|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dinko Š.
|
Postano: čet lis 11, 2018 1:22 pm Naslov
: 2. liga jesen 2018. |
|
|
| Zanima me tko će skupljati loptice. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pet lis 12, 2018 7:44 am Naslov
|
|
Izgubismo od Studia A 7:3. Nismo puno bolje ni očekivali, iako sam se nadao da bismo možda nekako mogli otkinuti bod. Ali....
Počelo je dobro, Aco je dobio Kondžu, Tomo očekivano izgubio od Prtenjače. I onda, sasvim novo iskustvo za mene sinoć- mislim da do sada u SOKAZu nikad nisam ostao na nuli. Osvit je izgubio prvi set nakon što je vodio 10:6, a nakon toga sam uglavnom skupljao loptice. Četvrti set se nisam predao, ali on je svaku ušao, jako i precizno, a kad sam nešto i poštopao doletio bi do loptice i opet spinao.
Nakon toga uglavnom očekivano do šeste partije, kada Tomo dobija Osvita (!?). To ne mogu objasniti, pa neću ni opisivati, samo ću reći BRAVO TOMO!
Sedmu partiju dobro sam počeo, dobio prvi set i poveo 10:7 u drugom, pa ga uspio izgubiti. Treći sam dobio nakon što sam okrenuo 4:8. Četvrti sam od 3:8 došao do 9:8, i onda izgubio 9:11. A peti je bio šlag na tortu, gubim 2:8, izjednačim 8:8, a onda Prtenjača (uz malu pomoć prasice na 8:8) dobija 11:8.
U ostalim partijama nismo imali prave šanse, osim možda Tomo u prvom setu protiv Kondže (7:3).
O dvorani i lopticama (plus vlaga, kibiceri, prasice,....) nema smisla pričati kad izgubiš 11:0, pa niti neću.
Nakon toga zajednička cuga, sve pet. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 12, 2018 9:24 am Naslov
|
|
Kaj i tebe prasice, vlaga i loptice
Sada sam pogledao rezultat i vidim da je bila luda tekma
Možda je to preteška riječ, ali nisam očekivao da Stip može naletiti "na minu"
protiv Studia A i pogotovo ne da može izgubiti set 0-11
Osvit i Marin su odlični dečki i isto takvi igrači
Vidim da daju rezultate zaštitne Nittaku folije i "čudotvorno" Revolution No.3 ljepilo
koje u teoriji djeluje kao aktivni treći dio reketa (drvo-ljepilo-guma) i nije mu jedini
zadatak samo držati gumu priljepljenu za drvo, nego svojom elastičnošću "radi"
i pojačava rotaciju spina kod udaraca.
Zato mi nije drago da su njih dvojica ušli u pravu formu baš nekoliko dana prije nego
će doći k nama u goste u 4. kolu
Drago mi je zbog njih, žao mi je nas
Jebemti, opet suprotni osjećaji sreće i tuge za koje sam mislio da ih je
nemoguće osjećati istovremeno
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 12, 2018 11:19 pm Naslov
|
|
Ne veselim se tuđim porazima, ali sada sam vidio rezultat tekme i 5-1 u mečevima u 5 setova za prekaljene rutinere iz Konture
Kontura-Tramont
izgleda da je Tramont upal u gadnu Tramontanu
(Tramontana je vrsta vjetra na Jadranu i Egejskom moru. Ovo je jak i hladan sjeverni vjetar, puše zimi iz planinskih krajeva. Prema genezi je vrlo sličan buri) prošlo kolo su ih
"pregazili vozači iz Auto škole Jerko" i kaj sam vam ja rekel ?
Ha ?
Da će prerušeni Dabrovi i vozači iz Dugog Sela biti u vrhu tablice
Sad mi je malo lakše jer vidim da nismo jedini koji su (će) nastradati u tekmama
protiv te dvije ekipe. _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sub lis 13, 2018 6:58 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: pet lis 12, 2018 11:22 pm Naslov
|
|
Jako cudno, perhot 0, radenic 1, nekaj nije stimalo , svaka cast konturi naravno |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 12, 2018 11:25 pm Naslov
|
|
Ja nisam niti sumnjao u njih...  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: sri lis 17, 2018 10:29 am Naslov
|
|
Jučer nas je Pavlek sve bez problema sredio, a i Fran je odigrao vrlo dobro (sigurno puno bolje nego prije 3-4 sezone kad smo se zadnji put susreli), ali čudom smo uspjeli uloviti bod.
Lovro je protiv Ace imao 10:6 u četvrtom i 10:7 u petom setu, nekako izgubio. Tomo je opet ulovio jednu partiju (čini se da mu je novi reket dobro legao), a par smo izvukli u pet teških setova.
Jedan bod nije puno, ali obzirom da se radi o direktnim konkurentima u borbi za opstanak, ogromna je razlika između 4:6 i 5:5. Više zbog ona dva boda koja protivnici nisu dobili, nego onog jednog kojeg smo mi iščupali.
