NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

16. liga jesen 2018.
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bduralija

PostPostano: sri ruj 19, 2018 12:57 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

pozdrav svim sudionicima i pratiteljima foruma XVI. lige sezone jesen 2018...
Smile
želim svima puno lijepih trenutaka, dobrog zdravlja, fer nadmetanja i... nek se igra sve u 16...
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
dambino

PostPostano: sri ruj 19, 2018 3:24 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima od ekipe Abesinije!

Svima želimo puno dobrih partija, finog pinganja i dobre zafrkancije! I poslije tekme svi na fraklec! Zivili

Prvo kolo igramo protiv Agronomskog Juhuu Juhuu

Duralija- dolazim s pomičnom mjerkom, termometrom, geometrom, kutomjerom, toplomjerom, mjeračem vlage, mjeračem vlage podloge, spravom za mjerenje kvalitete zraka, dubinomjerom, mjeračem jačline svijetla, mjeračem kvalitete i zračenja svijetla te raznim ostalim aparatima. Beljenje Beljenje ROFL ROFL Fulir Fulir Fulir
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bduralija

PostPostano: pet ruj 21, 2018 8:17 am    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

hvala na podsjetniku Dambino, ali vidim kako AGF4 igra protiv Abesinije u 12. kolu tj. sredinom 12. mjeseca, a s obzirom na stanje financiranja javnog sektora prihvaćamo sve donacije za mjerne instrumente koji mjere navedeno u tvojoj poruci... obzirom kako se očekuje jaka zima, a Abesinci (o.a. to je u Africi) nisu navikli na hladnoću, očekujemo donošenje agregata i grijalica za svaki slučaj...
Smile
pomislio sam na Stolniobus u kojem bi osim svega gore nabrojanog obavezno bio barem jedan stol za stolni tenis, mrežice, adekvatna rasvjeta i ostalo potrebno za pinganje... i dođe recimo takav Stolniobus gdje treba i može se igrat..
Thumbs up
[Vrh]
dambino

PostPostano: sub ruj 22, 2018 11:19 am    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Je, istina, zbog iščekivanja nove sezone sam krivo škicnuo u bilten i istrčao - isprike, bduralija, igramo kasnije s vama...

Eeeek!

Prvo kolo, Petar Zrinski II.

A što se tiče grijanja, možemo donijet neku finu domaću rakiju koju ćemo rado podijeliti s vama Pivo

Veselim se!
[Vrh]
bduralija

PostPostano: čet lis 04, 2018 12:43 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

16. liga je najsporije ušla u sezonu, trenutačno imamo najmanje pristiglih zapisnika tj. rezultata u bazi... evo i AGF4 je odgodio utakmicu prvog kola s Delta design-om za sljedeći tjedan...
Smile
odigrali smo prvu tekmu sezone sa starim znancima ZEPom, oni za razliku od nas u nepromijenjenom sastavu u odnosu na naš zadnji susret... počeli smo s dugim mečevima, ali se ipak to nekako ubrzalo da ne ostanemo do ponoći u Šestinama...
Thumbs up
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet lis 04, 2018 1:04 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Boro, kad ste u dvorani? Vidim da se moram sam pozvati In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
trnac

PostPostano: sri lis 10, 2018 10:14 am    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bduralija

PostPostano: pet lis 12, 2018 1:18 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

