| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: ned stu 08, 2009 6:47 pm Naslov
: Kad počinje nedolično ponašanje ??? |
|
|
Članak 13.
Tko izvrši fizički napad na gledatelja ili natjecatelja kaznit će se zabranom nastupanja do 12 mjeseci ili isključenjem iz Udruge.
Članak 24.
Momčad koja svojim nedoličnim ponašanjem, vrijeđanjem protivničkih igrača ili na neki drugi nesportski način izazove prekid utakmice kaznit će se oduzimanjem 3 boda, novčanom kaznom, a utakmica će biti registrirana s 10:0 u korist protivničke momčadi.
Članak 13 je jasan ko dan a članak 24. ???
Kad se odlučiti da je kap prelila čašu i prekinut utakmicu a da ne naštetiš sebi da se to ne protumači kao predaja utakmice?
Dali sve odmah staviti na papir i zamoliti SOKAZ-ovce koji su se našli u dvorani na potpis kao svedoke ?
Nek se jave oni koji su to prošli ako ima takvih slučajeva, jer bi se to nama moglo dogoditi u četvrtak u 19:00 u Areni Prečko, kad se vjerojatno odlučuje pobjednik 4. lige. Nadam se da se niš od toga nebu ostvarilo te da će to biti jedna lijepa SOKAZ utakmica ali mislim da je to nemoguće jer COCA-COLA dolazi ovaj put bez "osmjeha".
Ko je tehnički voditelj? Da li je to voditelj lige ili neko drugi? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: ned stu 08, 2009 8:21 pm Naslov
: Kakvo ponašanje!? |
|
|
Bok master.
Pa nisi se valjda uplašio?I to unaprijed!!
Valjda poznaš Sokaz.Utakmica če biti strašno napeta i borbena.
Možda če i biti provokacija,(sitnih),ali na to moraš biti spreman,to je sastavni dio Sokaz-folklora.Naročito kad pušiš.
Moraš izdržati!
Ali mislim da su to sve prekaljeni igrači(Coca-Cola),da to sebi nebuju dozvolili i to u Prečkom.Kužiš?
Mislim da možeš biti bez brige. Viskovič je bio jako neugodan kao mlad
igrač.Sada se potpuno promijenio.Starimo,nije to više (značaj)kao nekada.
Zato,najbolje je kad dobivaš,s tim protivnika ušutkaš.
Doči ču navijati,ne špijunirati.Mi smo za vas preslabi.
Ustvari,zanima me kvalitetna tekma.Volim to pogledati!!!
Sretno u četvrtak!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: ned stu 08, 2009 10:06 pm Naslov
: |
|
|
već vidiš kako ste izgubili i tražiš alternativne načine da dobiješ tu tekmu?
 _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: ned stu 08, 2009 10:26 pm Naslov
|
|
Baš smo i Prečko izabrali iz tog razloga, nije Visković problem, zna se ko je najveći galamđija. Tekma je počela već danas u Bjelovaru, moja priča nije bez veze, volio bi da bude što više navijača ili ti svjedoka, te da se sve riješi za stolom, sitne provokacije daju draž a prijetnje sa "ovim" ili "onim" gube smisao SOKAZA kao rekreacije, nadam se da sam u krivu kaj se tiće prognoze, možda svi skupa završimo na šanku iako sumnjam, a kaj se tiće poraza, nama netreba alibi, pa nismo mi favoriti u toj tekmi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon stu 09, 2009 11:14 am Naslov
|
|
| masterinsider (napisa): | | Baš smo i Prečko izabrali iz tog razloga, nije Visković problem, zna se ko je najveći galamđija. Tekma je počela već danas u Bjelovaru, moja priča nije bez veze, volio bi da bude što više navijača ili ti svjedoka |
ak dođe do toga ja bi im pustio bez borbe
došao bih pogledat, al na žalost nisam u Zagrebu!!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon stu 09, 2009 12:51 pm Naslov
|
|
cetvrtak u 19 u areni precko kazes...
tko vam je voditelj lige, najbolje da i njega zoves da prisustvuje mecu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: pon stu 09, 2009 3:53 pm Naslov
|
|
Da malo približim situaciju.
