NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Kupoprodaja
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
papuanac

PostPostano: sub lip 02, 2018 12:45 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Razumijem da se dogovaraju rezultati, a razumijem i da se kupuju mjesta u pojedinim ligama jer - ovo je SOKAZ i tu se sve može. Ipak, koliko je to sportski i fer, to je potpuno drugi par kobasica. Objavljivavati ovdje javno da se bez muke i truda želi kupiti neko mjesto, odnosno ime kluba koji odustaje je nesportski prema drugim klubovima. A pingić jest sport, je li tako...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
trnac

PostPostano: sub lip 02, 2018 1:18 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Prije 6-7 godina bi me to uzrujalo isto kao i tebe. Sada mi je potpuno svejedno hoće li netko kupiti mjesto na Marsu, prvoj ili zadnjoj ligi Sokaza.

Bitno da se Pingic
[Vrh]
Postar

PostPostano: sub lip 02, 2018 1:22 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Trnac ti nas poznajes svu trojicu .Covjek nam neda ligu jel nezelimo vise biti rakuni nego Gajec.Vlasnik bi trebao biti Ivan Raguž ali predsjednik stk Rakuna se uknjizio kao vlasnik 4.5.2018 .Zato trazimo bilo kakvo rješenje .
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vracko

PostPostano: sub lip 02, 2018 1:36 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Forum ne bi trebao biti mjesto rjesavanja problema nego stol gdje ces se okupiti ljudi koji trebaju rjesiti problem. Jer na forumu se javljaju ljudi koji nisu upuceni u informaciju, a i ne vidim razlog zkj bi se netko petljo tamo gdje mu nije mjesto
[Vrh]
silvac

PostPostano: sub lip 02, 2018 3:41 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

To se svakog u sokazu tiče.Pa i mene.Ne možeš ti dobiti mjesto gdje hočeš.
Za to mjesto se treba izboriti.A kad netko odustane onda po redu ide petoplasirana ekipa naprijed.Sad,ako ti netko ustupi SVOJU ekipu
tu se ništa nemože i onda to vrijedi.A da bu ju ti ljudi iz vodstva
Sokaza dali ekipu,u to ne vjerujem.
Čao,pljuc.....
[Vrh]
Saša

PostPostano: sub lip 02, 2018 5:29 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Nisi u pravu Marko Sokaz je udruga i prema tome svi članovi Sokaza imaju puno pravo raspravljati o tome.
Ako je toj ekipi Sanjin našao mjesto zašto bi im to mjesto prepustio.
Kažem ako. Mene ne osobno ta situacija ne zanima ali tema je tu na forumu i diskutira se o njoj.
Nadalje ti si tu i malo subjektivan jer si i sam dio Gajeca.
Nadam se samo da izražavanje mog mišljenja neće ništa poremetiti između nas i da ćete me pozvati na pingić u Gajec Wink
silvac

PostPostano: sub lip 02, 2018 7:14 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Bravo Saša!!!!! Thumbs up Svaka ti je na mjestu... Klanja se
[Vrh]
Saša

PostPostano: sub lip 02, 2018 8:35 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Hvala Silvac . Imam ponekad svoje trenutke. Čak i na tenisu Laughing
trnac

PostPostano: sub lip 02, 2018 10:22 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Pantera (napisa):
Trnac ti nas poznajes svu trojicu .Covjek nam neda ligu jel nezelimo vise biti rakuni nego Gajec.Vlasnik bi trebao biti Ivan Raguž ali predsjednik stk Rakuna se uknjizio kao vlasnik 4.5.2018 .Zato trazimo bilo kakvo rješenje .

Za ekipe ne postoji "vlasnički list". Svaki član zna tko je "vlasnik" ekipe odnosno čija je to ekipa.

