NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

3. TITAN ljiga - proljeće 2019.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: pon svi 27, 2019 11:47 am    Naslov : 3. TITAN ljiga - proljeće 2019. Citirajte i odgovorite

Voditelji liga SOKAZ-a trebali bi imati sastanak krajem prvenstva, što znači tijekom ovog ili slijedećeg tjedna, te vam mogu garantirati da ćemo porazgovarati o svemu tome. Thumbs up
Ili ćemo, kao voditelji liga, zagovarati ista pravila i stavove za sve članove naše udruge, ili meni u klubu voditelja liga više neće biti mjesto. Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
55

PostPostano: pon svi 27, 2019 1:59 pm    Naslov : 3. TITAN ljiga - proljeće 2019. Citirajte i odgovorite

Eto ga, sastanak voditelja liga održat će se u utorak, 04. lipnja 2019., s početkom u 17:00 sati. Thumbs up
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon svi 27, 2019 3:03 pm    Naslov : 3. TITAN ljiga - proljeće 2019. Citirajte i odgovorite

Vjerojatno je da, uvijek dobro upućeni, Vjeverko zna sve pojedinosti o toj BOMBA senzaciji u vezi Guge, ali se očigledno boji Gugine zlokobne prijetnje "tko izda - pizda", pa ga stoga jednostavno (za sada) ne želi izdati.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon svi 27, 2019 3:14 pm    Naslov : 3. TITAN ljiga - proljeće 2019. Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
Čitam. Kokice Guga je htio uzeti jakog jakog igrača da opstane u ligi u kojoj im realno nije mjesto.
A ljuti se na pravila i druge koji to čine.

Guga je htio uzeti BILO KOJEG igrača koji je dostupan i koji može igrati 3. ljigu,
a za to je imao punih 48 sati.
Pa daj ga ti nađi ako možeš...
Pravilo je takvo, kakvo je, ali - nije ni dobro, ni logično, a već sam napisao zašto.
Kaj se mene tiče, jebe mi se, to pravilo najvjerojatnije mene više neće nikada zakačiti i samo ga spominjem u kontekstu nekih budućih situacija koje bi mogle zadesiti neke druge ekipe.
Jasno mi je da se ništa neće mjenjati retroaktivno, ali sam naveo konkretne činjenice koje pokazuju da bi prijavljivanje igrača do kraja 6. kola (pa bio on i svjetski prvak) daleko manje utjecalo na regularnost ljige, nego što je utjecalo POVREMENO igranje nekih igrača koji su bili prijavljeni od početka ljige, ali se već tada znalo da će igrati samo pažljivo odabrane tekme.
A bio bi jako zadovoljan da smo odigrali cijelu sezonu u sastavu u kojem smo bili i prijavljeni,
pa da vidimo (kako ti kažeš velevažno) dali nam tu nije mjesto.
Ja kažem da nebi ispali jer bi se malo drukčije igralo to ti garantiram, a ti si misli kaj god hoćeš...

Zadnja promjena: Guga; pon svi 27, 2019 3:31 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon svi 27, 2019 3:25 pm    Naslov : 3. TITAN ljiga - proljeće 2019. Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Guga, nemoj me sad razočarati. Pa nije valjda bilo po onoj "ko o čemu k...a o poštenju". Mnogi ovdje, i ja, su te držali za zadnji bedem obrane od makinacija u Sokazu.
Ma ne...to jednostavno ne može biti istina... Confused

Pa rekao sam već, moglo je biti makinacija, ali to nije moj način
jer nema šanse da nekom pustim ili dogovorim tekmu.
silvac

PostPostano: pon svi 27, 2019 7:16 pm    Naslov : 3. TITAN ljiga - proljeće 2019. Citirajte i odgovorite

kelemen (napisa):
Eto, malo čitam o Guginim problemima sa registriranjem, neregistriranjem, prijavljenih, nepri...., i inih igrača, pravilima sokaza koja se poštuju ili ne poštuju, jer postoje......(Isprika za mješanje u topic)
Neko je iz naše lige(još uvijek smo 4-tvrta Very Happy ) upozorio vodstvo sokaza da za ekipu Starčević igra igrač prijavljen u Slovenskoj nekoj "profi" kategoriji, navodno mlađi od 50?, te da to nije ok., ili nije po pravilima.
To je bilo prije cca 4tjedna.
Od tada o tome ni mu ni bu.
Ozirom da ima ljudi u strukturama koji čitaju ove pizda...e, a znam da su upućeni u problematiku, bilo bi mi drago da se netko referira.

VJERODOSTOJNO!
Ceka

MORAM NEŠTO "PRIMJETIT"mada ovo nije moja liga!U vezi "REFERIRENJA".
Čovjek igra u Sokaz-u več 2-3 sezone i "MOŽE".a sad kad neki ispadaju za 2 lige,onda "NE MOŽE".Dođe mi da se smijem "NEKIMA".Od kad su ta pravila?
pozdrav.........
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: pon svi 27, 2019 9:05 pm    Naslov : 3. TITAN ljiga - proljeće 2019. Citirajte i odgovorite

Silvać ovo si dobro primjetil i kaje još interesantnije čovjek ima scor 11-10 i na 33. je mjestu,
znači da nije nikakav "ubojica" za stolom.
Ali.....poznavajući naš pravilnik i pravila, uopće ne sumnjam kak bu to završilo No no
55

PostPostano: pon svi 27, 2019 9:46 pm    Naslov : 3. TITAN ljiga - proljeće 2019. Citirajte i odgovorite

Za tebe su zaista betonski stolovi i škvadra iz kvarta. Brukica
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto svi 28, 2019 9:27 am    Naslov : 3. TITAN ljiga - proljeće 2019. Citirajte i odgovorite

Molim da se ne vrijeđa i omalovažava nas koji se cijelo ljeto sa škvadrom iz kvarta mlatimo za betonskim stolovima na Costabelli, lungomare, u Opatiji.
Sad razmišljam da uopće više ne igram, već da sjedim u hladu, uz ženu, i čitam Gričku vješticu.
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto svi 28, 2019 9:42 am    Naslov : 3. TITAN ljiga - proljeće 2019. Citirajte i odgovorite

Navodno je bolje piti Gričku vješticu nego je čitati. Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Stranica 12 / 12.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.