NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

11. liga proljeće 2019. Protuletje
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: sub svi 25, 2019 5:07 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: sub svi 25, 2019 5:59 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Mene bi zanimalo po kojim je to kriterijima za voditelja lige odabran baš taj simpatični, dragi, blagoglagoljivi, postariji gospodin Zlatan Ćurić iz ekipe Elektronika SD, a koji izgleda da i nije sasvim upućen u dešavanja na ovom Forumu?
[Vrh]
Brada

PostPostano: sub svi 25, 2019 9:32 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

E MOJ SAŠA
JEL TO PUCA LJUBAV VAŠA ?

K'O ŠTO REKOH-NE POREKOH
ZA PLASMAN SMO SAMI KRIVI,
MOJE RIJEČI NE ISKRIVI !

JAL U MENI NE POSTOJI
A TI SAŠA SEBE ZBROJI !
[Vrh]
55

PostPostano: sub svi 25, 2019 9:37 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL Klanja se Klanja se Klanja se Thumbs up
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: ned svi 26, 2019 8:38 am    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Još bih dodao da tog gospodina Zlatana Ćurića, iz moje lige, voditelja ove lige, ne bih nikada, ama baš nikada, niti u snu, predložio za voditelja bilo koje lige, jer mislim da čovjek, koliko sam ga ja upoznao, za to jednostavno nije sposoban.
[Vrh]
Saša

PostPostano: ned svi 26, 2019 2:42 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Ne iskrivih riječi tvoje,
Nego ti moje,

Čemu slova velika,
Nepotrebnog oblika,

Oduvijek smo si dobri
A sad ti prozbori!
Brada

PostPostano: ned svi 26, 2019 4:24 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

ŠTO TO VIDE OČI MOJE ?
DA ISKRIVIH RIJEČI TVOJE ?
E MOJ SAŠA, RECI KOJE ?

TI SI DOBRO SKRENO S TEME,
KOJA DIRA U PROBLEME.

NAMJEŠTALJKE I INTRIGE
POČISTIT IZ SVAKE LIGE !

DAL JE KRIV TKO LJUDE VARA
ILI TKO TO PROGOVARA ?

AK' PO PRAVU SVI SMO ISTI
NEKA TA STVAR SE RAŠČISTI !

AK 'JE HTIJENJA,MALO VOLJE,
DA NAM SUTRA BUDE BOLJE.

DA NE BUDE NI DRUGIMA
"DRŽI JEZIK ZA ZUBIMA" !
[Vrh]
mali ban

PostPostano: pon svi 27, 2019 11:18 am    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Saša "Također bilo bi dobro da nam voditelj lige kaže da li je Knežijanac kažnjen ili nije zbog predaje u zadnjem kolu jer se nisu mogli skupiti. Vjerujem kako je to istina, ali bih volio znati objašnjenje jer ih ima 4 u ekipi a predali su meč u zadnjem kolu."

Osvrnuo bih se samo na ovaj dio o ekipi Knežijanec i predaji utakmice:
Ekipa Knežijanec nije i vjerojatno neće biti kažnjena zbog predaje utakmice jer su napravili sve po pravilima: Obavijestili su referenta, usmeno i pismeno referentu i voditelju lige objasnili da im je 1 igrač u bolnici a dvojica na putu i nisu u mogućnosti odigrati utakmicu u tom tjednu.
Kako odgodu nisu dobili, morali su predati utakmicu i ne vidim niti jedan razlog zašto bi trebali biti i dodatno kažnjeni.
[Vrh]
raven

PostPostano: uto lip 04, 2019 4:59 pm    Naslov : 11. liga proljeće 2019. Protuletje Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima.
Ja sam Ivan iz ekipe Pešćenica III i prije nekih sat-dva kolega mi je javio da nas se optužuje za namještanje utakmice?!
Sad sam pročitao cijelu prepisku oko toga i trenutno za gospodu iz Početnika (Damir) i Mađerića (Cvrtila) imam riječi koje su primjerenije "balkanskoj krčmi", a ne forumu.
Ipak, dečki, kako vas nije stid! Iznositi takve stvari iz, pitaj Boga kojeg razloga, ispod je svake razine!
Znam da postoji dosta ekipa koje se dogovaraju oko tekmi, nažalost i nama su nuđeni svakakvi dogovori, ali nikada nismo pristali na takvo nešto. Pobogu, ovo je 11. liga nekakvog nazovi županijskog natjecanja, a ne nogometna liga prvaka, pa da nam životi ovise o pobjedi ili porazu!
Neš ti drame hoćemo li ispasti jednu ili dvije lige...
Jedni razlog zbog kojeg smo počeli igrati pingač i sudjelovati u Sokazu jest da se dobro zabavimo. Mislim da to većina ekipa i vidi jer 90ak% njih smo kao domaćini častili, što cugom, što nekakvom klopom. A to bi Cvrtila najbolje mogao znati. Jer pored toga što se u nekim mečevima prilično bahato ponašao na terenu, ipak smo na kraju častili pizzom i cugom.

Gospodo draga, mi ćemo se opet sresti i igrati i kako da sad uživamo u pingaču nakon ovakvih postova?
Moja poruka vam je da više uživate u pingaču, budete skromni u porazu i veliki u pobjedi, a ovakve optužbe ostavite za profesionalce koji su cijeli život dali za sport i žive od toga.

Uživajte i odmorite se preko ljeta.

Pozdrav
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir: