| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
soksi
|
Postano: uto sij 22, 2019 2:52 pm Naslov
: Zimski kup 2019. |
|
|
Jesenski dio prvenstva prerano počne, svašta se može desit u međuvremenu i nezgodno je tad prijavljivat se za kup. Mislim da je najbolja opcija obavezna prijava ekipa koje ŽELE i MISLE igrat kup pred kraj jesenske sezone da se stigne sve organizirat.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri sij 23, 2019 11:40 am Naslov
|
|
Pobjeda Interkapitalaca protiv Gabreka i to na njihovom terenu ,bez fiftifajva Mikica protiv Znike sretno dalje dečki  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri sij 23, 2019 12:02 pm Naslov
|
|
Hvala ti, dragi wolfe ... Bolje je da ja ne smetam , vidiš i sam kako pravi kapetani vode svoju ekipu! Kapetan Miki je začetnik velikog preokreta, onda je Denpa ulovio međeda i Čeleston je završio posao na izvrstan način.
Ja se zabavljam sa svojim zdravstvenim kartonom, neću tako skoro za stol... Ali nije ni šteta.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: sri sij 23, 2019 6:31 pm Naslov
|
|
Hvala!!!  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet sij 24, 2019 2:38 am Naslov
|
|
Kada je najviše trebalo, opaka zvijer s naših prostora koja zadnjih par sezona obitava u 4. ljigi Sokaza...inače podivljala vjeverica nije iskesila zube nego je podvila kitnjasti rep među guzove i pokrila vlastite cohones
Krenuo je opako
protiv najjačeg protivničkog igrača Palaverse gdje je skupo prodao svoju kožu, odnosno rep
jer se divljački borio za
svako zrno, odnosno svaki poen i potpisao je predaju žireva & lješnjaka tek u 5. setu...
nakon kratke
pauze i obavezne masaže apsolutno svih extremiteta
vratio se u ring (za stol)
jači nego ikada...doslovno je letio po areni
pregazio je sirotog "iznenadjenog i uvredjenog" Brebrića
i izjednačio ukupni rezultat na 3-3 pritom nemilosrdno vitlajući repom
ali.....kod rezultata 4-4 kada se najbolje vidi razlika između malenih dječačića i pravih Alfa muškaraca umjesto divlje Vjeverice je za stol istrčala
neka druga životinja, više nalik - simpatičnom kopitaru iz Dalmacije
pa je nakon cijele te turbulentne i šokantne tekme ostao tužno sjediti u kutu
poput umornog, onemoćalog ratnika, ošišanog repa & obješenih cohones.
razočarano je dugo u noć gledao negdje u daljinu dok su
vrijedne tete čistaćice pospremale dvoranu nakon "svinjca" koji su za sobom ostavili nekulturni navijači.
Šteta... _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; čet sij 24, 2019 3:47 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: čet sij 24, 2019 6:55 am Naslov
|
|
| Što jest, jest... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet sij 24, 2019 10:02 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekkk
|
Postano: čet sij 24, 2019 4:10 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Ja sam čuo da i Vjekk traži igrača ...  |
Imal' zainteresiranih?? Greta?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: pet sij 25, 2019 3:27 pm Naslov
|
|
Remete - Trans Agram  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet sij 25, 2019 5:56 pm Naslov
|
|
To kaj smo mi prosuli se rijetko viđa i na kakav način, a vrlo lako je moglo (trebalo) biti 5-0 ili 5-1 za nas.
Na kraju su dečki iz Remeta uzeli ponuđeno i zasluženo pobijedili
Svašta bi mogao napisati šta smo i kako prosuli, ali nema veze.Ionako nam Zimski kup služi zato da ispunimo malo ovu stanku između 2 sezone.
Već 5 minuta poslije tekme smo na to zaboravili uz & i niti jednog trenutka nije bilo lošeg raspoloženja.Jebi ga, dogodi se  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pet sij 25, 2019 7:22 pm Naslov
|
|
A kaj je?????
Sad nema nikakvih slika nalik onima koje stavljaš kad "reklamiraš" mene.
Ili ima ali ne stanu na stanicu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet sij 25, 2019 9:23 pm Naslov
|
|
Ljudi ponekad teško razumiju da stolni tenis nije nogomet u kojemu kad vodiš 4-1 možeš zatvoriti igru i čuvat rezultat. Odigravaju se sve partije pa tako vodstvo u nekom trenutku ništa ne znači..
Uostalom može biti do postave. možda gubiš 1-4 ali onda tvoje partije dođu na red...  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet sij 25, 2019 11:21 pm Naslov
|
|
Ma kakvo čuvanje rezultata ???
Kao prvo, nije mi ni na kraj pameti bilo da bi moja prva partija mogla biti odlučujuća
Da sam to znao, zapeo bi još malo
Zatim...kod 4-1 za nas Brada protiv Rade Končara (šalim se malo) vodi 1-0 u setovima i 6-0 u 2. setu, Končar je totalno u "kratkom spoju" priča sam sa sobom, samo kaj ne explodira, već se praktički predao i kaj radi Brada ???
Niš, nonšalantno raspuca 8 poena za redom, flipa FH-ndom na silu, stoji ravno ko da je progutal partviš i pokloni već "dobijeni" set.
