|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: pet ožu 15, 2019 9:34 pm Naslov
: Gugin mač - Excalibur...by Ross Leidy |
|
|
Ko bi tebi ugodil, sirota tvoja  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto ožu 19, 2019 3:44 am Naslov
|
|
Prvi dojmovi o Xiom Sigma Euro II 2.0 gumi su jako pozitivni.Ta guma nije meni nikakva novost jer sam dvije godine imao na BH-du Xiom Sigma Euro I 2.0
Razlika (po proizvođaču) između ove dvije gume je samo u tome da je Sigma II tvornički tunirana, a osim toga je sve potpuno isto.Kod naša dva zastupnika Xioma sam dobio odgovor da Sigma I više nije dobavljiva, pa sam eto prešao na Sigmu II
Mogu slobodno tvrditi da je meni Sigma Euro najbolja Xiom guma, a probao sam i Vegu, i Omegu, i tour, i pro verzije, ali Sigma mi je najbolja i najdulje traje.
Vidim da nisam jedini koji tako misli, pa su "majstori" iz uprave Xioma dignuli cijenu te gume u bezobrazne visine, praktički u rang Tenergya.
Srećom, cijene su kod nas malo normalnije, pa je 240 kuna praktički isto kao i 250 za Tibhar Evoution, Yasaka Rakzu ili Joola maxxx i predstavlja odličan omjer dobijeno / uloženo jer je recimo Sigma trajnija od Evolutiona, a (po meni) ima bolje karakteristike od Yasake i Joole.
Vrijeme za prilagodbu mi u ovom slučaju nije bilo potrebno i nisam zbog promjene gume na BH-ndu (Sigma Euro II 2.0 umjesto Tenergy 80 max) bio u problemima.
Guma je mrvicu tanja (2.0 umjesto max) pa je donjela više kontrole uz tek minimalno manje brzine, spina i nešto nižim lukom izbačaja.Ionako nisam baš neki divlji spiner, pogotovo s BH-nd strane pa mi je bolja kontrola i pitomija guma na toj strani dobro došla.
Čak mi se čini da sam malo profitirao i na FH-nd strani jer sam tamo prebacio T80 max umjesto T05 max, a meni je T80 mrvicu lakše kontrolirati i lakše se vraćaju serve nego s T05
Dogodilo se i to......nekoga smo pobjedili
U zadnjih 16 tekmi smo dobili samo Hep, a sada i Južnu Trešnjevku V
Treba priznati da smo ovoga puta imali sreće (konačno), jer nije mogao igrati njihov najbolji igrač Lovrić, pa smo to morali iskoristiti.
Brada je odigral odlično i rutinski složio tricu a Zvekan i ja smo dodali po dvije...
Za nas odlučujuće tekme u borbi za opstanak tek slijede, a ova 3 boda će nam puno značiti priikom svođenja završnih računa
Kaj se naše 3. Titan ljige tiče sve se uglavnom odvija onako kako sam i predvidio, jedino me malo čudi loša pozicija na tablici Petra Zrinskog III i Agronomskog fakulteta II za kojeg uopće ne igra, opet, zluradi Zrinski a s njim bi bila druga priča.
Očito je da sve ekipe koje imaju bilo kakve veze s bilo kojim Zrinskim za sada loše stoje
Ekipe koje su za ovu sezonu dovele kolosalna pojačanja (Taboršak, Bakmaz, Jakić, Lauter...) "suvereno gaze" i to je sasvim normalno jer ostali igrači u tim ekipama igraju lagano & lepršavo, odnosno bez grča u želucu pošto znaju da mogu s 99% sigurnosti računati na 3,5 boda (3 singla + par) od svojih "vedeta" pa u takvoj situaciji mogu dati od sebe i 120% jer im je skinut ogroman teret s grbače
Sasvim drukčije nego recimo kod nas gdje se Brada ija moramo boriti ko lafovi i probati koliko možemo krpati rupe koje Zveki radi...
