| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Iceman
|
Postano: ned tra 28, 2019 12:39 pm Naslov
: Tko će biti svjetski prvak ? |
|
|
https://tv.ittf.com/livestream/ittf-budapest-table-1/1522337 _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned tra 28, 2019 1:43 pm Naslov
|
|
Što reći nego Veliki Ma Long! Kad se sjetim tog nesigurnog dečka iz 2009. 2011, i 2013..
A vidi ga sada..
Ovo je za ulaz u dvoranu slavnih. Falck nedorastao protivnik koji je u finale ušao kombinacijom dobre igre i žrijeba. Ovo je maksimum koji je mogao... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grm
|
Postano: ned tra 28, 2019 5:41 pm Naslov
|
|
| Igra sa softom kao i neki poznati Sokazovci. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: ned tra 28, 2019 6:30 pm Naslov
|
|
Koliko je meni poznato malo je igrača softom među prvih 100 profesionalaca. Tang Peng više ne igra a Falck je apsoulutni izuzetak sa softom na forhendu što je velika rijetkost. Onako u teoriji čini se da je to kombinacija s kojoj ne možeš daleko. No Mattias je iznenadio. Odlična rotacija s bekenda kao i plasiranje lopte. S forhenda dobro plasira i protivnicima koji se nisu navikli na njega probleme čini drugačiji protok lopte s forhenda ko i manja rotacija. Mana mu je, koju protivnici malo koristili, lopta u sredinu iliti u lakat jer je visok pa su mu ektremiteti ogromni. Zbog toga odlično stiže duboki forhend i to je Ma Longa iznenadilo danas par puta.
Ovaj povratak Ma Longa je za Holiwood. Do prije mjesec i pol se pretpostavljao da neće igrati. Sječaš se da smo razgovarali da nam se čini da ga je sustigla Zhang Jike sudbina jer su krenule ozljede. Čak su i Kinezi pustili probne balone kao priprema se za Olipijadu...
Onda se ipak pojavi i ode do kraja. Jedini mu je opasan trenutno Fang Zhedong kojeg je očistio Jingkun i eto naslova... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grm
|
Postano: ned tra 28, 2019 8:59 pm Naslov
|
|
| Čudo je. Kad krene nema šale. S ovim je zasluženo postao najbolji igrač svih vremena. A i simpa je. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: ned tra 28, 2019 10:52 pm Naslov
|
|
I još jedna taktička opaska....
Svih 5 setova oba igrača nisu forsirali bekend bananu. To mi je drago jer večina igrača danas je toliko forsira da postaje dosadno. Ti bokca...cijeli stol bi igrali bekendom. Ovo vrijedi i za našeg Pucara...previše se gura bekendom...
Ma Long to radi baš kako treba. Razara bekendom i forhendom ali i šahira oko mreže ko Samsonov... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: pon tra 29, 2019 1:25 pm Naslov
|
|
| Svaka často Ma Longu, igračina velika, nema se kaj reći, ali i prije su kinezi dominirali ko on. Samo kaj su ranije pali fizički. On ima sreće kaj je još u tip top formi. Vjerojatno su im nove spoznaje treninga zifičke spreme koje su uveli ne tako davno pomogle u dugovječnosti igrača koju prije nisu imali. Negde sam pvidel da nove generacije kineza rokaju FH s manje rotacije kukova/tijela da uradac bude brže izvden i da se spriječe ozljede koje takva tehnika s godinama nosi. Bumo vidli s godinama kam to vodi, ali sam i dalje dojma da Kinezi dominiraju tvrdo i da rijetko ko uzme koji meč. Sami sebe su poizbacali osim XX-a on je bogec zgubil od stranca. Dok oni svi sebe mogu jedan drugog dobiti u svakom trenutku i nikad ne znaš ko bu dobil. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grm
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: pet svi 10, 2019 4:03 pm Naslov
|
|
| Odličan članak, sad je sve kristalno jasno kad sam negdje videl info di pričaju da su moderne metode fizičke pripreme uveli tek nedugo. Malo me čudi da svi njihovi top igrači nemaju osobnog fizi trenera. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|