NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: pet srp 19, 2019 3:37 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Dakle,

naš moderator Trnski, jedan od "domaćina" ovog paklenog turnira mi je stavio bubu u uho,
a pošto sam ove godine i ja u tom terminu na moru i na Zlarin mogu doslovce - preplivati sa Prvića,
velika je vjerojatnost da ćemo se Ivona & ja doći osobno uvjeriti dali su bajke Hans Christiana Trnskog koje redovito plasira svako ljeto samo bajke ili u njima ima i nešto istine Eeeek!
Neće nas zaustaviti niti činjenica da nemamo svoje rekete i imamo samo tenisice za hodanje,
a ne za igranje...
Trnski je rekao da će se pobrinuti za rekete, tak da možemo zaigrati.
Dolaze i igrači iz Šibenika, vjerojatno i donedavno Ivonina suigračica, juniorka Hastk Mladost.
Biti će naravno i kupanca jer su i na Zlarinu (osim na Prviću) lijepe plaže & čisto more,
a Trnski se mora pobrinuti za marendu (samo za nas dvoje da se krivo ne shvati) Klopa
Ja se obvezujem da ću medijski (slikovno) popratiti turnir na Sokaz stranici ROFL

Prva nagrada je (tradicionalno) i ove godine :
ručno pleteni tabletić od ruku jedne stare Zlarinske bake koji se u svakom slučaju može lijepo iskoristiti (i Trnski ima doma jednog takvog, a osvojio ga je prve godine turnira kada su nastupila samo dvojica igrača....on i jedan stari Dida-ribar na štakama bilo je 12-10 za Trnskog u 5. setu jer je Dida bio žilav).

to je ta baka (čuvala je Trnca dok je bio mali), u trenucima dok u meditaciji "vizualizira" izgled ovogodišnjeg tabletića prije nego što se "baci na posao" odnosno njegovu mukotrpnu izradu,
jer je svaki jedinstven, odnosno - unikatan

a evo i trofejnog tabletića osvojenog 2008. kod Trnskog u dnevnom boravku...

Pored ovako vrijednih nagrada, naravno da pehar, domaća janjetina i riba s gradela padaju u drugi,
ako ne i treći plan ROFL

Zadnja promjena: Guga; čet kol 01, 2019 4:04 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pet srp 19, 2019 11:27 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

ROFL

E Guga, Guga... Very Happy

Zlarinski turnir je jedna dobra zafrkancija gdje je stolni tenis samo izlika za druženje.

Igra se u garaži DVD-a (vatrogasnog društva), pokvarenjak (vatrogasno vozilo koje je bilo pokvareno) za tu je priliku parkiran vani tako da ima dosta mjesta za igru.
Igra se na betonu kako i priliči garažama.
Svjetla ima dovoljno. Stol je samo jedan, ali odličan Stigin 3 cm. Balotice (loptice) su plastične, vjerojatno trening, budemo probrali okruglije.

Za nagrade (pehar/medalje) se kao i prošle godine pobrinuo "antispin".

Svu uplaćenu kotizaciju konvertiramo u tekućinu po najpovoljnijem tečaju tako da nitko neće ostati žedan. Nešto ostavimo i za koji sokić te kekse i pokoju bananu.

U pauzi se može družiti s ostatkom društvu ispred DVD-a ili otići do centra mjesta (200-300m) na cugu, klopu ili kupanje.

Prijevoz do Zlarina moguć je redovnom linijom Jadrolinije ili još bolje vlastitim brodom.
https://www.jadrolinija.hr/docs/default-source/lokalne-linije-2019/505-vodice---prvi%C4%87---zlarin---%C5%A1ibenik.pdf?sfvrsn=0

Veselimo se dolasku Juhuu Cheer Juhuu

Dodatne informacije na whatsapp: 098/900-77-20, a ako baš morate možete i nazvati Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: sub srp 20, 2019 10:38 am    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Nisi napisao :

1. u koliko sati počinje
2. do kada se treba prijaviti
3. propozicije natjecanje Eeeek!
trnac

PostPostano: sub srp 20, 2019 11:15 am    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Ispričavam se..

Turnir je u nedjelju, 28.7.2019. u 10 sati.

Organizator turnira u stolnom tenisu "ZLARIN Open 2019." određuje slijedeće propozicije natjecanja:

1. Na turniru smiju sudjelovati svi igrači/igračice s navršenih 15 godina, koji se prijave do petka, 26.7.2019. u 12 h, uz plaćenu kotizaciju.

2. Organizator smatra da nije u interesu turnira nastup igrača koji aktivno igraju u Prvoj ligi i Superligi, te im nastup neće biti dozvoljen u službenom dijelu.

3. Svi prijavljeni igrači biti će razvrstani po kvaliteti u dvije skupine. Prva skupina igrača koja igra u subotu će odigrati svoj nezavisni turnir po važećim pravilima, te će se određeni broj igrača (broj određuje organizator) moži kvalificirati na drugi turnir u višoj jakosnoj skupini, u nedjelju.

