NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

UMRO ŽELJKO VODELŠEK

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
silvac

PostPostano: sub lip 29, 2019 11:11 am    Naslov : UMRO ŽELJKO VODELŠEK Citirajte i odgovorite

Neka ti je laka zemlja,prijatelju moj.Neznam s kim bum sada trenirao!
Saučešče njegovoj obitelji!Tek u ponedjeljak ču saznat
kad bu sprovod i gdje,pa ču javiti!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: sub lip 29, 2019 11:54 am    Naslov : UMRO ŽELJKO VODELŠEK Citirajte i odgovorite

Potpuno sam u šoku, još prošli tjedan smo najnormalnije igrali.
Željko prijatelju, neka ti je laka zemlja i moje iskreno saučešće obitelji.
Zauvijek ćeš ostati s nama, u predivnom sjećanju na pravog sportaša i odličnog čovjeka.
Rip
wolf

PostPostano: sub lip 29, 2019 12:22 pm    Naslov : UMRO ŽELJKO VODELŠEK Citirajte i odgovorite

Za ne vjerovat Sad RIP
vjeverko

PostPostano: ned lip 30, 2019 8:01 am    Naslov : UMRO ŽELJKO VODELŠEK Citirajte i odgovorite

Nadajmo se da je tamo kamo je otišao svijet bolji i lijepši nego ovaj ovozemaljski jer on to zaslužuje.
laka mu zemlja i puno odrađenih treniga tamo gdje se zaputio.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: ned lip 30, 2019 1:23 pm    Naslov : UMRO ŽELJKO VODELŠEK Citirajte i odgovorite

RIP
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
grm

PostPostano: ned lip 30, 2019 1:42 pm    Naslov : UMRO ŽELJKO VODELŠEK Citirajte i odgovorite

Počivao u miru.
[Vrh]
Car

PostPostano: ned lip 30, 2019 1:44 pm    Naslov : UMRO ŽELJKO VODELŠEK Citirajte i odgovorite

Počivao u miru.
[Vrh]
55

PostPostano: ned lip 30, 2019 7:34 pm    Naslov : UMRO ŽELJKO VODELŠEK Citirajte i odgovorite

Strašno mi je žao za dragog Željka, nadam se da će mu na drugom svijetu srce biti bolje nego na ovom, te da će moći trenirati dan i noć. Crying
Divan i drag čovjek, veliki sportaš, gospodin u pobjedi i porazu... Doduše mene i moju ekipu je uvijek sve porazbijao pa ne bih osobno znao kakav je kada izgubi, ali čovjek koji te čeka kada sat vremena kasniš na meč jednostavno mora biti dobar. Klanja se
Igrali smo prije dva - tri mjeseca u ligi, rekao nam je da ima problema sa srcem, nisam mogao niti pretpostaviti da je bilo toliko loše... Pretpostavljam da je onda to razlog što nas je morao napustiti... Crying
Veliki gubitak za SOKAZ, pokoj mu duši, iskrena sućut njegovoj obitelji i prijateljima iz SOKAZ-a. Heart
[Vrh]
zmilko

PostPostano: pon srp 01, 2019 7:30 am    Naslov : UMRO ŽELJKO VODELŠEK Citirajte i odgovorite

Strašno mi je žao. Počivaj u miru generacijo
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
doktor

PostPostano: uto srp 02, 2019 9:37 am    Naslov : UMRO ŽELJKO VODELŠEK Citirajte i odgovorite

Počivaj u miru Željac, moj nekadašnji suigraču iz Remeta!
Dijelio je s nama tu ljubav prema pingiću, bio "zaražen" s njime do kraja, i ono što je bilo karakteristično za Željca je da je bio bezkompromisan kada je stolni tenis bio u pitanju. Postoji par anegdota, ali da ih ne prepričavam sad u detalje, svode se na jednu stvar, a to je da kad je morao birati između pingača i nečeg drugog, nije bilo razmišljanja, uvijeg pingač! :-)
To se vidilo i kad se prvi put razbolio, vrlo brzo se vratio pingaču jer nije mogao bez njega ni dana, krenuo iz nizih liga i opet se vratio tamo gore u više lige gdje mu je bilo mjesto.
Kao igrač je bio izazovan i "nezgodan", specifičan,sa svojim antispinom na bekendu i snažnim forhendom, mnogi su ostali kratkih rukava u mečevima s njim. I sam imam negativan skor sa Željcem otkad smo se razdvojili sa ekipama, no uvijek je bio gušt s njim se takmičit. Nekako mi je sad i drago što je skor ostao na njegovoj strani ....
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.