SOKAZ forum
Novi bilten? (SVAKI bilten)
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
A ja mislio iduci tjedan..Stip je napisao/la:Zadnja informacija koju sam dobio : bit će danas.
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life. - Terry Pratchet, Jingo
U promjenama imena ekipa stoji JT Dnodnare u renomirani a treba u rutineri ... 
Šta je novim Bljutenom ?
Ili opet kao i obično traje nagovaranje ekipa koje se nisu prijavile u zadanom roku i za koje ne vrijede uobičajena pravila.
Na kraju se to natezanje u 99% slučajeva pokaže uzaludno jer tko se nije mislio prijaviti,
a ipak se prijavi nakog nagovaranja.....najčešće odustane nakon par kola i samo zajebe ostale ekipe u svojoj ljigi.
Dakle, poruka za te ekipe : ne dajte se nagovoriti (i uzalud platiti 250 kuna)
Ili opet kao i obično traje nagovaranje ekipa koje se nisu prijavile u zadanom roku i za koje ne vrijede uobičajena pravila.
Na kraju se to natezanje u 99% slučajeva pokaže uzaludno jer tko se nije mislio prijaviti,
a ipak se prijavi nakog nagovaranja.....najčešće odustane nakon par kola i samo zajebe ostale ekipe u svojoj ljigi.
Dakle, poruka za te ekipe : ne dajte se nagovoriti (i uzalud platiti 250 kuna)
The Only Way Is Up...rutinski
Čudi me da Guga s tim svojim šestim čulom ne može predvidjeti izlazak novog Buljetina.
Jebi ga, izlazak Bljutonina se kosi sa svim u znanosti poznatim parametrima.
The Only Way Is Up...rutinski
-
jumbojuice
Ma lako vama u višim ligama, znate bar veliku većinu protivnika.
Mi u 20. ne znamo jesmo li prebačeni u 19. zbog odustajanja ekipa u višim ligama ili ostajemo u 20..
Ako ostajemo, onda do zadnjeg neznamo tko je novi prijavljen.....neformalno znam da ove godine dolaze bar 2 ekipe, koji bi trebali igrati 10-12 ligu, po jačini igrača.
Izgleda da ćemo to sve doznati par dana nakon što službeno počne Sokaz
Mi u 20. ne znamo jesmo li prebačeni u 19. zbog odustajanja ekipa u višim ligama ili ostajemo u 20..
Ako ostajemo, onda do zadnjeg neznamo tko je novi prijavljen.....neformalno znam da ove godine dolaze bar 2 ekipe, koji bi trebali igrati 10-12 ligu, po jačini igrača.
Izgleda da ćemo to sve doznati par dana nakon što službeno počne Sokaz
Da, dolazi ti nova ekipa "Kozjak" na čelu s bivšim članom ekipe "Ady Endre IV." Vihorom Kušpilićem iz 13. lige.
molim ispravak u biltenu.
5 liga krivi je moj broj. nije zadnji broj 83 nego 89
točan broj je 095 382 2489
5 liga krivi je moj broj. nije zadnji broj 83 nego 89
točan broj je 095 382 2489
Pokušajmo ponovo.

I bez da itko pita, bilten je izišao! 
Kako je moguće da ekipa INKER V. ZAPREŠIĆ istovremeno nastupa u 3. i 4. ligi navedena na poziciji 12 
Platili su dvije prijavnine. 
Popravljeno
Popravljeno
Pozdrav, može ispravak... Prijavili smo na ime Južna Trešnjevka Tra-mont¸, a piše po starom Tra-mont. Hvala
normalno, vječita sumlja u naše institucije, a 'ko zna kaj si ti prijavil