NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

12. liga jesen 2009.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dundo bumbo

PostPostano: uto stu 24, 2009 9:41 am    Naslov : 12. liga jesen 2009. Citirajte i odgovorite

Eto, neću puno srati s pozdravljanjem ekipa iz naše, informatički nepismene lige. Moju, u tom pogledu, polupismenu malenkost, zanima nešto vrlo konkretno. Rezultat 7. kola: Dragovoljac: Coca-cola: 0:10 ! Što se dogodilo? `Ko je zajebo? Koga treba tući? Lijepo molim predstavnike maloga naroda iz sopotske prašume, nek se očituju po tom pitanju, jer, jebi ga, ubija me napetost! Confused Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
rope

PostPostano: uto stu 24, 2009 12:36 pm    Naslov : Re: 12. liga Citirajte i odgovorite

jere (napisa):
Rezultat 7. kola: Dragovoljac: Coca-cola: 0:10 ! Što se dogodilo?

pa kaj nis skužio da Dragaš nema obuću za igru
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto stu 24, 2009 1:21 pm    Naslov : Re: 12. liga Citirajte i odgovorite

jere (napisa):
Eto, neću puno srati ..

Prvi put Thumbs up Laughing Zubo Beljenje
dundo bumbo

PostPostano: sri pro 02, 2009 12:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Na kraju ću, kao pravi shizofreničar, odgovoriti sam na postavljeno pitanje. Dakle, utakmica Dragovoljac: Coca-cola završila je rezultatom 0:10 jer su gosti, u strahu za vlastiti život i sigurnost, pobjegli iz sopotske prašume. Voditelj lige automatski je registrirao utakmicu 10:0 za Coca-colu. I to je sve. Gotova priča (Napominjem, možda sve skupa ne odgovara u potpunosti istini, ali, to je službena verzija. Dopune i korekcije su, dakako, dobrodošle). Smile
[Vrh]
Koki

PostPostano: sri pro 02, 2009 2:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jere (napisa):
Na kraju ću, kao pravi shizofreničar, odgovoriti sam na postavljeno pitanje. Dakle, utakmica Dragovoljac: Coca-cola završila je rezultatom 0:10 jer su gosti, u strahu za vlastiti život i sigurnost, pobjegli iz sopotske prašume. Voditelj lige automatski je registrirao utakmicu 10:0 za Coca-colu. I to je sve. Gotova priča (Napominjem, možda sve skupa ne odgovara u potpunosti istini, ali, to je službena verzija. Dopune i korekcije su, dakako, dobrodošle). Smile

ovo zvuči dramatično...
"strah za vlastiti život"? Ti bokca stvarno su u pravu oni koji tvrde da mnogi SOKAz preozbiljno doživljavaju..
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
papuanac

PostPostano: sri pro 02, 2009 3:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ODGOVOR NA UČESTALE UPITE I KOMENTARE STARIH ZNATIŽELJNIH SOKAZ-BABETINA

S ciljem nepristranog izvješćivanja javnosti o registraciji utakmice Dragovoljac Zagreb - Coca Cola, slobodan sam Vas izvijestiti da je predmet na rješavanju pri Disciplinskoj komisiji SOKAZ-a. Dok traje arbitraža i žalbeni postupak te do konačne odluke Komisije nismo u mogućnosti dati više informacija o slučaju.

Glasnogovornik STK Dragovoljac Zagreb (i dalje bez tenisica)...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
dundo bumbo

PostPostano: čet pro 03, 2009 7:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

papuanac (napisa):
ODGOVOR NA UČESTALE UPITE I KOMENTARE STARIH ZNATIŽELJNIH SOKAZ-BABETINA

S ciljem nepristranog izvješćivanja javnosti o registraciji utakmice Dragovoljac Zagreb - Coca Cola, slobodan sam Vas izvijestiti da je predmet na rješavanju pri Disciplinskoj komisiji SOKAZ-a. Dok traje arbitraža i žalbeni postupak te do konačne odluke Komisije nismo u mogućnosti dati više informacija o slučaju.

Glasnogovornik STK Dragovoljac Zagreb (i dalje bez tenisica)...

Eto, govoreći u ime svih Sokazovih babetina, mogu reći da smo zadovoljni izvješćem. Papuance bih samo zamolio da nas i dalje informiraju, jer, jebi ga, ne događaju se svaki dan ovakve pizdarije. Ja sam, inače,čovjek pun predrasuda, tako da sam na vašoj strani bez obzira na to što se zaista dogodilo. Pozdrav! Wink
[Vrh]
dundo bumbo

PostPostano: čet pro 17, 2009 11:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim fantomima iz 12. lige. Ponosno objavljujem da je Vrhovec treći puta zaredom, opet u zadnjem kolu, došao do trećega mjesta. Osobno mi je najdraža jesen 2008. kada smo u posljednjem susretu 14. lige natamburali policajce i skočili s petog na treće mjesto, ali i ova sezona imala je svojih čari. Poseban pozdrav od cijele ekipe ide majstorima iz Zaprešića bez čije pomoći ne bismo prismrdjeli ni blizu trećem mjestu. Eto, još uvijek imamo previše sreće, Bog još uvijek čuva budale, i dok se to ne promijeni, puževim korakom, polako, ali sigurno, idemo naprijed!
Smile Smile Smile
[Vrh]
001

PostPostano: pet pro 18, 2009 12:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svaka čast dečki.
Kako ste krenuli više nikada nećemo igrati u istoj ligi. Klanja se Thumbs up Juhuu Zivili Partijana
[Vrh]
papuanac

PostPostano: čet pro 24, 2009 10:01 am    Naslov : OBAVIJESTI, PORUKE, ŽELJE... Citirajte i odgovorite

Obavijestio bih zainteresirane da je Žalbena komisija SOKAZ-a susret Dragovoljca i Coca Cole registrirala u korist štIćenika stranog imperijalističkog koncerna. Takva je odluka bila očekivana, naravno. Pošto još nismo ušli u EU tu se onda najvjerojatnije radi o još jednoj od mnogobrojnih neđunarodnih masonskih zavjera.

Iskoristio bih priliku i čestitao svim ekipama koje su uspjele izboriti ulazak u viši rang natjecanja, a posebno onima koje su u vrlo teškoj konkurenciji u svojim ligama opstali. Tu mislim prvenstveno na one koji su hrabro, u posljednji trenutak, dali sve od sebe i nadljudskim i natčovječanskim naporima učinili praktički i teoretski nemoguće, pobijedili čak i one koje u normalnim prilikama nikad ne bi.

Prava je sreća da se inspektori FIFA-e zaduženi za regularnost natjecanja čvrsto drže samo nogometa Wink

Svima sretni i veseli nastupajući blagdani!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.