SOKAZ forum
2. liga jesen 2018.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
2. liga jesen 2018.
Ti si kao neki opasan server?ib je napisao/la:Dobar si bio Guga, odigrao si borbeno, strpljivo i pametno!
Jedino ne znam zašto briješ da loše vraćaš serveja ti nisam valjda dvije prodao cijeli meč (direktno poen ili neki zicer od reterna), a inače u prosjeku bih rekao da dva do tri poena po setu zaradim njima.
2. liga jesen 2018.
čitam što IB i GUGA pišu jedan o drugome...... UGUZICE !!!
(Možda GUGA bude angažiran kao admin na forumu)

ili bi Gugu IB možda mogao udomiti slijedeće sezone i na taj način riješiti 2 problema:
1: Guga nebi ispao iz lige (njegovo je geslo ionaka da ako ne može sa ekipom, može sam)
2: IB više nebi imao službenih mečeva protiv "otrovnog GUGE"
I SVI ZADOVOLJNI !!!!!
(Možda GUGA bude angažiran kao admin na forumu)
ili bi Gugu IB možda mogao udomiti slijedeće sezone i na taj način riješiti 2 problema:
1: Guga nebi ispao iz lige (njegovo je geslo ionaka da ako ne može sa ekipom, može sam)
2: IB više nebi imao službenih mečeva protiv "otrovnog GUGE"
I SVI ZADOVOLJNI !!!!!
2. liga jesen 2018.
Ja nisam neki opasan ništa, samo statistički gledano (po dobivenim poenima) mi se čini da mi serve idu bolje nego... pa više-manje sve drugo.Koki je napisao/la:Ti si kao neki opasan server?
2. liga jesen 2018.
Istina je da sam tebi dobro vraćao serve, ali sam ih zato Matijašecu vlaćal kriminalno.ib je napisao/la:Dobar si bio Guga, odigrao si borbeno, strpljivo i pametno!
Jedino ne znam zašto briješ da loše vraćaš serveja ti nisam valjda dvije prodao cijeli meč (direktno poen ili neki zicer od reterna), a inače u prosjeku bih rekao da dva do tri poena po setu zaradim njima.
Dobro, on je ljevak pa je sve naopako, ali nije to kod mene izolirani slučaj.
Recimo Hochberger me je unakazil sa servama, pa Radić, Augustinović, Pavlek, Mihoćinec...
Srećom, ti nisi pronašao servu koja mi ne odgovara ili jednostavno serviraš drukčije serve.
The Only Way Is Up...rutinski
2. liga jesen 2018.
Ili ovo šta je Koki rekao, vjerojatnije je da ni servirat ne znam.

2. liga jesen 2018.
Kaj da se veli. Ruka tvrda, reket raketa, pa je teško smirit frkane serve. Tako je to...Guga je napisao/la:Istina je da sam tebi dobro vraćao serve, ali sam ih zato Matijašecu vlaćal kriminalno.ib je napisao/la:Dobar si bio Guga, odigrao si borbeno, strpljivo i pametno!
Dobro, on je ljevak pa je sve naopako, ali nije to kod mene izolirani slučaj.
Recimo Hochberger me je unakazil sa servama, pa Radić, Augustinović, Pavlek, Mihoćinec...
Srećom, ti nisi pronašao servu koja mi ne odgovara ili jednostavno serviraš drukčije serve.
2. liga jesen 2018.
Ma nije to, i Excalibur nije raketa, nego dobri serveri odlično kamufliraju recimo čistu side servu ili takvu istu side s malim dodatkom na dolje ili gore ili flah.
Ili su taj pokret toliko dobro uvježbali da izgleda jako slično.
E tu sam deficitaran i na tome moram poraditi.Tek nedavno
sam skužio da sam kod vlastite pripreme gledao više u lopticu, a manje u serverovu ruku i lakat.
Sada se trudim maksimalno buljiti u ruku, ali naravno da to neće ići preko noći iako male pozitivne pomake već primjećujem
Osim toga ima tu i nekih specifičnosti jer neke dobre serve jednostavno znam vraćati.
Nekak mi je prirodno, možda zato što i sam serviram neke od tih servi pa mi je poznata njihova "mehanika"
Recimo primjer........moj (mogu reći) prijatelj i izuzetno simpatični Bakmaz po meni ima
(vjerujem da se slažete) vrlo dobre serve koje mnogim igračima stvaraju dosta problema i to sam puno puta vidio uživo.
E te njegove serve je dobro vraćam (naravno da neću tu napisati kako
) i zahvaljujući dobrom vraćanju njegovih servi sam protiv njega uspio odigrati 2 ravnopravna meča i jednog čak i dobiti.