4. Svi se mečevi igraju na dva dobijena seta, osim finalnog koji se igra na 3 dobijena seta.

5. Kotizacija po igraču iznosi 30 kuna o obavezna je za sve sudionike turnira.

6. Prijave koje stignu nakon petka 26.7.2019. u 12 sati neće se uzimati u obzir.

7. Prijave je moguće izvršiti osobno u Vatrogasnom domu ili na e-mail: dvd.zlarin@si.t-com.hr

--

Prije dvije godine doveden je igrač 1. HL, od kako je stao za stol znali smo tko će biti pobjednik - nije bilo gušta.

Imali smo nekoliko igrača koji i dan danas smatraju da oni ne trebaju platiti kotizaciju.

Na otoku ima slabijih igrača koji žele igrati na turniru. Kako im ne bi uskratili sudjelovanje, organiziran je kvalifikacijski turnir u subotu. Svi prijavljeni koji nisu na Zlarinu automatski ulaze u glavni turnir u nedjelju.

Igra se na dva dobijena seta jer imamo samo jedan stol.

Juhuu
[Vrh]
trnac

PostPostano: sub srp 20, 2019 11:48 am    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Prošlogodišnji pobjednik i glavni favorit:

[Vrh]
Guga

PostPostano: sub srp 20, 2019 12:54 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

E moj Trnski, i dalje nepotpune informacije, za sada si "ćelav organizator"...

Pitanja :

1. u koliko sati počinje glavni turnir u nedjelju 28.07. (pitam zbog voznog reda broda) ?

2. napisao si 15 godina, pretpostavljam da Ivona ipak može igrati (na jesen će imati 15 godina,
a vidim da je Gabi igrala kada nije imala 15 godina) ?

3. pobjednik i glavni favorit turnira je otprilike jačine koje lige Sokaza ili kojeg igrača iz Sokaza kojeg i ti i ja poznajemo (čisto da imam orjentir) ?
Volim kada se zna favorit, daj mi još malo pričaj o njemu, koje su mu jake strane...

4. jel ja moram igrati kvalifikacije ROFL ?

Zadnja promjena: Guga; sub srp 20, 2019 1:02 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: sub srp 20, 2019 1:02 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

1. U nedjelju počinje u 10 sati, imaš vremena i za kavicu na Zlarinu.

2. Dobna granica je za klince sa otoka, tzv. klapci.

3. Zifi je odličan igrač. Recimo da bi bez problema mogao igrati 3.-4. ligu Sokaza.

4. Ne, igrač si koji nije na Zlarinu i za tebe nema kvalifikacija.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub srp 20, 2019 1:04 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

E sada sve znam.
Znači dobar je Zifi...biti će interesantno, šteta da nemam Excalibur sa sobom Very Happy
Guga

PostPostano: sub srp 20, 2019 7:24 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Ovo za kvalifikacije je bilo - retoričko pitanje, ali su te očito kada si se rodio u bolnici umjesto protiv zaraznih bolesti, cijepili protiv humora Beljenje

Došao je doktor tvojoj majci poslije poroda i rekao :

Gđo. Trnski oprostite molim Vas, napravili smo jednu malu grešku, pa smo malom umjesto cjepiva protiv zaušnjaka i vodenih kozica spičili ANALNO injekciju protiv humora.

Naknadno je glavna sestra primjetila tu grešku, pa smo ga docjepili i protiv zaraznih bolesti.
Jako mi je žao gđo. Trnski, ali srećom, mali je potpuno zdrav...jedino se u životu neće nikada nasmijati, niti će kužiti fore, ali nadam se da to Vama nije tako strašno.
Recimo, biti će kvalitetan kadar da bude administrator na nekom forumu...

Ps. Nemoj da i ja, kao gost iznenađenja, donedavno član 2. i 3. ljige Sokaza Beljenje
službeni promotor i fotograf turnira potegnem pitanje i izrazim negodovanje što moram platiti kotizaciju Laughing
Usput budi rečeno, počeo sam kondicijske pripreme za turnir još jučer (trebao mi je poticaj).
Svaki dan 5 kilometara trčanja + 1 kilometar plivanja + 12-14 sati...spavanja ROFL
Jebi ga, nemam tu bicikl, da bacim triatlon.
trnac

PostPostano: ned srp 21, 2019 12:53 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Zubo

Kilometar si jedva preplivao cijelo prošlo ljeto. Ne bi ni toliko da nisi morao plivati za luftićem kojeg je maestral počeo nositi na pučinu.

Laughing

Cheer Juhuu Cheer
[Vrh]
Guga

PostPostano: ned srp 21, 2019 2:32 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Stvarno sam pretjerao s kilažom i ne mogu dozvoliti da Sova-Palićka u 9. mjesecu bude u boljoj fizičkoj i stolno-teniskoj formi od mene.
Znam da je opasno krenuo s pripremama, neka je.
Biti će odlično ako će on moći raditi svako kolo barem jednu partiju, iako ponavljam,
nije to najvažnije...glavno da smo ko klapa dobri za cugu ili pizzu & ćakulu poslije tekme.
Dinko Š.

