NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Vracko

PostPostano: sub ožu 23, 2019 2:27 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Vracko (napisa):
Koki a daj mi reci da li ti zaista mislis da s tim cudnovatim travama mozes tolko odskocit govorim ti o sebi osobno. Ja cu Vam reci jednu stvar i zavrsavam temu o ovome jer nema smisla. Treniram 6 puta tjedno, od toga polovicu individualno s Dadom. Prije pocetka ove sezone u Kanjizi sam odradio pripreme treniro sam 6 dana dva put dnevno, svaki trening je bio po 2 i pol sata. Mislis li da to nije sve sto radim dovoljno za skok? Osobno mislim da ni jedan sokaz igraca nije odradio pripreme kao ja. I ne mislim stat. Problem je sto vi svi mislite da trave igraju same, a trave ne igraju same jer da igraju 90 posto igraca bi bilo travasa. Bez uvrede...

Ako nas je povijest Sokaza ičemu naučila to je da je s "čudnovatim" travama skok moguć i svi igraći kroz zadnjih 25 godina koji su ih koristili su taj skok postigli. Hebi ga ...to su fakti. Ok ...kasnije su malo padali kada se ekipa navikla ali uvijek za protivnike problematični.
S druge strane teško mogu razumjeti potrebu za profesionalnim pristupom kod jednog rekreativca. Dva puta dnevno trening, privatni treneri, pripreme? Ok ..ljudi su različiti no koji motiv te tjera? Uostalom imaš i fizičkih problema (koljena, ruke?) pa puknut ćeš se ko kokica jedan dan.
Jednom sam komentirao nečiji talent pa se uvrijedio (Guga) pa moram bit oprezan s tim. Nadam se da ti nećeš. Uz sve nabrojane trenere i pripreme sve to izgleda jako tvrdo i drveno što znači da, eto, genima nisi dobio potreban talent za ovu igru. Ok..imaš talent za enormni rad i to puno znači no u sav taj pro pristup i trenere opet si morao staviti "čudnovatu" travu da bi napravio značajniji iskorak.
U jednoj drugoj temi smo već raspravljali o talentu. Znam da ti se čini da je ako puno radiš samo nebo granica no nažalost nije. Nerealne ambicije često dovedu do velikih frustracija jednog dana.

još jednom sretno.. Thumbs up

Ja i dalje tvrdim i stojim iza toga da igram s dozvoljenom opremom jer moje ambicije nisu samo soksz. Isto tako tvrdim da moj pristup nije lose jer to radim iz ljubavi. Bolje da se ubijam po dvoranama i trosim lovu na trenere nego ko vecina miskaraca koji ttose na alkohol kocku i ostale piz....
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Zole000

PostPostano: sub ožu 23, 2019 2:58 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

https://youtu.be/64IOkOQZzGY

Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: sub ožu 23, 2019 2:59 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Znači, Koki je talentirani stolnotenisač s netalentiranim nogama! Za rekereativca više nego dovoljno.
Dakle, cijelu ovu lavinu polemika oko trave pokrenuo je ljuti Munja koji je, po ne znam koji put, iz čistog mira bio navalio na moju travarošku malenkost.
Svojedobno je bio navalio i na mladog Hrvoja Kusteca, sadašnjeg drugoligaša.
Ovaj puta mu se pridružio, a nakon što se probudio iz zimskog (ili narkomanskog?) sna i ljutiti junoša Drogi.
Slažem se s prijedlogom da bi ubuduće administratori trebali pripaziti na to da se nas travaroše ostavi na miru. Stvarno nam je već dosta omalovažavanja i vrijeđanja, a za nešto za što nismo niti krivi niti dužni.

Zadnja promjena: Dinko Š.; sub ožu 23, 2019 3:13 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Vracko

PostPostano: sub ožu 23, 2019 3:10 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Koki je onda Mato Neretljak
[Vrh]
Zole000

PostPostano: sub ožu 23, 2019 3:11 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Nej pamači. Kaj gade da juštale, vavejk se vrnemo da ane druge padbijamo. I zdej se vi prašate kaj tu Zole piše ??? Tu van je drage maje pa Mawogarski, damači.
Dajmo pridemo nase, zak se jegramo zak nan je lepu, al rade i dabijemo kak meč.
Wink
[Vrh]
Vracko

PostPostano: sub ožu 23, 2019 3:18 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Koki nisi me uvrjedio jer me ne zanimaju misljenja nebitnih umisljenih ljudi koji su veci filozofi i mudrijasi nego sto je bio aristotel. Slazem se da bez talenta ne mozes doc do razine Pongraca, Kasica, Valentica, ali se ikako moze doc na razinu Kokanovica. Jer taj ugledni gospodin nije doktor stolnog tenisa nego malo bolji rekreatovac. A ja sam uvjeren da cu u roku od maximalno 5 do 6 godina doci do te razine. Sad sigurno mislis do tad ces puknut i odustat a ja ti kazem vjeruj mi nije tako. Ti gledaj sebe ja cu sebe.

