| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ivanraguz97
|
Postano: čet svi 31, 2018 2:20 pm Naslov
: Trebam mišljenja voditelja ligi |
|
|
obrisan post
Zadnja promjena: ivanraguz97; čet svi 31, 2018 5:23 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet svi 31, 2018 2:46 pm Naslov
|
|
Koliko ja razaznajem iz priloženog ti nisi NIGDJE napisan kao Vlasnik sadašnje ekipe već je vlasnik (osnivač) = "Ime kluba + sponzor" i to već drugu polusezonu i to PIŠE NA PRIJAVNICI. Da si se pobunio zašto ti nisi napisan kao osnivač ekipe još proteklog rujna, kada se vršila prva prijava za jesensko prvenstvo Sokaz-a sa ovom novom ekipom, tada bi još mogao rukovodstvu Sokaz-a nešto dokazati. Međutim ti se ne pojavljuješ ni u imenu ekipe, ni kao osnivač a niti u kontaktnom broju kao Voditelj iz čega (ja) zaključujem da si ti samo igrač u ekipi i da nemaš nikakva dodatna prava na vlasništvo nad ekipom. Danas ekipa pripada onom tko je napisan na prijavnici kao osnivač i samo on može raditi sa nazivom i osvojenim mjestom što želi. To nisi ti. BTW - ja nisam Voditelj lige kao ni ti ekipe, samo komentiram ovdje na Forumu kao što ti samo igraš u ekipi. Osim toga, za tako dobrog igrača kao što si ti već će se naći prikladna ekipa, bez brige.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet svi 31, 2018 3:03 pm Naslov
|
|
Objasni sve to Štefu Leskovcu , tehničkom voditelju svih liga ...sigurno će ti pomoći rješiti problem  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|