NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

11. liga proljeće 2019. Protuletje
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saša

PostPostano: čet svi 16, 2019 12:34 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Bane u pravu si. S obzirom na zapisnik tekme svašta se je tu izdešavalo.
Možda i saznamo
Bilo kako bilo zapisnik je upisan i za mene je to mjerodavno.
Dinko Š.

PostPostano: čet svi 16, 2019 1:06 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Očigledno je da su "Mali ali tehničari" predali meč na tablici ugroženim "Knežijancima", pa bi trebalo i jedne i druge kazniti.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Brada

PostPostano: čet svi 16, 2019 1:17 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Zanimljiva tekma....zanimljiva set razlika...
Neka institucije odrade svoj posao.
[Vrh]
Saša

PostPostano: čet svi 16, 2019 1:23 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Očito je jedino da bi ih ti bez pitanja poslao na goli otok
Brada

PostPostano: čet svi 16, 2019 4:02 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Netočno prosuđuješ: kao prvo nisam staljinist niti jugokomunist,kao drugo prije ikakvog zaključka potrebno je postaviti nekoliko pitanja,porazgovarati malo o temi,pa tek onda spoznati o čemu se radi.
Zaista,očekujem objašnjenje i pravorijek Tajništva ili Predjedništva Sokaza,onih tijela koja su za to mjerodavna.

Nadam se da je dotična tekma odigrana fer i korektno,jer to su momčadi koje su " starije u Sokazu" nego neki naši članovi i znam da se ne služe smicalicama i podvalama,jednom rječju -sportaši koji mogu biti drugima za primjer.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet svi 16, 2019 4:11 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Voditelj lige, cijenjeni Zlatan Ćurić, bi javnosti morao objasniti taj čudni zapisnik, kad se već sami akteri ne javljaju.
Zbog sličnog slučaja je prošle sezone voditelj 12. lige, prof. Petar Paradžik, obje ekipe primjereno kaznio oduzimanjem bodova.
[Vrh]
Saša

PostPostano: čet svi 16, 2019 4:54 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Jao Brada kako si me nasmijao. Sorry, moj post nije bio upućen tebi, a DInko to zna i samo šuti.
mali

PostPostano: čet svi 16, 2019 8:03 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Probati ću u kratko pojasniti.
Već smo u autu,dok smo išli na tekmu prema Vjesniku, gdje je Knežijanac domaćin, razgovarali o tome što da napravimo ako se pojavi pitanje igranja na vrijeme. Dogovorili smo se da nećemo pristati, jer se u Sokazu to pravilo ne primjenjuje, niti smo mi u zadnjh 20 godina imali takvu situaciju.
Počinje utakmica. Prva partija Grgić - N. Pavlic, sudac Krpan. Nakon 4 poena pita Grgić Krpana jel mjeriš vrijeme. Krpan veli mjerim. N Pavlic veli nemorate mjerit, neću igrati na vrijeme. I tako barem po dva puta u svakom setu. Rezultat 2:2, 8:5 za Grgića u petom setu, istina da su razvukli. Pita Grgić Krpana jel mjeriš, Krpan veli prošlo je više od 12 minuta.
Ima nekakav sat na zidu, sa kazaljkama. Grgić veli sad igramo na vrijeme. N. Pavlic veli neću igrati na vrijeme, igramo dalje normalno. I tu krene rasprava u koju su uključeni svi osim Gavrilovića, on šuti. D. Pavlic zove telefonom voditelja lige Ćurića, da vidi kakva su pravila. Ćurić veli nije siguran, provjerit će sa tehničkim voditeljem Leskovcem, pa će javit za 10 minuta. Mi predlažemo da pričekamo dok ne javi pa ćemo vidjet dalje. Grgić veli neće on čekat ništa, i da se nastavi igra odmah. Traži po biltenu dali to negdje tamo piše, ali ne piše. Mi mu velimo da se na forumu pojavila ta tema, i da tamo piše, ali veli on šta on ima čitat forum, pa ipak on igra već 30 godina, valjda zna pravila.
Budući da oba igrača inzistiraju na svom stavu, a Grgić neće čekat, prekida se peti set kod rezultata 8:5 za Grgića, i igrači Grgić i N. Pavlic se dogovore da dalje ne igraju, a da će set dobit onaj koji u pravu.
Počinju se zagrijavat Gavrilović i Klepac, 2. meč, rasprava traje i dalje, i onda Grgić preko telefona saznaje od nekog da se pravilo igranja na vrijeme ne primjenjuje u Sokazu.
Sada Grgić traži da peti set nastavi igrat dalje normalno, N. Pavlic neće jer je dogovor da set dobiva bez borbe onaj koji je u pravu.
Grgić u zapisnik piše 1:0 za Knežijanac.
Udri me grome.
Sljedićih 5 partija igra se normalno, 4 partije dobiva Knežijanac, 1 Mali tehničari.
Atmosfera napeta, nitko ne razgovara sa nikim, mi izrazito živčani,
samo čekamo da završi.
7. partija. Igraju Gavrilović - D. Pavlic, sudac Grgić. Rezultat 2:2, prvi set.
PAZI 2:2 u 1.setu.
Gavrilović servira preko reda, treći put za redom, osvaja poen. D. Pavlic reklamira pogrešku, Gavrilović prihvaća i igrači se dogovore da se poen ponovi sa servom D. Pavlica. Sudac Grgić veli nemože, poen je odigran, takva su pravila, rezultat 3:2. Oba igrača ponovo traže od Grgića da vrati rezultat na 2:2, da igraju dalje. Grgić neće.
Tu je D. Pavlicu bilo dosta, daje ruku Gavriloviću i odlazi od stola.
Iz Vjesnika izlazi brzinom munje, jedva smo ga poslije pronašli.
Klepac potpisuje zapisnik na prazno.
Klepac i N. Pavlic se oblače i odlaze iz dvorane.
To je prvi put u 20 godina, koliko igramo u istom sastavu, da nismo završili tekmu do kraja. Nismo ni mi cvijeće, ali ovo još nisam vidio.
Gavrilović i Krpan fer i korektni, po meni Grgić isključivi krivac za nastalu situaciju. Jel je Šimatoviću?
O svemu ovome sam telefonski obavijestio voditelja lige, vidjet ćemo što će biti, najvjerojatnije ništa.
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet svi 16, 2019 8:34 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Stvarno se pitam koji se k...c događa s ljudima kada stanu za stol. Zar je utalmica 11. lige Sokaza vrijedna toga da se od čovjeka pretvoriš u seronju? Od kuda sva ta patologija i boleština?
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mali ban