E da bez laznih trava i ne tjuniranih tenergya. U pon sam u preckom dodji pogledat reket castim radlerom.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sub ožu 23, 2019 4:41 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Čini mi se da je Vracko na putu da postane jedan od "nebitnih umišljenih ljudi koji su veći filozofi i mudrijaši nego što je bio Aristotel."
[Vrh]
Vracko

PostPostano: sub ožu 23, 2019 4:47 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Thumbs up ROFL
[Vrh]
Koki

PostPostano: sub ožu 23, 2019 8:48 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Vracko (napisa):
Koki nisi me uvrjedio jer me ne zanimaju misljenja nebitnih umisljenih ljudi koji su veci filozofi i mudrijasi nego sto je bio aristotel. Slazem se da bez talenta ne mozes doc do razine Pongraca, Kasica, Valentica, ali se ikako moze doc na razinu Kokanovica. Jer taj ugledni gospodin nije doktor stolnog tenisa nego malo bolji rekreatovac. A ja sam uvjeren da cu u roku od maximalno 5 do 6 godina doci do te razine. Sad sigurno mislis do tad ces puknut i odustat a ja ti kazem vjeruj mi nije tako. Ti gledaj sebe ja cu sebe.

E da bez laznih trava i ne tjuniranih tenergya. U pon sam u preckom dodji pogledat reket castim radlerom.

Yebi ga...ipak si se uvrijedio...žao mi je..
Vrijeme će pokazati. Možda me dematiraš. Moguće. Reko je Čiro da Prosinečki nikad neće bit igrač...
Što se dosezanja moje razine tiče držim da to nije neko dostignuće. Mislim... 55 g, samouki rekreativac, oronule reputacije, minimalnog treninga i pri kraju Sokaz karijere. Možda je nekad to i bilo nešto no danas to baš i nije. Mislim da svatko dovoljno uporan to može, a pogotovo onaj koji u stolni tenis ozbiljno ulaže novac i vrijeme.
Možda si već i uspio. Kojih crnih 5-6 godina... Thumbs up
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vracko

PostPostano: sub ožu 23, 2019 10:30 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Dragi moj koki nisi ti mene uvrijedio jer me nisi vrjeđao , nego je stvar sto si ti tipican HRVAT. Zasto, umjesto da mislis gle decko se trudi unatoc nekom hendikepu ili bilo cemu ima enormnu volju za stolnim tenisom i to je lijepo, ne ti bas ko pravi Hrvat sve negativno. Dajes pare, trebo si ovo trebo si ono znaci sve nesto negativno. A mislim da nema potrebe. Puno sokazovaca isto tako govori Stane je ovakav, Stane je onakav, eni osobno je Stane otkrio jedan dio puta koji te vodi do određenog cilja i uspjeh. Bila to 1. 2. ili 6 liga nije vazno, ali vazno je da ona osoba koja krene na takav put kao sada ja nema razloga da ga negativno spominjes ili mu dajes komentare ko sto si ti u svoja 2-3 posta naveo. Kao i o tim nedozvoljenim travama, tako nesto ozes govorit tek kada uzmes reket u ruke i ako sam na svoje oci vidis da je fkt nesto do rađeno. Opet napominjem nije.

Priznajem I ja sam bio malo pregrub prema tebi u izjavama i ispricavam se ali naravno nista lose nisam mislio...
ugodna vecer ja odoh na trening (salim se) Thumbs up
[Vrh]
Koki

PostPostano: sub ožu 23, 2019 10:57 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Gdje nađe "tipičnog" Hrvata. Koja procjena...
Znam što te zasmetalo i žao mi je. Ništa nema negativno u mojim postovima. Nastojim biti realan i ne pada mi na pamet popovati što bi ti trebao. Odrasli smo muškarci i razgovaramo o stolnom tenisu tj. konkretno travama. Ako u toj temi postoji neki taboo na isti nisam upućen...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Zole000

PostPostano: sub ožu 23, 2019 11:40 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Joj oooo joj. Jadan reket netjunirani moj... Ojjjj ojjj oooooj Laughing
Kaj još niste prevazišli travu, gume i td ...
Čim Zole nije aktivan Vi majstori odmah ozbiljno udarate.

