13. liga jesen 2009.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
alf

#21 Post Postao/la alf »

slina je napisao/la:Joj moram vam reći koliko sam ljut, izgubili smo od Nostra(Čakovec), igraju strašni igrači za tu ekipu, biti će najvjerojatnije prvi u 2l., a ja zadnji meč izgubio od Radočaja (Časl) i to 3:1, bilo 1:1, vodio sam 10:8 i izgubio, poludit ću!!! Eto, sad sam bolje hehe!!! Pozdrav!
Steta za propustenu priliku! Sreca pa si mlad pa ce ih biti jos :)
Jel netko mozda stavio na youtube snimku meca pa da malo vidimo ping pong ;)

P.S. Kalac javi se ....
rm -rf /bin/laden
Jopi

#22 Post Postao/la Jopi »

Gusta tekma sa ZET-om je iza nas, meč nije krenuo najbolje ali dobro je završio. Bilo je par odličnih mečeva.

Ekipa ZET-a sigurno neće ispast ako ostane u ovom sastavu.

Sljedeća tekma doma, nadao se novim bodovima.
alf

#23 Post Postao/la alf »

Dvije teške tekme su za nama. Utržili 4 boda :cheer: , što je nakon sinoćnjeg meča i više no dobro. Sada slijedi (a već je i počeo) rasplet za 2. i 3. mjesto u izravnim okršajima!! :macevanje:
Bit će pakleno!
Još je svašta moguće jer je raspored takav da se i još neke druge momčadi koje na tablici sada ne kotiraju skroz visoko uključe u borbu za kantice.

Jedva čekamo!
rm -rf /bin/laden
Washo

#24 Post Postao/la Washo »

Svaka čast dečki, i Sc i Operateri super igrate!!! Biti će to dobar derbi, daj mi javite kad igrate sa Sc-om, možda budem u Zg, pa da dođem gledat! Sretno dalje, vidimo se!!!P.s. ne opterećujte se, i jedni i drugi idete dalje, a iduće sezone opet derbi između vas!!!
alf

#25 Post Postao/la alf »

slina je napisao/la:Svaka čast dečki, i Sc i Operateri super igrate!!! Biti će to dobar derbi, daj mi javite kad igrate sa Sc-om, možda budem u Zg, pa da dođem gledat! Sretno dalje, vidimo se!!!P.s. ne opterećujte se, i jedni i drugi idete dalje, a iduće sezone opet derbi između vas!!!
Hvala! Objaviti cemo termin tu na forumu posto nemam tvoj broj moba.
Moglo bi biti zanimljivo!
rm -rf /bin/laden
alf

#26 Post Postao/la alf »

Meč s SC-om je u srijedu u 6. Nakon sljedećeg kola će se puno više znati čija mama *icu brije :)
rm -rf /bin/laden
Washo

#27 Post Postao/la Washo »

A joj nisam u Zg. onda, šteta što neću vidjeti derbi, al sva sreća, vidjeti ću ga na proljeće he!!! Čuvajte se Sc-ovaca, jako su dobri, bio sam na treningu s njima prije 2tj., ne smijem ni reć kako sam prošao!!!
Lio

#28 Post Postao/la Lio »

alf je napisao/la:Meč s SC-om je u srijedu u 6. Nakon sljedećeg kola će se puno više znati čija mama *icu brije
Opasni ovi operateri nema šta, ali čemo ih malo podšišat da se ne umisle... :lol: :lol:
alf

#29 Post Postao/la alf »

slina je napisao/la:A joj nisam u Zg. onda, šteta što neću vidjeti derbi, al sva sreća, vidjeti ću ga na proljeće he!!! Čuvajte se Sc-ovaca, jako su dobri, bio sam na treningu s njima prije 2tj., ne smijem ni reć kako sam prošao!!!
Znamo mi da su oni jako dobri, zato njima prepustamo ulogu favorita...
Mi dolazimo probat nesto "usićarit" :)
rm -rf /bin/laden
Jopi

#30 Post Postao/la Jopi »

Da, eto, dečki su bili bolji ali su došli samo s dvojicom, jedan kolega im je otkazao par sati prije meča. U rezultatskom smislu sreća za nas, jer bismo gotovo sigurno izgubili. Ovako smo još u igri za prolaz dalje. A njihov meč s SC-om će isto punotoga odlučiti, s time da mi još imamo neugodnu tekmu s mup-om...

Tekma s SC-om u srijedu, a što reći, stari znanci s novim sastavom. U svakom slučaju, svaki meč bi trebao biti zanimljiv pa se veselimo dobrom pingaću.
Jopi

#31 Post Postao/la Jopi »

Čestitke SC-u, jendostavno su bili bolji.
alf

#32 Post Postao/la alf »

Jopi je napisao/la:Čestitke SC-u, jendostavno su bili bolji.
Da, nalupali nas ko volove... Cestitke!
Nama preostaje borba za 3. mjesto!
rm -rf /bin/laden
rope

#33 Post Postao/la rope »

bila je to utakmica za prestiž, osvajanja drugog mjesta... čestitke objema ekipama.... jer po stanju na tablici izgledan je novi susret na proljeće....

operatori sam nemojte ****bat protiv mupa, uknjižite 3 boda i osigurali ste 3. mjesto :top: :top: :top:
alf

#34 Post Postao/la alf »

rope je napisao/la: operatori sam nemojte ****bat protiv mupa, uknjižite 3 boda i osigurali ste 3. mjesto :top: :top: :top:
Ocekujemo da ce i tu biti guste borbe! No, kako se ono kaze, sve je u nasim forehand-ima...
rm -rf /bin/laden
silvac

Zetovci

#35 Post Postao/la silvac »

Danas se moji Zetovci bore za opstanak.Aha!!!! :zubo: :zubo: :zubo:
Protivnik je jednostavno nadrljao!!!
Jedino ak se ne pojavi još jedan Zorič(80 god.)sa travom.. :lol:
Onda bu ju se Zetovci izuvali u zraku. :confused: :confused: :confused:
001

#36 Post Postao/la 001 »

Moram operatorima poručiti da im dolazimo u goste uzeti bar 1 bod, pa bi bilo bolje da ne gube vrijeme na forumu, već da uzmu reket i treniraju. :B: :D :mad:
Jopi

#37 Post Postao/la Jopi »

Volimo jače pečenu janjetinu, ne previše slanu. :B:
silvac

Janjetina

#38 Post Postao/la silvac »

Jopi je napisao/la:Volimo jače pečenu janjetinu, ne previše slanu. :B:
Bila dobra janjetina? :top: :D :top:
Jopi

#39 Post Postao/la Jopi »

Odlična, za prste polizat. :cro: :hrana:

Nego šalu na stranu, tekma puna iznenađujućih rezultata, došlo im pojačanje čak iz Vinkovaca koje nas je dobro oderalo! Na kraju drama u parovima u kojima ja u zadnjem poenu fulavam zicer i to je to.

Nemam pojima što se događa ako se stvori trokut za treće mjesto, mi imamo negativan x sa Elto a poz. sa 3.poluv....

Opet se moramo oslanjati na snagu SC-a. :cheer:
alf

#40 Post Postao/la alf »

Cestitke MUPovcima na odlicnoj tekmi i velikoj borbi! Bio je jako napet mec s svakojakim mogucim ishodima!

Sto se eventualnog trokuta tice, bolje o tome ne razmisljat... :)

... otici cemo maznuti podsusedsko dolje :D ( eventualno ih mozemo maznut u kolicini pojedenih cevapa, ili po kolicini pojedenih menija u McShitu )
rm -rf /bin/laden
Odgovorite