PostPostano: čet svi 16, 2019 10:43 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Kako se situacija u našoj ligi razvija, želio bih sve ekipe izvijestiti o dvije stvari, da poslije ne ispadne da Bonaergesi nešto muljaju - nikad nam to nije bilo na pameti, pa nećemo niti sada: naš stav je uvijek bio probati dogovoriti i odigrati utakmicu kad SVIMA najviše odgovara - bolje časno izgubiti nego nečasno pobijediti.
1. Sutra, u petak igramo odavno odgođenu utakmicu sa PBZ-om. Utakmicu smo odgodili na molbu mladića iz PBZ-a jer u tjednu kada smo trebali igrati nisu mogli biti kompletni. Prošla utakmica između nas je završila 5- 5 i ako njima ili nama ne igra prvi ili drugi igrač, tekma nije ravnopravna. Zbog neradnih dana, praznika i službenih putovanja, malo se otegnulo pa utakmicu igramo tek sada: Petak, 19.00 sati, dvorana RITMO. - Tko sumnja ili ima želju platiti rundu - dobro je došao.
2. Dečki iz Knežijanca sa kojima trebamo igrati zadnje kolo su me nazvali i obavijestili da u tjednu kada trebamo igrati utakmicu 3 igrača su im spriječena ( 1 operacija a dvojica putovanje). Zamolili su da igramo tjedan ranije - ovaj tjedan što je nama nemoguće jer ovaj tjedan već igramo dvije utakmice. Sa dobrom namjerom, pristao sam da utakmicu odgodimo za tjedan dana (iako je zadnje kolo) ali da o tome obavijeste i dobiju dozvolu referenta liga.
Danas sam dobio obavijest da nisu dobili dozvolu te da referent lige i g. Leskovac kažu da NE možemo odgoditi utakmicuzadnjeg kola. Nakon toga se čujem sa dečkima iz Knežijanca te mi oni kažu da su uputili pismenu molbu referentu lige i voditelju natjecanja za odgodom utakmice.
Čekamo odgovor - ako dobiju dozvolu tekma će biti odgođena za srijedu, 29.05.2019. u 19 sati, dvorana RITMO. Ako NE dobiju dozvolu, naši termini su ponedjeljak i srijeda od 19.00 sati u Ritmu.
Da ne bilo da se nešto ne zna ili da se sumnja u naše sportske motive jer nama je druženje puno važnije od konačnog rezultata.
Thumbs up
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet svi 17, 2019 10:01 am    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Cijenjeni Željko Klepac je sve to lijepo opisao i potpuno je u pravu. Za sve je, očigledno, kriv zamjenik kapetana knežijanac Hrvoje Grgić.
Čudi me da je voditelj lige morao pitati Leskovca, kad je to nedavno od strane Leskovca jasno precizirano i na Forumu potvrđeno, tj. da se to pravilo igranja na vrijeme ne primjenjuju u udruzi SOKAZ.
Stoga bi trebalo upisati pobjedu od 10:0 u korist ekipe "Mali ali tehničari". Da sam ja netko.
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet svi 17, 2019 11:03 am    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

