| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Drogi
|
Postano: pet ožu 22, 2019 2:25 pm Naslov
: 15. liga proljeće 2019. |
|
|
Mi drugi tjedan igramo tekmu koja će vrlo vjerojatno odlučivati o prvaku 15. lige. Oni su definitivno favoriti jer kako sam čuo dvojica imaju materijale, a mi na iste ne igramo dobro. Međutim mi imamo Marka koji već jako dugo nije izgubio meč i njega je teško pobijediti u našoj dvorani koja slovi za jedno od najtežih gostovanja.
Kolega "Cigla" i ja ćemo dati sve od sebe da pobijedimo pokoji meč i tako zakompliciramo stvari.
U svakom slučaju nećemo se predati u naprijed i mislimo da imamo dobre šanse za pobjedu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: sub ožu 23, 2019 10:02 pm Naslov
|
|
Probali smo odraditi jedan trening na travaroše i nije dobro prošlo.. travaroši me nabili ko medo zeku u šumi. Kaos...
Biti će to velika borba sljedeći tjedan  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
Pridružen/a: 21. 10. 2011. (23:37:54) Postovi: 511 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sub ožu 23, 2019 10:52 pm Naslov
|
|
| Povuces lagani spin i kad ti vrati zapimplas mu po fh i to u tvojim ligama prolazi ili mu nabacis na travu on te nebude iznapadao. Najvaznije je da na travu ne srljas i ne lupas bzvz. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: ned ožu 24, 2019 3:56 pm Naslov
|
|
Baš mi je drago da su travaraoš Drogia - izhračkali! Tko je sad - hračkar?
' |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: uto ožu 26, 2019 12:22 pm Naslov
|
|
| Pa kolega Dinko, travaroši su hračkari bili i ostali, međutim to ne umanjuje njihovu sposobnost da naprave dobar rezultat. Naprotiv povećava njihovu sposobnost za boljim rezultatom, znatno povećava. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: uto ožu 26, 2019 10:48 pm Naslov
|
|
Prvo da čestitam dečkima iz ekipe PETAR ZRINSKI II. na srčanoj i fer borbi. Neki mečevi su bili gusti i okrenuli se na njihovu stranu, neki na našu, ali Arena Prečko na kraju uvjerljivo i zasluženo pobjeđuje.
PETAR ZRINSKI II. je ekipa s zanimljivom rosterom:
Jedan je školovani lovac s travom koji na našu sreću nije dugo igrao i još nije uspio uhvatiti ritam SOKAZA te je danas doživio tri poraza, usprkos tome da ima strašan ulaz na FH i finu tehniku travom (ima školsku travu, a ne onu "čokljavu" pa je lakše igrati) Njega vidim kao prvog igrača ove ekipe uskoro, makar je trenutno treći igrač.
Drugi igrač im je prekaljeni SOKAZovac koji se solidno brani i svatko tko ima problem ulaska na rezanu malo višu loptu može izgubiti i to se danas pokazalo točnim. Moglo bi se reći jedan pravi "čokljavac", međutim "čokljavac" koji će sve loše lopte poklopiti dobrim FH-om i vrlo je neugodan za igru. (ostal mi je dužan pivu jer smo se kladili da ga bude Marko isprebijo bez da osvoji set i Marko ga je ubio ko medu zeku u šumi)
Treći igrač je mladić koji je nama u goste stigao s 12-0 kao prvi igrač svoje ekipe PETAR ZRINSKI II., međutim teško se popiknuo na kolegi Ciglenečkom koji je svojim specifičnim "čokljavim" stilom i "trulim" gumama očitao lekciju mladiću koji ima još puno za igrati protiv SOKAZovaca. Marko je doduše imao najviše problema s njim i čak ispustio jedan set (jedini set koji je izgubio danas). Protiv mene isto nije imao puno šansi i bilo je na kraju 3-0. Tako da nam se danas mladić doma vraća sa skorom 12-3 (to je SOKAZ)
Sve u svemu, kako sada stvari stoje biti ćemo prvaci 15. lige, ali ovo malo iskustva što imam me je naučio da će vrlo vjerojatno još sve ekipe ispustiti pokoji bod, a tako i mi. Živi bili pa vidjeli  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet ožu 29, 2019 9:39 am Naslov
|
|
Znači, Arena Prečko će biti prvak 15. lige. To me veseli, jer onda još više vrijedi moj rezultat:
Dinko c/a Arena Prečko: 2:1.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: pet ožu 29, 2019 10:04 am Naslov
|
|
Poderali smo vas ko bauštelci pive na gradilištu!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet ožu 29, 2019 10:48 am Naslov
|
|
Drogi i Dinko Š., za vas dvojicu je krajnje vrijeme da pređete na komunikaciju privatnim porukama, stvarno već obojica "masirate" preostale forumaše svojim bezveznim, međusobnim doskočicama.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet ožu 29, 2019 10:56 am Naslov
|
|
Ja sam duboko povrijeđen i uvrijeđen. Mislio sam da ostali forumaši vole da ih se masira. Sorry.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon tra 01, 2019 1:01 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): | | Drogi i Dinko Š., za vas dvojicu je krajnje vrijeme da pređete na komunikaciju privatnim porukama, stvarno već obojica "masirate" preostale forumaše svojim bezveznim, međusobnim doskočicama. |
E nemoj tako i nisi u pravu. Ljudi imaju važeće korisničke račune i pišu. Iznose svoje stavove, raspravljaju ...Tebi ako se to ne sviđa nemoj čitati.