Jednim okom pratim Reponju i Novi Uriho koji u 4. ljigi poker aseva gaze - samo ravno, sempre drito i gdje oni prođu tu trava ne raste
Već sada se vidi da će na jesen igrati u 2. Labud ljigi jer se MilkyWay & Draganica (Milković & Dragan Rakić) jednostavno "poigravaju" s protivnicima, tak da Vjeverica nemre tolko zajebati kolko njih dvojica mogu napraviti dobrog.
Zato Reponja samo treba u parovima mlatarati sa svojih 5 neljudski dugih ekstremiteta :
2 ruke + 2 noge + onaj između nogu jako dugi.......rep a kaj ste vi mislili
Znači da ćemo se na jesen opet mimoići u ljigama jer će oni ići u 2. a mi ćemo ostati u 3. (možda), ispasti u 4. (vjerojatno) ili u 5. (pa nećemo valjda...)
S bodovima u 3. i sada u 4. kolu ću doći ni više ni manje nego do cca 110 mjesta na rang listi
To mi se prije 5 godina kada sam počeo igrati Sokaz nakon maaaaale pauze od 35 godina činilo kao znastvena fantastika, a sada sam na koračić do ulaska u prvih 100 što bi bio jako, jako dobar rezultat za nekoga ko je (prema Koki) neškolovan & netalentiran  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; uto ožu 19, 2019 6:16 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: uto ožu 19, 2019 7:07 am Naslov
|
|
Ajme kak su Zagrepčanci (Agramovci) zgrizli Trešnjevčane....
Kaj bu tek bilo kad Guga dobije nove zube?!? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto ožu 19, 2019 9:48 am Naslov
|
|
Tri boda su tri boda  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sri ožu 20, 2019 10:16 am Naslov
|
|
Tri boda su tri boda? Jesi li siguran? Možeš li to dokazati i logično objasniti? Imaš li još koju novootkrivenu briljantnu misao?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri ožu 20, 2019 11:24 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri ožu 20, 2019 3:47 pm Naslov
|
|
Guga 200 bodova branis na Vodovodu...... _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sri ožu 20, 2019 5:01 pm Naslov
|
|
Kaj sviraš ***. Vidiš da je pobjegao sa topica 3 lige. Izgleda da ga ne boli zub kad može tolko tipkat.
A ti vjeverica ga prestani poticati jer bu stvarno mislio kak je dobar |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ožu 20, 2019 6:54 pm Naslov
|
|
| sova (napisa): | | Guga 200 bodova branis na Vodovodu...... |
Istina, ali sam isto tako prošlu sezonu odigrao samo 5 (pet) kola i to u 6. ljigi gdje je osjetno manji koeficjent.Branim samo 91 bod, pa ti dođe na isto jer sam već u ova 4. kola "ufatio" 120 bodova, pa je situacija ipak povoljnija za mene pošto ću valjda nešto napraviti i na Vodovodu ako baš i ne budem kao lani...
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ožu 20, 2019 7:00 pm Naslov
|
|
| mixer (napisa): | Kaj sviraš ***. Vidiš da je pobjegao sa topica 3 lige. Izgleda da ga ne boli zub kad može tolko tipkat.
A ti vjeverica ga prestani poticati jer bu stvarno mislio kak je dobar |
Ti si Lazar
Osim toga ne tipkam zubom i malo me manje boli čljust jer su mi jedan zub (koji je radio najviše problema) izvadili.
A da sam dobar...jesam  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: sub ožu 23, 2019 10:00 pm Naslov
|
|
| @Guga, koliko si ti guma i drva isprobal u životu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub ožu 23, 2019 11:56 pm Naslov
|
|
Dosta, ali mogu reći da mi je sada konačno više-manje jasno koje su najbolje za mene, iako me nešto stalno vuče prema Tenergy-u, a znam da imam preslabo kretanje za takve gume.
