NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Propozicije Vodovoda
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zmilko

PostPostano: pon ožu 11, 2019 6:38 pm    Naslov : Propozicije Vodovoda Citirajte i odgovorite

točno je sve što si napisao Thumbs up i vrijedi već zadnjih ohoho godina.

Zajednička kategorija u tablici je tu za slučaj da se Vodovod jednog dana vrati na jednu kategoriju, kao što je bilo ranije kada se ta brojka i primjenjivala.
Al ostavio sam u opisu bodovanja da ne moram tada izmišljati toplu vodu, nego je samo upotrijebiti.
Jednako kao što tamo stoje i koeficijenti liga koje u danom trenutku ne postoje, ili raznih varijanti turnira u Prečkom od kojih koristimo samo jednu.

Dakle, jedini bodovi za muške na Vodovodu su oni po kategorijama (do 60 godina koeficijent 5.0, preko 3.0), te za zajedničko utješno natjecanje (1.5).
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
zmilko

PostPostano: pon ožu 11, 2019 6:40 pm    Naslov : Propozicije Vodovoda Citirajte i odgovorite

Postano: sub tra 09, 2016 8:25 pm Naslov : Turnir Vodovod 16.04.2016. Citirajte i odgovorite

No no
Dinko Š.

PostPostano: uto ožu 12, 2019 9:29 am    Naslov : Propozicije Vodovoda Citirajte i odgovorite

Treba uvesti kategoriju 80+. Ne želim s tim starcima biti u istoj kategoriji i onda me još i mlate.
Embarassed
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
zmilko

PostPostano: uto ožu 12, 2019 12:03 pm    Naslov : Propozicije Vodovoda Citirajte i odgovorite

Gospodine Dinko vi možete I morate igrat u kategoriji do 40 g.

Takavmladi duh ne pripada samo tu.

Kopirao sam dio prepiske sa foruma od 2016 g.
Ista priča valjda I sad...
Dinko Š.

PostPostano: uto ožu 12, 2019 5:48 pm    Naslov : Propozicije Vodovoda Citirajte i odgovorite

Upravo sam se kod Leskovca prijavio za taj Vodovod u kategorji preko 70, pa kaj bu - bu!
Prošle godine sam bio od nas osam - sedmi!
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sub ožu 23, 2019 11:50 am    Naslov : Propozicije Vodovoda Citirajte i odgovorite

Cijenjeni ajde se spusti u nižu kategoriju.Volio bih da odigramo meč.
Dinko Š.

PostPostano: ned ožu 24, 2019 3:52 pm    Naslov : Propozicije Vodovoda Citirajte i odgovorite

Nisam lud među vas mlade. Bumo prijateljski meč obavili.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon tra 08, 2019 9:50 am    Naslov : Propozicije Vodovoda Citirajte i odgovorite

Ove godine nas staraca 70+ je bilo čak 12, jer su stasali novi starci rođeni 1949.
Prošle godine sam za fair-play pohvalio mladog Grantvergera, koji je priznao prasicu, iako ju protivnik i ja, kao sudac, nismo vidjeli.
Ove godine je u finalu 50+ moj prijatelj Žir (za ostale Žarko Valentić) imao prasicu protiv Pečarića, koju nismo uočili niti ja, kao sudac, niti Pečarić, ali su dvojica u publici rekli da su vidjeli prasicu. Nakon toga je i Žir rekao da je vidio tu slabašnu prasicu, ali je nije želio isticati kao svoj poen. Pečarić je onda priznao prasicu i ja sam Žiru dao poen. Ali, onda se on tome usprotivio i rekao da ne može dalje igrati ako mu se prizna ta prasica. Tek kad sam podviknuo da sam ja sudac i da mu priznajem prasicu, s čime se Pečarić složio, nastavio je igrati.
Inače, u oštroj konkurenciji s Guginom kćeri, ja sam proglašen za najboljeg suca, i to od strane žirija kojem je predsjedao strogi Žir, te sam za nagradu dobio home made by Ejla Grantverger palačinku, koja je ostala samo zato jer je maneken IB na dijeti.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon tra 08, 2019 10:32 am    Naslov : Propozicije Vodovoda Citirajte i odgovorite

Maneken je jedini satrao dvije. Cool
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: pon tra 08, 2019 1:25 pm    Naslov : Propozicije Vodovoda Citirajte i odgovorite

Laughing ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.