To sam već više puta napisao. Punopravni su članovi SOKAZa i aktivni forumaši i nemaš nikakva prava da ih opstruiraš zbog svog osobnog mišljenja.
To ti je kao i s travama. Možemo pričati i raspravljati o njima u milion različitih konteksta, ali one su legalne i točka.
Na kraju krajeva i bez uvrede
https://www.youtube.com/watch?v=Qphxc1CiQYE _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon tra 01, 2019 2:19 pm Naslov
|
|
Na žalost, sve postove moram pročitati.
Ne može to ići pod rezultate bilo koje lige, za sprdačinu doista mogu otvoriti nekakvu "Sprdoteku" na nekom drugom podforumu... Npr. pod razno/ostalo.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: uto tra 02, 2019 9:31 am Naslov
|
|
Upravo je ekipa cijenjenog administratora Paradžika, svojedobno, u rubrici "rezultati", objavila lažni zapisnik, a kako bi tom objavom "stvarno "masirala" preostale forumaše svojim bezveznim, međusobnim doskočicima", a posebno Gugu.
Zatim je, bez ikakve isprike i objašnjenja "preostalim forumašima", naknadno objavljen pravi zapisnik.
Zanima me, zašto je to moglo "ići pod rezultate bilo koje lige"?
Odnosno, "za tu svoju sprdačinu su doista mogli otvoriti nekakvu "Sprdoteku" na nekom drugom podforumu... Npr. pod razno/ostalo", zar ne?
Znači, "Quod licet Iovi, non licet bovi"? Ili, "u tuđem oku vidiš trun, a u svojem ne vidiš brvno"? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: uto tra 02, 2019 9:38 am Naslov
|
|
 _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto tra 02, 2019 10:16 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: uto tra 02, 2019 12:58 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: uto tra 02, 2019 11:13 pm Naslov
|
|
Bodovi su tu i to je sad jedino bitno, ALI!
Da tu je jedan veliki ALI.
Došli smo prepuni sebe, kao lako ćemo danas i jedva dobili.
Krenuli smo loše, ja sam izgubio protiv gospodina Jerka. Uspio me je umiriti, umirio je moje napade FH-om i dobio meč. U petom setu pogodio je 6 prasica, da nije vjerojatno bi izgubio. Međutim čestitke gospodinu Jerku danas je bio bolji.
Tada Marko rutinirano dobiva njihovog trećeg igrača.
Ciglenečki igra s Krznarom i bez ikakvih šansi protiv njihovog prvog reketa gubi. Gospodin Krznar igra dobro na mekane lopte ima odličan ulaz FH-om i može odlično igrati u otvorenim izmjenama sa srednje distance.
