|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sri pro 19, 2018 11:21 am Naslov
: 4. liga jesen 2018. |
|
|
| Vidim da se Baja javlja s logom "idealke", pa je možda razlog zbog čega im ne ide to što treniraju s "idealkom"? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri pro 19, 2018 4:54 pm Naslov
|
|
Evo smo razbili Šlankere, kao da ih nije ni bilo!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: sri pro 19, 2018 11:28 pm Naslov
|
|
| Kad ne ide drugačije onda pošteno. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet pro 21, 2018 10:10 pm Naslov
|
|
Dobra večer svima,
Malo bih pojasnio okolnosti pod kojima Intercapital završava ovu sezonu , obzirom da ima tu i neodigranih utakmica, što nam baš i nije običaj.
U 12. kolu bili smo domaćini Šlankerima, rezultat te utakmice izravno je utjecao na ostanak-ispadanje iz 4. lige Šlankera ili Intercapitala.
Najbolji igrač Šlankera je od ponedjeljka do srijede polagao pravosudni ispit , dok su preostala dvojica bila u prehladama. Kako mi nismo nikako mogli igrati ni u četvrtak ni u petak, a svakako smo se htjeli pokušati pošteno - sportskom borbom izboriti za ostanak u 4. ligi, pitali smo Šlankere jesu li za to da odšlankamo tekmu ovaj tjedan, na što su oni zahvalno pristali, te smo dogovorili tekmu za srijedu.
Ali, kada nije suđeno - nije suđeno... Bruno Milinković se razbolio s visokom temperaturom, Vukoja je hitno morao otputovati iz Zagreba, ali bi jurio nazad pa stigao u neka doba noći... Sve u svemu, Bruno se lijepo zahvalio na našem pokušaju da tekmu ipak odigramo, ali na ovakav način nije imalo nikakvog smisla...
Tu nevoljama nije niti početak kraja, pitanje je hoće li Šlankeri uspjeti odšlankati i zadnje kolo, jer je Bruno gadno bolestan, a u srijedu/četvrtak smo "riknuli" od temperature i boleštine i ja i Petek, Daniel petkom nikada nije u mogućnosti igrati, tako da je u ime Intercapitala na megdan Viti mogao izaći samo naš jedinstveni i neustrašivi Kapetan Miki!
Sčoklj'o bi njih sigurno Miki i sam, ali da sada ne radimo gluposti u zadnjem kolu , meč smo morali predati i tako na nekako jadan način završiti sezonu...
Ne možemo ni mi ni oni ni gore ni dole, ali baš sam se veselio našem meču pošto se dobro slažemo s dečkima iz Vite.
Eto ga, da vas više ne davim našim glupostima , čestitam svima koji su zaslužili prolazak u bolji rang natjecanja za slijedeću godinu, želim brz povratak svima koji su ispali, a onima koji o(p)staju u 4. ligi šaljem prijateljski/sportski pozdrav do proljeća, kada ćemo se opet međusobno počokljavati!
Sretan vam svima Božić i sretna vam Nova godina!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub pro 22, 2018 11:10 am Naslov
|
|
Ništa meni tu nije jasno, ko je ostao, a ko nije i zašto ?  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|