NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Novi igrač, traži ekipu, cca 18-14 liga

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
hkusulja

PostPostano: pet kol 02, 2019 9:26 am    Naslov : Novi igrač, traži ekipu, cca 18-14 liga Citirajte i odgovorite

Pozdrav,
kao klinac sam trenirao neko vrijeme stolni tenis, no ti je bilo prije 15ak godina. Sada imam navršenu 31u godinu života, živim na Kajzerici, Novi Zagreb.

Vratio sam se malo na rekreativne treninge 3 puta tjedno unazad par mjeseci (STK Zagreb u Savskoj cesti. večernji sati).

Nisam nikada igrao SOKAZ, htio bi krenuti na jesen 2019e, nemam svoju ekipu, niti bi htio osnovati novu / krenuti ispočetka. Suigrači mi kažu da bi mogao igrati između 18e i 14e lige SOKAZa. Volim igrati i stolni tenis mi je najdraži sport. Nadam se da ću s vremenom biti još bolji. Inače smiren igrač, pun poštovanja, fer pokrivanje troškova, ažurno javljanje, željan igre....

Da li neka postojeća ekipa, sličnih godina i s nekom pozicijom u SOKAZu, treba igrača poput mene? Ako da, molim kontaktirajte me ovdje...

S obzirom da nisam siguran za ligu, napisao sam okviran raspon, možemo se naći i isprobati / istestirati me Smile željan napretka u svakom slučaju.

Novi sam ovdje, ako sam nešto krivo napisao, oprostite unaprijed.

Hvala i Lijep pozdrav Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stjepan

PostPostano: sri kol 07, 2019 11:20 am    Naslov : Novi igrač, traži ekipu, cca 18-14 liga Citirajte i odgovorite

Ako ste još uvijek zainteresirani, imate pm ili se javite na 0914900903
[Vrh]
hkusulja

PostPostano: čet kol 08, 2019 9:33 am    Naslov : Novi igrač, traži ekipu, cca 18-14 liga Citirajte i odgovorite

Hvala svima na kontaktu, odgovorio sam na sve poruke, i odlucio se za jednu ponudu za ovu sezonu, vjerujem da ce to biti svima ok Smile
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.