Idemo dalje, sljedeće kolo Guga & co, koliko čujem već je dogovoreno za četvrtak u 19h. Lokaciju neću otkriti da ne bi došlo previše gledatelja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 19, 2018 12:19 am Naslov
|
|
Ima onal poznati film :
e pa ja sam jedan od favorita za glavnu ulogu u nastavku, samo što će se zvati :
Dublje ne može
Bila je zanimljiva tekma i na kraju smo mogli išupati bod, a zajebo sam ja protiv
"vižljastog Hochbergera" koji je zadivljujućim akrobacijama vadio lopticu svaki put kada
bi se zavukla iza brda stolova i stolica u kutu dvorane.
Tako nije upalio Bradin plan da makne zaštitne ograde jer je računao da će Hokija kad-tad tokom meča zgrabiti išijas zbog tog istezanja (šalim se naravno).
Hoki je osim te vještine pokazao i lepezu neugodnih servi koje nam je svoj trojici prodavao
ko - majmunima banane
Nažalost, dosta tih banana sam ja kupio i nisam na vrijeme shvatio da bi naša međusobna
partija mogla odlučivati
1. set sam dobio
2. drugi set set sam poveo 5-0 + zicer pol metra visok koji sam naravno fulao i izgubio set
3. set sam izgubio 15-17 a ne sjećam se koliko set lopti sam propustio
4. set sam dobio
5. set sam nestao iz dvorane i Hoki je to rutinirano priveo kraju
eto šta ti je iskustvo igranja jakih mečeva
Mini Som i Naprtenjača su divljački spinali iz svih pozicija pa Brada i ja nismo imali
šanse protiv njih, ali je zato šanse imao - SIVA ZVIJEZDA
Da, dobro ste pročitali jer Multipraktik Dino više nije Black Star nego lagano dobija na osvjetljenju
Danas je igrao na nivou svoje (do sada ukaljane) reputacije i napravio POZITIVNU tricu s tim da je najbolje odigrao protiv njihovog najboljeg igrača....Someka
Svaka čast, čak je malo nedostajalo da ga dobije 3-0 jer je kod 2-0 propustio 2 meč lopte u 3. setu,
a Osvit će garantirano biti među prvih 5. igrača 2. ljige.
Ekipa Studio A je dobar spoj 2 mlađa odlična igrača (Somek & Prtenjača) + 2 rutinera (Hochberger & Kondža) tako da nitko neće moći ući mirno u tekmu protiv njih.
Kaj se stajlinga tiče uvijek sam mislio da sam barem u tome na vrhu,
ali me je danas posramio Prtenjača s najnovijim Mizuno tenisicama u meni omiljenoj žutoj boji.
Kaže da ih je specijalno donio iz Đermanije za ovu tekmu
Nakon 3 kola traženja idealne loptice za našu do danas Crnu a sada Sivu Zvijezdu,
izgleda da smo je konačno našli.
Xiom lopticu je u 1. kolu htio zgaziti nogama
XuShaoFa je u 2. kolu jednostavno u nekoliko navrata - pljunuo
Dhs mu u 3. kolu nikako "nije odgovarala"
ali mu je zato Nittaku Made in Japan krasna...
Doduše i na nju je malo gunđal prva 2 seta protiv Prtenjače kad je gubil 0-2 ali kad mu se "otčepilo" ti prigovori su postajali sve rijeđi da bi na kraju prešli u - hvalospjeve
Doduše, stol mu je bil katastrofa (to je inače naš domaći stol ) i mrežica mu je bila grozna, pa mi je naredil da ubuduće na domaće tekme izvolim nositi sa sobom moju mrežicu koju imam postavljenu na stolu s robotom.
A tko sam ja da se suprotstavljam takvoj veličini pa ću to morati raditi...
E da, parovi....išlo je više manje normalno do 2-2 u setovima i 10-4 za njih u 5. setu
Izgledalo je gotovo, ali onda 5, 6, 7, 8, 9....voda u ušima i srećom po njih Siva Zvijezda ne uspjeva poravnati na 10-10
Nema veze, Studio A je zasluženo uzeo 3 boda, iako smo uz malo sreće mi mogli uzeti bod.
Pošto se svi međusobno dobro poznajemo tekma je protekla u izvrsnom ozračju, osim što se Hoki u jednom trenutku uzrujal jer je partviš za izvlačenje loptice (kada je nakon svakog drugog udarca ušla iza spomenute hrpe stolica) bil prekratak i osim toga smo mi kao imali jako puno prasica (moš si mislit ), a bezobrazni Brada mu nije čestital kada se u jednom poenu u obrani 4 metra od stola obranil tak da je lobom skoro do plafona pogodil - prasicu pa se Brada umjesto čestitanju prepustio uzrujavanju i spominjanju različitih povijesnih ličnosti i svetaca, ali ne baš najljepšim riječima
Ja sam (kao i skoro uvijek do sada) bio "glas razuma u našoj ekipi"
smireno i dostojanstveno sam primao sve prasice koje su dolazile u čoporima,
smirivao sam Sivu Zvijezdu prilikom gubljenja koncentracije,
objašnjaval sam Bradi gdje griješi kod primanja servi (u tome sam jelte, majstor),
ma čudo jedno kak sam bil miran.
