NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

12. liga jesen 2018.
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dinko Š.

PostPostano: pon stu 19, 2018 11:33 am    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Čudno, ali nitko iz ove lige ništa ne komentira, pa bih ja, kao besposlen pop, natuknuo samo to da simpatični Agenti dosta dobro stoje, dok su glumci iz Gavelle već otpisani iz ove lige.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: sub sij 19, 2019 1:48 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Gledam tablicu i vidim da su dvije zadnje ekipe kažnjene oduzimanjem 19 i 27 bodova.

Očito je bilo svega jer sam uglavnom vidio -3 i -5 bodova, -19 i -27 se ne vidi svaki dan.

Sad
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: sub sij 19, 2019 2:32 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Bodovi su samo tehnička podrška (jedina koju imam) odluci da ih se kažnjava dodjeljivanjem predzadnjeg i zadnjeg plasmana, i pripadajućim spuštanjima u niže lige.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: sub sij 19, 2019 2:36 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Thumbs up
[Vrh]
Koki

PostPostano: sub sij 19, 2019 11:25 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

pa što to bi?
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
risBo

PostPostano: ned sij 20, 2019 1:35 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Bodovi su samo tehnička podrška (jedina koju imam) odluci da ih se kažnjava dodjeljivanjem predzadnjeg i zadnjeg plasmana, i pripadajućim spuštanjima u niže lige.

Jel to neka zajebancija ili ozbiljno?

Oduzimanje 19 i 27 bodova mora biti neki jeb... razlog. Baš me zanima koji je pravi razlog???
[Vrh]
soksi

PostPostano: ned sij 20, 2019 1:45 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Nisam htel bit baba pa pitat kaj se tu desilo, probal sam sam odgonetnut, al nejde, tak da se nadam da ćemo svi dobit odgovor Rolling Eyes
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: ned sij 20, 2019 4:22 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Ako ništa drugo da i mi ostali ne napravimo istu pogrešku ????!!!! Iako ....
TREBA se znati razlog, nEma O TOME DVOJBE.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon sij 21, 2019 11:49 am    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

IB je lijepo objasnio da je on u sprovođenju disciplinske odluke da se te dvije ekipe kazne, morao svakoj oduzeti upravo taj broj bodova, a kako bi te ekipe sa svojih osvojenih mjesta skliznule na dno tablice. Zato je i razlika u oduzetim im bodovima.
Očigledno im je dokazano dogovaranje rezultata! Može ih biti stid i sram!

Mad
[Vrh]
TypeR

PostPostano: pon sij 21, 2019 1:08 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Članak 48.
Momčadi koje se dogovore o rezultatu utakmice s ciljem da se jednom od protivnika stvore uvjeti za stjecanje naslova prvaka SOKAZ-a, zauzimanje takvog mjesta na tablici koje mu omogućava prelazak u višu ligu ili ga spašava od ispadanja u nižu ligu, kažnjavaju se vraćanjem u nižu ligu.

Hoćemo detalje hihihhi
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon sij 21, 2019 2:31 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Mislim da bi Guga ili Vjeverko, kao najupućeniji u zbivanja, prvi mogli doći do nekakvih saznanja. Krešo "Spin" Čivić za sada nije ništa saznao.
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pon sij 21, 2019 2:56 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Glupa pravila!!!

Od davnina je poznato da "DOGOVOR KUĆU GRADI".
Dogovorom su se spriječili mnogi ratovi.
Dogovor u principu čini obje strane zadovoljnima.

Sve ide u prilog dogovoru, samo konzervativci iz SOKAZA sankcioniraju dobru volju "PREGOVARAČA".

ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon sij 21, 2019 4:28 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Bojim se, dragi Vjeverko, da cijenjene ekipe iz Arene Prečko (Ciglenečki, Džolić, Jurčić, Kuharić) i iz Turbo Mixa (Medvedović, Vidović, Gerl) ne će shvatiti tvoju ironiju, te da će misliti da si ih lijepo pohvalio, pa će možda nastaviti s "dogovorima koji kuće grade".
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto sij 22, 2019 11:02 am    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Mislim da je vrijeme da nam voditelj te 12. lige cijenjeni profa Petar Paradžik objasni zbog čega su te dvije ekipe kažnjene.
Naime, ja to ne mogu detektirati. Te su dvije ekipe trebale igrati u 11. kolu i Turbo Mix je bez borbe dobio meč, jer mu je Arena Prečko predala meč. Ali, to nije niti malo pomoglo Turbo Mixu, jer je imao solidno šesto mjesto. Nije mu prijetilo ispadanje, a niti je bio u borbi za vrh tablice, koliko vidim. U svakom slučaju, Arena Prečko je strože kažnjena, jer je bačena na zadnje mjesto, a Turbo Mix na predzadnje mjesto.
Interesantno da nitko od involviranih ne želi objasniti zbog čega su te dvije ekipe sankcionirane?
[Vrh]
Pale

