NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

20a i 20b liga - jesen 2019

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stip

PostPostano: pet ruj 20, 2019 9:14 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim ekipama od voditelja. Dosta ekipa već je prošlo kroz 'moje' lige, ali ima i novih. Starim poznanicima ispričavam se na recikliranju prošlogodišnjeg teksta.

Volio bih imati mailove manje-više svih ekipa radi bolje komunikacije. Ako je ikako moguće, molio bih ekipe da mi jave barem po jedan kontakt-mail (nije problem ako ih je više). Ostavljajte adrese na forumu, šaljite ih na moj mail, može SMS... sve primam. Nemojte me nazivati da mi kažete svoj mail, uz lošu vezu, bučnu okolinu i moj rukopis, imam bar 50% šanse da zapišem nešto krivo. Što se 'starih' ekipa tiče, ne trebate se javljati, iskopat ću vaše mailove iz moje arhive. Ovo naravno nije ništa obavezno, SOKAZ mogu igrati i ljudi koji ne koriste mail.

Želim vam puno druženja, zabave, fair playa i dobre igre...i to tim redoslijedom.

Ako bude bilo problema prilikom dogovaranja ili odigravanja utakmica – probajte stvar riješiti to sami, na pristojan način. Ako pak treba moja intervencija, javite se na mob, e-mail, što god, ja sam uglavnom na raspolaganju. Ako se ne javljam na mobitel, javit ću se čim budem mogao. Probleme – posebno oko dogovaranja utakmice – javljate na vrijeme. Npr. ako se domaćinu gosti ne javljaju, bilo bi dobro da ja to saznam negdje do utorka u podne.

Pročitali ste ovo i poslali mi svoj mail? Lijepo od vas, ali dajte još tijekom prvih nekoliko kola pitajte svoje protivnike jesu li na forumu, koriste li mail. Ako sve 'natjeramo' na forum i komunikaciju mailom, bit će manje problema.

Evo i odgovora na nekoliko pitanja koje mi nove ekipe često postavljaju.
1. U pravilima piše da se zapisnici šalju (samo) poštom, i to u roku od 48 sati. Ako želite sponzorirati Hrvatsku Poštu, slobodno radite tako. Ali meni zapravo ne treba original zapisnika poslan poštom, prihvaćam i skenove i fotke na mail (ako su čitljivi), može i WhatsApp, Facebook. Nemam Viber, i neću ga instalirati samo zbog Sokaza, sorry. Zapisnik mora biti potpisan (i jedna i druga ekipa).
2. Ako pošaljete mail/sken/fotku ne morate slati papirnatu poštu.
3. Papirnate zapisnike ipak čuvajte do kraja prvenstva, dok ne bude objavljen novi bilten. Ako bude - a nadajmo se da neće - nekih žalbi, sporova ili sličnog, ipak će biti potreban papir.
4. Ukoliko sami upisujete rezultate na net (što jako cijenim, jer onda ne moram ja), svejedno mi morate poslati sken/fotku (ili papir poštom).
5. Kako unijeti zapisnik - http://www.sokaz.hr/registered/index.php i vidite link 'Kako se registrirati' pa dalje po uputama
6. Zapisnike u pravilu morate poslati unutar 48 sati od odigrane utakmice. Ali svi vole znati rezultate ostalih ekipa čim ranije. Ako šaljete slike mobitelom, probajte to napraviti već sa pive nakon utakmice, drugi će to cijeniti.
7. Ako odgađate utakmicu za sljedeći tjedan, ona u pravilu mora biti odigrana do utorka u sljedećem tjednu. Kod svakog odgađanja, molim da me obavijestite.
8. Odgovore na većinu ostalih pitanja možete i sami naći u Pravilniku o natjecanju - http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php . Pitajte ako vam treba dodatno tumačenje.
9. Nemate 'papirnati' zapisnik? Isprintajte ga - http://www.sokaz.hr/zapisnik.pdf
10. Mnoge stolnotensike dvorane zahtijevaju igranje u tenisicama za dvoranu (koje se i koriste isključivo u dvorani). Kako biste izbjegli eventualne neugodnosti, uvijek dođite u jednom paru obuće, a tenisice za utakmicu donesite u torbi.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stip

PostPostano: pon ruj 23, 2019 8:39 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Prvi upisani rezultat sezone jesen 2019 (u svim ligama)! Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
jumbojuice

PostPostano: čet lis 03, 2019 10:13 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Nigdje nisam našao koji tjedni se ne igra? Recimo zbog Svih Svetih ili drugih blagdana.