Nakon toga u 3. setu ima 8-2 i opet ista stvar...
Normalno je da se nakon što je trebao glatko dobiti 3-0 (i to bi bilo 5-1 za nas) raspao ko staklena vaza kada tresne u pod i nestao je u 4. setu.
Dobro, nema veze mislim si ja.Sad igra Mixer (nakon kaje odigral odlične dvije partije i dobio 1. i 2. igrača protivničke ekipe) protiv 3. igrača njihove ekipe Majstorovića i to nakon kaje Majstorović izgubio od Brade i od mene.
Znači naš 1. protiv njihovog 3. igrača i to u trenutku kada naš 1. igrač ima 2-0 a njihov 3. igrač skor 0-2 u današnjoj tekmi.
Tolko o "rasporedu partija" kaj Koka spominja, pa to je zicer svih zicera...
samo usput, ovo su rezultati njihova 3 međusobna meča prije jučerašnjeg.
Brada i ja (i protivnički igrači na klupi) velimo...a kaj su tu ima za igrati.
Ja sam se fino već presvukel u suho, spremio Excalibura u koferčić, pa u torbu i spremam se krenuti dolje u fast food da naručim hamburgere i pommes frites, a Mixer nonšalantno ide za stol sa stavom "lako ćemo"
Jebi ga, kad je sve krenulo loše, uvukla mu se nervoza i počel je igrati sve samo ne ono kaj smo mu mi dobacivali sa strane i govorili između setova.
Nakon toga sam se ja moral natrag obući i igrati s Radetom koji je sada dobio vjetar u leđa i odigrao je stvarno odlično i zasluženo me dobio.
Jednostavno mi nije jasno kako ima tako skroman učinak u 3. ljigi ove sezoe jer igra - izvrsno
Za kraj je Brada izgubio 0-3 od Šimunovića iako ga je zadnja 3 puta dobio.
Ali tu smo već bili u raspadu, a Šimunović je "letio" arenom i bacao se ko golman za svakom lopticom
Dakle, nije tu bilo nikakvog čuvanja rezultata, nego najviše naše gluposti i spleta nekoliko nevjerojatnih okolnosti...previše samouvjerenosti, vjerovanja da je sve gotovo, činjenica da je stol u Merixu barem 50% brži nego naš a nitko od nas nije u Merixu igral već nekoliko mjeseci i nismo se uspjeli prilagoditi, pa kada se situacija počela okretati nakon 2 naše propuštene "zicer" tekme samopouzdanje protivnika je naraslo do neba, a mi smo potonuli kao sidro ne vjerujući šta se to događa.
Ponavljam da se nismo dugo uzrujavali jer je ovo Zimski kup i nismo zbog ovog poraza recimo ispali iz neke ljige.
Jedino, dobro mi je Vjeverko napisal u poruci :
Remete su ove godine ispale iz 3. ljige, a vi ste od njih popušili, a to znači da bi vi mogli imati problema u 3. ljigi.
Istina, ali valjda ne bumo igrali ovak ko tuljani i ima još vremena do početka proljetne sezone, a osim toga u ljigi postoje i tekme kada ćemo mi biti domaćini, na našem sporijem stolu, a to je ipak druga priča (bar se nadam )
Nema nikakvih slika sa tekme jer je bilo totalno nezanimljivo do 4-1 za nas, a poslije mi se zamutil objektiv
Za kraj, dečkima iz Remeta svaka čast
nisu se predavali ni kada je sve izgledalo izgubljeno, isprovocirali su sportsku vagu koja se na kraju okrenula prema njima i priliku za preokret su čvrsto ščepali.
Želim im puno sreće u idućoj tekmi, a bome će im trebati protiv Matijašeca i društva...
Veli mi Majstor (Majstorović) poslije tekme da je protiv mene igral jako loše i da će mi to vratiti kada ćemo igrati idući meč.
Ali već mi ponavlja tu istu priču nakon naša zadnja tri meča
a ja mu evo poručujem ću ga i u našem idućem meču zato da osvetim sirotog emotivno i psihički slabašnog & krhkog nam kapetana Mixera koji je popustio pod pritiskom odlučujuće partije.
Mene nemre "maltretirati" BH-dom ko Zvekija  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub sij 26, 2019 11:26 am Naslov
|
|
Meni izgleda kao da se Bradi i Mixeru nije baš išlo dalje u Z.kupu  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sub sij 26, 2019 12:14 pm Naslov
|
|
| Ti si jedan mučki provokator.Kak to možeš napisati nakon kaje guga ispisa cijelu lektiru. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub sij 26, 2019 7:46 pm Naslov
|
|
| mixer (napisa): | | Ti si jedan mučki provokator.Kak to možeš napisati nakon kaje guga ispisa cijelu lektiru. |
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pon sij 28, 2019 10:19 am Naslov
|
|
| Guga (napisa): |
Nakon toga sam se ja moral natrag obući i igrati s Radetom koji je sada dobio vjetar u leđa i odigrao je stvarno odlično i zasluženo me dobio.
|
NE VJERUJTE MU LJUDI !!!!
LAŽE !!!!!
Kak bi ga Končar mogel zasluženo dobiti??
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon sij 28, 2019 10:56 am Naslov
|
|