Tak ti je to..."vidla žaba da konja potkivaju, pa i ona digla nogu'
Kaj se drveta tiče i tu mi je sve jasno, najbolji mi je jedan dobar, probrani ALC Timo Boll i imal sam takvog, ali sam ga prepustio svojoj kćerki jer ona ipak igra svaki dan.
Excalibur je odličan i vrlo blizu tom drvu, ali minimalnu prednost ipak dajem ALC-u
S druge strane, samo ja imam Excalibura, a ALC imaju mnogi
To traženje i isprobavanje najbolje kombinacije drva i guma zahtjeva puno vremena i dosta...novaca ali ako ne tražiš, nećeš ni naći.
Treba naravno povući i kočnicu u jednom trenutku i stati na loptu, jer u suprotnom tome nema kraja.Ne treba uvijek izmišljati toplu vodu, niti ići "u korak s novitetima" jer ne mora značiti da je uvijek nešto novo i moderno nužno i bolje.
Na čemu bi inače zarađivali svi ti proizvoďači kada nebi bilo nas ovaca koji nasjedamo na reklamne štoseve i Youtube filmiće.
Evo, ja sam dobar primjer.Čemu nauka i stalno isprobavanje na BH-ndu kada sam se 100 puta uvjerio da mi je za BH najbolje guma Xiom Sigma Euro I i to 2.0 debljina, a ne max.
Ili ta Xiom ili Stiga Calibra LT isto 2.0 i...basta.Te gume se rade već godinama i znam da bi meni bilo najpametnije držati se njih i raditi na ispravljanju svojih grešaka u tehnici koliko je god moguće jer nikakva nova guma neće donjeti čudotvorni napredak preko noći.
Ali vrag ne spava  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ožu 27, 2019 9:27 pm Naslov
|
|
Ne sjećam se da sam vidio sličan rezultat kao meč Radman-Golubić
Radman je u svih 5 setova osvojio 11 i više poena, ukupno je osvojio 61 (šezdeset i jedan poen) i na kraju je.......izgubio, a pretpostavljam da je imao X meč lopti i njegova bi pobjeda značila ukupnih 5-5 i osvojen 1 bod za domaćina
Idući tjedan nam Hvidra dolazi u goste, biti će veselo  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet ožu 28, 2019 9:47 am Naslov
|
|
| Radman je i protiv Pavlića izgubio u petom setu. Vjerojatno je sada na jačim sedativima. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: čet ožu 28, 2019 12:09 pm Naslov
|
|
@Guga, tnx n infu. Da slažem se da svaki igrač terba probati malo različite gume i pogledati kaj mu odgovara. Ali bez da s gumama igraš bar mjesec dana nebuš znao ništa jer se tehnika za različite tipove guma jako razlikuje (bar je meni tak).
I meni se čini da sam s Tenđama bolji, ipak igram H3 na FH jer jednostavno volim onaj osječaj kad ja loptu "zakopčam" kad osjetim da ona ide onak kineski zbog toga više griješim fale mi neki elementi, ali neki drugi su zato bolji i igram pingač zbog gušta pa me boli kita kaj bi s Tendom pobjedio koju partiju više. kad su sve lopte iste  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet tra 04, 2019 12:30 pm Naslov
|
|
Danas se počinje lagano raspetljavati ovo klupko 3. Titan ljige.
U 19:30 nam dolaze u goste dragi prijatelji iz Hvidre :
Dejo (Vrzić)
Mirko "pazi metak" Radman &
u 3:10 za Jumu šerif Jumić
Baš se veselim i mogu reći da su mi oni (uz ekipu Dr.Starčević Đivu, Pugija i Zlaju)
najdraža prijateljsko-neprijateljska ekipa
Da je barem što više takvih tekmi jer zbog toga igramo Sokaz.
Nebitno je tko će pobjediti, a znam da će biti izvrsna atmosfera uz puno smijeha.
Mogu najaviti da drage nam goste poslije naravno vodimo na cugu i pizzu.Prošle sezone su oni glatko ostali u 3. ljigi iako su bili po prvi put u njoj, a sada su kao i mi u borbi za opstanak.To također potvrđuje moju tvrdnju da je ovosezonska 3. ljiga nikad jača i zastrašujuća, jednom riječi - ljiga za TITANE
Vjerojatno ću napisati i nešto nakon tekme, nisam dugo...sada me je na forumu uglavnom zamjenio onaj narkoman Drogi  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet tra 04, 2019 1:23 pm Naslov
|
|
| Prvo nam ti objasni zbog čega Crna zvijezda nije igrala u prošlom kolu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Charlie
Pridružen/a: 26. 05. 2010. (17:38:19) Postovi: 228 Lokacija: đipies
|
Postano: čet tra 04, 2019 1:53 pm Naslov
|
|
hm Gugačeviću,
baš sam odtreniro s Yumom, pandurom i Vrzom!
Naravno da si ti, Brada i Mixer bili gl., tema,
i stari moj, bahati su u najavama ,
zato oprez?
Pandur zvani Radman misli da je u životnoj formi sa FH i BH spinom
Vrza se još nije skinuo sa nekih antidepresiva,
a Yuma je zgubljen i stalno se pita koji racqu radi s njima
trio Fantasticus  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet tra 04, 2019 3:23 pm Naslov
|
|
BOMBA
Zašto bi sve išlo normalno kad može komplicirano
Za bombu se pobrinuo ni više ni manje nego ZZR
Zveki je odlučio sijati u drugom sazvježđu, u nekoj drugoj galaksiji, a to nam je priopčio danas.
Nije sazvao konferenciju za štampu, kako to priliči zvjezdi, nego nam je košaricu, odnosno Dear John pismo uručio - smsom
Znate već kak to ide....niste krivi vi, u meni je problem pa je najbolje da se raziđemo
Sve ok, ako već tako razmišlja, onda je i bolje tako, ali mogao (trebao) je to napraviti ranije.
Ja sam pretprošle sezone isto otišao iz stare ekipe, ali.....u ekipi nas je u tom trenutku bilo četvorica pa moj odlazak nije predstavljao problem što se tiče broja igrača za odigravanje tekmi, a otišao sam u 1. kolu pa su imali dovoljno vremena da traže kvalitetno pojačanje bez žurbe.
Na kraju su ga i našli u liku - Milkovića
Ovako usred sezone...ne znam šta bi rekao....najbolje ništa.Nek ide kad hoće.
Nećemo više o njemu, jer to je sada prošlost.
Sreća je da još nije završilo 6. kolo, pa bumo potražili suigrača, jer nema nikakvog smisla da Brada i ja igramo sami pošto smo preslabi da bi u ovako jakoj ljigi mogli napraviti bilo što, osim zauzeti jedno od zadnja 2 mjesta.
Bili bumo pametniji sutra i samo mi je žao večerašnje tekme jer to više "neće biti to"
Kaj se pandura Mirka tiče, pokazal bum mu kakva mu je "životna forma" samo nek mi dođe za stol
Deju već dulje "imam na piku" jer me u zadnje vrijeme uvijek ispimpla
a Juma...da je zajeban...je, zajeban je
Nema veze, bili bumo brže gotovi, cuga & pizza nam ionako ne ginu poslije tekma,
a ostati će više za nas, jer ipak je ZZR mogel pojest i popit. _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; čet tra 04, 2019 10:01 pm; ukupno mijenjano 6 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dvrzic
|
Postano: čet tra 04, 2019 3:36 pm Naslov
|
|
I te kakva, vidim već poveliku medijsku pažnju za ovaj meč
 _________________ DHS 301
FH: Tenergy 80
BH: Tenergy 05 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|