NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Igrač bez angažmana, 11. liga. Želimo ga.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
pongping

PostPostano: sub kol 17, 2019 11:42 pm    Naslov : Igrač bez angažmana, 11. liga. Želimo ga. Citirajte i odgovorite

Opet mi. Opet tražimo ozbiljnog igrača za još ozbiljnije mečeve 11. lige Riješili smo nakratko problem, ali je čovjek umislio da je bolji od ranga u kojem je igrao. Pa je otišao. Dakle, El To, završili smo 6., odigravši par kola bez trećeg, sad bismo od početka rado bili kompletni. 091 5721 674
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bdodos

PostPostano: pet kol 30, 2019 4:09 pm    Naslov : Igrač bez angažmana, 11. liga. Želimo ga. Citirajte i odgovorite

Čemu spominjanje bivšeg suigrača i pljuvanje u potrazi s novim suigračem?

Ako si imalo bistar onda si ovo pisao isključivo s svrhom da me "podjebeš" a ne da nađeš novog suigrača. Jer sam si sebi napravio anti-reklamu u slučaju da stvarno tražiš suigrača.
Prestani s "svime" i nemoj da sam ti ja bitan više.
Shvati ovo kao upozorenje jer je očito da nešto nije u redu samnom kad samo ja dam da me podjebavaš.

Potpis: Bivši igrač
(a svatko može kliknut 1-2 klika i znat naš identitet)
[Vrh]
55

PostPostano: sub kol 31, 2019 8:45 am    Naslov : Igrač bez angažmana, 11. liga. Želimo ga. Citirajte i odgovorite

Dečki, odite radije kod bračnog savjetnika ili kod nekog sličnog... Zar stvarno mislite masirati cijeli forum vašim internim nesuglasicama? Brukica
[Vrh]
pongping

PostPostano: sri ruj 04, 2019 10:27 pm    Naslov : Igrač bez angažmana, 11. liga. Želimo ga. Citirajte i odgovorite

Bez nervoze, obojica. Bojane, nitko tebe nije spomenuo, pa vjerojatno nisi jedini koji povremeno nestaje, ne javlja se na pozive, ne plaća ligu niti treninge. Ili jesi, ne znam. Ja sam samo htio svekolikom pučanstvu pojasniti zašto opet baš mi tražimo igrača, a da nije prošlo više od šest mjeseci. Nismo krivi, nismo krivi. Lov na igrača još traje Cheer
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri ruj 04, 2019 11:50 pm    Naslov : Igrač bez angažmana, 11. liga. Želimo ga. Citirajte i odgovorite

Facepalm
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.