SOKAZ forum
9.LIGA - JESEN 2018
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
9.LIGA - JESEN 2018
Je...e,da te je.o.Grda reza.Sad smo mi na....li.
Svaka čast pobjedniku.

Svaka čast pobjedniku.
- ghostbuster
9.LIGA - JESEN 2018
Ja bih prije svega čestitao našim protivnicima koji su pružili jaki otpor iako
to sada rezultatski ne izgleda. Zahvalio bih se ovom prilikom i Periću na ovoj
odgodi zato što smo bili bolesni.
Za sada smo malo iznad crvenog no vidjet ćemo kako bude dalje išlo!

to sada rezultatski ne izgleda. Zahvalio bih se ovom prilikom i Periću na ovoj
odgodi zato što smo bili bolesni.
Za sada smo malo iznad crvenog no vidjet ćemo kako bude dalje išlo!
9.LIGA - JESEN 2018
Kompletirano i 9. kolo. Svaka čast svima na ažurnim upisima.
I forum nam je malo živnuo. Bio bi i življi, ali osim Silvača nitko nije imao konstantu pisanja. Prava je šteta što nismo bili malo aktivniji na forumu jer liga stvarno ima solidan broj aktivnijih forumaša pa bi tu bilo dobre zabave. E da jbg.
Ni sam ove sezone nisam bio previše aktivan na forumu najviše zahvaljujući D.Š. (advocatus diaboli erant) koji se vremenom malo kultivirao i smirio. Piše sve normalnije tako da nemam previše razloga ga "smirivati"
Eto nakon 9 kola naizgled sve jasno, ali ništa nije jasno. Liga je (ako se izuzmemo mi i Drenić Boysi sa začelja te Hucuk i Dobri dol iz gornjeg doma zaista izjednačena. Puno je tekmi završilo neriješeno. (čak smo i mi uspjeli oteti bodove nekompletnoj Utrini u prvom kolu.
Gotovo je izgledno (ako netko ne popravi formu za 500 % kako ćemo mi i Malešnica put 11, a Hucuk i Dobri Dol put 7, iako Hucuk ima nešto teži raspored, a i ostali su bez igrača. Usprkos vjerojatnom izostanku Kokića do kraja ja ipak vjerujem kako će to Hucuk rutinski privesti kraju, a imaju i zalihu bodova kao i klupu koja će vjerujem uspjeti izgurati do 7.
Borba za 8 i za opstanak će biti puno zanimljivija te će detalji odlučivati (raspoloživost najboljih igrača, trenutna forma, broj setova, raspored, gremlini, baba Vanga..... U svakom slučaju očekuje nas zanimljivi rasplet, neizvjesnost, a vjerojatno i poneki obrat. No kad sam malo pomnije pogledao tablicu uvidio sam kako je još 12 bodova svakoj ekipi u igri i stvarno se tu može još svašta desiti. U svakom slučaju biti će zanimljivo, a možda se malo „zakuha“ i na forumu.
U svakom slučaju meni je osobno bilo sve bilo ok i zanimljivo, jer su neki mečevi bili pravi sokazovski, s trećim poluvremenom (a u trećem poluvremenu nas još nitko nije dobio uz jedan remi) u ovoj ligi koja mi je trenutno prejaka. Možda sam mogao i osvojiti još poneki set ili eventualno meč,ali ne predstoji mi ništa drugo nego reket u ruke i trening.
Slijedeći tjedan ulazimo u zadnju četvrtinu lige te svima želim do kraja puno sreće, dobrih mečeva, prijateljstava i SOKAZ-a do kraja.
I forum nam je malo živnuo. Bio bi i življi, ali osim Silvača nitko nije imao konstantu pisanja. Prava je šteta što nismo bili malo aktivniji na forumu jer liga stvarno ima solidan broj aktivnijih forumaša pa bi tu bilo dobre zabave. E da jbg.
Ni sam ove sezone nisam bio previše aktivan na forumu najviše zahvaljujući D.Š. (advocatus diaboli erant) koji se vremenom malo kultivirao i smirio. Piše sve normalnije tako da nemam previše razloga ga "smirivati"
Eto nakon 9 kola naizgled sve jasno, ali ništa nije jasno. Liga je (ako se izuzmemo mi i Drenić Boysi sa začelja te Hucuk i Dobri dol iz gornjeg doma zaista izjednačena. Puno je tekmi završilo neriješeno. (čak smo i mi uspjeli oteti bodove nekompletnoj Utrini u prvom kolu.
Gotovo je izgledno (ako netko ne popravi formu za 500 % kako ćemo mi i Malešnica put 11, a Hucuk i Dobri Dol put 7, iako Hucuk ima nešto teži raspored, a i ostali su bez igrača. Usprkos vjerojatnom izostanku Kokića do kraja ja ipak vjerujem kako će to Hucuk rutinski privesti kraju, a imaju i zalihu bodova kao i klupu koja će vjerujem uspjeti izgurati do 7.
Borba za 8 i za opstanak će biti puno zanimljivija te će detalji odlučivati (raspoloživost najboljih igrača, trenutna forma, broj setova, raspored, gremlini, baba Vanga..... U svakom slučaju očekuje nas zanimljivi rasplet, neizvjesnost, a vjerojatno i poneki obrat. No kad sam malo pomnije pogledao tablicu uvidio sam kako je još 12 bodova svakoj ekipi u igri i stvarno se tu može još svašta desiti. U svakom slučaju biti će zanimljivo, a možda se malo „zakuha“ i na forumu.
U svakom slučaju meni je osobno bilo sve bilo ok i zanimljivo, jer su neki mečevi bili pravi sokazovski, s trećim poluvremenom (a u trećem poluvremenu nas još nitko nije dobio uz jedan remi) u ovoj ligi koja mi je trenutno prejaka. Možda sam mogao i osvojiti još poneki set ili eventualno meč,ali ne predstoji mi ništa drugo nego reket u ruke i trening.
Slijedeći tjedan ulazimo u zadnju četvrtinu lige te svima želim do kraja puno sreće, dobrih mečeva, prijateljstava i SOKAZ-a do kraja.
Let the force be with you
9.LIGA - JESEN 2018
Kaj si se raspisao Saša!
Svaka čast.Mogu ti reč da su
sve lige tolko izjednačene da samo malo nešto za....š
več si za ispast a ako dobro odigraš za naprijed.Radi se o par bodova
razlike.Glavno da ima sokaza i 20_tak ligi.Uvijek bu se
nešto našlo za nas.......
pozdrav.
sve lige tolko izjednačene da samo malo nešto za....š
več si za ispast a ako dobro odigraš za naprijed.Radi se o par bodova
razlike.Glavno da ima sokaza i 20_tak ligi.Uvijek bu se
nešto našlo za nas.......
9.LIGA - JESEN 2018
Za sve, Silvestre, za sve koje žele igrati pingać
btw ovo nije forum HAZU-a niti tko radi cenzuru pa slobodno možeš napisati i zajebeš i zasereš,
btw ovo nije forum HAZU-a niti tko radi cenzuru pa slobodno možeš napisati i zajebeš i zasereš,
Let the force be with you
- ghostbuster
9.LIGA - JESEN 2018
___
gle i Trnac se je opet pojavil!
Sada bi bilo dobro da još čujemo i Silvekovu analizu pred samu završnicu lige!

gle i Trnac se je opet pojavil!
Sada bi bilo dobro da još čujemo i Silvekovu analizu pred samu završnicu lige!
9.LIGA - JESEN 2018
Dečki, Utrine opet kuhaju, legli reanimatori, reza sutra
9.LIGA - JESEN 2018
Još jedanput "bravo Utrine".

- ghostbuster
9.LIGA - JESEN 2018
A Utrine nisu samo kuhale već su i zakuhale!

9.LIGA - JESEN 2018
Hvala silvač, sretno vam bilo ovo kolo pa 11 fajtsilvac je napisao/la:Još jedanput "bravo Utrine".![]()
![]()
9.LIGA - JESEN 2018
Da,da Rope.Al ovo kolo bu grdo
Nekako nismo
pravi,a ja sam još bolestan.Neprolazi .Borba nebu izostala
pa što bude.Liga je baš dobra.Nema slabog.Prema tome
nije ni nezgodno ispast,mada imamo još neke
teorijske šanse.
Pozdrav.....

pravi,a ja sam još bolestan.Neprolazi .Borba nebu izostala
pa što bude.Liga je baš dobra.Nema slabog.Prema tome
nije ni nezgodno ispast,mada imamo još neke