Znači, puno se toga razlikuje od protivnika do protivnika i igrač mora imati
veliko iskustvo & znanje (u vlastitoj arhivi u glavi) da bi u stotinki sekunde mogao odabrati pravi položaj reketa, zamah, tvrdoću zgloba, brzinu pokreta i tako dalje da bi uspješno amortizirao rotaciju dolazne serve i lopticu sigurno vratio na stol.
Kao što sam rekao, ova sezona mi je dobra škola.Kako za jačinu mečeva i tekme koje sada puno više nalikuju na šah & nadmudrivanje nego u slabijim ljigama, tako i treniranje vraćanja puno lukavih servi s raznim pod varijantama.
Sve u svemu sve pet
Ili su taj pokret toliko dobro uvježbali da izgleda jako slično.
E tu sam deficitaran i na tome moram poraditi.Tek nedavno
Sada se trudim maksimalno buljiti u ruku, ali naravno da to neće ići preko noći iako male pozitivne pomake već primjećujem
Osim toga ima tu i nekih specifičnosti jer neke dobre serve jednostavno znam vraćati.
Nekak mi je prirodno, možda zato što i sam serviram neke od tih servi pa mi je poznata njihova "mehanika"
Recimo primjer........moj (mogu reći) prijatelj i izuzetno simpatični Bakmaz po meni ima
(vjerujem da se slažete) vrlo dobre serve koje mnogim igračima stvaraju dosta problema i to sam puno puta vidio uživo.
E te njegove serve je dobro vraćam (naravno da neću tu napisati kako
Znači, puno se toga razlikuje od protivnika do protivnika i igrač mora imati
veliko iskustvo & znanje (u vlastitoj arhivi u glavi) da bi u stotinki sekunde mogao odabrati pravi položaj reketa, zamah, tvrdoću zgloba, brzinu pokreta i tako dalje da bi uspješno amortizirao rotaciju dolazne serve i lopticu sigurno vratio na stol.
Kao što sam rekao, ova sezona mi je dobra škola.Kako za jačinu mečeva i tekme koje sada puno više nalikuju na šah & nadmudrivanje nego u slabijim ljigama, tako i treniranje vraćanja puno lukavih servi s raznim pod varijantama.
Sve u svemu sve pet
2. liga jesen 2018.
Ja bih ipak volio da nama laicima cijenjeni Koki objasni kako je to moguće da jedan neškolovani, netalentirani, punašni igrač, poput, na primjer, Guge, uspijeva pobijediti jednog školovanog, talentiranog, vitkog igrača, poput IB-a?
2. liga jesen 2018.
Kada bi uvijek bolji pobijedio nebi se moralo igrat...
IB je bolji igrač od Guge u to nema sumnje, no to je stolni tenis. Rezultat je 7-1, ulazis u zadnjem krugu, sve je riješeno, malo si nezagrijan, malo podcjeniš, rezultat nije bitan, dok je s druge strane protivnik koji je motiviran, koji dokazano na 1-7 igra najbolje i jer mu je svaka partija ko neboder.
Kako nebi mogao izgubit?
Nadam se da sam objasnio...
IB je bolji igrač od Guge u to nema sumnje, no to je stolni tenis. Rezultat je 7-1, ulazis u zadnjem krugu, sve je riješeno, malo si nezagrijan, malo podcjeniš, rezultat nije bitan, dok je s druge strane protivnik koji je motiviran, koji dokazano na 1-7 igra najbolje i jer mu je svaka partija ko neboder.
Kako nebi mogao izgubit?
2. liga jesen 2018.
Mislim da imamo idućeg moderatora.Dinko Š. je napisao/la:jednog školovanog, talentiranog, vitkog igrača, poput IB-a
2. liga jesen 2018.
Jel ti to sumnjaš u kvalitetu mog prijatelja?Koki je napisao/la:Kada bi uvijek bolji pobijedio nebi se moralo igrat...
Kako nebi mogao izgubit?
Pa ne pobjeđuje on "prave" igrače samo kod rezultata 7:1 kad je sve riješeno.
Pobijedio je on i Bakmaza u iscrpljujučem meču na 5 setova kad nije bilo 7:1.
Tada je bilo samo 6:0.
2. liga jesen 2018.
Dragi Koki, na žalost, nisi objasnio. Trebao si lijepo priznati da si pogriješio i jednostavno povući svoju tvrdnju da Guga nije niti školovan, niti talentiran igrač, i konačno priznati da je Guga i te kako školovan i talentiran igrač (i forumaš)! Inače on nikada ne bi, u bilo kojim okolnostima, pobijedio IB-a (i mene, in digressio).
