NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Dinko i Buco traže igrača
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dinko Š.

PostPostano: pet svi 10, 2019 9:08 am    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Ovo je rani oglas, jer za dva tjedna idem u Opatiju i ostajem do kraja rujna, ali je moj zamjenik Buco na raspolaganju.
Naime, na našu veliku žalost, naš prvi igrač Anto Gavrić odlazi raditi u Austriju. Stoga nam je potreban novi prvi igrač za ekipu Ady Endre III. iz 14. lige.
Svi znanci su me odbili, jer je za neke naša liga prejaka, a za druge je prelagana. Ovo je pak prilika za neke igrače iz nižih liga da nam dođu i osvoje prvo mjesto kao najbolji igrači lige, ili da dođu iz viših liga na kalenje.
Tako smo očajni da bi nam dobro došao čak i jedan - Mixer!
Igra se u Martićevoj 6 (besplatno).
Dinko Šimatović, 095-903-23-18.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
55

PostPostano: pet svi 10, 2019 9:45 am    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Dragi Dinko, vjerujem da jeste očajni. ROFL ROFL ROFL
A što se tiče mixera, mixer bi mnogim ekipama dobro došao. Thumbs up
Sretno vam bilo u potrazi za novim igračem. Klanja se
[Vrh]
DarthVader44

PostPostano: pet svi 10, 2019 12:26 pm    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Poštovani i uvaženi gosp. Dinko,
i dalje su igre na zavidnoj razini, vidio sam neke jake igrace
koji su pali od mocne trave - vjerojatno engleske Smile

Zasad jos nemam ekipu a marljivo treniram pa mozda mozemo dogovoriti angazman, naravno u opustenoj atmosferi kod vas u stabu, posto radim u Marticevoj.

Cujemo se i vidimo Thumbs up
[Vrh]
Vracko

PostPostano: pet svi 10, 2019 12:29 pm    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Dinko majstore, ja bih ti savjetovao da uzmeš mog kapetana Čivića kad mene već nećeš....
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: pet svi 10, 2019 1:33 pm    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Dragi Vracko, ti znaš dobro da je tebe snubim da mi dođeš u ekipu već godinama, još kad si bio totalno nepoznat.
Što se tiče Kreše Čivića "Spina", bio je kod mene neki dan na treningu i odbio je moju, već treću, molbu da mi dođe u ekipu, s obrazloženjem ovaj put (prvi put da ga moramo čekati kad kasni najmanje pola sata u odlasku na meč, drugi put da mu platimo 1.000,00 kn) da on u toj mojoj ligi "nema što za raditi".
I onda sam ga, za početak, mlatnuo s 2:1.
Dr. Dino, javi se i dođi na trening u Kneza Mislava 18/III.
Inače, prvi mi se javio Marijan Bradvić i za sada ima prednost.
Hvala profi na podršci i preporuci!
[Vrh]
DarthVader44

PostPostano: pet svi 10, 2019 2:20 pm    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Mr. Dinko, sve 5, reci kad se moze doci na trening; postoje neki termini iki se interno dogovorimo?

Lp
[Vrh]
Saša

PostPostano: ned svi 12, 2019 9:21 am    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Prava gužva
još će Dinko morati organizirati i turnir u Merixu jer https://www.youtube.com/watch?v=-64kYF0_gCs
Dinko Š.

PostPostano: čet svi 16, 2019 9:54 am    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Tko nam dovede novog (simpatičnog) igrača dobiva ćevape i pivu!
[Vrh]
Saša

PostPostano: čet svi 16, 2019 11:22 am    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Sad nudiš ćevape i pivu a ja za svoj trud i dobru voju nisam dobio ništa Mad .
A doktor nije prošao kvalifikacije?
Spin

PostPostano: čet svi 16, 2019 3:27 pm    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Mislim da je Dino najbolji kandidat koji se mogao pojaviti,
i odmah ću to argumentirati. Mudri djed

Prvo, zove se Dino, a Dinko bi da ima sina nazvao ga Dino. (+1 bod)

Drugo, nick mu je DarthVader, a malo ljudi zna da je Darth Vader iz Star Warsa nastao po liku i djelu Dinka Š. Wink
Tako da se mogu zvati Darth Vader Junior i Senior. (+2 boda)

I treće, traži se prvi igrač ekipe.
A tu će vrijeme učiniti svoje. (+3 boda)