PostPostano: pon srp 22, 2019 8:46 am    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Palička u 9. mjesecu? Kao i ti?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
silvac

PostPostano: pon srp 22, 2019 10:06 am    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Stvarno sam pretjerao s kilažom i ne mogu dozvoliti da Sova-Palićka u 9. mjesecu bude u boljoj fizičkoj i stolno-teniskoj formi od mene.
Znam da je opasno krenuo s pripremama, neka je.
Biti će odlično ako će on moći raditi svako kolo barem jednu partiju, iako ponavljam,
nije to najvažnije...glavno da smo ko klapa dobri za cugu ili pizzu & ćakulu poslije tekme.

Čuj Guga,nemoj misliti da mislim za tebe da si loš,
dapače,ali isto tako mislim da če Palička raditi
partija više nego ti.Neugodan je s tim softom i ima
pimpl dobar.Ti lupetaš pa ako prođe prođe.Tako da baš
neznam tko če imati bolji skor.?A ni 5.liga nije slaba kak ti misliš.
Ti vjerojatno misliš da si igrač za 3.ligu,pa da bu sad lako. Laughing Laughing Laughing
pozdrav...bez zamjera...... Beljenje Beljenje
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon srp 22, 2019 11:43 am    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Ma kakva zamjerka Sivač ROFL
Normalno da imaš pravo na svoje mišljenje, a ovo bum ti vratil na idućem treningu, jer sam do sada bio blag s tobom Beljenje
Daj bože da Palička radi više partija od mene, to bi samo značilo da će biti manji pritisak na meni, a Brada ionako ove sezone mora malo potegnuti inače ćemo i u 5. Ljigi imati problema.
Lijepo si me motiviral, fala ti, već sam rekao da intenzivno radim na smanjenju slonovske kilaže, pa ćemo vidjeti na jesen "kome opanci, a kome obojci"
Vidimo se na treningu kada se vratim, ti mi javi kada, pošto nažalost više nema našeg Željka.
Imaš moj novi broj, a možda nisi čitao, ali i ja sada igram sa softom...
Guga

PostPostano: pon srp 22, 2019 1:55 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

silvac (napisa):
Čuj Guga, nemoj misliti da mislim za tebe da si loš,
dapače, ali isto tako mislim da če Palička raditi
partija više nego ti.Neugodan je s tim softom i ima
pimpl dobar.Ti lupetaš pa ako prođe prođe.Tako da baš
neznam tko če imati bolji skor.?A ni 5.liga nije slaba kak ti misliš.
Ti vjerojatno misliš da si igrač za 3.ligu,pa da bu sad lako. Laughing Laughing Laughing
pozdrav...bez zamjera...... Beljenje Beljenje

Kaj ti to znači da mislim za sebe da za sam za 3. ligu ??? Eeeek!
Pa barem sam za 2. ROFL Beljenje Laughing

Hoćeš da bacimo ja i ti (kada si takav "mudonja") neku okladu tko će imati bolji skor :

Sova-Palička
ili
Guga

Ne treba biti ništa veliko, može ćevapi & cola, čisto kao motivacijski faktor.
Možda da sada bacimo i neku anketu, da vidimo kaj drugi misle ?

Kaj ti veliš Sova ?
Još nije ni blizu početak ljige, a stvari se već zakuhavaju Laughing

Pale

PostPostano: pon srp 22, 2019 3:38 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Svi ste u pravu Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon srp 22, 2019 3:43 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

A jesi rječit Very Happy
Stavljena je anketa Juhuu

http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?p=89500#89500
silvac

PostPostano: pon srp 22, 2019 5:20 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Guga,Guga...ak ti igraš sa softom onda znam
kako češ proč. Eeeek! Eeeek! Eeeek!
A izgubio si onaj ubitačni bekhend.Ja igram loše protiv softa,
to mi je najgora guma!Ali tebe jedva čekam !!! Juhuu Juhuu Juhuu
pozdrav.....
Kaj, sad ste 2:2?Pogodi za kog sam glasao.? Zubo Zubo Zubo
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon srp 22, 2019 6:54 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Pa kraj pričaš Silvač ?
Imam soft na FH-ndu, a BH je i dalje isti, pouzdan.
Kada se vratim s mora javim ti se za trening, pa da te onda vidim Beljenje
silvac

PostPostano: pon srp 22, 2019 7:13 pm    Naslov : Zlarin 28.07.2019. nikad jači turnir na srednjem Jadranu Citirajte i odgovorite

Na forhendu?E to je onda druga stvar.Neznam kak buš
mi legnul.Onaj Šmit igra tak ,iz Inkera.Jako nezgodan
ali ne za mene.
Do provjere.........! Beljenje Beljenje Beljenje
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće