, proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Evo upravo sada igraju Donja Dubrava i Pankeri. Afro Gitara Headbang
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Stranica 7 / 8.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.