Ovako, bio sam na turniru u Bjelovaru i na žalost bio sam svjedokom vrlo tužnog prizora, kada je "gospodin" iz ekipe coca cola najprije verbalno izvrijeđao sudionika turnira te onda fizički nasrnuo na njega. Da se nisu drugi umiješali ko zna kako bi to sve završilo. Želim još tu reći da je napadnuti gospodin invalid. Pitam se o koji pravilnik se nije ogriješio.
Takvo divljaštvo nisam vidio u životu.
I sada umijesto da ga se jednostavno diskvalificira sa turnira prelazi se preko toga, kao da se ništa nije dogodilo, te ga se još u kasnojoj fazi natjecanja nagrađuje aplauzima za dobro odigrani poen i nagradom za jedno od prva tri mjesta, pa ko je tu lud u kakvom društvu mi živimo?
Pitam se kako se osjećala žrtva dok je dotićni "gospodin" primao nagradu.
Po završetku natjecanja odlazimo svi zajedno u restoran gdje je njegova galama opet u prvom planu, a ljudi koji su se tu našli dižu se od stola u pola obroka i napuštaju restoran. Strašno, ispada da smo svi žrtve njegovog neobuzdanog temperamenta.
Pošto igramo protiv njegove ekipe u četvrtak, nebi želio da pingać padne u drugi plan. Tako da sam pomalo zabrinut za regularnost tog susreta.
Bilo bi mi drago da oni koji su bili na turniru daju svoje viđenje događaja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
Pridružen/a: 07. 01. 2007. (18:49:33) Postovi: 326 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon stu 09, 2009 5:29 pm Naslov
|
|
| S obzirom na sve dosad navedeno i na važnost utakmice predlažem Vam da na utakmicu pozovete službenog suca. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: pon stu 09, 2009 5:38 pm Naslov
|
|
| antispin (napisa): | | S obzirom na sve dosad navedeno i na važnost utakmice predlažem Vam da na utakmicu pozovete službenog suca. |
U pravilniku piše da ga moraš najaviti 5 dana prije početka meča, a oni su ga i sami obečali pozvat sa spikom da tekmu nebuju ni igrali jer mi imamo "ZABRANJENJE GUME", ali mislim da niš od suca jer bi to nama više pasalo jer se sokaz nije ogradil od guma s kojima igramo "INSIDER" čak što više prije 2-3 biltena je pisalo ovo :
ZAKLJUČCI PREDSJEDNIŠTVA
GUME I LJEPILO
U proljetnoj natjecateljskoj sezoni SOKAZ-a 2009. godine nema promjena
u dosadašnjem korištenju guma i ljepila.
Sad bu ju neki rekli da to vrijedi za proljeće, ali poslije toga nije bilo nikakvih zabrana tak da vrijedi i dalje, jer ak nam zabrane, onda moraju zabraniti još bar 200 igrača koji igraju SOKAZ, jer se tu ne radi samo o gumama već i o ljepilu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: pon stu 09, 2009 8:11 pm Naslov
|
|
| masterinsider (napisa): | | Sad bu ju neki rekli da to vrijedi za proljeće, ali poslije toga nije bilo nikakvih zabrana tak da vrijedi i dalje, jer ak nam zabrane, onda moraju zabraniti još bar 200 igrača koji igraju SOKAZ, jer se tu ne radi samo o gumama već i o ljepilu. |
ja znam par ljudi čije gume nisu zabranjene, naime oni s njima igraju još od '86 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto stu 10, 2009 10:26 am Naslov
|
|
| Ago (napisa): | Da malo približim situaciju.