hvala trnac na čestitkama za utorak, no već 2 dana kasnije smo pretrpili poraz od ekipe koja je prošlu sezonu bila u 1. ligi SOKAZ-a... shvatio sam kako oni žele biti prvi pa su si odabrali ligu u kojoj to mogu ostvariti, a da opet nije 20 i neka... koliko je njima bio važan rezultat, može posvjedočiti moj meč protiv Kunića, kada su pomislili da ako ovaj to izgubi neće ostvariti pobjedu, sudac me je višeratno kada se lomio meč upozoravao da ne serviram u skladu sa stolnoteniskim pravilima, iako 22 sezone u SOKAZ-u još nitko nije ukazao na ovaj problem... naime kod jedne serve (manje od 10 % u meču) na trenutak je navodno ruka s lopticom ispod stola (o.a. možda nesvjesno i bez ikakve namjere da ometem suparnika), iako se loptica baca iz otvorenog dlana koji je u tom trenutku dosta iznad u visinu preko 20 cm... tako je to kada ti dođe 1. liga... međutim prešao bi preko toga da upravo suparnik preko puta, navedeni Kunić radi nepropisnu servu koju se mora tolerirati, naime bacanje loptice iz pozicije koja prelazi ravninu stola (o.a. sa stola) u nazad te loptica u bacanju rotira, a sudac i njegovi igrači iz 1. lige kažu kako je to ispravno, pa neka im bude... usput gospodin Korman Z. kod serve sa stola ima zatvoren dlan i baca je kao što je naučio i svoje suigrače, unazad s rotacijom...
na kraju smo dečkima stisli ruke, a rekli su da nemaju ništa protiv da se ovo napiše na forumu, pa sam napisao...
Smile
bila je jednom jedna ekipa koja je imala takve igrače, vrlo sličan scenarij, no tada su kada je njihov igrač gubio bilo da serviram iz ruke i da loptica nije udaljena od dlana 16 i više cm... dakle 22 sezone i dva slična scenarija... ne moram pisati kako su se ovi potonji raspali kao da ih nikad nije ni bilo u SOKAZu, jer ipak je ovo prvenstveno druženje i rekreacija, i ako se ganja samo rezultat i to u ovakvim ligama nije priča na duge staze...
Thumbs up
[Vrh]
Koki

PostPostano: pet lis 12, 2018 2:12 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Ova prigovaranja serve nisu naučili u 1.ligi... Kava
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: pet lis 12, 2018 3:41 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Niti su to igrači 1. lige, barem po igračkom umijeću sigurno nisu. Thumbs up
[Vrh]
Koki

PostPostano: pet lis 12, 2018 4:24 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

To je drugo pitanje. ..
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
dambino

PostPostano: pet lis 19, 2018 8:58 am    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

bduralija, kaj se dogodilo u zadnjoj tekmi? bili ste papirnati favoriti?
[Vrh]
bduralija

PostPostano: pet lis 19, 2018 9:22 am    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

ništa posebno, dečki igrali doma bili bolji i to je to... iako smo zgubili osjećaj i atmosfera u i nakon tekme bolji nego kod nekih pobjeda... Nikola K. je kao klinac intenzivno trenirao i igrao pingać, može se pohvaliti da ima i skalp od Gaćine... uz malo treninga on može pojačati svaku ekipu SOKAZ-a, a u 16. ako je ozbiljan nosi 4 poena već prije meča...
Smile
teško je reći da si favorit kada je 0:3 već sigurno na početku, igraš u gostima i umjesto s trećim dođeš sa šestim igračem na tekmu...
Thumbs up
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet stu 08, 2018 10:08 am    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Tužno je gledati kako je nakadašnja stolnoteniska (i šahovska) zvijezda Sportskih igara pravosuđa, cijenjeni kolega Milan Radaković, postao sa svojim žalosnim skorom od 3:15 u ovoj ligi, jedna, a kako bi se to literarno Spin izrazio, "kanta za napucavanje". Za razliku od kolege Perina.
Crying
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pet stu 09, 2018 12:14 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

@ Dinko Š.

rugala se vrana svraki
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet stu 09, 2018 7:51 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Ne, nismo isti. Ja sam, za razliku od njega, u pingiću uvijek i bio kanta za napucavanje.
[Vrh]
bduralija

