| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
papuanac
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lio
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
papuanac
|
Postano: čet stu 12, 2009 12:14 am Naslov
: |
|
|
Naravno, ali kad pretvoriš HRK u eure kojima svakako moraš platiti (ili karticom, svejedno) Dandoyu i dodaš poštarinu ispada oko 180,00 HRK (ne računajući vrijeme čekanja dostave...).
Uostalom, tko voli - nek izvoli, budi uvjeren da ne zarađujem preprodajom tenisica  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Bera11
Pridružen/a: 07. 06. 2006. (13:34:55) Postovi: 71 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: čet stu 12, 2009 10:45 pm Naslov
|
|
Budući često naručujem preko Dandoya:
tenisice: 12,40 eura
poštarina: 9,71 eur
ukupno:22,11 eur.
budući American računa euro po 7,45 kn to je 164,71 kn
i kada još nazoveš čovjeka prije narudže sa 091 na 098 pa malo popričate o tenisu, i nakon dostavljene robe opet tako... izlazi da je 180 kn ok cijena. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
papuanac
|
Postano: pon stu 16, 2009 9:39 pm Naslov
|
|
Prijatelju Bera, naravno da je cijena O.K. Kao što rekoh, još nemam namjere živjeti od preprodaje tenisica
Pozzz. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lio
|
Postano: uto stu 17, 2009 12:21 am Naslov
|
|
| papuanac (napisa): | Prijatelju Bera, naravno da je cijena O.K. Kao što rekoh, još nemam namjere živjeti od preprodaje tenisica
Pozzz. |
Ma je ok je cijena,al kud baš te tenisice na dandoyu dođu 90 kn..he he..možda slučajnost..onda ovak na robu se plača poštarina ali na gume i drva nee..pa kad neko naručuje nešto ne naručuje samo tenisice..drugo nemaju sve države istu poštarinu ..nizozemska nešto malo..pa ak imaš nekog tamo ..na njegovu adresu apoštom u hrvatsku..
Dakle ima prostora za zaradit ..he he
Bok _________________ Spin...spin...i samo...spiiiin....
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Bera11
|
Postano: uto stu 17, 2009 5:24 pm Naslov
|
|
Ma probali smo sve varijante ali nema nekakve velike zarade na Dandoyu.
Ako naručiš da ti se roba isporuči u Belgiji gdje inače ima puno naših gastarjbartera onda ti nabije njihov PDV, oko 20 % ,jer je Belgija ili Njemačka u EU pa ti dođe na isto.
A s druge strane nekada je bio popust na robu preko 100 Eura - 10%, a ako naručiš robe u vrijednosti 150 Eur onda je popust bio 15 %. A sada je majstor na svu robu stavio 5% popusta tako da možeš naručiti robe koliko hoćeš nema više popusta.
a ako se odlučiš na poklon recimo majicu koja košta oko 16 ili 23 eura onda ti nabije poštarinu budući više nemaš samo drve i gume u paketu. A poštarina je oko 9-10 eura pa si opet na istom. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri stu 18, 2009 8:21 am Naslov
|
|
bera i slavonac sve znaju
pozdrav Brođanima !!!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
papuanac
|
Postano: čet stu 19, 2009 10:35 pm Naslov
|
|
| Lio (napisa): | | papuanac (napisa): | Prijatelju Bera, naravno da je cijena O.K. Kao što rekoh, još nemam namjere živjeti od preprodaje tenisica
Pozzz. |
Ma je ok je cijena,al kud baš te tenisice na dandoyu dođu 90 kn..he he..možda slučajnost..onda ovak na robu se plača poštarina ali na gume i drva nee..pa kad neko naručuje nešto ne naručuje samo tenisice..drugo nemaju sve države istu poštarinu ..nizozemska nešto malo..pa ak imaš nekog tamo ..na njegovu adresu apoštom u hrvatsku..
Dakle ima prostora za zaradit ..he he
Bok |
Prijatelju Lio, priznajem - razotkrio si moje podle namjere da tenisice od 90 kn preprodam i zaradim (brat-bratu) 17,20 kn. Svojom oštroumnošću, pedantnošću i dosljednošću posramio si me do te mjere da mi više nikada neće pasti na pamet varati svoje stolnoteniske kolege i zarađivati na njima. Srećom po mene, tenisice ću najvjerojatnije za dobru lovu utopiti blesavom susjedu - papku koji nema sreće i ne zna za ovaj forum, tako da ću ga preveslati bez pola muke.
Još jedanput Lio oprosti, sramim se i moje iskrene isprike svima zbog neuspjelog pokušaja prevare, a tebi isto isprika što sam ti svojom glupošću i lošim namjerama oduzeo toliko dragocjenog vremena (koje si mogao utrošiti recimo na trening) i naravno - moje duboko strahopoštovanje.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Bera11
|
Postano: pet stu 20, 2009 10:42 pm Naslov
|
|
Što se mene tiče nema ljutnje. Možda je čovjek samo želio ukazati da postoji jeftinija varijanta iako to baš i nije tako.
Evo recimo ovo:
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=770
A stvarno sam prodavao reket koji je kupljen u Zg-u po 300 kn a gume su 220 kuna svaka. I onda mi se uprkos razotkrivanju cijene na Dandoyu javi prijatelj iz susjednog kluba kojemu inače naručujem gume i drva. On zna dobro cijenu drveta ali njemu je za dva dana bila na pomolu vrlo važna utakmica te je u svojem stolnoteniskom mozgu stvorio percepciju da će mu
baš ta kombinacija drva i guma biti dobitna.
I kupi čovjek reket i pobijedi u meču i svi sretni i zadovoljni. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
papuanac
|
Postano: sub stu 21, 2009 12:23 pm Naslov
|
|
| Bera11 (napisa): | Što se mene tiče nema ljutnje. Možda je čovjek samo želio ukazati da postoji jeftinija varijanta iako to baš i nije tako.
Evo recimo ovo:
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=770
A stvarno sam prodavao reket koji je kupljen u Zg-u po 300 kn a gume su 220 kuna svaka. I onda mi se uprkos razotkrivanju cijene na Dandoyu javi prijatelj iz susjednog kluba kojemu inače naručujem gume i drva. On zna dobro cijenu drveta ali njemu je za dva dana bila na pomolu vrlo važna utakmica te je u svojem stolnoteniskom mozgu stvorio percepciju da će mu
baš ta kombinacija drva i guma biti dobitna.
I kupi čovjek reket i pobijedi u meču i svi sretni i zadovoljni. |
Ma nema frke ni ljutnje. Kao što sam i objasnio: reketi, gume i ostala oprema mogu se naručiti na neviđeno, ali s odjećom i obućom druga je stvar. Tu je Dandoy kao Neckermann s tom razlikom što ovom drugom kupljeno možeš i vratiti.
Tko mi je kriv što sam primitivac s Balkana, pa mi je noga broj veća nego u civiliziranih europljana.
Sada to plaćam, no ako netko ipak želi kupiti dobre tenisice broj 43 po basnoslovnoj cijeni, neka se javi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned stu 22, 2009 7:59 pm Naslov
|
|
| papuanac (napisa): |
Tko mi je kriv što sam primitivac s Balkana, pa mi je noga broj veća nego u civiliziranih europljana.
Sada to plaćam, no ako netko ipak želi kupiti dobre tenisice broj 43 po basnoslovnoj cijeni, neka se javi  |
misliš tenisice broj 42  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
papuanac
|
Postano: pon stu 23, 2009 9:54 am Naslov
|
|
| rope (napisa): | | papuanac (napisa): |
misliš tenisice broj 42  |
Ma ne Pero, na tenisicama piše da su BROJ 44, a zapravo su 43. Eto! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|