PostPostano: uto sij 22, 2019 2:46 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Zakaj je to vama toliko bitno?
Čovjek bi pomislio da i Vi namjestate mečeve kad se tolko brinete Confused

Mozda su svojim neigranjem zajebali nekog trećeg?
A možda su samo za primjer za ubuduce?
Nebitno Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
55

PostPostano: uto sij 22, 2019 3:01 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Za sve zainteresirane sam copy/paste e-mail poslan svim uključenima u proces i tehničkom referentu SOKAZ lige.

Poštovani,

Kao voditelj 12. lige SOKAZ-a, a u skladu s ovlastima i dužnostima koje imam kao takav, donosim ODLUKU (disciplinsku mjeru) kojom će kažnjene biti ekipe "Arena Prečko" i "Turbo Mix".
Kazna koju izričem uzrokovana je u najmanju ruku neodigravanjem utakmice u svrhu dogovaranja rezultata 11. kola prvenstva SOKAZ-a jesen 2018. godine, kako bi ekipa "Turbo Mix" uspjela opstati u 12. ligi.

ZAKLJUČAK:

Zbog nepoštivanja pravila da nije dopušteno odgađati utakmice u zadnja tri kola, neobavještavanja voditelja lige o dogovorenoj odgodi utakmice 11. kola, na kraju i neodigravanja te iste utakmice, odlučujem kazniti obije ekipe: "Arena Prečko" i "Turbo Mix", s time da imam u vidu da je domaćin ("Arena Prečko") bio dužan obavijestiti voditelja o odgodi i dobiti dopuštenje za istu, a ne gostujuća ekipa.
Smatram da je ishod utakmice riješen dogovorom između te dvije ekipe, koje se poznaju jer igraju u istoj dvorani, te da je "odgoda" utakmice bila samo izgovor da vide hoće li ekipi "Turbo Mix" bodovi biti potrebni ili neće.
Odluka je u skladu s člancima 47. i 48. važećeg Pravilnika o natjecanjima SOKAZ-a, te točaka 16., 17., 18., 20. i 21. Disciplinskog pravilnika SOKAZ-a.

KAZNE:

1. Za ekipu "Turbo Mix" tražim slijedeću kaznu: VRAĆANJE U NIŽU LIGU (14. ligu) s 13. pozicije ovosezonske 12. lige.
2. Za ekipu "Arena Prečko" tražim slijedeću kaznu: VRAĆANJE U NIŽU LIGU (15. ligu) s 14. pozicije ovosezonske 12. lige.

U tom slučaju tablica 12. lige bi izgledala ovako:

1. EUROPAK - KOLONIJA
2. NOVAKI - 2
3. RAKITOVEC
4. KNEŽIJANAC
5. PIVNICA
6. PUN MUN
7. HŽ INFRASTRUKTURA
8. AMACIZ I.
9. AMARENA I.
10. AGENTI
11. TRNAVA DUBRAVA
12. GAVELLA
13. TURBO MIX
14. ARENA PREČKO

Ovaj čin sramotan je kako za obije dotične ekipe, tako i za cijelu udrugu SOKAZ. Zato ga treba primjereno tome i kazniti. Ovo je školski primjer zašto smo uopće i donijeli Odluku o tome da se utakmice ne odgađa u zadnja tri kola. Smatram da je kazna mogla biti i veća, ali obzirom da nemam informacija o dosadašnjoj upletenosti u nečasne radnje ovih dviju ekipa zadržat ću se na kazni koju sam izrekao.

Kako mi iz "Arene Prečko" već preko tri sata nitko nije odgovorio na SMS (poslao sam ga na oba broja iz Biltena 171) u kojem molim da mi se pošalju odgovarajuće e-mail adrese za slanje ove obavijesti, molim lijepo tehničkog voditelja lige, gospodina Leskovca, da članove "Arene Prečko" obavijesti o Odluci.

