NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Stol Kebo Specijal debljina ploče 20 milimetara

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: sri sij 23, 2019 2:16 am    Naslov : Stol Kebo Specijal debljina ploče 20 milimetara Citirajte i odgovorite

Nažalost, moram svoju sobu za pingić i razonodu "donirati" u važnije svrhe,
a to znači da će moj stol postati - beskućnik Crying
Nadam se da će kod nekoga nastaviti svoj život i da ovo nije njegov kraj, jer se na njemu
još može lijepo igrati.
Stol je za namjenjen za upotrebu u zatvorenom prostoru (nije za igru na otvorenom).
Starije je proizvodnje, ali je kompaktne i kvalitetne izrade, a debljina ploče pokazuje da je nekada spadao u kvalitetniju kategoriju stolova i lijepo bi se uklopio u nećiju garažu ili tavan za lagano pinganje, treniranje s robotom kao kod mene ili slično...

Karakteristike :

- zelene je boje
- loptice se lijepo odbijaju od njega i imaju pravilan odskok
- igračka ploča je debljine 20 milimetara
- nema nikakvih oštećenja niti deformacija (napuknuća, kvrgi i sličnog), osim na čoškovima očito od nekadašnjih premještanja...kod mene je uvijek bio i sada je na jednom mjestu
- sastoji se od dvije odvojive ploče koje imaju čvrste drvene noge koje se sklapaju ispod ploča
- sada na sebi ima zaljepljene crvene trake koje sam postavio za treniranje servisa i to se naravno lako skine

Cijena je evo zaista minimalna - 299 kuna

Molim kontakt kao i uvijek na - pm ili mobitelžu 091 2385 003
Pale

PostPostano: sri sij 23, 2019 4:40 pm    Naslov : Stol Kebo Specijal debljina ploče 20 milimetara Citirajte i odgovorite

Jebote Guga, pa da hoćeš nekaj zašalat skuplje bute daske dosle Very Happy
Žao mi je kaj nemam mjesto za njega,
Sretno u prodaji.

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: čet sij 24, 2019 10:27 am    Naslov : Stol Kebo Specijal debljina ploče 20 milimetara Citirajte i odgovorite

Istina Very Happy
Više košta jedna guma tipa Xiom Omega VII ili Donic Bluefire (o Tenergy-u da ne pričamo jer sam i sam "iskenjao perje" prekjučer za Tenergy 80).
I meni je žao kaj se više neću moći samo spustiti par stepenica ispod stana i malo lupetati s robotom, ali nema veze, šta se mora - mora se.
Znaš da kad ja prodajem, uvijek stavim povoljne cijene.
Osim toga, sada mi se i dosta žuri jer moram krenuti s uređenjem prostorije...podne ploćice, novi štokovi i vrata, jača rasvjeta, a nemam kuda sa stolom.
Nek mu je sa srećom i nek nastavi svoj stolno-teniski život Thumbs up
Inače, ovi čoškovi bi se lako dali popraviti recimo s mješavinom piljevine + drvofixa i samo se pofarba čošak s bijelom bojom.
To sam i ja mislio napraviti, ali pošto to ne utječe na igru,
a pogotovo ne na treniranje s robotom - nije mi se dalo Very Happy
Glavno da je cijela zelena površina bez ikakvog oštećenja, a kad bi se dotjerali i ti čoškovi
stol bi bil "ko novi" Laughing
Za sada su trojica ozbiljno zainteresirana, valjda bu stol Mah mah ovaj vikend...
trnac

PostPostano: čet sij 24, 2019 11:30 am    Naslov : Stol Kebo Specijal debljina ploče 20 milimetara Citirajte i odgovorite

Svoj sam stol prodavao na proljeće (petak, 1.6.2018.). Stavio sam oglas na njuškalo, cijena povoljna, 250 ćuna. Javio se lik iz susjednog kvarta u roku pola sata. Došla su četvorica mangupa u terencu, stavili stol na krov i ode...
Vjerojatno im je trebalo za razonodu uz roštilj i pivkane.

Tko nije imao stol doma ne zna koja je to prednost Crying Crying Crying

Sretno Guga s prodajom. Znam da ti nije lako Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: čet sij 24, 2019 2:20 pm    Naslov : Stol Kebo Specijal debljina ploče 20 milimetara Citirajte i odgovorite

Stol je prodan Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying
Može lock, a sad adio i tko zna gdje, i tko zna kad Maaamaaaa Maaamaaaa Maaamaaaa

Locked
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.