Kao što Vracko kaže, bolje se ne petljati u vaše interne odnose jer samo vi znate što se dogodilo.
Ekipa Cestodoma je osiguralo mjesto u 7. ligi (proljeće 2017), na jesen ostaje samo Raguž, dolazite ti i Biškupić i ekipa mijenja ime u Rakuni.
Gledajući ovako, jedini "slijednik" je Raguž, ali ostaje nejasno pod kojim uvjetima ste promjenili ime u Rakuni.
[Vrh]
Vracko

PostPostano: ned lip 03, 2018 2:34 am    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Raguz Kardum i Biskupic ZAJEDNO zele promjenit ekipu. Znaci decki koji su igrali zele otic iz svojih razliga koje niti Slivac niti Sasa ne znaju. Zato se nitko ne bi trebao tu petljat osim njih samih. 7 ligu je osvojila ekipa Cestodom Raguz i ja a ne netko od ekipe Rakuna. Zato molim sasu i slivca da se povucete jer i sami vidite da niste upuceni. U kranjem slucaju ko ce od Rakuna igrat 7 ligu? Napominjem ovakve stvari trebaju rjesit igraci ekipe i vodstvo Rakuna i tu prica prestaje jer samo oni znaju pod kojim pravima i uvjetima su igrali.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: ned lip 03, 2018 6:45 am    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Slažem se sa Markom. Očigledno je da svaka strana ima svoje argumente. Problemi nastaju i kada se potpiše nekakav dokument o preuzimanju a kamoli neće kada se radi samo o usmenom dogovoru. Najbolje je postići sporazum suprotstavljenih strana bez uplitanja trećih. Naše nije da im sudimo jer svatko od njih ima svoje motive i ciljeve (koji mogu biti različiti od naših).
Ako se ne uspiju dogovoriti onda ....... slijedi "obostrana šteta" a tu su svi gubinici. Zubo
[Vrh]
55

PostPostano: ned lip 03, 2018 7:37 am    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Da... Svejedno bih ja da traže ekipu od 7. lige na gore (mislim da traže od 5. do 10.), igrali su 7. ligu i opstali u njoj.
Ni ja ne volim "probitke" kroz lige na ovaj način, smatram ih nesportskim. Čini mi se da ovi dečki traže pomoć, a ne prolaz kroz lige "guzovače", ostali su bez ekipe u kojoj su igrali, a htjeli bi igrati skupa... Pojma nemam
I još nešto, možda sam dezinformiran/neinformiran, ali što to točno znači "vlasnik" ekipe? Ne naiđoh na to... Tipa, igram 3. ligu i "vlasnik" sam ekipe u 10. ligi... Slijedeće sezone kažem: "Dečki, vlasnik sam ove ekipe, iako ne igram u njoj, od slijedeće sezone si tražite novu ekipu jer ja odlučujem tko će ovdje igrati". Jesam li dobro shvatio? Je li veće pravo osnivača ekipe ili onih koji igraju u njoj? Postoji li nekakav ugovor što su tu čija prava, a što dužnosti i obveze? Mudri djed Misli Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: ned lip 03, 2018 7:53 am    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Koliko ja čitam iz PRIJAVNICE za EKIPU u drugom redu formulara se traži naziv OSNIVAČA, to bi, po meni bio VLASNIK ekipe. Podosta njih tako egzistira a igrači danas igraju a sutra ne trebaju igrati. Vlasnik može biti sponzor, klub, pojedinac, sindikat, udruga, ...... taj subjekt ima ekipu i određuje tko će igrati, meni tu nema dileme. Igrači dolaze i odlaze (završetak takmičenja, škole, prestanak članstva, odlazak u drugi klub, .....bolest igrača, smrt, ....) a vlasnik - osnivač ekipe nastavlja sa svojom ekipom tamo gdje se stalo prošlo prvenstvo ali sa novim igračem.
Danas možeš (i oduvijek si mogao) sklopiti bilo kakav Ugovor. Ako netko želi može i u Sokaz-u ako mu to treba, gdje će se regulirati međusobne obaveze i prava ugovornih stranaka baš kao i u svakom drugom ugovoru. To bi bilo strogo poslovno a ako toga nema, po meni, se tumače odrednice koje pišu u Prijavnici jer je to jedini dokument o ekipi gdje se spominje nekakav osnivač (vlasnik). Nigdje na svijetu igrač nije vlasnik ekipe samo zato što igra za tu ekipu ! Ako se NIŠTA ne napiše u toj rubrici "osnivač" tada postoji mogućnost da su vlasnici ekipe igrači koji igraju. Po meni.
[Vrh]
Saša

