SOKAZ forum
Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
14. liga NIKAD JAČA proljeće 2019.
Kao što ste se ovdje našli svi ljubitelji trave tako bih vam ja dao jednu ligu pa si prebacujte preko mrežice jedan protiv drugoga.
Ipak je ovo post 14. lige a ne "trave". Koliko god se trudio nitko neće uvjeriti "mrzioce trave" da trava nije dodatna prednost i da svatko od travaša igra nekoliko liga više nego što bi igrao bez trave. Da nije tako svatko od vas bi se vratio na normalne gume ali ljudska pohlepa je velika i svi bi htjeli nešto kolača kojeg bez trave ne bi mogli dobiti. Svi bi htjeli ono što im inače bez trave ne pripada.
Ljutite se na mene, svejedno, ignorirajte me, kako god, ali to je istina koju misle svi igrači koji ne igraju sa materijalima. LP.
Ipak je ovo post 14. lige a ne "trave". Koliko god se trudio nitko neće uvjeriti "mrzioce trave" da trava nije dodatna prednost i da svatko od travaša igra nekoliko liga više nego što bi igrao bez trave. Da nije tako svatko od vas bi se vratio na normalne gume ali ljudska pohlepa je velika i svi bi htjeli nešto kolača kojeg bez trave ne bi mogli dobiti. Svi bi htjeli ono što im inače bez trave ne pripada.
Ljutite se na mene, svejedno, ignorirajte me, kako god, ali to je istina koju misle svi igrači koji ne igraju sa materijalima. LP.
Zadnja izmjena: MUNJA2, dana/u sri ožu 20, 2019 10:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Pričaj ti to Borisu i Filipu Kosovcu... Ma nema veze.
gospodine Dinko kada vAS netk pobijedi 0-3 na vašem domaćem terenu za mene je to prebijanje a vi si pretumačite kak hočete.
Svim ostalim travonjama koji brane boje trave i hračkanja preko mreže, da ne misle da je trava prednost nikad s njom ne bi igrali. Neki imaju čast i gušt u igri, a oni drugi igraju travom.
Svim ostalim travonjama koji brane boje trave i hračkanja preko mreže, da ne misle da je trava prednost nikad s njom ne bi igrali. Neki imaju čast i gušt u igri, a oni drugi igraju travom.
Bravo!!!wolf je napisao/la:al samo reket nažalostDrogi je napisao/la:, i vjeruj mi moj reket bi prošao test i za olimpijske igre.
Dječica, neka i penzionisana !!!
Još uvijek kakite i piškite u gaćice ! !!!
ZOLE vas sve nabije sa običnim drvom.
Ni gume mu netrebaju !!!

Još uvijek kakite i piškite u gaćice ! !!!
ZOLE vas sve nabije sa običnim drvom.
Ni gume mu netrebaju !!!
Munja ti bi kao veliki gospodin treba shvatiti da ljudi neki ne mogu igrai s cistim gumama. No isto tako je nevjerojatno sto dok se bunite na trave ne spominjete softove i antispin gime. Sta protiv tog znate igrat. Vas problem kao i mnogih drugih je to sto ste ljeni ucit igrat protiv materijala. Ako se profici ne bune na materijale be znam zasto se bune teski amateei kao sto ste vi. Svi jako punoooo pricate, prigovarate a premalo trenirate. I zato vam sve smeta.MUNJA2 je napisao/la:Kao što ste se ovdje našli svi ljubitelji trave tako bih vam ja dao jednu ligu pa si prebacujte preko mrežice jedan protiv drugoga.
Zavist je najgora bolest !!!
Vracko, samo deri brate !!!

Vracko, samo deri brate !!!
Vracko ovo je rekreacija ne profi liga, i nitko ne voli doći i onda hračkati preko mreže, a slabiji igrači u lošijim ligama nemaju dovoljno dobre udarce da isprebijaju travonje i onda travonje briju da su supach igrači a zapravo su obični hračkonje.
Prihvatite da samo hračkate i sve 5 i dalje čete skupljati rezultate koje niste zaradili igrom nego travom.
Prihvatite da samo hračkate i sve 5 i dalje čete skupljati rezultate koje niste zaradili igrom nego travom.
Molim Boga i Sjevernu Koreju da ti usliši molitve. 
Drogi ???
Daj se skockaj brate !!!!
Kaj j...š Vracka ?
Te je razguzill a ???
Kak se meni čini ti uopće nisi za pingač !!!
Kaj j...š Vracka ?
Te je razguzill a ???
Zole000 je napisao/la:Drogi ???
Kaj j...š Vracka ?
Te je razguzill a ???
Kaj je zabranjeno izreći svoje mišljenje o travarošima ? Travonje očito boli istina kad tak gunđaju na prozivke jer briju da su velike igračine.
Zole a ti si neki strašan igrač? Koliko godina si trenirao pingač ko klinac ?Zole000 je napisao/la:http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?p=88153#88153
Dajte se fino upišite !!!
Ma jok nismo mi čokljavci veliki igrači....
Veliki igrači ste Vi Drogi i Vama slični.
Znaš zašto ?
Što ste veći to bolje padate !!!!
Mi samo uživamo drkati sa travom i gledati kako se nervirate.
Veliki igrači ste Vi Drogi i Vama slični.
Znaš zašto ?
Što ste veći to bolje padate !!!!
Mi samo uživamo drkati sa travom i gledati kako se nervirate.
Nije zabranjeno reci misljenje ali ti kao neki veliki znalac s velikim iskustvom si poceo vrjedjati prvo starije ljude a onda travase. I pretjero si. I sad se pokri po usima i odi vjezbat. Jer jedva cekam da dodjes u 2 ili 3 ligu gdje cu te cekati uskoro. Do tada saljem pusu
Zadnja izmjena: Vracko, dana/u sri ožu 20, 2019 11:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Prvo sam napao samo X osobu (i dalje ne znam tko je i nikoga naosob nisam prozvao) koja je na temelju lažnog iskaza utjecala da stradaju nevini igrači i oni koji su krivi za nešto sasvim drugo da stradaju pre jako.
Međutim ako su se igrači koji igraju travom našli uvrijeđenima na izjave da hračkaju preko mreže tu im ja ne mogu pomoći. To je moje mišljenje i ne bježim od njega.
Međutim ako su se igrači koji igraju travom našli uvrijeđenima na izjave da hračkaju preko mreže tu im ja ne mogu pomoći. To je moje mišljenje i ne bježim od njega.
Drogi !
Savjet ti je da imaš maramicu sobom kad idući put igraš protiv čokljavca.
Ako ti slučajno hračka odleti u lice umjesto na stol da se možeš obrisati !!!
Nema uvrede od kolege stolnotenisača ni da mi j...š svu rodbinu , a kamo li travarenje !

