| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: sri svi 23, 2018 8:41 pm Naslov
: 1. liga proljeće 2018. |
|
|
| Guga (napisa): |
Ja bi išao oštrije....deblja financijska kazna (ionako po Mixeru Sokaz grca u dugovima,
nemaju ni za loptice )
ili recimo zabrana igranja jednu polu-sezonu
To bi bile prave Korejske mjere na nivou Banfićke
Nakon takvih "vaspitnih mjera" bi svatko dobro razmislio kakvog smisla ima ići iz 7., 8. ili ti ne znam koje ljige ravno u 1. a nisi spreman psihički podnositi tamburanje iz tjedna u tjedan.
Dobro, u 1. ljigi igra i Pongy, Mixer, pa čak i Brada, ali takvih tamo nema puno...
I vjerojatno bi onda smanjili 1. ljigu na 4 ekipe koje bi igrale osmero-kružno
Ko osmerac, ali....bez kormilara. |
Nema razloga da se tekme predaju Mi HEP-ovci smo uživali u svakom poenu i igri protiv jakog protivnika .Sretni smo bili kad smo osvojili zasluženi set ili dva .U 1.ligi smo se našli jer je ostalo upražnjeno mjesto naše bivše 1.ekipe HEP-a :)Prvenstveno smo sportaši i želimo da i drugi to budu U ostalom čemu onda pravilnici .Idemo ih ukinuti pa nek se onda igra kako kome paše Meni nije jasno da netko tekmu. _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri svi 23, 2018 10:35 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | Danas me zvao voditelj lige, riješim kaznene bodove do večeras.  |
Vrhovni, gdje je zapelo?...  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet svi 24, 2018 1:34 am Naslov
|
|
Na tekmi i druženju u Jaski.
Eo riješeno. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet svi 25, 2018 3:21 pm Naslov
|
|
btw, ako nekoga zanima, veceras u 21 sat u TOZ-u se igra zadnje kolo koje odlucuje o prvaku, pa mozete doci pogledati, svi ste pozvani  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub svi 26, 2018 10:45 pm Naslov
|
|
tnx Koki...bio odlican mec...sve na noz, svaki poen 20 izmjena...rezultat uopce ne opisuje kakva je drama bila  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: čet svi 31, 2018 1:25 pm Naslov
|
|
Jebeno je kad godinama jedne te iste ekipe ne odigraju po par kola pa nikom ništa.boli me k .... Za kaznene bodove.da nisu licemjeri i prije bi se kažnjavalo.ako nikom ne utječe na status i ostanak u ligi kakve veze ima jel se odig ili ne.osobno nismo nikad predali tekmu ili se ne pojavili i odig.javili smo protivnicima zaboravili dreniću.
ko je to krimen ok.podnjećemo taj teret..mogli smo izmisliti rezu ali tak smo odlučili.
Alibi je kaznit ekipu radi pravilnika a ništa ne utječe.koja je ražlika između 1 i zadnjeg kola ako na ništa ne utječe.
Neka našu kaznu odma prosljede za humanitarnu akciju kad se klošari sami nisu sjetili dati .bitno je potrošiti lovu na tekmu sa Slovencima.
Mogu kazne pretočiti i u donaciju za MONOGRAFIJU. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet svi 31, 2018 1:44 pm Naslov
|
|
Šta ti pričaš, ko je vas kaznio, zašto ja ne znam za to?
Budem pričekao tuđi odgovor ili mi javi tamo u grupu koliko bodova da vam uzmem, ovdje ti stišćem ban na mjesec dana zbog nazivanja ljudi klošarima.
Mišljenje smiješ imat i o ovim stvarima se treba raspravljat, ali uz neki nivo komunikacije. Šteta da nisi uspio bez tog dodatka, jer time samo konstantno daješ nekima za pravo da te ne shvaćaju ozbiljno.
Treba i moderatorima malo ljetnog odmora. Vidimo se!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: pon lip 04, 2018 10:19 am Naslov
|
|
Velike čestitke prvacima!!!
Također, velike čestitke i Dental centru Vukić te Jerkovim pulenima na odličnoj sezoni!!!
Veliki pozdrav svima i ugodno ljeto!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon lip 11, 2018 8:17 pm Naslov
|
|
Hvala najljepse...a sad na mali odmor od pinganja i pocetak sezone velikog tenisa!  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|