PostPostano: ned lip 03, 2018 11:58 am    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Marko,

sorry ali nisi me razumio. Što se mene tiče neka se mijenjaju ekipe i neka svatko radi u Sokazu što god hoće (naravno unutar okvira aktualnog pravilnika) i mene jednostavno to ne zanima nit me je briga. Ali na otvorenu temu na forumu mogu diskutirati i to radim ako imam vremena i ako mi se da. Jedino ne komentiram kupoprodaje jer se ne želim miješati nikome u takve rađe.

Nemam se stoga niti od čega povući. To nisam razumio. Tema je otvorena od strane Papuanca i ja samo komentiram.
A kako će se koja ekipa zvati i tko će u njoj igrati i tko će koju ekipu preuzeti nije mi bitno niti me zanima.

Osobno mi je žao što niste uspjeli naći zajednički jezik i dogovoriti se. Vjerujem da obje strane imaju dobre i jake argumente na svojoj strani ali na žalosat niste se dogovorili. Samo osobe koje su direktno involvirane u tu priču imaju uvida u sve. Poznajem tu ekipu i znam da su korektni i kao pojedinci i kao ekipa, a što se tiče tenisa bila bi šteta za njih da ne nastave tu gdje su stali.
Povrh svega ta priča glede pingaća u Gajecu mi je cool i skroz je pozitivna i drago mi je što takva priča postoji (samo nastavite tako).

Ako misliš da sam i sad upleten u nešto što me se ne tiče vjeruj mi da mi nije bila namjera nego sam samo komentirao temu na forumu....
LP
Vracko

PostPostano: ned lip 03, 2018 12:05 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Nisam ja Sasa nista lose ni mislio. Ne brini.
U krajnjem slucaju gdin Petar Je skuzio glavni bit problema. Decji ne zele preko reda uci nezasluzeno u neku ligu, nego zele ostat tamo di pripadaju.
[Vrh]
Saša

PostPostano: ned lip 03, 2018 12:27 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Ma siguran sam da se možete sa velikim Rakunom sve dogovoriti
Charlie

PostPostano: ned lip 03, 2018 12:38 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Marko, a kaj se opće razgovaras s tipovima ko Sale,
pa jel ti kuzis da on pingać zove - tenis? Hihihi
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
Saša

PostPostano: ned lip 03, 2018 12:46 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Materijalisti svih zemalja ujedinite se...
Vracko

PostPostano: ned lip 03, 2018 12:59 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Siguran sam da ce se to rjesit na zadovoljstvo obje strane, zalosno bi bilo da se zbog ovakvih stvari sokazovci kace...
[Vrh]
Spin

PostPostano: ned lip 03, 2018 1:06 pm    Naslov : Kupoprodaja Citirajte i odgovorite

Dobro je da se ova tema razvija jer radi se o velikom problemu koji nije razjašnjen pravilnikom i koji godinama izaziva patnju i frustracije igrača Very Happy

Da se mene pita elegantno bih to riješio na način da postoje vlasnik ekipe i korisnici ekipe.
S time da novi vlasnik se ne može upisati bez pristanka starog vlasnika.

I ne govorim o hipotetskom slučaju nego o nečemu što se dogodilo meni osobno Sad

I onda bi i moj, i ovaj, i svi budući slučajevi bili čisti k'o suza ..
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.