Ekipe nezadovoljne ovakvim mojim Odlukama imaju pravo žalbe Disciplinskoj komisiji u roku od 5 dana od dana priopćenja moje Odluke (Bilten 171 - stranica 27).

Srdačan pozdrav svima,

Petar Paradžik - voditelj 12. lige SOKAZ-a
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto sij 22, 2019 5:14 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Hvala cijenjenom profi, voditelju lige, na detaljnom objašnjenju, te mu ujedno čestitam na dobro obavljenom poslu voditelja lige.
Sada, kad se malo pažljivije pogleda, doista je očigledno da je ekipa Turbo Mix u 11. kolu bila u kritičnoj zoni za ispadanje, te je voditelj lige to dobro skužio.
A cijenjeni Ikota-sova je, kao i uvijek, u pravu kad tvrdi da se i ja vjerojatno bavim namještanjem mečeva, kad me ta tema toliko intrigira.
I doista, upravo zato sam sada, dragi Ikota-sova, sretan da će mi u 14. ligi biti ekipa, i to još pretežno ženska, koja će me u tome poslu objeručke prihvatiti i podržati.
Cheer
[Vrh]
55

PostPostano: uto sij 22, 2019 7:51 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Meni je jako žao što je uopće do ovoga došlo, nisam ja prvi uočio manipulaciju rezultatom nego igrači iz nekoliko ekipa u 12. ligi, ja sam samo postupio onako kako bi voditelj lige trebao postupiti - zatražio sam disciplinsku mjeru. Embarassed
Kakvu mjeru zatražiti/predložiti vrlo je diskutabilno, svakako sada više o tome neću pisati jer nije korektno. Dečke iz Arene Prečko uopće ne poznajem, Dražen Gerl iz Turbo Mixa mi je jako drag, o curama da ni ne govorim... Klanja se
Poštovao sam pravilnik i to je to. Mudri djed
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet sij 25, 2019 11:57 am    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

S obzirom da se svojedobno moja malenkost potrudila otvoriti forum ove lige, skromno bih ga sada i priveo u počivalište, i to s jednim Kineskim aforizmom, iliti naravoučenijem, mudroslovljem, odnosno izrekom, a specijalno za naše cijenjene ekipe Arena Prečko i Turbo Mix:
Ako znamo da smo načinili zlo, a odbijemo to priznati, krivi smo dvostruko!
Sapienti sat = pametnom dosta!
Smile
[Vrh]
Drogi

PostPostano: pet ožu 15, 2019 2:48 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

ja vam bum samo rekel da nikakvog dogovaranja rezultata nije bilo, a još smješnija je tvrdnja da se poznamo. Ja osobno ni ne znam kak izgledaju igraći/igračice Turbo Mixa (osim jednog gospodina koji se dosta brani dok igra ne znam mu ime).

Zanimljivo je kak se stari "prdonje" igraju šerifa i sudca u sokazu.
citiram:
"Smatram da je ishod utakmice riješen dogovorom između te dvije ekipe, koje se poznaju jer igraju u istoj dvorani, te da je "odgoda" utakmice bila samo izgovor da vide hoće li ekipi "Turbo Mix" bodovi biti potrebni ili neće. "

Striček sudac smatra... (umirem od smijeha)

Uglavnom jedini pravi razlog neodigravanja utakmice je bila ta da nas nije bilo dosta i momci su bili frustrirani igrati utakmicu u dvoje i nije im se dalo odigrati.

E sad, to nije bilo korektno i slažem se s time da se to ne smije događati, ali tak je bilo i ne bježim od toga.

A ove priče starih prdonja ljubomornih da smo prodali tekmu su obični bullshit.

Uglavnom sad umjesto da igramo 11. ligu ćemo poharati 15. ligu .. biti prvi ili drugi .. pa ćemo zeznuti neku ekipu koja je mogla napredovati, ali neće jer ćemo mi ići gore.. pa ćemo laganini opet biti među prva tri u 11 ili 12 ligi i opet sjebat neku ekipu koja bi išla gore, ali neće ići zbog nas .. eto tak je to kad se ne donesu prave mjere disciplinke nego se ide na štetu ne samo jednoj momčadi nego se sjebu nebrojene ekipe ni krive ni dužne.

Čestitam svima koji su "provalili" "dogovaranje tekme", i prosil bi ih da me upoznaju s Turbo Mixom pa da i ja vidim s kim sam to dogovorio meč i zašto.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.