| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Vracko
Pridružen/a: 21. 10. 2011. (23:37:54) Postovi: 511 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sub ožu 23, 2019 9:10 am Naslov
: Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista |
|
|
Sad smo se culi pripremaju. Malo trave malo vode malo luka malo speka. Bit ce dobra  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sub ožu 23, 2019 10:25 am Naslov
|
|
| h3n (napisa): | jel spremna trava danas za kvarner  |
Netreba druže. Ja s ekipom dolazim navijat za Srdoče. Vidimo se u 11.
Al kod mene uvjek sve spremno !!! Haaa haaaa
Zna Vracko kako ja volim pripremu... još kad pjesma krene ! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub ožu 23, 2019 10:30 am Naslov
|
|
| Zole000 (napisa): |
Pa trava ko trava, guma ko guma.
Neko hiće 3 sloja tjuninga i 5 slojeva ljepila na beksajd.
Po tome takav igrač ne zaslužuje poštovanje ??? Koji Vam je k...c.
Opet me budete naživcirali pa bum vulgaran !!!!
Kad ja natjuniram ox travu, i ona hiće donju rotaciju onda je to problem ?
Problem jedino debilima !!!
Kaj jebete Vracka ?
Decko igra super i čisto da znate , poštivanje se ne stječe za stolnoteniskim stolom, poštivanje se stječe poslje za pivskim, ili ti krmivo stolom kad svi zajedno sjednemo pojedemo i popijemo i podružimo se ko ljudi. Kaj to ne vrijedi više od ovog 100 godišnjeg rata, koji po svemu sudeći se prolongira u 200 godišnji ?
Pa i mene smeta kaj me svi j...u po cijeloj HR, a sad mi i Zremski veli da i u Srbiji čuli za DR Zoleta
Al jebat ga, tjunirajmo sve, probajmo i drva tjunirat pa možda bude boljih rezultata. Kaj ne ?
|
Već sam jednom napisao. Uspoređivanja tuniranja s "pripremljenim" travama je deplasirano. Mogu ja tunirati do mile volje ali superligaša ne mogu dobit da igram 100 puta protiv njega.
Coha više ne igra Sokaz a kada pogledaš s koliko renomiranih Sokaz prvoligaša ima pozitivan skor ne možeš vjerovat. Čovjek ima enormnu volju za stolni tenis no s druge strane svevišnji ga, blago rečeno, nije nagradio talentom i smislom za isti. Bez uvrede ...to je negledljivo. Sjećam se što su mi neki ljudi rekli. Kaže: "bem ti bigulicu ko da igraš protiv nevidljivog protivnika, loptica ti zaobilazi reket, preskače ga...ni papa nezna kamo ide." Pa onaj slovenac Drčić. Netko mi pričao da je Bilić jednom set ostalo na nuli kada je htio igrat igrački...
Ne čini li ti se da to anomalija koja se nebi trebala događati? Nebi li pravila to trebala onemogućiti? Trebaju li ista favorizirati boljeg ma koliko god to idealistički i u praksi teško provedivo zvučalo? _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sub ožu 23, 2019 10:43 am Naslov
|
|
Dražek, superligaša nemreš dobit i nebuš mogao jer ... nemaš travu, pravu, crvenu dugu nepokošenu.
Gospon Coha je priča za sebe, ja travu ne tretiram i ne mjenjam njena svojstva, tipa cijanofiks, rezanje čepića i td...
Ja isto nisam talenat, al j..i ga volim pobjeđivat, a trava daje mnogo mogućnosti. Kad ja zaroštiljam pa ti puknem spin bekendom, a očekuješ travu, meni ljudi vele da im se pimpač digne haha
Moja trava baca samo donju, ak znaš igrat bez rotacije me ubiješ kao i većina igrača sa glavom, a oni ne razmišljaju jel trava ovakva, onakva. Oni razmišljaju kako me nadigrat...to ti je još jedan razlog zakaj nemreš pobjedit.
Pravila su jedno, realnost drugo, a ja drmam treće... Da ne budalesaj...
Koki?
Ti si nakon Munje drugi za ADRESAR HEJTERA TRAVE
Si ljut na Zoleta ? Nadam se da buš unatoč svemu samnom uvjek bar za pivskim stolom prijatelj  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
Pridružen/a: 21. 10. 2011. (23:37:54) Postovi: 511 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sub ožu 23, 2019 10:44 am Naslov
|
|
| Koki a daj mi reci da li ti zaista mislis da s tim cudnovatim travama mozes tolko odskocit govorim ti o sebi osobno. Ja cu Vam reci jednu stvar i zavrsavam temu o ovome jer nema smisla. Treniram 6 puta tjedno, od toga polovicu individualno s Dadom. Prije pocetka ove sezone u Kanjizi sam odradio pripreme treniro sam 6 dana dva put dnevno, svaki trening je bio po 2 i pol sata. Mislis li da to nije sve sto radim dovoljno za skok? Osobno mislim da ni jedan sokaz igraca nije odradio pripreme kao ja. I ne mislim stat. Problem je sto vi svi mislite da trave igraju same, a trave ne igraju same jer da igraju 90 posto igraca bi bilo travasa. Bez uvrede... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub ožu 23, 2019 10:54 am Naslov
|
|
Dragi moja Munja, evo što ja ne razumijem.