Protivnici su ostali u čudu
Sve u svemu "školica se nastavlja" i bila bu ovo grda sezona, još samo 9 kola
Za kraj mogu izjaviti da za vrijeme odigravanja ove tekme nije ranjena ni ubijena nijedna životinja,
da se podivljala Vjeverica nije ukazala i da je svaka sličnost sa stvarnim osobama - slučajna  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pet lis 19, 2018 12:01 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet lis 19, 2018 9:39 am Naslov
|
|
| I lige. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 19, 2018 10:46 am Naslov
|
|
| Koki (napisa): | Mislim da je vrijeme za promjenu drveta...  |
Zakaj ?
Pa nisam tak loše igral.
Somek & Prtenjača su mi realno prejaki, a Hokija sam mogao dobiti.
Sve je bilo u jednoj, dvije loptice i.....malo boljem vraćanju servisa.
A ligu bumo sigurno promijenili  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zdenko
Pridružen/a: 30. 09. 2005. (11:52:54) Postovi: 341 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pet lis 19, 2018 1:09 pm Naslov
|
|
Bome bude ovaj tvoj potpis dobil sasvim drugo značenje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet lis 19, 2018 2:40 pm Naslov
|
|
| Zanima me koje značenje ima distanciranje Vjeverka? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: sub lis 20, 2018 6:14 am Naslov
|
|
Gledam tablicu i nemogu vjerovati, gdje se pogubio potencijal i "talent" Guge ?. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: sub lis 20, 2018 8:10 am Naslov
|
|
| Nije se izgubio, nego još nije prepoznat. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub lis 20, 2018 9:47 am Naslov
|
|
| Guga se trebao držati svoje časne riječi i otići u devetu ligu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub lis 20, 2018 11:07 am Naslov
|
|
Kolko treniram i kak igram, takvi su i rezultati
Nema tu velike mudrosti.Još nisam naišao (a niti neću koliko vidim po popisu) na slabog
igrača u ovoj 2. ljigi
Realno, nisam ni mogao puno više, imao sam neke šanse za dobiti još maksimalno
2 partije i to bi onda bilo 3-9 što bi naravno bilo bolje nego 1-11 ali ni to nebi baš bio
"epohalni rezultat" ili nešto za pohvaliti se.
Dobra stvar je što nemam nikakav pritisak (osim onaj koji si sam postavljam na leđa )
da moram dobiti neku partiju, pa su Brada i Graystar su po tom pitanju maksimalno ležerni.
Sve je ok i bez obzira na moj moto :
TOWIU (The Only Way Is Up)
ovoga puta on nije važan jer sam ustvari došak do cilja,
pošto mi se 1. ljiga niti igra, niti bi to imalo ikakvog smisla s obzirom da rezultati jasno
pokazuju da mi je trenutno i 2. Labud ljiga prejaka.
Imamo još 9 tekmi za odigrati, pa ćemo onda rezimirati kako je bilo, a proljetna sezona je još daleko.
Dali ćemo igrati u 4. ili 3. ljigi nije uopće bitno jer su obje dobre...
9. ljigu uz dužno poštovanje za sada ipak nebi igrao jer sam to već prošao u legendarnoj ljigi :
9. krug pakla - proljeće 2015.
tako da pretpostavljam i nadam se da ću se idućih 10-tak godina ako zdravlje i sve ostalo bude u redu vrtiti u ljigama od 2.-5. i to je sasvim ok.
Sada imam dobre suigrače i sva trojica smo po godinama blizu, sve su tekme u tim ljigama dobre,
puno je jakih igrača, igra se 99% u dobrim dvoranama i to bi me potpuno zadovoljilo
Pošto napredovanja u ljigama za mene praktički više nema - TOWIU
moto moram prebaciti na moje (ne)znanje u pingiću, jer tu još ima dosta prostora
za usavršavanje, napredovanje i bolje osobne rezultate.
Dakle -The Only Way Is Up _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: ned lis 21, 2018 9:36 pm Naslov
|
|
Mudro zbori.
Samo ga ja ništa ne razumijem. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: pon lis 22, 2018 8:55 am Naslov
|
|
Ni ja,pogotovo ovo tu smo negdje po godinama .A da ne pričam još bu 10 godina igrao nekak mislim da je mislio na nas. .Moraćemo nekog dofurat da ne startamo stalno sa 0-3  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Car
|
Postano: pon lis 22, 2018 9:05 am Naslov
|
|
Bilo bi dobro da startate samo sa 0:3  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|