NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

4. liga jesen 2018.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Spin

PostPostano: sri ruj 19, 2018 7:34 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Svake sezone otvaram temu u svojoj ligi pa neću se libiti to učiniti i ovaj put Wink

U ime ekipe Sinni pozdravljam sve igrače IV. lige.
Za domaćinstva imamo 3 termina u vremenu održavanja Sinni turnira i to;
Ponedjeljak i četvrtak od 19h u Prečkom,
i subota od 14h u Vjesniku.

P.S. Zlatko mi je rekao da razmetljivim obraćanjem pokušam uplašiti protivničke ekipe, ali mislim da to ne bu' prošlo ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
fifa

PostPostano: pet ruj 21, 2018 12:36 am    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Spiner 4.liga, svaka čast, imaš muda,držim fige...no bojim se ...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: pet ruj 21, 2018 7:25 am    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Htio bih ubaciti neki humoristični komentar ali ..... ne ide, bojim se da ne uvrijedim bilo koga. Evil Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: pet ruj 21, 2018 10:45 am    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Lijep pozdrav svima! Beljenje

Intercapital se, spletom okolnosti, dovukao do najjače lige koju je igrao ikad do sada Mirko , što znači da bi opstanak u ligi u potpunosti zadovoljio naše sportske ambicije. Cheer
Imamo 7 gostovanja, Klokočevec, Sesvete, Novaki, dva puta Dugo Selo, Sopot na keramičkim pločicama... Evil Evil Evil
Eto, dosta kuknjave ROFL , u četvrtak u 1. kolu gostujemo u Klokočevcu kod CB Helene, odmah veselo za početak! Klanja se
Živjeli mi i do pinganja. Thumbs up
[Vrh]
Baja

PostPostano: pet ruj 28, 2018 8:15 am    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Pa kaj je to bilo u Klokočevcu, dečki? Dobili ste po tamburi gore nego mi Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: pet ruj 28, 2018 9:51 am    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Brukica Brukica Brukica
Rado bih rekao nešto pametno, ali nemam što. Maaamaaaa Atmosfera je za igrati bila izvrsna, uvjeti su odlični, na našu žalost i protivnici su bili odlični, također. Laughing Laughing
Intercapitalisti su u očajnoj formi, nadam se nekakvom skorom oporavku pa i prvim bodovima. Beljenje A što se tiče Klokočevca, tamo smo redovito dobivali po lampi Sibom po guzi Cekicem po glavi Zvrko , na te bodove nismo ni računali, ali nismo niti na to da će nas ovako prebit. Brukica
Baja, vidimo se slijedeći tjedan! Pivo
[Vrh]
Spin

PostPostano: pet ruj 28, 2018 6:41 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Sinoć smo imali vatreno krštenje Macevanje

Obje ekipe su prvi krug startale u najslabijim sastavima,
i u igri Ludog Ivana, Vita Stan je prvi skrenuo i potražio pojačanje Zubo

Uglavnom, sada kada znam da imam taaaako talentirane suigrače naše ambicije više nemaju plafona Beljenje
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet ruj 28, 2018 9:47 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Neugodno me iznenadio rezultat tekme Sopot - Novi Uriho

zna se da je uzimanje bodova u gostima kod Sopota na legendarnim keramičkim ploćicama nalik vađenju "karijesom dotučene šestice" Australskom krokodilu ROFL
ali sam ipak vjerovao da će Draganica napraviti tricu + par + barem još jedna partija
.....negdje.....i to bi bilo 5-5

Unatoč oštrim panđicama koje uostalom imaju sve vjeverice naš Vjeverko je večer prije tekme nažalost poštucal nokte na nogama pa se nije snašao u navedenim uvjetima.
Prošli put kada smo igrali sa Sopotom dobil je Cekovića i Poljaka, ali ovoga puta
je bio daleko od tog rezultata i rekel mi je da su mu trebale još samo - sličuhe Beljenje
pa da osim negativne trice napravi trostruki tulup ili aksl kak bi Milka (Babović) rekla Laughing

Kada sam čuo rezultat 7-3 za Sopot i da je Draganica napravil dvicu + par mislil sam
da je opet izgubil od Grbića kao prošli put, ali ne, ovoga puta je izgubio od Poljaka a to nisam očekivao jet Draganica jako dobro igra protiv obrambenih igrača.
Sve u svemu, nije dobro počelo i bodove za sigurnu plovidbu u 4. ljigi će trebati uloviti negdje drugdje,
a u Sopotu će sve ekipe imati puno problema...
sux

PostPostano: sub ruj 29, 2018 5:16 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Za ugovaranje utakmica Dental studio Vukić zvati Sinišu Rajića 091 102 0999
Thumbs up
[Vrh]
55

PostPostano: sri lis 03, 2018 12:15 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Vidim ja da ovi bezobraznici iz CB Helene nisu samo nas istamburali k'o vola u kupusu ROFL ROFL , katastrofa od domaćina Pfff ... Kakvu su porciju udijelili nama udijelili su je i Dugoselčanima. Sibom po guzi Cekicem po glavi Zvrko
Ali neka o tome razmišlja ona ekipa koja im slijedeća dolazi u goste. Laughing Laughing

Mi čokljamo u četvrtak od 19:00 u Vijesniku protiv SINNI-ja. Mirko
[Vrh]
Baja

PostPostano: pet lis 05, 2018 11:57 am    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Kaj nitko ne komentira Čivića.
Jučer je odigrao ko prava zverka.....
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet lis 05, 2018 12:26 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Da, odlično je odigrao, trica sam tak Klanja se