Kad svojedobno bijah u nemilosti administratora, ti si se javio (sa Sašom i Spinom) i tražio da me se, u ime demokracije, pusti da pišem, makar se ne slažeš sa mnom.
Sada me, nedemokratski, tjeraš iz ove lige u "travarošku ligu"? Gdje je tu tvoj osjećaj demokratičnosti? Nema ga više?
Ja sam neškolovan i netalentiran početnik u pingiću. Suigrači su me svojedobno nagovarali da maknem travu, jer da s njom ne mogu napredovati. Međutim, ja uopće ne želim učiti i napredovati. Zadovoljan sam kao defanzivac i sretan sam kad koji put vratim lopticu preko mrežice. Zbog stare kičme ne bih niti mogao spinati.
No, istina je da se veselim i zločesto cerekam kad, na primjer, Krešu "Spin" Čivića mlatnem s 11:1! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sub ožu 23, 2019 12:07 pm Naslov
|
|
| Zole000 (napisa): | Dražek, superligaša nemreš dobit i nebuš mogao jer ... nemaš travu, pravu, crvenu dugu nepokošenu.
Gospon Coha je priča za sebe, ja travu ne tretiram i ne mjenjam njena svojstva, tipa cijanofiks, rezanje čepića i td...
Ja isto nisam talenat, al j..i ga volim pobjeđivat, a trava daje mnogo mogućnosti. Kad ja zaroštiljam pa ti puknem spin bekendom, a očekuješ travu, meni ljudi vele da im se pimpač digne haha
Moja trava baca samo donju, ak znaš igrat bez rotacije me ubiješ kao i većina igrača sa glavom, a oni ne razmišljaju jel trava ovakva, onakva. Oni razmišljaju kako me nadigrat...to ti je još jedan razlog zakaj nemreš pobjedit.
Pravila su jedno, realnost drugo, a ja drmam treće... Da ne budalesaj...
Koki?
Ti si nakon Munje drugi za ADRESAR HEJTERA TRAVE
Si ljut na Zoleta ? Nadam se da buš unatoč svemu samnom uvjek bar za pivskim stolom prijatelj  |
Aj Zole ne prcaj i ne stvaraj tenzije. Koji crni hajter. Imamo temu i razgovaramo o njoj. To što ja imam mišljenje u konačnici neće ništa promjeniti..
Usput, slažem se s tobom. Nisam trener no moram primjetiti da, za razliku od nekih ovdje opisanih, smisao za igru imaš kao i savim ok ruku.
Možda se vidimo negdje na pivi..
Ne igram turnire nego samo Sokaz ligu pa je to malo teže... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sub ožu 23, 2019 12:14 pm Naslov
|
|
Koki, kako se ti meni brzo dižeš u očima i srcu...
To još ni jednoj ženi nije uspjelo...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sub ožu 23, 2019 12:27 pm Naslov
|
|
| Vracko (napisa): | | Koki a daj mi reci da li ti zaista mislis da s tim cudnovatim travama mozes tolko odskocit govorim ti o sebi osobno. Ja cu Vam reci jednu stvar i zavrsavam temu o ovome jer nema smisla. Treniram 6 puta tjedno, od toga polovicu individualno s Dadom. Prije pocetka ove sezone u Kanjizi sam odradio pripreme treniro sam 6 dana dva put dnevno, svaki trening je bio po 2 i pol sata. Mislis li da to nije sve sto radim dovoljno za skok? Osobno mislim da ni jedan sokaz igraca nije odradio pripreme kao ja. I ne mislim stat. Problem je sto vi svi mislite da trave igraju same, a trave ne igraju same jer da igraju 90 posto igraca bi bilo travasa. Bez uvrede... |
Ako nas je povijest Sokaza ičemu naučila to je da je s "čudnovatim" travama skok moguć i svi igraći kroz zadnjih 25 godina koji su ih koristili su taj skok postigli. Hebi ga ...to su fakti. Ok ...kasnije su malo padali kada se ekipa navikla ali uvijek za protivnike problematični.
S druge strane teško mogu razumjeti potrebu za profesionalnim pristupom kod jednog rekreativca. Dva puta dnevno trening, privatni treneri, pripreme? Ok ..ljudi su različiti no koji motiv te tjera? Uostalom imaš i fizičkih problema (koljena, ruke?) pa puknut ćeš se ko kokica jedan dan.