Ukoliko ovaj transfer ne upali, napisati ću priručnik;
Kako upasti u ekipu Ady Endre III u 3 koraka Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
MUNJA2

PostPostano: čet svi 16, 2019 6:01 pm    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Mislim da si zaboravio NAJVAŽNIJI RAZLOG zašto bi trebali primiti Dinu = čovjek je doktor a .......godine idu, kada se više neće moći stara garda oslanjati ni na travu doći će do sekiracije i pojačanog stresa ...... ostalo da ne vizualiziram. To je tu, pred vratima, ..... uzmite Dinu, topla preporuka, ......zbog vas samih. Wink
[Vrh]
DarthVader44

PostPostano: pet svi 17, 2019 8:13 am    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Postovani gosp. Dinko,

Kad ste napisali da je gosp. Bradvic prvi izbor, odlucio sam potraziti novu ekipu pa sam to i obavio. Ne zelim biti rezerva niti druga opcija.

Vidimo se vec na nekom borilistu.

Lp i sretno
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet svi 17, 2019 8:48 pm    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

I kaj sad?
Spin? Munja?
Confused
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pet svi 17, 2019 8:53 pm    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Ha, jbga, moje sugestije otpadaju, Dino je odlučio ! Sigurno znam da vam ne bi bilo dosadno sa Dinom jer se čovjek stalno smije. Dobronamjeran je konstantno i ugodno je sa njime u društvu. Mtm, ako ti tražiš nešto drugo ...... Confused
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sub svi 18, 2019 10:34 am    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Da, ja bih radije jednog mrguda, a la (moj dragi) Munja.
Jako ljut.
[Vrh]
Spin

PostPostano: sub svi 18, 2019 11:46 am    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Mora se čitati između redaka!
Traži se simpatični igrač.

Ali i tu treba čitati između redaka između redaka,
što znači biti simpatični igrač?!

To je:
- ne smije biti loš igrač, raditi nule po kolu
- ne smije biti predobar igrač, da ne ugrozi autoritet kapetana
- ne smije biti siromašan, da mu kapetan mora plaćati račune
- ne smije bii desničar, jer kapetan ima sliku druga Tita iznad kreveta
- ne smije pušiti
- ne smije kasniti
- mora biti duhovit (razumjeti humor kapetana)

(ako se još nečega sjetim - dopišem) Very Happy

Dino, nećemo se lagati pada već na prvoj crtici.
I po meni ne postiže rezultate proporcionalne vremenu, trudu i novcu koji ulaže.

Nije da reklamiram Sinni ROFL
ali samo da je svaku subotu dolazio u Vjesnik trenirao sa mnom i igrao sa penzićima, dobio bi samopouzdanje sa pobjedama, naučio koristiti slabe točke protivnika, i to sve za samo 29.90 kn Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: ned svi 19, 2019 8:40 am    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

U svakom slučaju, Spin je primjer jednog antipatičnog igrača.
Inače, što se tiče toga da moj dragi Saša nije dobio svoju nalazničku nagradu u vidu ćevapa i pive, razlog je bio taj što je on u to vrijeme bio, a bez vidljivog razloga, na strogoj dijeti i alkoholnoj apstinenciji.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon svi 20, 2019 11:22 am    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Upravo mi je na probi bio igrač koji se prvi javio, Mladen Bradvić, te je zaključio da bi mu 14. liga ipak bila prejaka.
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: uto svi 21, 2019 1:05 pm    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Ovo je dobro, Dino i Dinko godinama zakleti neprijatelji a sad moguce da igraju skupa, mislim da je tu neka dublja varijanta u pitanju ali dobra je kombinacija s doktorom u ekipi, dok je igrao s nama ja sam bio zdrav, otkad ga nema ode sve u vrazju m...

Koliko Dinko uopce ima godina jel netko zna? dok smo krenuli sa sokazom prije 15-tak sezona mislim da je bio blizu 100 Laughing
[Vrh]
55

PostPostano: uto svi 21, 2019 1:22 pm    Naslov : Dinko i Buco traže igrača Citirajte i odgovorite

Sada je već blizu 300, ali se dobro drži Hippie Đe si? Romeo ... Koristi bakalare na različite načine i fura se na Pino Silvestre. ROFL Gimme five Pojma nemam Zubo
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.