Njihov najslabiji reket kolega Denis je na domaćem terenu nekoliko lopti ušao snažno FH-om i zabio direktne poene, ali mu pimpml igra slabije leži, te sam promjenom ritma iz pimpla u spin igru, slomio njegovu sigurnost i glatko dobivam s 3-0
Onda se događa prava drama između Ciglenečkog i Jerka. Jerko kreće jako i bez puno muke vodi 2-0 u setovima, ali Cigla se ne predaje i defanzivnom igrom s povremenim mjenjanjem ritma i uz neke labave flah/lagano na gore lopte lomi Jerka i vraća se na 2-2. Prava drama Jerko nije više siguran igra se poen za open borba borba.... Cigla ima 10-7 (tri meč lopte nakon) svi smo mislili to je to, Jerko će pasti, ali nakon dva poena i 10-9 Cigla puca u glavi ulazi ogromna nesigurnost ulazi u njega i gubi već dobiveni meč. Prava SOKAZ drama.
Domačin vodi 3-2 u partijama, a mi kao došli po bodove (moš mislit)
Marko koji ne gubi igra protiv Krznara i prvi set rutinirano onako kako to Marko inače radi. miješa igru i ne griješi protivnici se gube i nemaju rješenja.
Drugi set Krznar pronalazi rješenja za bolji prijem servisa i dominantnom otvorenom igrom uzima set i 1-1 je. (rijetko tko može u otvorenoj igri parirati Marku). U trećem setu Marko kao da se je naljutio i kreće agresivnije i opet dobiva i svi mislimo to je to on to više ne može izgubiti. ALI Krznar se neda i opet se adaptira i uspijeva odvesti igru u neke brze vode gdje se igraju odlični poeni drive na drive jako brze lopte i Krznar baca našeg nepobjedivog Marka u mutne vode 2-2. U petom setu nema zajebancije Marko kreće strašno jako i vodi 6-2 i svi opet misle to je to, ali Krznar nije tako mislio i opet stvarno odličnom igrom preokreće i na semaforu je 7-7. Prvi put ove sezone kod Marka se "skratila ruka" i krznar vodi 8-7 i nedugo za tim ima 10-8 i dvije meč lopte protiv igrača kojeg nitko nije pobijedio već duže vrijeme u SOKAZu. Mi gubimo 3-2 u pratijama i Marko nam je pred porazom KAOS!! Mi kao došli po bodove (moš mislit). Na našu sreću Marko je strašan u glavi i igra udarce na nivou 4-5 lige sokaza i ne griješi te dobiva meč
Nakon toga slijedi još jedan mukotrpan meč gdje naš Ciglenečki u 5 setova uspijeva nekako slomiti njihovog trećeg igraća i dobiti. Ali meč je pun preokreta i dinamičan. Dok Cigla igra svoju igru to je ok i bolji je, međutim u nekim trenucima on poleti, zabrije da je Ma Long i počne bacati "spinove" s reketom za 99 kuna u Šparu i naravno gubi poene. Onda se opet pribere i tako u krug
Mi vodimo 4-3 u pratijama i ja znam da je sve na meni, ali me trta jer sam vidio kako je kolega Krznar igrao protiv Marka.
Otvorili smo meč gdje ja dominaram u napadima i dobivam prvi set, u drugom setu istao kao s Markom kolega Krznar se adaptira, pojačava i odvlači set u 10-10. igra se open za poen i nikako da prevagne. ja propuštam prilike, ali prošuta ih i on na kraju ja dobivam set s 19-17. Tada sam mislio ok biti će lakše, ali Krznar se ne predaje i u trećem setu se igraju odlični poeni. Pokazalo se da su moje lopte nešto oštrije od markovih s puno više spina i Krznar nema rješenja na tu igru jer sam bolji u otvorenim izmjenama koji su njegov forte, ali i moj. Moj stil igre da ne bježim od stola kao kolega Marko i ne branim se, nego prihvaćam otvorenu brzu igru je bio ključ pobijede. 3-0 rekli bi glatko, i tak je izgledalo osim drugog seta. Pokazalo se kao i prije da su rijetki ti igrači koji igrom spin na spin dobivaju mečeve protiv mene.
Sad je 5-3 za nas i domaćin na koljenima jer Marko igra zadnju partiju
Jerko ovaj puta protiv Marka nije imao ama baš nikakve šanse. Napad mu nije dovoljno brz i konzistentan da ga probije, a u mekanoj igri nema kruha protiv njega.
6-3 je tu i bodovi također. Ipak smo došli po bodove kaj ne?!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri tra 03, 2019 5:30 am Naslov
|
|