Pa hajde da budemo ozbiljni.
Nijedna guma ne igra sama, bila tjunirana ili pripremljena kako ja volim Wink
Vi koji kazete da je trava prednost, slažem se, ali onda ako se dovoljno posvetiš travici, jel kao i djetelina, što više kosiš to je ona bolja. Dakle treba travu osjetiti i trenirati, bez treninga nula bodova.
U pravilu je ox trava hendikep jer njome ne možeš dodavati rotacije, ovisiš o protivniku i najbitnije svom dobrom servisu. Ako je protivnik moron koji vuče krvnički rotirajuće spinove normalno je da se bu u nožne prste pogodil.
E sad, okanimo se više tjuninga i priprema guma. Svatko radi i treba da radi ono kaj ga veseli. Sve je to drek ako ne uživaš u onom kaj radiš. Ja veoma guštam i veseli me ko malu bebu lizalica kad dobro poblokam, a još više me veseli kad mi protivnici počnu gurat flah lopte u bekend pa zaroštiljam i opalim bekend paralelu beksajdom.
Mnogo kolega stolnotenisača me tražilo da im složim reket, i jesam. Nikad nikoga nisam odbio i 90 % njih je odustalo od igranja sa ox travom. Jednostavno nemaju ruku, a ni glavu za takav stil igre ! Dakle, za neuke to je postavljanje reketa, a za nas čokljavce to je blok.
Prema tome Vracko nemas se kaj sikirat jer i ti si svojevrsni talenat, također i koki i ja (budaletina) i ostali igrači... Svatko ima svoj stil igre, način, viziju i to treba turpijati do pravih rezultata. Kako je Pongi napisao u jednom prethodnom postu: svatko voli pobjediti, ko kaže drugačije je lažov i lopov !
Zole je nenadjeb.v kad je u pitanju argumentiranje, pogotovo trave, a i ostaloga ...

Ako nekome smeta da igra protiv mene jer smatra da igra rekvizit, a ne Ja, slobodno preda meč. Iako velim, slađe mi je kad ga malo pročačkam po stolu Thumbs up
A ovu kaj je Drogi nanjušio, ( http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?p=88304#88304 ) pročačko bi dok mi nebi pipak pao Ples
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon ožu 25, 2019 10:14 am    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Krešo "Spin" Čivić, u jednoj od svojih čuvenih umotvorina u kojima pokazuje poznavanje ljudske psihe, razdragano veli:
"Dinko Š. je zločesti travaš koji se ne veseli kada osvoji poen nego samo kada protivnik pogriješi."
Baš me zanima kako to Spin osvaja poene, koji ga tako vesele, a kada protivnik ne pogriješi u vraćanju mu loptice preko mreže?
U svakom slučaju, osvojiti poen kad protivnik nije pogriješio je posebna umjetnost kojom vlada samo nadareni Spin. Sigurno je to patentirao.
[Vrh]
Spin

PostPostano: pon ožu 25, 2019 3:55 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Gospodine Dinko Š.!

Opet pokušavate besplatno iščeprkati neku informaciju No no

13 polusezona igrate Sokaz, uzmite si već jednom poduku, sat-dva,
prestanite biti ignorantska neznalica!

Puno ljudi će vam za skromnu naknadu odgovoriti na sva Vaša pitanja,
a kao igrač koji će na ljeto navršiti 82 godine mogli bi dobiti i kakav popust. Thumbs up
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto ožu 26, 2019 10:41 am    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Gospodine Spin!
Zanima me kako je to moguće da jedna "ignorantska neznalica" kao što sam ja i "igrač koji će na ljeto navršiti 82 godine" uspije Vas, dobro potkovanu sveznalicu i mladca u ranim tridesetim godinama, lijepo mlatnuti, s jednom rukom, s čak sramotnih 11:1?
Platit ću Vam Vašu "skromnu naknadu" za tu informaciju, a nadam se i "kakvom popustu".
Very Happy
[Vrh]
Zole000

PostPostano: uto ožu 26, 2019 11:42 am    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Dinkec, da sam ti ja pripravil travu, ni taj 1 poen ne bi dobil, osim ak mu niste pustili upisninu A HAAHAHAHAA Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Spin

PostPostano: uto ožu 26, 2019 1:33 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Poštovani gospodine Dinko Š.

Premda je gubitak seta od Vas više rijetkost nego pravilo,
veoma se sramim seta kojeg sam izgubio sa 1:11 Very Happy

I sama oholost i taština me stoga natjerala da pokušam čitateljstvo dovesti u zabludu
ne navodeći ljeto koje godine ćete navršiti 82 godine, insinuirajući da je to upravo ova. Very Happy

@Zole000 - sredite mu reket! Podignite tamnu stranu na višu razinu! Sokaz vapi za super antijunakom! Evil
[Vrh]
Zole000

PostPostano: uto ožu 26, 2019 1:42 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Sokaz već ima junaka, bivšeg super(f)anti junaka PONGIJA Klanja se Klanja se Klanja se

Nema potrebe za drugim jer PONGIJA se ne može nadmašiti Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Zole000

PostPostano: uto ožu 26, 2019 1:52 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

https://youtu.be/CuDyMSxyzkQ

Evo Zoleta dok je bio na svjetloj strani... za one koji igraju zbog ljepote, a ne pobjede... Laughing Laughing Laughing , al vidi se da sam čokljavac, hračkar, u duši... Cheer

Za vas koji želite pokušati, pa i na skrivečki da vas nitko nevidi, sami sa robotom i td... geek je glavni distributer Zoletove opreme i jako dobro objasnio:
https://rama.hr/?p=10256

S time da je moja hračkara sada, Grass DtecS, crvena, duga, nepokošenaaaaaaa Thumbs up
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto ožu 26, 2019 2:31 pm    Naslov : Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista Citirajte i odgovorite

Ne vidim dobro sudionike tog meča, ali tip s trakom na glavi mi liči na Gugu?
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 10 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.