PostPostano: sub stu 24, 2018 11:31 am    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

pravo zbori Dinko Š., ali godine čine svoje... evo ovaj tjedan smo igrali sa starim znancima, a Branko Knežević koji igra SOKAZ bez prekida od 1960. godine, kada većina aktivnih igrača još nije bila ni rođena, te saznali kako je gospodin Šerkinić iz njihove ekipe koji je igrao od 1958. jednostavno odlučio reći dosta, nije htio više biti kanta, iako je znao dobivati mečeve...
Smile
šteta da u ovoj 16. ligi koja je ujedno na duplerici biltena nema više aktivnih na forumu, tako da ne možemo saznati detalje o mečevima koji su sigurno interesantni... recimo Delta je dobila Amarenu s 9:0, no koliko vidim došlo je do prekida, a tu je upravo ekipa koja je i nama radila probleme u suđenju meča...
Thumbs up
P.S. možda bi neki student novinarstva mogao napraviti par intervjua s igračima koji imaju najviše staža u SOKAZu, da mlađi čuju kakvi su bili uvjeti i mečevi prije više od 50 godina, s kakvu su imali opremu i sl... to bi bilo zanimljivo...
[Vrh]
Saša

PostPostano: sub stu 24, 2018 3:33 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

možda
dambino

PostPostano: sri pro 05, 2018 6:07 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima!
Eto, slabo se komentira u našoj ligi ,ali moram komentirati jučerašnji meč protiv Rakuna.
Igra se doma kod nas, ponudili smo termine i vrijeme kako odgovara protivniku, napisali svoje igrače, čekali njihovog koji je kasnio (pa nisu ni napisali sve, ali nema veze, pa igramo se , ne pada mi na pamet da prigovaram)... I tak, malo se igramo, van forme smo svi, ozlijeđeni, svakakvi, sretni smo da igramo.
I dođemo do igre parova - i 1:1 je u setovima. I prođe nekoliko poena, mi poveli u treećem setu, pa oni stižu, ali nešto mi je čudno bilo - loptica teška, vidim - dečki promijenili lopticu. Dakle, svašta sam vidio u sokazu, ali to još nisam - neka no name loptica, nema veze kakva, ali puno drugačije nego prije.
Zaustavim igru, kažem, dečki, ovo nije naša loptica - pitamo ekipe sa drugih stolova, nije ničija - da nakon mog inzistiranja kaže jedan od protivnika da je to njihova loptica. Dakle, niti sam ja, niti itko od mojih igrača iz njihove torbe izvadio njihovu lopticu i zamijenio s našom (koju smo pronašli lijepo spremljenu iza stupa u dvorani).
Svejedno je aposlutno je li to bila namjera ili slučajno (kako god - jadno u svakom slučaju) , ali lijepo sam, pristojno, fer i kolegijalno, zamolio da odigramo taj set iz početka s lopticom s kojom smo igrali 9 prijašnjih mečeva.
Rakuni su to odbili. Kažu - zašto bi. Pa kažu - nismo mi promijenili lopticu (ponavljam, nitko od nas nije izvadio njihovu lopticu iz njihove torbe i ubacio je u igru). I takve neke glupe isprike. Uglavnom, ne žele ponoviti poen, a kamoli set - kažem - 1:1 je, nitko ne vodi.
Nebitno koji su razlozi i je li slučajno ili ne - ali bili bi fer da odigraju set iz početka. Nisu htjeli.

Nakon toga sam rekao da ne želim igrati - neka si pišu pobjedu. Ispucao sam lopte van i otišao - ne svađa mi se - došao sam se zabaviti, igrati.

Jadno, bijedno, fuj!

Samo da se zna da je meč nerugalaran.

A dečki neka uživaju u pobjedi - kad im je toliko stalo.

Rakuni? Prije tvorovi!

lp

Zadnja promjena: dambino; sri pro 05, 2018 9:47 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Dule

PostPostano: sri pro 05, 2018 8:05 pm    Naslov : 16. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Poštovani gospodine, igrate(mo) 16. ligu, jedva prebacujemo lopticu preko mreže i taj naš stolni tenis izgleda kao da doslovno rakuni igraju, ili kako ste Vi napisali tvorovi. Prvo Vam osobno čestitam na tome da ste primjetili da je teža loptica, siguran sam da bi i Timo Boll ubio za taj osjećaj!
A drugo se ispričavam u ime cijele momčani što je “uletila” druga loptica i siguran sam da ovdje, sada i u ovom trenutku to nebiste pisali da ste pobjedili. Thumbs up
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.