Jednom sam komentirao nečiji talent pa se uvrijedio (Guga) pa moram bit oprezan s tim. Nadam se da ti nećeš. Uz sve nabrojane trenere i pripreme sve to izgleda jako tvrdo i drveno što znači da, eto, genima nisi dobio potreban talent za ovu igru. Ok..imaš talent za enormni rad i to puno znači no u sav taj pro pristup i trenere opet si morao staviti "čudnovatu" travu da bi napravio značajniji iskorak.
U jednoj drugoj temi smo već raspravljali o talentu. Znam da ti se čini da je ako puno radiš samo nebo granica no nažalost nije. Nerealne ambicije često dovedu do velikih frustracija jednog dana.
još jednom sretno..  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr
Zadnja promjena: Koki; sub ožu 23, 2019 2:04 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sub ožu 23, 2019 12:39 pm Naslov
|
|
p.s.
Ja treniram prosječno 3 puta mjesečno, samouk igrač, bez trenera, imam 55 godina, svaka kost me boli poslije meča i evo me još u 1. ligi. Jebote...ja sam genije..  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sub ožu 23, 2019 12:46 pm Naslov
|
|
Je, tu pak nemam kaj za dodati, osim pohvaliti te Draž.
Ja z beksajdimi nisam mogal tak ko ti...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sub ožu 23, 2019 12:54 pm Naslov
|
|
Sad kad se sjetim nabolje pingić sam igrao u 30-tim godinama i to s dva beksajda i dogurao do pozitive u 1. ligi. Onda u 40-ima su počele "otkazivati" noge, morao sam bliže stolu pa sam na backhand stavio soft s kojim igram dan danas.
Biologiju ne možeš zajebat. 55 godina je na grbi i moram usporit igru. Nema druge... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sub ožu 23, 2019 1:03 pm Naslov
|
|
Mene su zaj...li onda. Rekli su mi soft zahtjeva brze noge... hmmm
Bez obzira svaka čast Draž.
Dečki, kak smo si sad fini. Boga mi kad završi Sokaz si Janjca spečemo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sub ožu 23, 2019 1:15 pm Naslov
|
|
Što se softa tiče to vrijedi za pro stolni tenis gdje su igrači (više igračice) brzanci i gdje je brzina lopte osnovna stvar bez koje ne možeš. No pro pingić i Sokaz nisu isti sportovi i kod nas vrijede neka druga pravila.
Za Sokaz soft ne treba biti prebrz, debljina preko 1.5 mm je nepotrebna i blizu stola to dobro funkcionira. Ko ide od stola soft nema smisla...
Soft u biti u Sokazu služi za promjenu ritma igre a ta promjena čini problem mlađim igračina koji igraju automatikom... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr
Zadnja promjena: Koki; sub ožu 23, 2019 1:17 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sub ožu 23, 2019 1:15 pm Naslov
|
|
| Zole000 (napisa): | Mene su zaj...li onda. Rekli su mi soft zahtjeva brze noge... hmmm
Bez obzira svaka čast Draž.
Dečki, kak smo si sad fini. Boga mi kad završi Sokaz si Janjca spečemo  |
 _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub ožu 23, 2019 1:28 pm Naslov
|
|
| Znači, Koki nije školovan igrač, već samo - talentiran! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sub ožu 23, 2019 1:29 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | Što se softa tiče to vrijedi za pro stolni tenis gdje su igrači (više igračice) brzanci i gdje je brzina lopte osnovna stvar bez koje ne možeš. No pro pingić i Sokaz nisu isti sportovi i kod nas vrijede neka druga pravila.
Za Sokaz soft ne treba biti prebrz, debljina preko 1.5 mm je nepotrebna i blizu stola to dobro funkcionira. Ko ide od stola soft nema smisla...
Soft u biti u Sokazu služi za promjenu ritma igre a ta promjena čini problem mlađim igračina koji igraju automatikom... |
Zeznuto gotovo kao i trava... samo kaj je moj pipak duži  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: sub ožu 23, 2019 1:30 pm Naslov
|
|
| Dinko Š. (napisa): | | Znači, Koki nije školovan igrač, već samo - talentiran! |
Mislim da si u pravu. Dokaz je Stanislav Lošić. Koliko i šta god netko mislio o njemu... on je za mene talenat.
Stane Legendo !!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sub ožu 23, 2019 1:49 pm Naslov
|
|
Nije potrebno biti Guoliang Liu da vidiš da Stane ima talent za pingić. To je više nego očigledno.. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sub ožu 23, 2019 1:56 pm Naslov
|
|
| Dinko Š. (napisa): | | Znači, Koki nije školovan igrač, već samo - talentiran! |
Nije lijepo o sebi no samo djelomično ste u pravu. Držim da sam uvijek imao dobar smisao za igru, glavu, anticipaciju te dobro baratanje s rotacijama. Mana su mi bile uvijek relativno spore noge što se naravno godinama samo pogoršava.
Sam sebi idem na živce koliko sam usporio zadnjih godina...
Dakle nisam baš neki ogledni primjerak talenta jer spore noge držim ozbiljnom manom.. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|