Još da je imao pomoć suigrača... Very Happy
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet lis 05, 2018 12:47 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Čiva svaka čast Klanja se Klanja se Klanja se
Iskreno, nisam vjerovao da to možeš i šteta da niste osvojili barem 1 bod
jer bi to bilo potpuno zasluženo nakon tvoje vrhunske role.
kelemen

PostPostano: pet lis 05, 2018 9:07 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

"Laki" je bio malo nervozan, pa nam je "Mirko" svima uzeo meru! Klanja se
Odličan, Čivić!
Baja

PostPostano: sub lis 06, 2018 8:11 am    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

trnac (napisa):
Da, odlično je odigrao, trica sam tak Klanja se

Još da je imao pomoć suigrača... Very Happy

Eh, da. Barem jednog suigrača...... Bonk!
[Vrh]
Guga

PostPostano: ned lis 07, 2018 12:29 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Evo lagani osvrt na zbivanja u 4. ljigi...

Već nakon samo 2 kola tablica 4. ljige se "raspala na tri dijela"
vrlo brzo se (najvjerojatnije) iskristaliziralo koje ekipe će se boriti za prolaz naprijed :
Vita
Helena
Sopot
Vukić
Novaki

koje ekipe će biti sigurne u sredini tablice :
Caffe Ante
Jojo
Intercapital
Foxy

a koje ekipe će se boriti za opstanak :
Dugo Selo
Šlankeri
Sinni
Novi Uriho
Deda

Nadam se, odnosno čvrsto vjerujem da će se Novi Uriho ubrzo stabilizirati i da se neće
ponoviti prošla sezona u kojoj praktički do zadnje odigrane loptice nisu bili sigurni dali
ostaju u 4. ljigi ili će ispasti u 5. ljigu.
Za sada je vrlo vjerojatno da će ispasti Sinni i Deda za koje mi je jako drago da se
Svemir Šarić toliko oporavio da ponovno igra pingić, jer znam da mu to puno znači Thumbs up
Čini mi se da je Sinni zagrizao preveliki zalogaj preuzimanjem ekipe u 4. ljigi
(oči bi jele, a guza nemre Beljenje) i Čivić se bori kao lav, ali ako se Pavličić iste sekunde
ne trgne i počne davati svoj maksimum za koji znam da je puno veći od onog što
trenutno prikazuje, neće moći pobjeći s dna tablice.

Vukić i Helena su najjači ako će sve tekme igrati u punim sastavima,
a Sopot i Vita će sigurno iskoristiti bilo kakvu šansu ako se ona ukaže u borbi za prva
2 mjesta jer je riječ o ekipama ispunjenim "prefriganim i iskusnim" igračima Laughing Thumbs up
Nova-ki su također ja-ki i u usporedbi sa Sopotom i Vitom malo manje iskustva
nadoknađuju mladošću i brzinom, pa će također vrebati svoju šansu.

Kako sada izgleda, profa Paradžik i njegova škvadra bi mogli opstati u 4. ljigi bez
prevelikog stresa iako prvi put igraju u njoj.
Po meni Foxy i Jojo neće imati problema jer imaju dobre igrače, a ja osim za
Novi Uriho navijam i za Jojo zbog mog prijatelja Čorbice i naravno za Intercapital
zbog sve četvorice u toj ekipi Thumbs up Cheer Juhuu

Šlankeri će morati "dobro oznojiti gaće" pa će Glagoljica (Glagolić) i Vuk (Vukoja)
morati dati puno veći doprinos jer samo Milinković koliko god jak bio, neće biti dovoljan za opstanak.
Sve u svemu, zanimljivi mišung se skupio ove sezone u 4. ljigi.
Dobri igrači, veliku većinu poznajem i sa sigurnošću mogu tvrditi da će biti odlična
sezona s puno kvalitetnih i uzbudljivih tekmi, a ako mi se vrijeme poklopi možda
navratim koju i pogledati Thumbs up
Spin

PostPostano: uto lis 30, 2018 2:19 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Reportaža prošlotjednog susreta između najjače i najslabije ekipe 4. lige. Smile
http://www.sinni.hr/sinni/component/content/article/1539-hgjstszd

Ali nema predaje!

U subotu je napravljen trening u Vjesniku
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2197310290320536&set=a.532520876799494&type=3&theater

A večeras u susretu sa Novim URIHOm uvodimo novog igrača - Miću Juhuu
http://www.sokaz.hr/bazaig.php?id=3732&tip=prva
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto lis 30, 2018 2:32 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

To je duh Klanja se
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri lis 31, 2018 1:10 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Vidim da se novi igrač ekipe SINNI Miodrag Mićo dobro uklopio u ekipu. Ne strši čovjek.
Inače, ne znam zbog čega Vjeverkova ekipa ne poštuje pravilo da se parovi predaju kad se vodi s 9:0? Nije fair-play iživljavati se na zgaženom protivniku, pa makar to i bio nadobudni SINNI.
S druge strane, a kako bi to nadahnuto rekao Trnski, "to je duh" kod poražene ekipe koja se, eto, (neuspješno) bori u parovima za barem jednu pobjedu.
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri lis 31, 2018 2:06 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Mlada su ekipa, budu naučili.

Svjedočio sam parovima kada je slabija ekipa inzistirala na igranju. Odigrali su parove, slabija ekipa je izgubila i onda su pisali predaju tako da je bilo 9:1. Klanja se
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.