Jel može neki raspored kola po datumima?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Stip

PostPostano: pet lis 04, 2019 11:31 am    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Igra se u svim tjednima (i ovaj s 08.10., i onaj s 01.11.), a završavamo prije Božića. Običaj je da SOKAZ odmah u biltenu objavi ako se neki tjedan ne igra, ako te informacije nema znači igra se svaki tjedan.

Još vam dugujem informaciju o određivanju konačnog poretka 20a i 20b lige. Kao i svake godine, igrat će se doigravanje - detalji za nekoliko dana.
[Vrh]
Stip

PostPostano: čet lis 10, 2019 1:58 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Evo i obećane informacije o određivanju konačnog poretka.

Za prelazak u viši rang natjecanja mora se odrediti poredak svih ekipa 20a i 20b lige. Kao i prethodnih sezona, poredak će se odrediti doigravanjem.

Regularni dio prvenstva završava 9. kolom u petak 22.11.2019. Tu ćemo uzeti jedan tjedan pauze (zato što ponekad rezultati zadnjeg kola kasne dan-dva, a prije kompletiranja rezultata ne može se odrediti tko s kime igra, pa ako naguram raspored može doći do problema s dogovaranjem utakmica). U doigravanje se kreće u ponedjeljak 02.12.2019.

Termini doigravanja:
- prvo kolo igra se u tjednu koji počinje 02.12.2019.
- drugo kolo igra se u tjednu koji počinje 09.12.2019.

Parovi doigravanja 1. kolo
Za poredak 1-4. mjesta
A2 - B1 (drugoplasirani iz 20A protiv prvoplasiranog iz 20B)
B2 - A1

Za poredak 5-8. mjesta
A4 - B3
B4 - A3

Za poredak 9-12. mjesta
A6 - B5
B6 - A5

Za poredak 13-16. mjesta
A8 - B7
B8 - A7

Za poredak 17-20. mjesta
A10 - B9
B10 - A9

Parovi doigravanja 2. kolo

Za 1. mjesto (pobjednici parova prvog kola doigravanja za poredak 1-4. mjesta):

Za 3. mjesto (poraženi parova prvog kola doigravanja za poredak 1-4. mjesta):
Itd…
-----
Određivanje domaćinstva u drugom kolu

Pravilo je slično kao u Zimskom kupu.

1. kriterij:
Recimo da se u drugom krugu sastaju X i Y.
Ako je X bio gost u prvom krugu , a Y domaćin, tada u drugom krugu X ugošćuje Y, odnosno mijenjaju uloge domaćina i gosta.

Npr. ako A1 i A2 prođu u finale, tada je A1 domaćin i A2 gost, jer je u prethodnom krugu A1 bio gost (kod B2), a A2 je bio domaćin (ugostio ekipu B1).

2. kriterij:
Ako su obje ekipe koje se sastaju ili gostovale ili bile domaćini, to znači da se sastaju npr. A1 i B1, ili A2 i B2 itd.
Domaćin je ekipa iz "A" lige (također slično kao u Kupu - nešto kao "prvonavedena, ekipa s manjim brojem").
[Vrh]
Stip

PostPostano: ned stu 24, 2019 12:12 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Upisani su svi rezultati, pa evo sad i rasporeda play-offa:

Termini doigravanja:
- prvo kolo igra se u tjednu koji počinje 02.12.2019.
- drugo kolo igra se u tjednu koji počinje 09.12.2019.

Parovi doigravanja 1. kolo
Za poredak 1-4. mjesta
ELEKTROSTROJ. OBRTNIČKA ŠKOLA SELSKA - STK DONJA KUPČINA 1:9
HVIDRA SUSEDGRAD - KOSILICA 2:8

Za poredak 5-8. mjesta
KOKI TAKI- AUTSAJDERI 6:4
PIVARSTVO.INFO - KAJ REMONT 7:3

Za poredak 9-12. mjesta
JUMBO JUICE- VIVIS 4:6
BIRD - POSLOVNA INTELIGENCIJA 3:7

Za poredak 13-16. mjesta
PRIJATELJI - SAME REJS 6:4
ČELIČNE KACIGE - ADVERSERVE 0:10

Za poredak 17-20. mjesta
BENCH CREW - KRIM TIM 0:10
ROCK BIRC TROPIC - NIPRIJE 3:7

Zadnja promjena: Stip; pet pro 13, 2019 10:37 am; ukupno mijenjano 10 put/a.
[Vrh]
Stip