2. liga jesen 2018.
Dakle ovako...
Ne kužim zašto bi ja trebao igrati lošije ili bolje kod rezultata 0-0 ili 6-0 ili 7-1 za protivnike
To je po meni potpuno netočno, jer i kod 0-0 i kod 0-6 imam pritisak.
Prvi je taj jer smo tek počeli, a drugi je da se već nazire rezultatska katastrofa koju treba pošto-poto zaustaviti.
Pa neću valjda reći baš me briga, nek bude 0-10 ili 1-9
Ipak igram i za ekipu i za vlastiti skor.Za ovo Kokino trabunjanje o svakoj pobjedi velikoj kao kuća uopće ne znam kaj bi rekel.Istina je da imam puno poraza, ali malo tko me je baš pregazio, a vjerujte mi na riječ da su svi igrali punom snagom baš vjerojatno zbog straha da njihov možebitni poraz može biti tema na forumu, iako je taj strah nepotreban.
Kaj bi ja sada trebal padati u nesvjest ako nekoga pobijedim u 2. ljigi ???
Moš si mislit...
Sve su to male razlike u iskustvu, znanju, tehnici...naravno čast izuzecima, ali njih baš nema tako puno.Ajmo reći - desetak u 2. ljigi.
Zato ova sezona prolazi tak kak prolazi, a brzo bumo vidli dali sam nakupil kaj iskustva igranjem ove jake ljige, odnosno kakve ću rezultate imati na proljeće.
Mogu samo ponoviti da već 5 (pet) kola Brada i igramo bez JEDNOG, JEDINOG treninga.
Dake igramo samo tekme i to ne u recimo 15. ili nekoj drugoj dvoznamenkastoj ljigi nego u 2. Labud ljigi koja je odmah tik do najjače - 1. ljige.
I kaje najinteresantnije u zadnjih 6 kola imam 5 pobjeda, znači skoro svako kolo po jednu.
Tak da s tim moram biti zadovoljan, a vjerujem da ću i u preostala 3 kola upisati još neku pobedu.
Ikota-Sova i Max-Pax su mi prije početka lige prognozirali 10 pobjeda.Dali ću toliko i upisati ?
Ne kužim zašto bi ja trebao igrati lošije ili bolje kod rezultata 0-0 ili 6-0 ili 7-1 za protivnike
Prvi je taj jer smo tek počeli, a drugi je da se već nazire rezultatska katastrofa koju treba pošto-poto zaustaviti.
Ipak igram i za ekipu i za vlastiti skor.Za ovo Kokino trabunjanje o svakoj pobjedi velikoj kao kuća uopće ne znam kaj bi rekel.Istina je da imam puno poraza, ali malo tko me je baš pregazio, a vjerujte mi na riječ da su svi igrali punom snagom baš vjerojatno zbog straha da njihov možebitni poraz može biti tema na forumu, iako je taj strah nepotreban.
Kaj bi ja sada trebal padati u nesvjest ako nekoga pobijedim u 2. ljigi ???
Moš si mislit...
Sve su to male razlike u iskustvu, znanju, tehnici...naravno čast izuzecima, ali njih baš nema tako puno.Ajmo reći - desetak u 2. ljigi.
Zato ova sezona prolazi tak kak prolazi, a brzo bumo vidli dali sam nakupil kaj iskustva igranjem ove jake ljige, odnosno kakve ću rezultate imati na proljeće.
Mogu samo ponoviti da već 5 (pet) kola Brada i igramo bez JEDNOG, JEDINOG treninga.
Dake igramo samo tekme i to ne u recimo 15. ili nekoj drugoj dvoznamenkastoj ljigi nego u 2. Labud ljigi koja je odmah tik do najjače - 1. ljige.
I kaje najinteresantnije u zadnjih 6 kola imam 5 pobjeda, znači skoro svako kolo po jednu.
Tak da s tim moram biti zadovoljan, a vjerujem da ću i u preostala 3 kola upisati još neku pobedu.
Ikota-Sova i Max-Pax su mi prije početka lige prognozirali 10 pobjeda.Dali ću toliko i upisati ?
2. liga jesen 2018.
Sve potpisujem.
Potpuno si u pravu.
Točno to sam i ja napisao.
Jedino nisam uspio to skužiti (ali ti si mi otvorio oči) da je u stvari pritisak cijelo vrijeme na tvojim protivnicima jer se boje izgubiti.
Potpuno si u pravu.
Točno to sam i ja napisao.