Ovako, bio sam na turniru u Bjelovaru i na žalost bio sam svjedokom vrlo tužnog prizora, kada je "gospodin" iz ekipe coca cola najprije verbalno izvrijeđao sudionika turnira te onda fizički nasrnuo na njega. Da se nisu drugi umiješali ko zna kako bi to sve završilo. Želim još tu reći da je napadnuti gospodin invalid. Pitam se o koji pravilnik se nije ogriješio.
Takvo divljaštvo nisam vidio u životu.
I sada umijesto da ga se jednostavno diskvalificira sa turnira prelazi se preko toga, kao da se ništa nije dogodilo, te ga se još u kasnojoj fazi natjecanja nagrađuje aplauzima za dobro odigrani poen i nagradom za jedno od prva tri mjesta, pa ko je tu lud u kakvom društvu mi živimo?
Pitam se kako se osjećala žrtva dok je dotićni "gospodin" primao nagradu.
Po završetku natjecanja odlazimo svi zajedno u restoran gdje je njegova galama opet u prvom planu, a ljudi koji su se tu našli dižu se od stola u pola obroka i napuštaju restoran. Strašno, ispada da smo svi žrtve njegovog neobuzdanog temperamenta.
Pošto igramo protiv njegove ekipe u četvrtak, nebi želio da pingać padne u drugi plan. Tako da sam pomalo zabrinut za regularnost tog susreta.
Bilo bi mi drago da oni koji su bili na turniru daju svoje viđenje događaja. |
Na tom turniru nisam bio , ali nešto slično doživio sam prije par godina u domu sportova kad je ,pretpostavljam ista persona , verbalno(nije bilo fizikalija)napala i izvrijeđala svoju suprugu s kojom je igral parove . S druge strane stola su bili brat i sestra grantverger i mogu si mislit kak je bilo njima , jer oni su morali igrat do kraja a ja sam se zgrožen pokupio nakon tog nemilog događaja
Srećom , više nikad nisam bio ni blizu takvim scenama .
Ak se tak nekaj događa učestalo sigurno nije ostalo nezamijećeno od strane odgovornih i prije ovoga incidenta u Bjelovaru , pa zašto nitko ništa ne poduzima ? Valjda ih je  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto stu 10, 2009 3:31 pm Naslov
|
|
dobro, pa ovo je forum, imena nisu zabranjena, koga se bojite? _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: uto stu 10, 2009 3:41 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | | dobro, pa ovo je forum, imena nisu zabranjena, koga se bojite? |
ne bojimo se mi nikoga, nego smo oprezni  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto stu 10, 2009 5:01 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: uto stu 10, 2009 5:52 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): |  |
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: uto stu 10, 2009 7:23 pm Naslov
|
|
Kaj je najgore,od dvojice kaj igraju s Viskovicem, ne znas koji je glasniji a koji ekscesniji!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
maco
|
Postano: sri stu 11, 2009 3:45 pm Naslov
|
|
Ovakve priče treba popratiti IMENOM i PREZIMENOM. Bez toga takvi i njima slični, treroriziraju normalne ljude godinama. A predlažem da se nakon , recimo, pet pritužbi imenovanom onemoguči igranje SOKAZ-a.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: čet stu 12, 2009 3:14 pm Naslov
|
|
umalo zaboravih... kad ce vec biti sluzbeni sudac na mecu, valjda ce kaznjavati serviranje iz ruke?
takav sudac bi nekom iz coca-cole mogao smetati vise od "zabranjenih" guma.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: čet stu 12, 2009 3:34 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | umalo zaboravih... kad ce vec biti sluzbeni sudac na mecu, valjda ce kaznjavati serviranje iz ruke?
takav sudac bi nekom iz coca-cole mogao smetati vise od "zabranjenih" guma.  |
Nevjerujem da će dovesti suca  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: čet stu 12, 2009 7:00 pm Naslov
: Re: Kad počinje nedolično ponašanje ??? |
|
|
| masterinsider (napisa): |
moglo dogoditi u četvrtak u 19:00 u Areni Prečko, kad se vjerojatno odlučuje pobjednik 4. lige. |
a gdje je livestreaming????????????? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|