NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

4. liga jesen 2018.
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Koki

PostPostano: sri pro 19, 2018 9:55 am    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Nisam Zmilko ali se i ja šalim.... Beljenje Beljenje Beljenje Beljenje
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: sri pro 19, 2018 11:21 am    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Vidim da se Baja javlja s logom "idealke", pa je možda razlog zbog čega im ne ide to što treniraju s "idealkom"?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
zmilko

PostPostano: sri pro 19, 2018 1:45 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Ja jesam zmilko i ja sam se šalio.
Dok oni delaju
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: sri pro 19, 2018 4:54 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Evo smo razbili Šlankere, kao da ih nije ni bilo! Predaja Retaj Zubo
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: sri pro 19, 2018 11:28 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Kad ne ide drugačije onda pošteno.
[Vrh]
55

PostPostano: pet pro 21, 2018 10:10 pm    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Dobra večer svima, Fulir
Malo bih pojasnio okolnosti pod kojima Intercapital završava ovu sezonu Predaja , obzirom da ima tu i neodigranih utakmica, što nam baš i nije običaj. Brukica
U 12. kolu bili smo domaćini Šlankerima, rezultat te utakmice izravno je utjecao na ostanak-ispadanje iz 4. lige Šlankera ili Intercapitala. Visi
Najbolji igrač Šlankera je od ponedjeljka do srijede polagao pravosudni ispit Geek Komp Zvrko , dok su preostala dvojica bila u prehladama. Znoj Kako mi nismo nikako mogli igrati ni u četvrtak ni u petak, a svakako smo se htjeli pokušati pošteno - sportskom borbom izboriti za ostanak u 4. ligi, pitali smo Šlankere jesu li za to da odšlankamo tekmu ovaj tjedan, na što su oni zahvalno pristali, te smo dogovorili tekmu za srijedu. Trio
Ali, kada nije suđeno - nije suđeno... Sad Bruno Milinković se razbolio s visokom temperaturom, Vukoja je hitno morao otputovati iz Zagreba, ali bi jurio nazad pa stigao u neka doba noći... Sve u svemu, Bruno se lijepo zahvalio na našem pokušaju da tekmu ipak odigramo, ali na ovakav način nije imalo nikakvog smisla... Tuzni
Tu nevoljama nije niti početak kraja, pitanje je hoće li Šlankeri uspjeti odšlankati i zadnje kolo, jer je Bruno gadno bolestan, a u srijedu/četvrtak smo "riknuli" od temperature i boleštine i ja i Petek, Daniel petkom nikada nije u mogućnosti igrati, tako da je u ime Intercapitala na megdan Viti mogao izaći samo naš jedinstveni i neustrašivi Kapetan Miki! ROFL ROFL ROFL
Sčoklj'o bi njih sigurno Miki i sam, ali da sada ne radimo gluposti u zadnjem kolu Retaj Gips Znoj , meč smo morali predati i tako na nekako jadan način završiti sezonu... Brukica Brukica Brukica
Ne možemo ni mi ni oni ni gore ni dole, ali baš sam se veselio našem meču pošto se dobro slažemo s dečkima iz Vite. Pojma nemam
Eto ga, da vas više ne davim našim glupostima Bla bla , čestitam svima koji su zaslužili prolazak u bolji rang natjecanja za slijedeću godinu, želim brz povratak svima koji su ispali, a onima koji o(p)staju u 4. ligi šaljem prijateljski/sportski pozdrav do proljeća, kada ćemo se opet međusobno počokljavati! Laughing Laughing Laughing
Sretan vam svima Božić i sretna vam Nova godina! Partijana Jumping Grouphug
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub pro 22, 2018 11:10 am    Naslov : 4. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Ništa meni tu nije jasno, ko je ostao, a ko nije i zašto ? Eeeek! No no Laughing
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.