NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
hellboy

PostPostano: pon tra 16, 2018 4:36 pm    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

cijena 150 kn
https://ibb.co/bGuYK7
https://ibb.co/nhZdmn
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
hellboy

PostPostano: sub tra 21, 2018 6:56 pm    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

prodajem jos jednu crvenu tenergy 05 isto max debljina ii sto je stanje cijena 150 kn
[Vrh]
hellboy

PostPostano: čet tra 26, 2018 8:16 pm    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

jos uvijek na prodaju obje
[Vrh]
Joco

PostPostano: sub svi 05, 2018 6:13 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Dali je jos guma na prodaju??
Di ju je moguce pogledat??
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
hellboy

PostPostano: sub svi 05, 2018 12:22 pm    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

da guma je jos na prodaju moguce ju je pogledat
di vam odgovara

Zadnja promjena: hellboy; sri kol 15, 2018 10:56 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
hellboy

PostPostano: sub svi 12, 2018 7:20 pm    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Jos uvijek obje na prodaju
[Vrh]
Joco

PostPostano: uto svi 15, 2018 6:44 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Nabavljena guma, hvala!
[Vrh]
55

PostPostano: uto svi 15, 2018 7:18 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Je li onda ova tema za zaključavanje? Rolling Eyes
[Vrh]
hellboy

PostPostano: uto svi 15, 2018 10:28 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Nazalost ne... Nije prodana jos nijedna
[Vrh]
55

PostPostano: uto svi 15, 2018 11:53 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Crying Crying Crying
[Vrh]
hellboy

PostPostano: pon lip 18, 2018 6:22 pm    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

jos na prodaju
[Vrh]
hellboy

PostPostano: pet srp 13, 2018 12:10 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

i dalje
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet srp 13, 2018 8:53 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Bok,

vidim da si zaista uporan pa ću ti dati savjet (ako ga želiš prihvatiti).
I ja sam te zvao za jednu od tih guma (trebao sam crnu jer sam ja imao dvije iste crvene)
prije par mjeseci, pa si mi poslao slike od te gume.
Za gume u takvom stanje NEĆEŠ DOBITI niti u bunilu i najljepšem snu niti približan iznos
onom koji ti tražiš.

Za usporedbu ću ti reći da sam prodao svoj crveni Tenergy 05 max debljine star 6-7 mjeseci i BEZ IKAKVOG OŠTEĆENJA u vrlo dobrom stanju za 100 kuna, a isto sam ga skupo platio u trgovini.
Ta moja guma je bila u neusporedivo boljem stanju nego tvoje, pa možeš držati ovaj oglas otvoren zauvijek, ali gume po toj cijeni prodati - nećeš No no

I zaboravi priču koju si i meni rekao da su to skupe gume (kao da mi svi to ne znamo), kod Pospe 380 kuna komad, jer su tvoje gume u dosta lošem stanju (da budem fin) i realno možda za obje zajedno...MOŽDA možeš dobiti 100-tinjak kuna
(50 kuna po komadu).
Garantirano nitko iz jačih ljiga Sokaza (recimo od 1. do 10. ljige) neće uzeti gume u takvom stanju, nego možda samo netko iz slabijih ljiga ko želi proći što jeftinije ili čisto isprobati te gume,
ako se nikada nije susreo s njima.
Govorim ti iz vlastitog iskustva jer sam u ove 4 godine prodao jako puno guma i dosta drva preko foruma pošto volim isprobavati sve i svašta
(pogledaj malo moje oglase i cijene po kojima sam ih prodavao).
Puno tih guma je bilo staro samo mjesec-dva, praktički samo isprobane par puta, ali mi ''nisu sjele'' i prodao sam ih u pola cijene,
ili i jeftinije i izgubio dosta love na njima.
Istina je da ''svako svog konja hvali'' ali ako stvarno želiš nešto prodati onda treba biti realan.

Jebi ga, takva ti je to igra...

Kada kupiš novu gumu, odrežeš ju i zaljepiš na reket...cijena joj praktički pada skoro na 50%
taman da nisi još niti udario lopticu s njom.
To ti je ista stvar kao kada kupiš novi auto i izađeš s njim na cestu jer mu iste sekunde
cijena padne 15%-20%
Da ne govorimo kolilko na cijenu utječe bilo kakvo oštećenje.

Zaključak.
Ako ih zaista želiš prodati, moraš jaaaaaaako spustiti cijenu i i moliti se da naletiš na odgovarajuću osobu, a ovo konstantno obnavljanje oglasa nema apsolutno nikakvog smisla,
nego čak izaziva kontra-efekt.

sretno...
max pax

PostPostano: pet srp 13, 2018 9:42 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Citat:
Zaključak.
Ako ih zaista želiš prodati, moraš jaaaaaaako spustiti cijenu i i moliti se da naletiš na odgovarajuću osobu, a ovo konstantno obnavljanje oglasa nema apsolutno nikakvog smisla,

Na odgovarajucu osobu nebu vise naletio nakon ovoga kaj si napisao Laughing Laughing Laughing

Al si u pravu, 150 kn bi dao za gumu max starosti 2-3 mj. bez ikakvih ostecenja a i to je nategnuto
[Vrh]
Saša

PostPostano: pet srp 13, 2018 11:04 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Lukavi Guga ruši cijenu kako bi povoljno došao do gume. Daj mu je za 12.99 kuna
Guga

