NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

12. liga jesen 2018.
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: pet ožu 15, 2019 3:18 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

U pravu si.
Trebalo bi promijeniti pravilnike da kazne za ekipe budu da ih se baci na prvo mjesto poretka i tri lige prema naprijed, tako da im bude što gore u životu i da već u sljedećem prvenstvu ispadnu natrag.
Tako bi se nagradili svi njihovi budući protivnici, a ne kao ovo sada kada ćete ih, ovako jaki i skromni, sve dva prvenstva zaredom "sjebati".

Cestitamo! Rolling Eyes
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Drogi

PostPostano: pet ožu 15, 2019 4:33 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Naravno da ne bi trebalo, ali bi trebalo sagledati situaciju malo bolje, i ponajprije stupiti u kontakt s okrivljenima da bar vele. "jesmo" / "nismo" krivi ... itd.. ovi prijeki sudovi sokaza su vrh prdonjizma.

Jedino mi je drago kaj živimo u dobu demokracije pa možemo reci na glas kaj mislimo Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: pet ožu 15, 2019 4:44 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Drogi je trenutno isključen iz forumske zajednice zbog nepoštovanja prema ostalim članovima.
Ostaviti ćemo nadležnima neka kažu što dalje.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: pet ožu 15, 2019 5:14 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Drogi (napisa):
Naravno da ne bi trebalo, ali bi trebalo sagledati situaciju malo bolje, i ponajprije stupiti u kontakt s okrivljenima da bar vele. "jesmo" / "nismo" krivi ... itd.. ovi prijeki sudovi sokaza su vrh prdonjizma.

Jedino mi je drago kaj živimo u dobu demokracije pa možemo reci na glas kaj mislimo Smile

Jesi li ti ozbiljan ili se zafrkavaš? Na moje poruke i e-mailove ne odgovorite ni na koji način, onda se javiš gotovo 3 mjeseca kasnije i vrijeđanjem drugih prosipaš pamet za svoje propuste i nepoštivanje pravila? Rolling Eyes
Kako i napisah početkom siječnja u e-mailu, a ti to svojim ponašanjem apsolutno i potvrđuješ, trebalo bi vas potpuno udaljiti iz SOKAZ-a. Banned
Nakon što niste slali zapisnike, niste prijavljivali odgode, niti se pojavili suparnicima na dogovorenom meču, još i ovo sa starim prdonjama!?
Vama doista u ovoj zajednici nije mjesto. Brukica
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet ožu 15, 2019 5:49 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Slažem se.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet ožu 15, 2019 5:55 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Drogi je opet uključen Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: pet ožu 15, 2019 8:23 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Zašto?
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet ožu 15, 2019 9:32 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Zbog prdonjizma ROFL
Drogi

PostPostano: pet ožu 15, 2019 11:08 pm    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Ne bih znao zašto kolega kapetan nije odgovorio na e-mail ili poruku, ali fakta da ste postupili ishitreno i kaznili ekipu turbo Mixa koji ništa krivo nisu učinili je činjenična. Jesmo li kasnili s prijavama odgođenih mečeva, iskreno ne znam, niti znam da nismo došli na dogovoren meč(kolege ako nisu išli trebalo je javiti). Ali sve te propuste s naše strane ste trebali kažnjavati pravovremeno i disciplinirati nas.

Ajmo zaboraviti kaznu tima Arene Prečko (recimo da se slažemo s kaznom).

Pokrenimo pitanje zašto je ekipa Turbo Mixa kažnjena?

Zato što je cijenjeni kolega "55" "pretpostavio" da se je rezultat dogovorio bez ikakvih dokaza? Taj dio me ljuti i ne razumijem gnjev kolege "55" da trenira strogoću bez da je 100% siguran.

U svakom slučaju mislim da je ovdje došlo do zlouporabe ovlasti i prekoračenja istih.

Isprike kolegi [b]55 ako nije on taj koji je provodio disciplinske mjere.[/b]

P.S.
1. Jel Arena Prečko sjebala stvar - je sjebala je jer nije igrala tekmu

2. Jel Arenu trebalo baciti 3 lige dolje - ne trebalo ih je ostaviti u ligi i mjesto za napredovanje dodijeliti prvom timu po bodovima koji nije ostvario pravo za ići dalje jer bi to bilo pošteno jer utakmica nije prodana ni dogovorena, jednostavno nije odigrana.

3. Jel Turbo Mix trebao biti kažnjen na ikoji način - naravno da ne jer nisu oni krivi što se Areni nije dalo igrati.

4. Jel disciplinski sudac pogriješio nakon što mu nitko 3 sata nakon poslane poruke nije odgovorio - naravno da je jer 3 sata nisu nikakvo mjerilo, APSOLUTNO pre malo vremena.

5. Baš bih htio upoznati gospodina koji je prijavio lažne informacije i cijenjenog kolegu koji je zadužen bio za ligu i koji je donio disciplinske odluke, čisto da porazgovaramo ko ljudi i spijemo si jednu na šanku Smile jer sad je sve tak i tak gotovo i šou ide dalje
[Vrh]
55

PostPostano: sub ožu 16, 2019 12:02 am    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Imaš moje podatke u Biltenu... Pravila postoje i treba ih se držati, u vašem slučaju je točno propisano kako ste trebali postupiti, ali to niste niti iz bliza učinili, zapravo niste učinili ništa.
Da, ja sam odlučio o sankcijama i smatram da ste preblago kažnjeni, ali obzirom na to da do sada niste imali nikakvih prijavljenih prekršaja - kazna nije bila veća nego da vas se stavi na začelje tablice.
Turbomix se imao pravo žaliti, ali nisu se htjeli žaliti... Vi njima jeste pogodovali, namjerno ili slučajno moje je pravo da procijenim, ali čak i nije važno je li bilo namjere ili nije, niti oni se nisu javili meni kao voditelju da se zbiva nešto čudno, a bili su dužni to prijaviti, jer se radi o neuobičajenoj praksi u vezi s odigravanjem utakmica.
Niste došli na dogovorenu utakmicu Trnavi Dubravi... čekali su vas u dvorani i zvali mene, ja sam vas zvao bez uspjeha, a njima ste javili da dolazite i onda bez objašnjenja nestali...
Embarassed
[Vrh]
Drogi

PostPostano: sub ožu 16, 2019 12:34 am    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Eh, ak je tak, a vjerojatno je, onda to nije dobro i trebali smo biti i tada kažnjeni pokojim minus bodom. Ak je Vaše pravo da procijenite situaciju kao što jeste. Onda je to uredu to je Vaše pravo.

A na nama je da budemo dobri i da nafutramo sve ekipe.
[Vrh]
Koki

PostPostano: sub ožu 16, 2019 1:20 am    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Za takve situacije su vrlo često krivi referenti liga (ne smatram da je 55 nužno kriv za konkretnu situaciju) no to je jednostavno tako.
Ponekad u "prekomjernoj" želji da se neka utakmica odigra toleriraju se odgode u nedogled bez ikakvog opravdanja.
Ako nema odgađanja zadnja 3 kola onda jednostavno NEMA odgađanja ni u kom slučaju. Nema vas, ne možete se skupiti ili nešto slično nije razlog da se utakmica zadnja 3 kola odgodi jer odgode NEMA.

To pravilo postoji upravo zato da se spriječe manipulacije zadnja 3 kola i čekanje konkurenstkih rezultata. Kada se referenti drže tog pravila (a vidio sam često da se ne drže) onda i nema potrebe "dokazivati" dali je neka utakmica dogovorena ili ne. To je potpuno irelevantno. Nema odgode i točka...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: sub ožu 16, 2019 7:27 am    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sub ožu 16, 2019 9:40 am    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Veli nama ("starim prdonjama") mlađahni ("prdonja") Ognjen Kuharić, zvani "Drogi" (možda bi ga trebalo testirati na drogu, jer "dragi" u svakom slučaju nije):
"Momci su bili frustrirani igrati utakmicu u dvoje i nije im se dalo odigrati."
Ako to nije valjana obrana i opravdani razlog neigranja meča, onda ja zbilja ne znam što bi to bilo!?
Jer, tko ne bi bio frustiran kad u dvoje mora igrati protiv jedne ženskinje i dečka? Da su barem bile došle dvije ženskinje, sigurno bi te junoše bili nefrustrirani i fit za meč.
Eto, zato je ekipa Turbo Mix kriva za neodigrani meč, a frustrirane mladce je "prijeki sud kao vrh prdonjizma" trebao osloboditi i platiti im psihijatrijske seanse da ih se konačno defrustrira.
Smile
[Vrh]
Drogi

PostPostano: sub ožu 16, 2019 11:26 am    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Baš mi je drao što se konačno netko našel prozvanim, makar ja nisam nikog naosob prozivao osim voditelja lige, ali kolega Dinko Šimatović vidim da se Vi volite poigrati s mlađahnim dečkićima i poučiti ih kako se maše travom, čak ih i pozivate k sebi na trening kao jedan vrlo potkovani igrač travama.

Kaj se tiče ženskih, pa da, da su došle dvije cure motiva za igru sigurno nebi nedostajalo to se slažem s Vama.

I zanimljivo je kak izvlačite iz konteksta rečenicu koju sam Vam rekao u dvorani:
"Momci su bili frustrirani igrati utakmicu u dvoje i nije im se dalo odigrati."
Thumbs up
[Vrh]
55

PostPostano: sub ožu 16, 2019 11:44 am    Naslov : 12. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Kao što rekoh, o ovome je trebalo raspravljati dok je bilo aktualno. Uključenjem voditelja lige u pokušaj odgode utakmice sve bi bilo puno jednostavnije riješeno.
Zatvaram naknadno prosipanje žuči vezano uz događanja u prošloj sezoni. Mah mah Fulir Trk
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.