PostPostano: ned stu 24, 2019 12:17 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Još jedan detalj - iako su svi rezultati upisani, neke kopije zapisnika još nisam dobio (ili sam ih uspio izgubiti). Zato bih molio domaćine (a mogu i gosti) da mi (opet?) pošalju zapisnike sljedećih utakmica:
BENCH CREW - JUMBO JUICE
JUMBO JUICE - ELEKTROSTROJARSKA OBRTNIČKA ŠKOLA-SELSKA
ELEKTROSTROJARSKA OBRTNIČKA ŠKOLA-SELSKA - ADVERSERVE
JUMBO JUICE - KOKI TAKI

SAME REJS - PIVARSTVO.INFO
VIVIS - ROCK BIRC TROPIC
BIRD - VIVIS

Hvala! Tko ne pošalje za dan-dva, počinjem gnjaviti telefonom. Very Happy
[Vrh]
Stip

PostPostano: sub stu 30, 2019 11:23 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Jedna utakmica razigravanja odigrana je ranije - rezultat je upisan, i možete ga vidjeti gore u mom postu, kao i na http://www.sokaz.hr/razigravanje.php?oblik=html&spol=M&lg=120&doba=jes&sezona=2019
[Vrh]
jumbojuice

PostPostano: pon pro 02, 2019 2:49 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Nigdje nisam našao, šta se događa, ako je rezultat 5:5?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: pon pro 02, 2019 5:00 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Gleda se set razlika? Ne znam više ni ja... Klanja se
[Vrh]
Stip

PostPostano: pon pro 02, 2019 10:42 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Set razlika, pa poeni. Ako je i to jednako, nemamo definirano. Ali do sada nismo imali takav slučaj.
[Vrh]
Stip

PostPostano: čet pro 05, 2019 10:46 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Parovi doigravanja 2. kolo

Za 1. mjesto
KOSILICA - STK DONJA KUPČINA 10:0

Za 3. mjesto
ELEKTROSTROJ. OBRTNIČKA ŠKOLA SELSKA - HVIDRA SUSEDGRAD 4:6

Za 5. mjesto
KOKI TAKI - PIVARSTVO.INFO 6:4

Za 7. mjesto
KAJ REMONT - AUTSAJDERI 5:5 (21:18 u setovima)

Za 9. mjesto
POSLOVNA INTELIGENCIJA - VIVIS 2:8

Za 11. mjesto
JUMBO JUICE - BIRD 10:0

Za 13. mjesto
ADVERSERVE - PRIJATELJI 10:0

Za 15. mjesto
SAME REJS - ČELIČNE KACIGE 10:0

Za 17. mjesto
NIPRIJE - KRIM TIM 7:3

Za 19. mjesto
BENCH CREW - ROCK BIRC TROPIC 10:0

Zadnja promjena: Stip; pet pro 20, 2019 10:18 pm; ukupno mijenjano 14 put/a.
[Vrh]
Stip

PostPostano: sub pro 07, 2019 1:31 pm    Naslov : 20a i 20b liga - jesen 2019 Citirajte i odgovorite

Polako me počinjete zvati i prigovarati da je subota, a ne znate s kime igrate sljedeći tjedan. Volio bih vam pomoći, ali za to bih trebao dobiti zapisnike.
Nemam još zapisnike:
1. ELEKTROSTROJ. OBRTNIČKA ŠKOLA SELSKA - STK DONJA KUPČINA (neslužbeno sam čuo da je dobila KUPČINA - u tom slučaju će za prvo mjesto igrati KOSILICA - KUPČINA, a za treće ELEKTROSTROJ. OBRTNIČKA ŠKOLA - HVIDRA) - dobio sam zapisnik, upisano

2. BIRD - POSLOVNA INTELIGENCIJA (koliko sam shvatio, to su uglavnom ljudi iz iste firme, pretpostavljam da su zaružili nakon utakmice i još se nisu oporavili dovoljno da pošalju zapisnik) - dobio sam zapisnik, upisano

3. PRIJATELJI - SAME REJS (ne znam, poslat ću im podsjetnik) - Odgodili su utakmicu za ovaj tjedan, iako nisu smjeli. Pokušat će odigrati čim ranije ovaj tjedan, pa onda da nekako odigramo i drugo kolo, nema smisla sad kažnjavati i pisati bez borbe.

4. BENCH CREW - KRIM TIM (tu zapravo znam da je dobio KRIM TIM, jer se BENCH CREW nije mogao skupiti, ali čekam zapisnik. No neslužbeno mogu reći da za 17. mjesto igraju NIPRIJE - KRIM TIM, a za 19. BENCH CREW - ROCK BIRC TROPIC) - dobio sam zapisnik, upisano
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.