Jedino nisam uspio to skužiti (ali ti si mi otvorio oči) da je u stvari pritisak cijelo vrijeme na tvojim protivnicima jer se boje izgubiti.
2. liga jesen 2018.
Znal sam da bu se Guga javil i da bu vam očital bukvicu.
Nebute vi njega samo tak za......li!
A ima još zadnje.Još bu on nekoga dobil Imat če sigurno 7-8 partija.
Ato je za drugu (2)ligu prve sezone dosta.
Samo naprijed Guga.Još malo i pal bu Vodelšek.....
Pozdrav.......
A ima još zadnje.Još bu on nekoga dobil Imat če sigurno 7-8 partija.
Ato je za drugu (2)ligu prve sezone dosta.
Samo naprijed Guga.Još malo i pal bu Vodelšek.....
Pozdrav.......
2. liga jesen 2018.
Ja sam se zbog te svoje tvrdnje već ispričao Gugi. ..Dinko Š. je napisao/la:Dragi Koki, na žalost, nisi objasnio. Trebao si lijepo priznati da si pogriješio i jednostavno povući svoju tvrdnju da Guga nije niti školovan, niti talentiran igrač, i konačno priznati da je Guga i te kako školovan i talentiran igrač (i forumaš)! Inače on nikada ne bi, u bilo kojim okolnostima, pobijedio IB-a (i mene, in digressio).
2. liga jesen 2018.
Pa dobro...ljudi su različiti. Kada je meč odlučen pada mi voljni moment. Nije to namjerno nego je jednostavno tako. Hoću ja...kao...al ne ide....Guga je napisao/la:Dakle ovako...
Ne kužim zašto bi ja trebao igrati lošije ili bolje kod rezultata 0-0 ili 6-0 ili 7-1 za protivnike![]()
Ipak igram i za ekipu i za vlastiti skor
Zbog svega toga na neke pobjede drugačije gledam obzirom na okolnosti. Nije isto "skinuti skalp" nekome na 3-3 ili 4-3 ili na 7-0 ili slično..
No to sam ja...a cijeli svijet je poludio...
2. liga jesen 2018.
Meni moment padne čim Guga kaže si videl kak sam igral
.tak da to niš nemre popravit.

2. liga jesen 2018.
Pa nije isto dobiti partiju kod 0-6 ili 0-0, ali zaboravljaš da sam dobio :
Rališa (Prior) kod 0-0
Rebića (Puterfly) kod 0-0
Nekakvog nepoznatog (Tnt
) kod 0-0
Grcea (Pemit) kod 3-1 za nas...
Tako da moraš znati da ja još više grizem na početku, ali je i pozitivna vrlina da mi ne pada voljni element bez obzira na kretanje ukupnog rezultata.
I još jedna stvar, uzmi u obzir da u 99% slučajeva igram najgoru stazu s najdužim stankama, a bome nisam više "proljetna ruža" da se mogu u nedogled zagrijavati i hladiti bez ikakvih posljedica.
Najbolja staza je (to je normalno) rezervirana za Zvekija iako se to do sada baš i nije isplatilo
Barem ne onoliko koliko smo očekivali, a drugu stazu igra Brada koji se ipak konačno diže u formi jer još do prije mjesec dana nije mogao pobjediti niti uredsku stolicu postavljenu preko puta i to u varijanti da mu stolica da 5 poena fore u svakom setu
Rališa (Prior) kod 0-0
Rebića (Puterfly) kod 0-0
Nekakvog nepoznatog (Tnt
Grcea (Pemit) kod 3-1 za nas...
Tako da moraš znati da ja još više grizem na početku, ali je i pozitivna vrlina da mi ne pada voljni element bez obzira na kretanje ukupnog rezultata.
I još jedna stvar, uzmi u obzir da u 99% slučajeva igram najgoru stazu s najdužim stankama, a bome nisam više "proljetna ruža" da se mogu u nedogled zagrijavati i hladiti bez ikakvih posljedica.
Najbolja staza je (to je normalno) rezervirana za Zvekija iako se to do sada baš i nije isplatilo
Barem ne onoliko koliko smo očekivali, a drugu stazu igra Brada koji se ipak konačno diže u formi jer još do prije mjesec dana nije mogao pobjediti niti uredsku stolicu postavljenu preko puta i to u varijanti da mu stolica da 5 poena fore u svakom setu
2. liga jesen 2018.
Nisam ni sanjal da su ti suigrači takvi lazari dok nam to nisi rekel.
Pa kaj gubiš vrijeme s njima?
Pa kaj gubiš vrijeme s njima?