PostPostano: pet srp 13, 2018 11:57 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Lukavi Guga je prodao APSOLUTNO SVE GUME I DRVA koje je ikada oglasio na forumu.
Zašto ?
Zato jer je UVIJEK stavljao realne cijene Beljenje
Nadalje...na Guginom Timo Boll ALC-u su 2 nova Tenegy-a koja su kupljena novcem prikupljenim upravo od prodaje rabljenih guma nakupljenih u ormaru u zadnje 2 godine tako da mi druge gume
ne trebaju No no
Osim toga ja igram s 05fx & 25fx

Slažem se s Max Paxom da će teško naići osoba, ali ne zbog mog posta nego zbog toga što se te gume nisu prodale već jako, jako dugo nakon toliko puno pregleda i vremenskog trajanja oglasa.
Kada bi bilo tko bio spreman dati 150 kuna za Tenergy u ovakvom stanju kao što su ove dvije koje se prodaju, te gume bi već odavno bile prodane jer je Tenergy i kao rabljena guma jako tražen,
ali mora biti u vrlo dobrom stanju i poželjno bez oštećenja.

Riješenje :
otvoriš novi profil (lažni, kao što mnogi rade),
objaviš novi uljepšani oglas,
smanjiš traženu cijenu u normalne okvire,
i.........počnu se javljati ljudi koji misle da su to neke druge, do sada neponuđene gume Beljenje

Sretno

Zadnja promjena: Guga; pet srp 13, 2018 7:27 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Saša

PostPostano: pet srp 13, 2018 5:42 pm    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

kakvo iskustvo. sigurno imaš barem 7 lažnih profila
Guga

PostPostano: pet srp 13, 2018 7:26 pm    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Nema šanse, ja sam prvi protiv takvih sranja i ugasio bi sve profile gdje jasno ne piše ime, prezime, priložena slika i ime ekipe gdje igra vlasnik profila.
U tom slučaju bi sve bilo transparentno i svatko mi morao stajati iza svake riječi koju napiše na forumu Thumbs up
Burke

PostPostano: sub srp 14, 2018 1:20 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Bok,

vidim da si zaista uporan pa ću ti dati savjet (ako ga želiš prihvatiti).
I ja sam te zvao za jednu od tih guma (trebao sam crnu jer sam ja imao dvije iste crvene)
prije par mjeseci, pa si mi poslao slike od te gume.
Za gume u takvom stanje NEĆEŠ DOBITI niti u bunilu i najljepšem snu niti približan iznos
onom koji ti tražiš.

Za usporedbu ću ti reći da sam prodao svoj crveni Tenergy 05 max debljine star 6-7 mjeseci i BEZ IKAKVOG OŠTEĆENJA u vrlo dobrom stanju za 100 kuna, a isto sam ga skupo platio u trgovini.
Ta moja guma je bila u neusporedivo boljem stanju nego tvoje, pa možeš držati ovaj oglas otvoren zauvijek, ali gume po toj cijeni prodati - nećeš No no

I zaboravi priču koju si i meni rekao da su to skupe gume (kao da mi svi to ne znamo), kod Pospe 380 kuna komad, jer su tvoje gume u dosta lošem stanju (da budem fin) i realno možda za obje zajedno...MOŽDA možeš dobiti 100-tinjak kuna
(50 kuna po komadu).
Garantirano nitko iz jačih ljiga Sokaza (recimo od 1. do 10. ljige) neće uzeti gume u takvom stanju, nego možda samo netko iz slabijih ljiga ko želi proći što jeftinije ili čisto isprobati te gume,
ako se nikada nije susreo s njima.
Govorim ti iz vlastitog iskustva jer sam u ove 4 godine prodao jako puno guma i dosta drva preko foruma pošto volim isprobavati sve i svašta
(pogledaj malo moje oglase i cijene po kojima sam ih prodavao).
Puno tih guma je bilo staro samo mjesec-dva, praktički samo isprobane par puta, ali mi ''nisu sjele'' i prodao sam ih u pola cijene,
ili i jeftinije i izgubio dosta love na njima.
Istina je da ''svako svog konja hvali'' ali ako stvarno želiš nešto prodati onda treba biti realan.

Jebi ga, takva ti je to igra...

Kada kupiš novu gumu, odrežeš ju i zaljepiš na reket...cijena joj praktički pada skoro na 50%
taman da nisi još niti udario lopticu s njom.

Složio bih se sa većinom od navedenog!
Inače, ne komentiram baš često ovakve oglase, ali čisto za one koji imaju manje iskustva:
1.) Sa prve slike se uopće dobro ne vidi stanje gume
2.) Sa druge slike se vidi da je stanje spužve skoro pa očajno i bez obzira na stanje gume ovo se teško može dobro zalijepiti
3.) Ovakvu gumu bi uzeo jedino za isprobavanje iste - realno bi za nju dao 50-ak kn
4.) Ako netko već hoće gumu tog tipa - za duplo manje novca može dobiti gotovo isto!
Npr. umjesto Tenergy 05fx ima Joola Explode Sensitive potpuno istih karakteristika (igrao sa obje i razlike su minimalne - kako u osjećaju tako i u trajanju gume). Obje su mi trajale 1 čitavu sezonu ili čak malo više.
Sa ovom zadnjom igram već dosta sezona (1. liga), a košta oko 200 kn (kod Bilića) što je duplo manje od Tenergy-ja, pa ako je netko željan isprobavanja, a želi nove gume bolje neka krene sa nečim jeftinijim
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub srp 14, 2018 10:56 am    Naslov : tenergy 05 crvena max debljina 2.1 mm Citirajte i odgovorite

E Burke,
ja sam bio nježan, a ti si ga sada - pokopao Very Happy
Već sam rekao...nema druge nego novi profil i novi oglas Laughing
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.