@maliban

zadnje kolo se ne odgađa ni u kom slučaju ... ne sjećam se da je to ikad ikom odobreno ...jednostavno nema dosta vremena za to ... Pojma nemam
Brada

PostPostano: pet svi 17, 2019 11:20 am    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Završnica natjecanja 11.lige postaje prava napetica,da ne velim triler.
Proživjeli smo slično iskustvo u Vjesniku protiv Knežijanca .
Hvala gosp.Klepcu na dramatičnom opisu,može biti scenario za kratki film
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pet svi 17, 2019 11:21 am    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Stvarno se pitam koji se k...c događa s ljudima kada stanu za stol. Zar je utalmica 11. lige Sokaza vrijedna toga da se od čovjeka pretvoriš u seronju? Od kuda sva ta patologija i boleština?

Ne podcjenjuj ni jednu ligu, To nije lijepo.
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet svi 17, 2019 11:37 am    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

možda se nije pretvorio od čovjeka u seronju ?? možda je već bio seronja Embarassed
Koki

PostPostano: pet svi 17, 2019 2:12 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
Koki (napisa):

Ne podcjenjuj ni jednu ligu, To nije lijepo.

Ne podcjenjujem nikoga. Spomenuta je 11. liga jer se u istoj i ovo dogodilo a odnosi se na sve lige..
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mali ban

PostPostano: pet svi 17, 2019 11:28 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Večeras smo napokon odigrali zaostalu utakmicu protiv PBZ-a...Odlična utakmica, odlični dečki iz PBZ-a i odlično druženje nakon tekme. Sreća je ovaj put bila na našoj strani i uz dobru igru i dozu sreće pobijedili smo 6-4.
To nije spriječilo PBZ-ovce da se ne podruže sa nama nakon utakmice. Zahvaljujem im na odličnoj utakmici i druženju. Stvarno su odlična ekipa.

Uz to, dobili smo odluku referenta lige i g. Leskovca kako ekipi Knežijanec nije dozvoljena odgoda utakmice u zadnjem kolu. Nakon toga, ekipa Knežijanec je predala utakmicu zadnjeg kola bez borbe ali je zbog opravdanih razloga predaje utakmice oslobođena bilo kakvih kazni.

Tako smo završili ovu, napetu i zanimljivu sezonu. Za nas je biilo stvarno
odlična i napeta sezona u kojoj smo osvojili, za nas odlično treće mjesto - najverojatnije. Postoji neka teorija u kojoj bi mogli završiti i drugi ali nije baš vjerojatna. Zahvaljujem se svim ekipama na zanimljivim utakmicama i lijepom druženju.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto svi 21, 2019 9:40 am    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

U prošlom kolu su se Knežijanci, na čelu s Hrvojem Grgićem, rukama i nogama borili da pobjede, a sada su u zadnjem kolu predali meč bez borbe.
Bilo bi interesantno znati zbog čega nisu došli na taj meč i pokušali igrati svoju igru "na vrijeme"?
[Vrh]
Brada

PostPostano: uto svi 21, 2019 8:08 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Čestitam inkerovcima prvacima 11.lige !
[Vrh]
mali ban

PostPostano: sri svi 22, 2019 8:20 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Dinko Š. (napisa):
U prošlom kolu su se Knežijanci, na čelu s Hrvojem Grgićem, rukama i nogama borili da pobjede, a sada su u zadnjem kolu predali meč bez borbe.
Bilo bi interesantno znati zbog čega nisu došli na taj meč i pokušali igrati svoju igru "na vrijeme"?

Knežijanec je predao utakmicu jer su im 2 igrača na putu a jedan je operiran.

Borba za vrh u našoj ligi je gotova, čestitke Inkerovcima na osvojenom prvom mjestu - po meni sasvim zasluženo. Klanja se
Isto tako, mislim da su dečki iz PBZ-a zasluženo osvojili 2 mjesto - čestitam.
Ostaje nam još vidjeti koje ekipe ispadaju iz lige...po meni HVIDRA će ostati a tko će ispasti između Knežijanca i Mađarića - bumo vidjeli.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 3 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.