NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Arena Prečko

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
geek

PostPostano: uto kol 20, 2019 10:09 am    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

Blog "Arena Prečko - treće poluvrijeme"

https://rama.hr/?p=10703
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: sri kol 28, 2019 12:03 am    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

a da otvoris temu blog i tamo stavljas teme? a ne ovak svaku posebno? Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
trnac

PostPostano: uto ruj 03, 2019 9:52 am    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

Jel' Prečko sređeno?
Ako nije, ima li tko informaciju hoće li biti gotovo do prvog vikend turnira (15.9.)?

Mučos gracias
[Vrh]
geek

PostPostano: uto ruj 03, 2019 10:48 am    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
a da otvoris temu blog i tamo stavljas teme? a ne ovak svaku posebno? Thumbs up

Nema smisla, blog ima puno tema, a na Forumu otvaram postove prema sadržaju koji je neposredno interesantan Sokaz-u.

Trnac, na Facebook-u prati https://www.facebook.com/pg/winnerprecko/posts/?ref=page_internal, pa možda tamo bude objavljeno. Jer, ako nisi znao, Arena Prečko se sada zove Sportski centar Winner Mudri djed
中國膠 (KINESKE GUME)

Zadnja promjena: geek; uto ruj 03, 2019 10:50 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ifke

PostPostano: uto ruj 03, 2019 10:49 am    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

Uređenje je pri kraju. Stolovi i pod su na lokaciji tako da nakon postavljanja taraflexa ide finalno uređenje, a otvorenje će biti vjerojatno za vikend ili 09.09. zadnje...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mixer

PostPostano: uto ruj 03, 2019 3:08 pm    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

A cijena će biti 1000kn za mj dana. Mašala.
Osim ak se nisu opametili malo
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto ruj 03, 2019 7:07 pm    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

Na naslovnici je i nova objava za vikend turnire tako da je stvar riješena. Thumbs up

Sada ću morati doći na vikend turnir iz čiste radoznalosti da vidim kako je preuređena dvorana Zubo
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto ruj 10, 2019 2:23 pm    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

ja danas idem na prvi trening pa javim iz prve ruke...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Spin

PostPostano: uto ruj 10, 2019 7:50 pm    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

Da, baš me zanima mišljenje i ostalih Sokazovaca.

Mi smo jučer odigrali prvi Sinni turnir u sezoni,
vremenski malo skraćeni, čisto da se upoznamo sa prostorom.

Malo je čudno, naviknut sam bio tamo na žarke boje, crvenu i zelenu, dok je sada sivo-narančasta nosiva kombinacija.

Pod je bez zamjerke, ravan, ne skliže se, amortizira kretanje.

Svjetlo, bolje, ni izlizana loptica nije nestajala u rupama bez osvjetljenja kao prije. Osobno više volim žuto svjetlo, ali se brzo čovjek privikne.

Stolovi, Stag, dosta su mat boje, valjda se neće brzo izlizati.
Veoma često u igri su bile prasice na mrežici, kao da nije dovoljno visoka/napeta.

Arene, kao da su niže nego prije Very Happy
Svaka loptica ih preleti Wink

Eto, sad ćemo vidjeti dalje ..
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto ruj 10, 2019 8:36 pm    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

evo slika...bio danas na treningu, 2 sata...

nisam tako reket od kraja prosle sezone....pocnemo igrat kontru fh fh i nisam fulao lopticu valjda 200 izmjena... odlican stol, odlican odskok, pod, svijetlo, sve... cak su i arene prosirili tak da se i to rijesilo...poslije treninga, novi tusevi, sve novo, cisto...bez zamjerke...moze se i piva popit, 12kn...

nadmasilo sva moja ocekivanja, a moram priznat, bio sam skeptican...znate svi kakvo sam misljenje imao prije...

dvorana se u par mjeseci pretvorila od jedne od najgorih u zg u jednu od najboljih...

[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto ruj 10, 2019 8:50 pm    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

Fino, neka ubaci i brojače rezultata i dvorana je spremna za Sokaz !
[Vrh]
Burke

PostPostano: uto ruj 10, 2019 9:23 pm    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

mixer (napisa):
A cijena će biti 1000kn za mj dana.

Ovo je, na žalost vrlo blizu istine po informacijama koje sam dobio!
Dvorana postaje čisto komercijalna i nisam baš dobio neki dojam fleksibilnosti (nadam se da se varam).
Za ekipu koja ima jednu tekmu (4-5 sati) + jedan trening tjedno uz fiksnu cijenu po satu (bez mogućnosti neke članarine i sl.) ova Mixerova cifra je skoro pa istinita... Confused
Istina je da su uvjeti puno bolji nego prije, ali... Pojma nemam
Gdje si Akiiii..? Crying
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto ruj 10, 2019 11:40 pm    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

Na slikama izgleda odlično Klanja se

Sad nema izgovora da se ne dođe na vikend turnir Zubo
[Vrh]
max pax

PostPostano: sri ruj 11, 2019 7:57 am    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

Pongi, jel se trese pod i dalje kad se nogom udari?
[Vrh]
h3n

PostPostano: sri ruj 11, 2019 12:55 pm    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

Pod je odlican sad, osobno nisam primjetio da se išta trese, doduše nisam ni prije imao tih problema, ali sam imao zamjerke za potgane krpe taraflexa koje su stršile odasvuda i bile opasnost za ozljede

Svjetlo je super, stolovi ok, arene nisam primjetio da su proširene
[Vrh]
astronom

PostPostano: sri ruj 11, 2019 10:31 pm    Naslov : Arena Prečko Citirajte i odgovorite

pozdrav svima.Danas bio pogledao novu dvoranu.Ajmo prvo plusevi....svijetlo je bolje,tarafleks ok,svlačiona tako,tako,tuševi nažalost djelit će se sa nogometašima kao i svlačionica...ako ih ne zakupi koja ekipa dok će igrati nogomet.
E sad minusi...grijanje nije riješeno za sada.Navodno bit će upuhavanja toplog zraka?Bili živi pa vidjeli kako će to funkcionirati.Nadalje...cijena jednog sata je 50kn,pa tko voli nekk izvoli.Stolovi su Indijske marke kao i mrežice,te ograde(oni su ok bar mi se čini i novi)Pod je ok no još uvijek bar meni,osjeća se amortiziranje kretanja.Sve u svemu,dvorana je bolje zrihtana nego stara i tu ide palac gore.Ostalo će reći praksa i vrijeme.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.