Nema uvrede od kolege stolnotenisača ni da mi j...š svu rodbinu , a kamo li travarenje !
Nije zabranjeno iznositi mišljenje o travarošima ...ali ni o onima koji igraju s backside-ima.
Sva gospoda koja imaju barem jednu 'normalnu' (imam je i ja) gumu su najobičnije varalice koje su uzele neki egzotični materijal kako bi sasvim nezasluženo pobijedile velikane kao što su bili Barna i slični. Bez toga nikad ne bi uspjeli, i sa time se moraju pomiriti. Liječe svoje komplekse varanjem.
Stolni tenis se sasvim lijepo igrao 50-ak godina, a onda su varalice prvo krenule izmišljati spužvu, pa onda i backside (oko 1960), i uvele neprirodne rotacije kakvih prije nije bilo. Igrači koji su igrali reketima staroga tipa nisu znali igrati protiv te novotarije i nisu imali nikakve šanse. Već oko 1975. pojavila se trava. I onda backside-varalice neko vrijeme nisu imale šanse protiv novih varalica.
Nevjerovatna mi je arogancija onih koji misle da svijet počinje i završava s njima. To što ste odabrali jedan tip gume ne znači da razvoj sporta mora stati na nivou koji ste baš vi odabrali. A što se ljepote igre tiče, teško da će u prvoj SOKAZ ligi dva napadača sa glatkim gumama odigrati ljepši meč od jednog napadača i recimo Kašića.
Tako bi i skakači u vis starog kova mogli tražiti da se zabrani Fosbury flop, tvrditi da je svjetski rekord 2.34 i drži ga Vladimir Jaščenko još od 1978. Svi kasniji su varalice jer skaču neprirodnim stilom.
Inače FYI, ne igram s travom iako nekad jesam, promjena materijala značajno mi je podigla kvalitetu igre (jer nije svaki materijal za svakog igrača, svaki stil igre).
Za one koji žele više znati o razvoju materijala preporučam http://blog.tabletennis11.com/table-ten ... -evolution
Sva gospoda koja imaju barem jednu 'normalnu' (imam je i ja) gumu su najobičnije varalice koje su uzele neki egzotični materijal kako bi sasvim nezasluženo pobijedile velikane kao što su bili Barna i slični. Bez toga nikad ne bi uspjeli, i sa time se moraju pomiriti. Liječe svoje komplekse varanjem.
Stolni tenis se sasvim lijepo igrao 50-ak godina, a onda su varalice prvo krenule izmišljati spužvu, pa onda i backside (oko 1960), i uvele neprirodne rotacije kakvih prije nije bilo. Igrači koji su igrali reketima staroga tipa nisu znali igrati protiv te novotarije i nisu imali nikakve šanse. Već oko 1975. pojavila se trava. I onda backside-varalice neko vrijeme nisu imale šanse protiv novih varalica.
Nevjerovatna mi je arogancija onih koji misle da svijet počinje i završava s njima. To što ste odabrali jedan tip gume ne znači da razvoj sporta mora stati na nivou koji ste baš vi odabrali. A što se ljepote igre tiče, teško da će u prvoj SOKAZ ligi dva napadača sa glatkim gumama odigrati ljepši meč od jednog napadača i recimo Kašića.
Tako bi i skakači u vis starog kova mogli tražiti da se zabrani Fosbury flop, tvrditi da je svjetski rekord 2.34 i drži ga Vladimir Jaščenko još od 1978. Svi kasniji su varalice jer skaču neprirodnim stilom.
Inače FYI, ne igram s travom iako nekad jesam, promjena materijala značajno mi je podigla kvalitetu igre (jer nije svaki materijal za svakog igrača, svaki stil igre).
Za one koji žele više znati o razvoju materijala preporučam http://blog.tabletennis11.com/table-ten ... -evolution
To zole najjači si najjačiZole000 je napisao/la:Drogi !